Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekEvolúció - Az új faj felé...

-10%
Evolúció - Az új faj felé...
3 000 Ft
Kedv. ár: 2 700 Ft
Kezdete: 2013.04.08   A készlet erejéig!

Az új faj felé...

 

Mado

 

Elegendő egyetlen őszinte pillantás a jelenlegi világhelyzetre, hogy meggyőzzön bárkit: elértük a pontot, ahonnan már nincs visszatérés. Az összes kormány korrupt, a pénzrendszer kizárólag a gazdagokat szolgálja, az értékek és az etika darabokban; a háború, gyilkosság és nemi erőszak mindennapi életünk szerves, már-már magától értetődőnek hitt részévé vált. A társadalom egész felépítménye minden oldalról omladozik, a családi élet szentsége szertefoszlott. Az idő felgyorsul, s nyomában véget nem érő bolygó méretű katasztrófák sorát hozza. A föld és lakói állandó szenvedésben és mély kétségbeesésében fulladoznak. Sokan már fajunk végéről beszélnek. Az emberiség egy monumentális zsákutca felé közeledik!

Valójában ez egy evolúciós válság!


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Ahelyett, hogy harcolnánk a folyamat ellen, visszalépnénk ósdi megoldásainkhoz, ragaszkodnánk haszontalan vagyontárgyainkhoz vagy várnánk az ígért megmentőre, továbbléphetünk valami sosem volt felé, tovább az ismeretlenbe. Hagyjunk fel elavult módszereink ismételgetésével, melyek csupán még több szenvedést eredményezhetnek. Eljött az idő, hogy álmodjuk a következő evolúciós lépésről, az új idesszai fajról, és módosítsuk tetteinket elősegítendő küszöbön álló születését! Sorsunk saját kezünkben van. Ha úgy döntünk, megteremthetjük a földi Paradicsomot.

    E kötetben felfedezheted: - ki vagy - merre tartasz - mi az élet értelme - miért áldás az összeesküvés - ki nyer a helyes és helytelen kettősségéből - miért nem létezik szenvedés, betegség, öregedés és halál - hogyan gyógyíthatod meg véglegesen félelmeidet, és alakíthatod át testedet - mely mai viselkedés teremti a holnapi új lényt