Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekÉld meg Isteniséged

Éld meg Isteniséged
3 600 Ft

Éld meg Isteniséged

Úton az Új Tudatosság felé

Adamus Saint Germain

Éld meg Isteniséged című könyv tartalma:

Számos írás és történet maradt fent erről a rejtélyes történelmi alakról, aki földi kalandjai során, több különböző személyiségként, több létidőben is megtestesült. Királyok, nemesek tanácsadója, feltaláló és zeneszerző, de leginkább elismert alkimista. 2005 óta közvetít üzeneteket számunkra Geoffrey és Linda Hoppe-on keresztül.

Adamus Saint Germain Éld meg Isteniséged című  könyv témáját és íróját tekintve is igazi kuriózum.
Adamus Saint Germain hazánkban még kevéssé ismert, pedig világszerte milliók olvassák és hallgatják közvetített üzeneteit. Most a magyar olvasók is megismerhetik az Új Energiával és az Új Tudatossággal kapcsolatos tanításait. Adamus minden szavával arra bátorít, hogy tekintsük életünket egy izgalmas kalandnak, engedjük el régi meggyőződésünket és hiedelmeinket, és kezdjük el végre megélni azt, akik valójában vagyunk.

Stílusa egyedi és lebilincselő. Nem csak elméletben vázolja fel a felébredés folyamatát és az Új Energia mibenlétét, hanem a mindennapokban is megvalósítható, gyakorlati útmutatást ad arra vonatkozóan, hogyan váljunk saját életünk felelősségteljes teremtőjévé.

Éld meg Isteniséged (könyv) író Adamus Saint Germain

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház