Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA kvantum világegyetem

-10%
A kvantum világegyetem
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 590 Ft
Kezdete: 2014.03.24   A készlet erejéig!

A kvantum világegyetem

Minden, ami megtörténhet, valóban meg is történik

Brian Cox és Jeff Forshaw

A világ, amelyben élünk sokkal különösebb annál, mint ahogy azt el tudnánk képzelni. Megértéséhez a mai napig a kvantumfizika segítségével jutottunk a legközelebb. De mi is az a kvantumfizika? És pontosan hogyan segíthet minket a Világegyetem megértésében?

A kvantum világegyetem könyvben Brian Cox és Jeff Forshaw közérthető módon bemutatják a kozmoszt felépítő atomok és energia bizarr, csodálatos és ámulatba ejtő viselkedése mögött rejlő valódi tudományt, továbbá feltárják azt is, hogyan történik meg minden, ami megtörténhet.

Brian Cox a University of Manchester részecskefizika-professzora, a Royal Society University Research Fellow (Egyetemi Kutatási Ösztöndíj) programjának ösztöndíjasa jelenleg a Genf melletti CERN részecskefizikai laboratóriumban dolgozik. Különböző rádió-és tévéprogramok népszerű műsorvezetője.

Jeff Forshaw a University of Manchester elméletifizika-professzora, kutatásainak témája az elemi részecskék fizikája. Az elméleti fizika területén végzett kiemelkedő munkásságáért 1999-ben elnyerte az Institute of Physics Maxwell-érem kitüntetését.

A kvantum világegyetem (könyv) írók Brian Cox és Jeff Forshaw

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház