Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA Teremtés üzenete

ANTIKVÁR KÖNYVEK
A Teremtés üzenete
2 990 Ft

A Teremtés üzenete - Kis útikalauz a mindenséghez

 

Kisfaludí György

 

Ebben az évezredben, különösen most a vége felé, a technikai civilizáció kialakulása vált érezhetővé,letagadhatatlan fontosságúvá, s ennek fő mozgató rugója a természettudomány. Úgy néz ki, vagy úgy nézett ki,hogy vallás és tudomány nem keveredik. A vallások tele vannak ellentmondásokkal, elfogadásuk hit és nem

bizonyítékok, mérések kérdése. A természettudomány gyökeresen eltér ebben a vallástól, mert bizonyításra és nem hitre épül.

 

Mindezt azért kellett megemlíteni, mert ez a könyv talán a legfontosabb gondolatsor, amit tudományról valaha is írtak s számos lényeges helyen ugyanazokat a kérdéseket érinti, amelyek a vallások kiinduló tételei. Ez a könyv egységes képet ad a világ keletkezéséről, az anyag mibenlétéről és szerkezetéről, fejlődéséről, az élet kialakulásáról, s annak legfontosabb kérdéseiről. Nem fog kisebb ellenérzéseket és indulatokat kiváltani, mint a fő vallások kialakulásakor az új tanok hirdetői.

 

Itt mégis az állítások nagy része ellenőrizhető, nem hit kérdése. Az itt leírt világkép olyan jelenségeket egyszerűen, természetesen magyarázni tud, amelyek a jelenlegi udományban elhallgatandó, tiltott eretnekségnek számítanak. És ez a vízválasztó – mert az elméletek közül mindig az a jobb, amelyik minél egyszerűbben, minél több jelenséget le tud írni.

A Teremtés üzenete című könyv végre a helyére teszi a dolgokat, szűnni kezd az ellentmondásokkal teli zűrzavar a tudományban.

Mondhatnánk, hogy ez nem az átlagember, hanem egy kis létszámú kutatóréteg gondja, csakhogy eddig már sokszor bebizonyosodott, hogy semmi sem olyan fontos a gyakorlatban, mint egy jó elmélet. Ez az elmélet lehetővé teszi a gravitációs hullámokon alapuló, irányítható, zavarmentes kommunikációs szerkezetek építését, antigravitációs hajtóművek elkészítését, számos – ma még nehezen gyógyítható – betegség leküzdését, távoli égitestekre való viszonylag egyszerű utazást, új, veszélytelen, a környezetre nem káros energiatermelési módok kialakítását, új módon működő számítógépek, robotok elkészítését, különleges anyagok és gyártási technológiák új sorát, és megannyi olyan dolgot, amit még a sci-fi írók sem tudtak elképzelni. Ez persze nem hullik ingyen, és azonnal az ölünkbe, ehhez előbb meg kell tanulni az új ABC-t, s ez a könyv az. Külön érdekessége a könyvnek az a néhány rész, ahol látszik, hogy ez az új tudás nagyon régi. Én magam is láttam néhány olyan ábrát és építményt – Irakban, Japánban, Indiában, Iránban – amelyek időfizikai ábrákat tartalmaznak, de ekkor még úgy gondoltam, hogy mindez véletlen csupán. Látni fogjuk, hogy a régi – szentként tisztelt – írásokban s a hagyományokban milyen sok igazság van, és azt is, hogy ebből sok eltorzult, elfelejtődött az idők folyamán.

A Teremtés üzenete (könyv) írója Kisfaludí György


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ANTIKVÁR KÖNYVEK