Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Partnereink

Hírek

ISMERETTERJESZTÉS KÖNYVEK

Fő kategória >EZOTERIKUS KÖNYVEK >KÖNYV >ISMERETTERJESZTÉS KÖNYVEK

Sorrend:


-10%
A teremtés titkai

Jakab István


A gondolkodó ember egyik legrégebbi alapkérdése, hogy mi az az egységes rendező elv, mely az univerzumot és az egysejtű élőlényeket is működteti. Erre a kérdésre keres választ a szerző ebben a szép kivitelű könyvben, melyet Makray János és Alex Grey festményei tesznek felejthetetlenné. Témái többek között: a víz-vázú világegyetem, mely elmélet megismerése megérteti velünk a világ működését, a Naprendszer Mérnökei által tervezett egyiptomi piramisok, melyeknek titkait megfejthetjük és az emberben lakó Isten, azaz miért az ember az a lény, mely képes felfogni a teremtést és véghezvinni azt? Lebilincselő olvasmány létünk legnagyobb titkairól!


 
3 000 Ft
Kedv. ár: 2 700 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
A Teremtés üzenete

A Teremtés üzenete - Kis útikalauz a mindenséghez

 

Kisfaludí György

 

Ebben az évezredben, különösen most a vége felé, a technikai civilizáció kialakulása vált érezhetővé,letagadhatatlan fontosságúvá, s ennek fő mozgató rugója a természettudomány. Úgy néz ki, vagy úgy nézett ki,hogy vallás és tudomány nem keveredik. A vallások tele vannak ellentmondásokkal, elfogadásuk hit és nem

bizonyítékok, mérések kérdése. A természettudomány gyökeresen eltér ebben a vallástól, mert bizonyításra és nem hitre épül.

 

Mindezt azért kellett megemlíteni, mert ez a könyv talán a legfontosabb gondolatsor, amit tudományról valaha is írtak s számos lényeges helyen ugyanazokat a kérdéseket érinti, amelyek a vallások kiinduló tételei. Ez a könyv egységes képet ad a világ keletkezéséről, az anyag mibenlétéről és szerkezetéről, fejlődéséről, az élet kialakulásáról, s annak legfontosabb kérdéseiről. Nem fog kisebb ellenérzéseket és indulatokat kiváltani, mint a fő vallások kialakulásakor az új tanok hirdetői.

 

Itt mégis az állítások nagy része ellenőrizhető, nem hit kérdése. Az itt leírt világkép olyan jelenségeket egyszerűen, természetesen magyarázni tud, amelyek a jelenlegi udományban elhallgatandó, tiltott eretnekségnek számítanak. És ez a vízválasztó – mert az elméletek közül mindig az a jobb, amelyik minél egyszerűbben, minél több jelenséget le tud írni.

A Teremtés üzenete című könyv végre a helyére teszi a dolgokat, szűnni kezd az ellentmondásokkal teli zűrzavar a tudományban.

Mondhatnánk, hogy ez nem az átlagember, hanem egy kis létszámú kutatóréteg gondja, csakhogy eddig már sokszor bebizonyosodott, hogy semmi sem olyan fontos a gyakorlatban, mint egy jó elmélet. Ez az elmélet lehetővé teszi a gravitációs hullámokon alapuló, irányítható, zavarmentes kommunikációs szerkezetek építését, antigravitációs hajtóművek elkészítését, számos – ma még nehezen gyógyítható – betegség leküzdését, távoli égitestekre való viszonylag egyszerű utazást, új, veszélytelen, a környezetre nem káros energiatermelési módok kialakítását, új módon működő számítógépek, robotok elkészítését, különleges anyagok és gyártási technológiák új sorát, és megannyi olyan dolgot, amit még a sci-fi írók sem tudtak elképzelni. Ez persze nem hullik ingyen, és azonnal az ölünkbe, ehhez előbb meg kell tanulni az új ABC-t, s ez a könyv az. Külön érdekessége a könyvnek az a néhány rész, ahol látszik, hogy ez az új tudás nagyon régi. Én magam is láttam néhány olyan ábrát és építményt – Irakban, Japánban, Indiában, Iránban – amelyek időfizikai ábrákat tartalmaznak, de ekkor még úgy gondoltam, hogy mindez véletlen csupán. Látni fogjuk, hogy a régi – szentként tisztelt – írásokban s a hagyományokban milyen sok igazság van, és azt is, hogy ebből sok eltorzult, elfelejtődött az idők folyamán.

A Teremtés üzenete (könyv) írója Kisfaludí György

 
2 990 Ft
A valóság határán

A valóság határán - 

Beszélgetések kvantumfizikáról, pszichológiáról és más hétköznapi dolgokról

 

Dienes István

 

A valóság határán című könyvünket szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik hétköznapi dolgaink (lét, valóságészlelés, hit stb.) iránt és aki kellő nyitottsággal képes elindulni egy izgalmasnak ígérkező szellemi túrán. Ezen írások valójában kávéházi beszélgetések, melyekben - többek között - a következő kérdésekre keressük a választ: - Vajon életünk összes lehetősége tovább él egy-egy párhuzamos síkon? - Lehet, hogy valójában fogyatékos angyalok vagyunk? - Befolyásolhatjuk a múltunkat? - Mi köze van Isten hangjának a századik majomhoz? - Hogyan függ össze a Bábel tornya és az empátia? - Kell útlevél a lelki utazáshoz? - Mi az a semmi? - Hol találkozik Freud és Szent Ferenc?

A valóság határán (könyv) írójaDienes István-Kollár János 

 
2 500 Ft
-10%
  A végtelen szeretet az egyetlen igazság, Minden más illúzó

Az álomvilág leleplezése, amit "valósnak" hiszünk

 

 

 

David Icke

 

 

 

Tudatosan belevágtam az önfelfedezés hihetetlen utazásába 1990-ben. Fogalmam sem volt, hogy merre fog vezetni, mégis, mindenképpen mennem kellett. Elegem volt. Ez a "világ" mindig is értelmetlennek tűnt számomra: az igazságtalanság, az ostobaság, ahogy a Rendszer az embereket gépekké változtatja, akik ugyanazon ismétlődő tapasztalatok és programozott viselkedési minták körforgásában pörögnek egyhelyben, s ezt görcsösen életnek hívják. Nem mi éljük az életet - az élet él minket.

 
4 000 Ft
Kedv. ár: 3 600 Ft
Kezdete: 2016.07.19
A készlet erejéig!
A víz gyógyító ereje   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A víz gyógyító ereje

Masaru Emoto - Jürgen Fliege

 

 

 

A könyv lapjain most néhány természetgyógyász és tudós szakértő véleményét összegyűjtve közreadják a víz mindent átfogó világának rejtett titkait, megosztják velünk személyes tapasztalataikat.

 
3 500 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
-10%
A víz gyógyító ereje, Ajándék vízenergetizálóval   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A víz gyógyító ereje, Ajándék vízenergetizálóval

Masaru Emoto - Jürgen Fliege

 

 

 

A kötet két szerzője, a német médiában is közismert lelkész, Jürgen Fliege és a víz japán tudósa, Masaru Emoto különböző kulturális hátterük ellenére megdöbbentően egybevágó tapasztalatokat szereztek! Könyvünk lapjain most néhány természetgyógyász és tudós szakértő véleményét összegyűjtve közreadják a víz mindent átfogó világának rejtett titkait, megosztják velünk személyes tapasztalataikat.

 
3 950 Ft
Kedv. ár: 3 555 Ft
Kezdete: 2017.04.27
A készlet erejéig!
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben

A víz igaz hatalma

Fedezd fel magad és gyógyulj a víz erejével!

Masaru Emoto

Napjainkban ​a természetes rezgések mellett számos új hatásnak, elektromágneses sugárzásnak vagyunk kitéve. A víz rejtett bölcsességében is szó volt arról, hogy a mobiltelefon, a mikrohullámú sütő, a televízió vagy a számítógép sugárzása összezavarja a víz szerkezetét. Mégsem engedhetjük meg magunknak, hogy egyáltalán ne vegyük igénybe ezeket az eszközöket, vagy lakatlan vidékre vonuljunk a sugárzások elől. Emoto megoldást kínál, hogy milyen módon javíthatunk az ilyen eszközök rezgésén. Mint mindennek a világon, a betegségeknek is sajátos rezgésük van. Ezek megzavarhatják a sejtek rezgését, s ha nem teszünk semmit, a testben problémák lépnek fel. Japán kutatók képesek a hanghullámokat, velük ellentétes hanghullámokkal kioltani – tehát hanggal csendet teremteni –, és éppen ez a hadó-gyógyászat (rezgés-gyógyászat) lényege: a betegség rezgését egy azzal ellentétes rezgéssel semlegesíti. A gyakorlatban ez úgy történik, hogy miután megállapították, milyen jellegű zavar jelentkezett a beteg rezgésében, az említett berendezéssel vízbe másolják a zavart megszüntető információt. Az illetőnek meg kell innia a vizet, így a betegséget semlegesítő rezgés eljut a testet alkotó molekulákhoz, atomokhoz és részecskékhez. Ennél fogva a hadóvíz az atomot alkotó parányi részecskékbe is eljuttatja a hadót, míg a nyugati orvoslásban használt gyógyszerek csupán a tüneteket okozó sejtek szintjéig jutnak. Ez jelenti a nyugati orvostudomány korlátait. A hadó-gyógyászat hatásosságát fényképek is szemléltetik. A könyvben több olyan eset leírásával is találkozhatunk, amely bemutatja, hogy a módszer hogyan segített súlyos betegségben szenvedő embereken, és milyen szerepet játszanak az érzelmek a gyógyulásban, egészségünk és ellenálló képességünk megőrzésében.

A víz igaz hatalma (könyv) író Masaru Emoto

 
2 990 Ft
A víz titokzatos élete

A víz titokzatos élete

Tapasztald meg az ima erejét!

Masaru Emoto

A víz megőrzi minden tapasztalatának emlékét, amelyet bolygónkra érkezését követően, s az óceánba ömlése előtt szerzett. Bármilyen elképesztőnek tűnik, teljes élettörténetét magában hordozza - akár mi, emberek a sajátunkat -, és titkokat visz magával. Masaru Emoto végigvezet minket azon a bámulatos úton, amelyet a víz bejár bolygónkon. Megmutatja, hogyan lehet a víz bölcsessége hasznunkra mindennapjaink során, és milyen módon segíthet szembenézni a huszonegyedik század kihívásaival.

A víz titokzatos élete (köny) író Masaru Emoto

 
3 290 Ft
-10%
A víz üzenetei

A víz üzenetei - A világ első képei fagyott kristályokról

 

Dr. Masaru Emoto

 

Emoto felfedezte, milyen módon lehetséges a fagyasztott vízkristályokról képet készíteni. Rádöbbent, ugyanúgy ahogy két egyforma hókristály nem létezik, úgy a fagyasztott vízkristályoknak is ezer arca van. A víz szerkezete felveszi azokat a rezgéseket, amelyekkel kölcsönhatásba lép, legyen az környezeti hatás, gondolat, zene, kép. Az olvasók elbűvölve nézik e könyv színes fotóit. Miért tölt el gyönyörűséggel egy Mozart zeneműről készült vízkristály képe, vagy miért borzongunk bele egy beteg, sérült vízstruktúra képének nézésébe? Aki elolvassa e művet, annak kiderül. A víz ugyanis információhordozó, szerkezetét folyamatosan képes változtatni. Ezt a csodálatos felfedezést mutatja be a japán szerző ebben a könyvében, rengeteg lenyűgöző fotóval illusztrálva.

A víz üzenetei könyv) írója Dr. Masaru Emoto

 
3 360 Ft
Kedv. ár: 3 020 Ft
Kezdete: 2014.11.26
A készlet erejéig!
-10%
A zene metafizikája

Szabó Sándor

 

2011-et írunk, a tudomány, a tudás és a tudatlanság korát éljük egyszerre, és néha különös arra gondolni, hogy mennyi minden van a világban, amiről évszázadok óta nem vagyunk képesek többet megtudni. Sok ilyen jelenség van körülöttünk, ezek egyike a muzsika. Ősidők óta misztérium lengi körül, és továbbra is megválaszolatlan a kezdetektől fogva fennálló kérdés: honnan való a zene, hogyan és miért kapta a zenei érzékenységet az emberi lény. Megpróbálkoztak filozófusok, zeneesztéták és megannyi bölcselkedő ember a téma kifejtésével, de egy ponton valahol mindannyian megálltak. Mintha vártak volna valamire, ami új gondolati irányt ad. A tudomány számára a zene nem fontos, így egyik ága sem fog energiát, figyelmet szentelni a kérdésnek. A kutatók kutatják az anyagi világot, a muzsikusok muzsikálnak, a komponisták komponálnak, a filozófusok filozofálnak, a zeneesztéták körbe-körbe járnak és egymás mondatait idézgetik, a zene meg csak teszi a dolgát. Mi pedig élvezzük….

 
3 400 Ft
Kedv. ár: 3 060 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Abók

Abók 

Ausztrál bennszülöttek

M. Clark Ashton

Ausztrália, a távoli kontinens bennszülött törzseinek népmeséi, legendái, eredettörténetei elevenednek meg e kötetben. A mesék a csodálatos Álomkort idézik meg, egy olyan világot, ahol minden összefügg minden egyébbel, ahol a természet erejét áthatja a varázslat, a teremtő erő, a csoda. Legendák szólnak az állatok és az ember ősidők óta fennálló különleges kapcsolatáról, egy olyan korból, amelyben még a valóság is más, mint az, amit hétköznap tapasztalunk.

A kezdet kezdetén a világ nyugalomban, és teljes sötétségben pihent. Akkor még nem léteztek növények, nem léteztek állatok, semmi sem mozgott, járt, kúszott vagy repült a hegyek között, amelyek olyanok voltak, akár a napszítta csontok. A csúcsok körül nem zúgott szél. Nem volt hang, ami megtörte volna a mélységes csendet. A világ nem halott volt, csupán aludt. Aludt, s az élet és a fény első szelíd érintésére várt. Nem is élő és nem is holt lények várakoztak mély álomban, a hegyek jeges barlangjaiban. Valahol a tér végtelenjében aztán Yhi, a Napistennő megmoccant álmában – már ő s csak arra várt, hogy Baiame, Mindenki Atyja megérkezzen hozzá, s a fülébe súgjon.

Abók (könyv) író M. Clark Ashton

 
2 000 Ft
  Acu-tape, kinezio-tape technika - közérthetően, mindenkinek

Acu-tape, kinezio-tape technika - közérthetően, mindenkinek

Quastné Rigó Katalin

- 30 ragasztás (izom, ízület, nyirog, heg, haematoma)
- latinul és magyarul - szakmabélieknek és laikusoknak is
- részletes praktikai útmutató
- több, mint száz színes fotó, lépésről lépésre bemutatott ragasztások.

Acu-tape, kinezio-tape technika - közérthetően, mindenkinek (könyv) író Quastné Rigó Katalin

 
5 000 Ft
-10%
Állatok a tányéromon

Állatok a tányéromon

Jonathan Safran Foer

„Váratlan impulzusok ösztönöztek, amikor megtudtam, hogy apa leszek. Elkezdtem takarítani, lecserélni régen kiégett villanykörtéket, ablakot tisztítani, iratokat dossziézni, megjavíttattam a szemüvegemet, vettem egy tucat fehér zoknit, tetőcsomagtartót szereltem fel a kocsira és egy térelválasztó kutyarácsot a hátsó ülésre, fél évtized után először tornáztam… és elhatároztam, hogy könyvet írok a húsevésről.”

Jonathan Safran Foer könyve a legeredetibb hangvételű könyv, amit ebben az évszázadban írtak az étkezés témakörében. Rengeteg humorral, iróniával és ébresztő gondolatokkal mutat rá a húsipar és a húsevés visszásságaira, illetve arra, hogy az állatokhoz való viszonyunk sok esetben milyen méltánytalan és tisztességtelen. Az Állatok a tányéromon garantáltan megváltoztatja a gondolkodásodat az evésről és a húsról, méghozzá jó irányban.

„Ez a történet nem könyvként kezdődött. Csak tudni akartam – önmagam és a családom miatt –, hogy mi a hús. A lehető legkonkrétabban akartam tudni. Honnan jön? Hogyan állítják elő? Miként bánnak az állatokkal, s az milyen mértékben számít? Mik a gazdasági, társadalmi és környezeti hatásai az állatok elfogyasztásának? Személyes kutatásom azonban nem sokáig maradt ilyen irányú. Szülőként tett erőfeszítéseim által olyan tényekkel kerültem szemtől szembe, melyeket állampolgárként nem hagyhattam figyelmen kívül, íróként pedig nem tarthattam meg magamnak. Csakhogy számolni azokkal a tényekkel és felelősségteljesen írni róluk, nem egy és ugyanaz.”

Állatok a tányéromon (könyv) író Jonathan Safran Foer

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 700 Ft
Kedv. ár: 2 430 Ft
Kezdete: 2015.02.01
A készlet erejéig!
-10%
Aludj, mint a tej

A gyors elalvás és a nyugodt pihenés titka

 

V. K. Nazara

 

Közvetlen hangvételű, bárki számára érthető, szakkifejezésmentes javaslatok az alvászavar holisztikus szemléletű kezeléséhez. A könyv különleges elalvási technikát és egyénre szabható sikerstratégiát is tartalmaz.

Olyan technikát adok a kezedbe, mellyel búcsút inthetsz az alvást akadályozó gondolatdömpingnek;

rendhagyó holisztikus szemléletem kiszabadít az alvászavar rabságából;

5 lépcsős sikerstratégiám kézen fogva vezet személyes gondod megoldásáig;

röviden és érthetően felelek a "miért" és "hogyan" kezdetű kérdésekre;

gondolatvezetésem hétköznapi és szakkifejezés-mentes.

Hadd legyek a kedvenc kézikönyved, mellyel száműzöd az alvászavart és belépsz a békésen durmolók táborába! 
1 490 Ft
Kedv. ár: 1 340 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Anunnaki Krónikák

Anunnaki Krónikák

Zecharia Sitchin

Zecharia Sitchin könyvei részletes és ősi információkkal mutatják be az Anunnakikat, egy alapos ismertetőt adnak róluk.

• De kik is voltak az Anunnakik?
• Mit csináltak a Földön?
• Miért jöttek ide?

Sitchin az általuk és a sumerok által hátrahagyott bizonyítékok segítségével válaszol ezekre a kérdésekre. Az Anunnaki Krónikák-ban betekintést kapunk a szerző eddig megjelent könyveiben szereplő adatokról, és első alkalommal tartalmaz olyan előadásokat, cikkeket, leveleket, amelyek ilyen formában soha nem jutottak el az érdeklődő olvasókhoz.

Ezen kötet 14 fejezete felvázolja az események elméleti kozmológiai idővonalát is, amik az Anunnakikhoz és Földi jelenlétükhöz kapcsolódnak.

Részletesen bemutatott témakörök:


a sumér kultúra és a látszólag semmiből létrejövő kifejlett civilizáció;


az űrből érkezett látogatókról szóló biblia beszámolók;


a sumér teremtéseposz, az Enúma elis, és a benne található események bizonyítása;


Ki volt Jahve, a mennyek Istene?


Ki volt Ádám és mi az ő megjelenésének valódi története?


Mi a nemesfémek szerepe az Anunnakik ittlétének és mi bizonyítja ezt?


Gízai piramisok, Sínai-félsziget és a Sínai-hegyek titkai;


az újvilágban élt óriások és a mellettük szóló megdönthetetlen régészeti bizonyítékok;


az emberiség által használt naptárak története és az Anunnakik közötti kapcsolat;


végül a Nibiru átfogó bemutatása és közelgő visszatérése a Föld közelébe.

Sitchin munkássága világszerte számos emberre volt hatással, elméleteit rengetegen támogatták, rengetegen el is utasították. Mivel meglátásai a megszokott nézőpontoktól teljesen eltérő válaszokat adnak, így a szakma „Földhözragadtsága” is az oka, hogy sok tanár, régész, csillagász és más tudós miért nem beszél a földönkívüliek földi látogatásainak lehetőségeiről és más ehhez kapcsolódó témákról.

Azzal, hogy Sitchin kijelentette, miszerint: az ókori írások és leletek tulajdonképpen a történelmi eseményeket mesélik el - sokszor ugyanazt a történetet csak más nyelven és más szereplőkkel - egy új paradigmát teremtett. Ez az új elmélet hallgatólagosan azt is elismerte, hogy az ókori beszámolók gyakran olyan eseményeket mutatnak be, melyek sokkal magasabb technikai fejlettséget feltételeznének az adott kor emberéről. Sokszor ezért hisszük a régi idők történeteit mítoszoknak, mert minden más elképzelhetetlen lenne.

Ahogy azonban a saját társadalmunk is fejlődik, így most már nekünk is könnyebb elképzelni, hogy a korábbi kultúrák szintén élvezhették a fejlett technika vívmányait. Ebben az időben, amikor az ember már járt a Holdon, egy égi járművet könnyebb elképzelni és leírni. A korábban értelmetlen régi fordítások most már ezen a modernebb módon értelmezhetőek. Ez Sitchin előéletének másik része, amely azt is megmagyarázza, hogy miért térnek el a „tényekre” vonatkozó értelmezései a más tudósok által elfogadottaktól.

Sitchin megértette, hogy bizonyos események értelmezésének időpontja közvetlen hatással volt azok tartalmára..

Anunnaki Krónikák (könyv) író  Zecharia Sitchin

 
6 990 Ft
-10%
Atlantisz és a kézirat titka

Rejtélyes fizika


Györfi András


A "Rejtélyes fizika" alcímet viselő kötet a téridő és az extra dimenziók új lehetőségeivel ismertet meg bennünket és újabb rejtélyekbe (mint a teleportáció, a kvantumcsatolás jelenségei, vagy Stonehenge és a gravitáció kapcsolata) nyújt betekintést. Négy olyan lehetőséget tárgyal meg, amelyek a világ megismerésének következő szintjéhez vezethetnek - pedig csak az egyik lehet igaz. Hogy kinek melyik, az ma még az Olvasó választásán múlik...

 
2 980 Ft
Kedv. ár: 2 680 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Atlantisz öröksége, Elfelejtett tudomány

John Michel

 

Michell a régészet, a mitológia, a csillagászat, a geológia és más kortárs tudományok segítségével igyekszik bizonyítani, hogy őseink szent helyei a természeti mágia központjai voltak, ahol olyan adeptusok, azaz beavatottak tevékenykedtek, akik jól ismerték Földünk életadó energiáit. Elfelejtett tudásuk újrafelfedezése pedig sokat segítene abban, hogy jobban megértsük és bölcsebben használjuk bolygónkat.

 
1 990 Ft
Az állatok beszéde   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Az állatok beszéde

Az állatok beszéde

Penelope Smith

Az állatok beszéde a szerző által kifejlesztett, kipróbált és bevált telepatikus kommunikációs technikákat tartalmaz, amelyek segítségével drámaian megváltozhat az ember és az állatok közti kapcsolat. E változás életünk minden területén érzékelhető lesz: fizikai, mentális, érzelmi és spirituális szinten egyaránt. Penelope Smith elmagyarázza, hogyan oldhatjuk meg állat-társunk viselkedésbeli problémáit, hogyan tudhatjuk meg, ha megsérült, miként fedezhetjük fel, mit szeret és mitől irtózik, és miért teszi éppen azt, amit tesz. Megtanulhatjuk azt az egyetemes nyelvet, amely megnyitja az utat állat-barátunk szívéhez és elméjéhez.

Az állatok beszéde (könyv) író Penelope Smith

 
2 600 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Az állatok gyógyító ereje

Az állatok gyógyító ereje - Hogyan hasznosítsuk az állatok csodálatos képességeit az emberek boldogsága és egészsége érdekében?

Becker, Marty, dr. Morton, Danelle

A Good Morning America című televíziós műsor népszerű állatorvos szakértője bemutatja kötetében, hogy hogyan válhat az állatok és emberek közötti különleges kapcsolat a betegségek elleni küzdelem és a krónikus betegségek kezelésének egyik legfontosabb fegyverévé. Dr. Becker az új tudományos felfedezéseket, valamint állatokról és gazdáikról szóló megható, személyes történeteket ötvözve bizonyítja, hogy a leghatásosabb gyógyszer sokszor nem a gyógyszeres szekrénykében, hanem közvetlenül mellettünk hever.

Az állatok gyógyító ereje (könyv) író Becker, Marty, dr. Morton, Danelle

 
2 300 Ft
Az egyiptom kód

Az egyiptom kód

A piramisok rejtélyének megoldása

Robert Bauval

Az Orion-rejtély 1994-ben a rendkívül eredeti és mostanra már nemzetközi hírnévre szert tett csillagkorrelációs elméletet mutatta be a világnak az egyiptomi gízai piramisok kapcsán, és óriási vihart kavart a tudományos világban, melynek hatását a mai napig érezni lehet. Az Egyiptom-kód továbbfejleszti a piramis-csillag korrelációt, ugyanakkor lerántja a leplet a "nagy rendezési tervről", amely Felső-Egyiptom csodálatos templomait is érinti. Számos írás született már arról, hogy az egyiptomiak hogyan tájolták építményeiket ilyen magas fokú precizitással, de a miért kérdése mindmáig megválaszolatlan maradt - vajon miért fektettek az ókori egyiptomiak olyan nagy hangsúlyt az épületek csillagászati tájolására? És mi lehetett a gyakorlati vagy szimbolikus funkciója a rejtélyes csillagtájolásoknak? Az Egyiptom-kód nem hasonlít semmilyen korábban megjelent könyvre, és oly módon mutatja be az egész ókori egyiptomi civilizációt, ahogy előtte soha senki nem kísérelte meg.

Az egyiptom kód (könyv) író Robert Bauval

 
3 700 Ft
-10%
Az élet alapkérdései

Gén, ember, társadalom

I.N.Smeretle

Miben különbözünk a csimpánztól? Hogyan alakult ki az emberiség, és mi teszi az embert emberré? Miért van férfi és nő, miért van vágy és szerelem? Van-e közük a géneknek a viselkedésünkhöz? Hogyan lehet összeegyeztetni az ember biológiai természetét társadalmi szerepével? Vajon a génjeink mindenbe „beleszólnak”? Mindenért a génjeink a felelősek és mi semmiért sem? Vagy netán fordítva van? Milyen párhuzamok figyelhetők meg a genetika és az informatika között? Az apró kémiai „jelek” láthatatlan sorrendje hogyan képes életet lehelni a holt anyagba? És mindez hová vezet? A magyarság eredetét a nyelvi vagy az etnikai vonalon érdemes követni? Vannak-e külön génjei a magyaroknak? Különböznek-e tőlünk genetikailag a szomszédnépek, a zsidók, a cigányok, a kínaiak vagy a négerek?

 
1 970 Ft
Kedv. ár: 1 770 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Az élet csak akkor valóságos, amikor „Én Vagyok”

Az élet csak akkor valóságos, amikor „Én Vagyok”

A Mindenségről és Mindenről - HARMADIK SOROZAT

Gurdjieff

„Ez az utolsó könyvem, amin keresztül szándékomban áll a mi Közös Atyánk más, hozzám hasonló teremtményeivel megosztani majd minden, az ember belsô világának korábban ismeretlen, és általam véletlenül megismert misztériumát.” Gurdjieff ezeket a szavakat 1934. november 6.-án írta, és azonnal munkának látott. Az elkövetkezô néhány hónapban teljesen ennek a mûnek a kidolgozására szentelte magát. Aztán hirtelen, 1935. április 2.-án véglegesen abbahagyta az írást. ĺgy a „Harmadik Sorozat”-ot szinte azonnal félre tette, ami azután sohasem öltötte fel saját formáját. Felmerül a kérdés: vajon miért állt el a tervétôl éppen akkor, és miért nem tért vissza hozzá? Miért hagyta ezt a Harmadik Sorozatot befejezetlenül, és miért adta fel szemmel láthatóan a szándékát, hogy publikálja azt? Lehetetlen válaszolni ezekre a kérdésekre anélkül, hogy elkötelezte volna valaki magát abban az intenzív munkában, amit Gurdjieff életének utolsó tizenöt évében bizonyos számú tanítványával elvállalt, nap nap után megteremtve számukra ideáinak közvetlen és gyakorlati tanulmányozásához szükséges feltételeket. Õ egyébként világosan értésre hozza a Belzebub elbeszélései unokájának utolsó oldalán, hogy a Harmadik Sorozat csak azon elôre kiválasztottak számára lesz elérhetô, akik képesek megérteni „az eredeti objektív igazságokat”, amit ebben a sorozatban megvilágít. Gurdjieff napjaink emberéhez szól, azaz valakihez, aki többé már nem tudja felismerni az igazságot azokon a formákon keresztül, amit különbözô formákban fedtek fel neki a legkorábbi idôk óta; ehhez a mélyében elégedetlen emberhez, aki elszigeteltnek, jelentéktelennek érzi magát. De, hogyan lehet benne felébreszteni egy intelligenciát, ami képes megkülönböztetni a valódit az illuzórikustól? Gurdjieff-et követve, az igazságot csak akkor lehet megközelíteni, ha mindegyik rész, ami az emberi lényt alkotja, azaz a gondolat, az érzés és a test egyazon erôvel van érintkezésben, és azon az egyedüli módon, ami ezek mindegyikének megfelel - ellenkezô esetben a fejlôdés elkerülhetetlenül egyoldalú lesz, és elôbb-utóbb véget ér. Ennek az elvnek hatékony megértése hiányában, minden önmagán végzett munka elhajlásra lesz ítélve. Az alapvetô feltételek rosszul lesznek megértve, és az erôfeszítések formáinak mechanikus ismétlôdései jelennek meg, amelyek sohasem fogják túlhaladni a közönséges szintet.

Az élet csak akkor valóságos, amikor „Én Vagyok” (könyv) író Gurdjieff

 
3 200 Ft
-10%
Az élet rejtélyeinek feltárása

Modern tudomány és ősi bölcsesség

Gauri Shankar Gupta

Ez a könyv, melyet elolvastam, nem kerül a polcomra. Ott marad az asztalomon, és életem végéig fogom majd olvasni. Tanulok belőle, és meditálok a gondolatain. Az a bölcsesség, melyre Gupta támaszkodik, amelyet szívében és lelkében hordoz, nem vallás, nem filozófia, nem hit és nem is tudomány, hanem metafizika. Egyetlen és abszolút őstudás, mindazokról a kérdésekről, amelyeken a világ és az emberi lét nyugszik. Müller Péter

 
4 900 Ft
Kedv. ár: 4 410 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Az élet virága benned él

Az élet virága benned él

Andreas Beutel

Aki a teljességet megérti, az egyetlen homokszemben megtalálhatja az egész univerzumot. Itt sincs ez másként. Ismerjük az alapmintázat geometriáját, és észrevesszük, milyen sok helyütt tér vissza újra meg újra ez a forma. Így lehet megérteni a kicsiny dolgok vizsgálata által, hogyan épül fel a nagy.
Emlékszik még azokra az időkre, amikor minden egy volt? Amikor nem létezett elkülönültség és ellentétesség? Kövesse ezt az izgalmas utazást a teremtés síkjain át, az óriási méretektől a parányokig, és fedezze fel közben a világ alapjául szolgáló szakrális geometria egyszerű, világos nyelvezetét. Tanuljon meg az elmélkedés és a rajzok segítségével visszaemlékezni saját magára: arra, hogy kicsoda, és hogy miért van itt.
A szakrális geometriát jól ismerő és a témában számos előadást tartó Andreas Beutel, a drezdai PythagorasInstitut alapítója és vezetője könyvében az élet virágának ősi motívumát követve szemléletesen és közérthetően vezeti el az olvasót a világmindenség szerkezetének megértéséhez. Átfogó tudása alapján merőben új távlatokat nyit bolygónk, a világ és önmagunk megismerésében.
Szeretettel ajánlom ezt az átfogó, informatív könyvet mindazoknak, akik szívesen elmélyednek az élet virágának ősi titkaiban.
Nagy László Zoltán

Az élet virága benned él (könyv) író Andreas Beutel

 
1 890 Ft
Az élet virágának ősi titka I-II. kötet

Az élet virágának ősi titka I-II. kötet

Mer-Ka-ba meditáció

Drunvalo Melchizedek

Az élet virágának ősi titka című könyv tartalma:

A piramisoktól és az egyiptomi rejtelmektől kezdve az indigó gyermekekig bemutatja a Drunvalo Melchizedek Valóság szent geometriai alapjait és azokat a finomfizikai energiákat, amelyek világunkat alkotják. Keresztülvezet egy Ég által inspirált labirintuson, amely tudományból, történelemből, logikából és a látszólagos véletlenekből áll. Ezen az úton haladva visszaemlékszünk, honnan jöttünk, és felismerjük a csodát, kik is vagyunk valójában.

Drunvalo Melchizedek most először osztja meg velünk nyomtatásban a Mer-Ka-Ba meditációt, lépésről lépésre bemutatva az emelkedett ember energiamezejének újrateremtéséhez szükséges technikákat. Ez a felemelkedés és a következő tudatsík vagy szellemi dimenzióbeli világ kapujának kulcsa. Amennyiben a szeretettől és a megtisztulás vágyától vezérelve végezzük, ez az ősi pránalégzés-technika egy hihetetlen lehetőségeket rejtő világot nyit meg számunkra. Képessé tesz bennünket önmagunk és mások gyógyítására, sőt sebesült bolygónk helyzetének javítására is.
- Ősi múltunkra emlékezve
Hogyan hatott világunkra Atlantisz elsüllyedése?

- Föltárul a virág titka
Szakrális geometria, az Élet Magja, a tetraéder csillag, a hullámforma univerzum, Földünk pólusváltásai

- A sötét oldal: saját jelenünk és múltunk
Veszélyeztetett világunk, a jégkorszak, a Világ története

- Mikor szenvedett törést emberi fejlődésünk? A krisztus-háló keletkezése
Miként emelték magasabb szintre a lemúriaiak az emberi tudatosságot?
A Marsról érkezettek végzetes elhatározása és a Planetáris rács

- Az egyiptomiak szerepe az emberi tudat fejlődésében
A halál, a feltámadás és a mennybemenetel, a csodálatos Ehnaton fáraó és a teremtés története

- Forma és szerkezet jelentősége
A tórusz, a labirintus, az Élet Tojása, a Platóni mértani testek, az élő kristályok

- Az emberi test geometriája
Leonardo da Vinci kánonja, a szabadkőműves ábrák misztériuma, az aranymetszés, spirálok, a Fibonacci-számsor, a szent Pí

- Leonardo da Vinci tudása az élet virágáról
A négyzetek és körök jelentősége az emberi tudatosságban, a nagy piramis termeinek felfedezése

- Egyiptomi beavatás
A feltámadás misztériuma, interdimenzionális fogantatás, ősi misztériumiskolák, egyiptomi tantra, szexuális energiák és orgazmus

- Mer-Ka-Ba meditáció
Csakrák és az ember energiarendszere, energiamezők a test körül, a Mer-Ka-Ba meditáció tizenhét lélegzetvétele, az emberi fénytest szakrális geometriája

- A Mer-Ka-ba használata
A szidhik, avagy a pszichikus erők, a Mer-Ka-Ba programozása, pránagyógyítás, véletlen egybeesések, gondolat és megnyilatkozás, helyszíni Mer-Ka-Ba létrehozása

- Két kozmikus kísérlet
Lucifer kísérlete és a dualitás megteremtése, az 1972-es szíriuszi kísérlet és a Krisztus-háló újraépítése

- Mit várhatunk a közelgő dimenzióugrástól?
Felkészülés, túlélés a negyedik dimenzióban, az új kor gyermekei

Az élet virágának ősi titka I-II. kötet író Drunvalo Melchizedek

 

 

 

 

 
5 990 Ft
-10%
Az élő világegyetem könyve

A természetes világszemlélet könyve


Grandpierre Attila

 

Életünk meghatározó alapja, belső hajtóereje és végső színtere a Természet. A természetes világszemlélet a józan ész alapján igyekszik képet alkotni az Emberről, a Természetről és az Ember helyéről a Természetben. Ehhez először is a józan észt világítja meg. A józan ész az elfogulatlan, tiszta gondolkodás, amely rálátást biztosít a lényegre, szemben azokkal a részletekben elmerülő tudósokkal, akik a fától nem látják az erdőt.
A könyv rávezet az élet lényegére, és ezt az öntevékenységben találja meg. Az öntevékenység legjobban abban mutatkozik meg, amikor egy rendszer saját maga indítja be változásait. De hogyan képes az élőlény saját folyamatait beindítani, pontosan milyen folyamatot indít be az elme először, amikor az anyagra hatni kezd? A szerző a magyarázatban közérthetően írja le a kozmikus űrt betöltő kvantum-vákuum szüntelenül születő folyamatait, s feltárja az ezeket a folyamatokat előidéző természetes, biológiai energiákat, a természetes érzések kozmikus világát.

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Az elveszett jelkép titkai

Útmutató a titkos társaságokhoz, a rejtett jelképrendszerekhez és a miszticizmushoz

 

John Michael Greer

 

Tudja mi a Boáz és milyen anyagból áll a Bölcsek Köve? Szeretné megtudni az igazságot a szabadkőművesekről - Brown sikerkönyvének egyik fő témájáról - azok rituáléiról, templomairól és leghíresebb alakjairól? Szívesen megismerné a rózsakeresztesek vagy Salamon Templomának igaz történetét? Érdeklik az ősi, okkult rítusok? E könyvben mindezt megtalálja!

 
2 150 Ft
Kedv. ár: 1 935 Ft
Kezdete: 2015.02.03
A készlet erejéig!
-10%
Az elveszett tudás nyomában

Tilosban járó régészet

 

Erich von Daniken

Ebben a könyvben Erich von Däniken közzéteszi az Egyiptom, Dél-Amerika és Ázsia eddig megfejtetlen rejtélyeiről tudósító legújabb lélegzetelállító beszámolókat. Akik figyelemmel kísérik az archeológia egy mindmáig tiltott területét kutató szakemberek munkáit, azok előtt feltárulnak a misztikus helyek, legendás népek és mágikus kultuszok titkai.

 
3 495 Ft
Kedv. ár: 3 145 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Az energiamező

Az energiamező

Lynne McTaggart

Az újságírónő Lynne McTaggart az utóbbi évek döbbenetes kutatási erdményeit gyűjtötte össze:"Forradalom küszöbén állunk. Olyan merész és alapvető forradalom küszöbén, mint amilyen Einstein relativitáselméletének felfedezése volt... A világ több pontján, kiváló és elismert tudósok olyan kísérleteket folytattak, amelyek fittyet hánynak a korszerű biológia és fizika tanainak... Olyan felfedezések születnek, amelyek a vallás ősi állításait támasztják alá."

Az energiamező (könyv) író Lynne McTaggart

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.12.28
A készlet erejéig!
Az ezoterika alapfogalmai

Útmutató a szakrális művészetekhez

 

Szadovszky Márton

 

Ez a tanulmány 12 leckéből áll. Ezek a leckék nem annyira egy álltalános kultúrához, mint inkább egy belső megértéshez akar nhozzásegíteni.

Ennek a füzetnek az a célja, hogy a további tanulmányainkhoz szükséges ezoterikus kultúrát megadja. Hogy megismerkedjünk azokkal a fogalmakkal és meghatározásokkal, amelyeket a továbbiakban használnunk kell.

Az ezotéria fokról-fokra egy tapasztalaton alapuló felismeréshez, a világ összefüggő megismeréséhez vezet.

A kiinduláshoz a hitre, a bizalomra van szükség, mint a munka mozgatójára, de ennek fokozatosan el kell tűnnie, hogy az ismeret foglalja el a helyét.

Az ezotéria útján mindenkinek magának kell megtalálnia a saját belső Igazságát, a belső korlátainak a ledöntésével.

Az ismeret és a módszer, ami lehetővé teszi, hogy behatoljunk a belső világunkba, nem adható át, vagy érthető meg másként, csak az értelem által.

A fizikai értelem nyelvezete, ami ennek a világnak a tudata, nem a felsőbbrendű tudat nyelvezete. Hogy e között a két szint között a kapcsolat létre jöjjön, a szimbolizmusra kell támaszkodnunk.

Az ezotéria ösvényén rendkívül fontos a pozitív hozzáállás. A negatív gondolatok elkerülése: ne hozzuk őket létre és ne hagyjuk ránk hatni. 

 

 

 
2 990 Ft
-10%
Az időtér könyve

José Ergüelles - Stephanie South


Az időtér könyve egy tágabb kozmikus érzékelés és látóhatár, magasságába emelő kvantumváltás mérföldköve. Az időtér a valóság telepatikus szerkezetének és rendjének közege. A kötettel átlépünk a telepátia birodalmába, melynek merőben új kozmológiája matematikai sugárzásba és tisztaságba vezet. A könyv azt az időt készíti elő, amikor mindennapjaink természetes részeként éljük majd meg a telepátiát és az egyesített tudatos kozmikus mező mentén megteremtett új galaktikus kozmológiát.

 
4 500 Ft
Kedv. ár: 4 050 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Az időutazás 7 titka

Az időutazás 7 titka

Az energiatestünk misztikus útjai

Von Braschler

1895 óta, amikor megjelent H.G.Wells: Az Időgép című könyve, generációk ábrándoznak az időutazásról. Ami egykor népszerű fantasy volt, ma már tudományos feltevés; a kozmológusok és fizikusok jelen világunk időbeli korlátainak kitágításáról vitatkoznak. Az időkorlát megszüntetését technikailag lehetségesnek gondolják, s ez nem is tér el Wells viktoriánus kori mentalitásától, mely a materialista tudományt az emberiség megváltójaként és megkerülhetetlen istenségeként képzelte el. Sajnos, a könyve megjelenését követő évszázadokban a fegyverek drasztikus fejlesztése miatt mindez csak hiú ábránd maradt.

Von Braschler ehelyett az alkalmazott időutazás metafizikai értelmezésére koncentrál. A megoldás nem rajtunk kívül keresendő, hanem magunkban. Az általa kínált eszköz nem egy kezdetleges gép, hanem a kifinomult emberi lélek. Véleménye szerint nem kell egy ígéretes technológiai felfedezésre várnunk, épp ellenkezőleg: születésünk óta magunkban hordozzuk mindazt, amire szükségünk van ahhoz, hogy a múltba vagy a jövőbe utazzunk.

Von Braschler 7 titkot tár elénk, melyek segítségével megélhetjük ezt a csodálatos misztériumot. Világosan és meggyőzően mutatja be őket, mint az időutazás gyakorlati mérföldköveit. Nem trivializálja a tárgyat, de nem is tesz félrevezető, be nem tartható ígéreteket az olvasóknak. Ehelyett a valódi gyógyítást hangsúlyozza – a teljesség magasabb, spirituális értelmében – az Örök Jelen kontextusában, az időn túli pillanatban.

Von Braschler legutóbbi könyve, úgy tűnik arra van predesztinálva,hogy a maga nemében igazi klasszikussá váljon. Mindenesetre az biztos, hogy újkeletű érdeklődést kelt egy olyan téma iránt, amely körül egyre hevesebb vita tapasztalható a világon.

Köszönettel tartozunk tisztánlátásáért és szemléletmódjának frissességéért. Von Braschler gyakorlati útmutatója az időutazáshoz egy olyan kézikönyv, amely a tapasztalás és a gyógyítás új, feltérképezetlen területeire vezet be bennünket

Az időutazás 7 titka (könyv) író Von Braschler

 
4 500 Ft
Kedv. ár: 4 050 Ft
Kezdete: 2015.12.15
A készlet erejéig!
-10%
Az igazság fényében I-III. Grál üzenet

Abd-Ru-Shin

 

Ez a könyv a Teremtés felépítésének tudását közvetíti.
A Teremtés törvényeinek ismerete elvezet a múltban, a jelenben és a jövőben lejátszódó világesemények okainak és kihatásainak megértéséhez.

Kik vagyunk?
Honnan jöttünk?
Hová tartunk?

Ezekre a bennünket embereket foglalkoztató lényegi kérdésekre világos és átfogó magyarázatokat kapunk a könyvből.

1923 és 1938 között jelentette meg Abd-ru-shin azt a 168 egymásra épülő előadást, melyet "Az Igazság fényében", Grál-üzenet című főművében foglalt egybe, 3 kötetben.

 
4 900 Ft
Kedv. ár: 4 410 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Az ókori Egyiptom istenei   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Az ókori Egyiptom istenei

Az ókori Egyiptom istenei

Barbara Watterson

A könyv az óegyiptomi istenek eredetét követi nyomon nem csupán kronológiai, hanem földrajzi környezetükbe helyezve őket. Az ókori Egyiptom istenei könyv azonban több mint az istenségek névsora: az olvasó olykor pikáns, érdekes, néha szórakoztató képet kaphat a főbb istenségekkel kapcsolatos mítoszokból. A szerző Barbara Watterson 

Az ókori Egyiptom istenei című könyv 

vizsgálja az ókori egyiptomiak vallásos tárgyainak jelentőségét, legyen az a legapróbb amulett vagy legnagyobb szentély.
Az olvasó felfedezheti és megértheti az ókori egyiptomiak világát, hogy miért vették körül kultikus tisztelettel isteneiket, és ez hogyan hatott az életükre. Lebilincselő, magával ragadó olvasmány és remek kalauz mindenkinek, aki szeretné megismerni ennek a rejtélyes és alig kifürkészhető ókori világnak a titkait.

Az ókori Egyiptom istenei (könyv) író Barbara Watterson

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 995 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
-10%
Az öt világvallás

Helmuth Von Glasenapp

 

A kiváló valláskutató és indológus, Helmuth von Glasenapp az öt legjelentősebb vallást - bráhmanizmus, buddhizmus, kínai univerzizmus, kereszténység és iszlám - ismerteti. Mindegyiket mint önálló rendszert vizsgálja; ismerteti történeti fejlődését, leírja jellemző vonásait. Összehasonlítja az öt vallást, kiemeli közös vonásaikat és különbségeiket, feltárja a kölcsönhatásokat a különböző vallások között, bemutatja egymással folytatott vitáikat, egymás ellen vívott harcaikat is, kidomborítja a különbségeket a közép- és kelet-ázsiai vallások, az "örök világtörvény vallásai" és az "isteni kinyilatkoztatás vallásai": a kereszténység és az iszlám között.

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Az új energia mesterei

Az új energia mesterei

Adamus Saint-Germain

Inspiráló felismerések az Új Energiában

A felemelkedett mester, Adamus Saint Germain változó világunk egyik legfontosabb fáklyavivője az új tudatosságban élő emberiség számára. Üzenetei konkrét válaszokat kínálnak napjaink központi létfontosságú kérdéseire, többek között a következőkre: Hogyan tudjuk meghaladni a lelki blokkokat és az energetikai korlátokat? Hogyan tudunk felszabadulni a családi összefonódások alól? Melyek az új értékek, az új célok és utak?

Geoffrey és Linda Hoppe közvetítésében Adamus megmutatja nekünk, hogy hogyan teheti mindenki magáévá az új energia használatának képességét: a valódi rendeltetésünknek megfelelő, az Istenivel összhangban álló életet.

Az Új Energia Mesterei értik, hogy a mesteri lét az emberi mivoltukról szól. Tudják, hogy az összes energia önmagukba való integrálása a cél. Az Új Energia Mesterei értik az Öröm elvét, és elengedik a szenvedés régi koncepcióját. Az Új Energia Mesterei értik, tudják, hogy elengedhetetlenül szükséges az emberiség, a közösség részeként létezni, értik, hogy az elkülönülés, az elszigetelődés nem szolgálja mások szükségleteit azokét, akik készen állnak a tanító 

Az új energia mesterei (könyv) író Adamus Saint-Germain

 
2 625 Ft
-10%
Az univerzum bibliája

Az univerzum bibliája

David Wilcock

• Tudni szeretnéd, hogy mi, miért történik a világban és mit hoz majd a holnap?
• Mi van akkor, ha az Univerzum él és kommunikálni szeretne a szinkronicitás és a karma törvényei szerint?
• Mi van akkor, ha az összes hely, idő, anyag és energia egy forrásból táplálkozik, amely ráadásul él és intelligens?
• Mi van akkor, ha a földi élet nem véletlenszerű, hanem titokzatos erők irányítják a csillagok és a bolygók keringési pályája alapján?
• Mi van akkor, ha van egy égi személyiség, amely befolyásolja a gondolkodásunkat azáltal, hogy épp a tér és az idő melyik megismétlődő ciklusa alatt állunk?
• Mi van akkor, ha az Illuminátusokat, a Bilderberg csoportot és az Új Világrendet azért hozta létre a Teremtő, hogy segítsen nekünk a karmánkat a gyógyítás szintjére emelni azáltal, hogy a saját negativitásainkat tükrözi vissza ezekkel a csoportokkal?
• Mi van akkor, ha a Háttérhatalom, az Új Világrend és az Illuminátusok is a ciklusok által irányítva tevékenykednek, de sosem tehetnek többet, mint amennyit az adott ciklus lehetővé tesz és megenged a számukra?
• Mi van akkor, ha matematikailag elkerülhetetlen, hogy a rossz fiúk győzzenek a történelemben, köszönhetően annak a 25.920 éves ciklusnak, amely újra és újra ismétli önmagát, és amely sokkal régebbi, mint az emberi élet a Földön?
• Mi van akkor, ha az idők során számos hatékony szimbólumot és tanításokat örököltünk, amelyek eredetileg pozitívak, ám azóta szörnyen eltorzultak negatív irányba?
• Mi lenne, ha belepillanthatnánk azokba a forgatókönyvekbe, melyek a földi életet irányítják, és amelyek egy sor - előre meghatározott - lelki tanítást tartalmaznak mindenki számára?

  • Az „Univerzum Bibliája” ezekre az emberiséget állandóan érdeklő kérdésekre keresi a választ, és David Wilcock szerző egy teljesen új megvilágításban meg is válaszolja ezeket. Megdöbbentő oknyomozásba kezd azok után az ősi titkok után, amelyekre a bizonyítékok már évezredek óta az emberiség szeme előtt vannak, de eddig nem vettük észre ezeket, olyan okok miatt, amire sokan nem is gondolnának.


David Wilcock a válaszok megtalálásához segítségül hívja a történelmet, az asztrológiát, a szinkronicitás elméletét, valamint fellebbenti a fátylat az idő titkos felépítéséről is, amely nemcsak az egyén, hanem akár teljes embercsoportok és népek sorsát is befolyásolják.

Az univerzum bibliája (könyv) író David Wilcock

 
6 990 Ft
Kedv. ár: 6 290 Ft
Kezdete: 2016.01.18
A készlet erejéig!
-10%
Az Urantia könyv

Magyarázatok az Istennel, a világegyetemmel, a Jézussal és az emberrel kapcsolatos rejtelmekre.

Egy könyv, amely megváltoztatja a világképedet! Nemzetközi bestseller - már magyar nyelven is!

Az Urantia könyv szerzői állításuk szerint mennyei lények, akik a könyvben foglaltakat, mint kinyilatkoztatást mutatták be a bolygónknak, vagyis az Urantiának.

Az Urantia könyvben olvasható írások az emberiség megjelenésével, történelmével és sorsának beteljesülésével, valamint az Istenhez fűződő viszonyunkkal kapcsolatosan adnak tájékoztatást. Páratlan és lenyűgöző képet tárnak elénk Jézus életéről és az ő tanításairól. Az idő és az örökkévalóság új távlatait nyitják meg az emberi szellem előtt, és eddig ismeretlen részletekkel szolgálnak a világegyetem működéséről.

 
7 700 Ft
Kedv. ár: 6 930 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Betegségek betegsége

Betegségek betegsége  Mindent a rákról


Siddhartha Mukherjee


Siddhartha Mukherjee-nek sikerült egy mesemondó ügyességével bonyolult orvosi problémákat lefordítania mindenki által érthető, egyszerű nyelvre. The Wall Street Journal


A Betegségek betegsége

a rákbetegség nagyszerű, mélyen emberi alapműve. Végigvezet minket a rákbetegség történetén az ókortól napjainkig, és ismerteti a kezelés és megfékezés radikálisan új lehetőségeit. A Betegségek betegsége az emberi találékonyság, kitartás, állhatatosság, egyszersmind az önhittség, vakbuzgóság és a természetünkből fakadó hibák könyve. Siddhartha Mukherjee számtalan felfedezésről, buktatóról, sikerről és tragédiáról számol be, amelyeket elődeink megéltek egy olyan betegség tanulmányozása során, amely ellen csupán három évtizeddel ezelőtt is teljesen kilátástalannak látszott a küzdelem. Hősei emberek és orvosok, akik hegyeket mozgattak meg betegeik gyógyulásáért és az emberi tudás határainak kiterjesztéséért.


A gyakorló és kutatóorvos Siddhartha Mukherjee a sejtbiológus precizitásával, a történész tisztánlátásával és a szépíró szenvedélyével veszi górcső alá a betegséget.

A Betegségek betegsége

fordulatos, akár egy jó krimi, és reménysugár mindazoknak, akik be akarnak pillantani a rák titkaiba. 
4 990 Ft
Kedv. ár: 4 490 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Bingeni Hildegárd élete

Bingeni Hildegárd élete

ahogyan Gottfried és Theoderich szerzetes a XII. században lejegyezte

Adelgundis Führkötter

Bingeni Hildegárd (1098-1179) bencés apátnő a középkor egyik legnagyobb látnoka volt. Már kora gyermekkorától kezdve, majd hosszú élete során mindvégig csodálatos víziókban volt része, amelyeket rendtársai segítségével, kódexekbe foglalva hagyományozott az utókorra. Az ő nevéhez fűződik a máig működő rupertsbergi apátság megalapítása, és több, a természettel és a gyógyítással foglalkozó, korát sok tekintetben messze megelőző mű megalkotása is. A kortárs szerzetesek által írt életrajzot, amely egyben a kor hangulatát, szellemiségét híven tükröző, érdekes dokumentum, Adelgundis Führkötter Hildegárd koráról és munkásságáról széles körű áttekintést nyújtó tanulmánya vezeti be. Helyet kapnak a könyvben a hatalmas erejű látomásokat megörökítő kódexek sajátos stílusú, gyönyörű képei és a hozzájuk kapcsolódó szövegrészek is.

Bingeni Hildegárd élete (könyv) író Adelgundis Führkötter

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 450 Ft
-10%
  BUDDHA-AGY: A boldogság, a szeretet és a bölcsesség gyakorlatias idegtudománya

dr. RICK HANSON és dr. RICHARD MENDIUS


Az agyat szoktuk számítógéphez hasonlítani. Van azonban köztük több különbség is. Ezek egyike: a számítógép szerkezetét nem befolyásolja, hogy mire használod a masinát. Az agy szerkezetét azonban igen! Magyarul: gondolataid, szavaid és tetteid ténylegesen alakítják az agyadat! E CD-mellékletet is tartalmazó, kivételesen értékes könyv arra tanít meg, hogy miként tedd ezt úgy, hogy közben egyre boldogabb, egyre szeretőbb és egyre bölcsebb legyél. 
4 950 Ft
Kedv. ár: 4 455 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Byrd admirális Titkos utazása a Belső Földbe

Byrd admirális Titkos utazása a Belső Földbe

Tim R. Swartz

FÖLDÜNK BELSEJÉNEK REJTETT VILÁGA FELTÁRUL! Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe... • Tényleg létezik egy alternatív élővilág bolygónk belsejében? • Milyen nemzetek kutatták ezt és kik szereztek erről tudomást? • Miért kutattak ilyen elszántan a világok vezetői az elmúlt évszázad vérzivataros időszakaiban is az északi sarkon? • Mi történik, ha behatolunk a sarki pólusokba? Tim Swartz feltárja Önöknek korunk máig élő Belső Föld elméleteit. • Igazság vagy fantazmagória? * A kötet TARTALMA: ELŐSZÓ • EGY ELMÉLET, AMELY NEM HAJLANDÓ ELPUSZTULNI; • A SARKKÖRÖK ALATTI BIZARR VILÁG; • A TÁVOLI ÉSZAK REJTÉLYES VIDÉKE ÉS NÉPE; • RICHARD E. BYRD ADMIRÁLIS ADMIRÁLIS HIHETETLEN UTAZÁSA; • TITKOS KÜLDETÉS EGY FÖLD ALATTI NÁCI BÁZIS FELKUTATÁSÁRA; • NÁCI REPÜLŐ CSÉSZEALJAK - TECHNOLÓGIA A BELSŐ FÖLDRŐL? • BROOKS AGNEW -A BELSŐ FÖLD VALÓSÁGÁT KUTATÓ TUDÓS; • A BELSŐ FÖLD A NEGYEDIK DIMENZIÓBAN VAN? • VILÁGOK A VILÁGOKBAN (Írta: Dr. Wendy Lockwood, PhD.); • SZIVÁRVÁNYVÁROS - UFO-K A BELSŐ VILÁGBÓL; • MIT MOND A BIBLIA ÉS MÁS SZENT KÖNYVEK A BELSŐ FÖLDRŐL

Byrd admirális Titkos utazása a Belső Földbe (könyv) író Tim R. Swartz

 
4 000 Ft
Kedv. ár: 3 600 Ft
Kezdete: 2016.02.03
A készlet erejéig!
Candida az ember- és állatgyógyászatban

Candida az ember- és állatgyógyászatban

Dr. Mahboubi Zine, El Abidine

A szerző Magyarországon szerzett állatorvosi diplomával hosszú évekig dolgozott a mezőgazdaságban, a mesterséges megtermékenyítés szakterületén. Ekkor már foglalkozott Candida gomba kutatással is, és további kutatómunkája során kiderítette: a Candida komoly hatással van a termékenységre. Később az I. sz. Nőgyógyászati Klinikán folytatta tevékenységét a lombikbébi program keretein belül, s csakhamar bebizonyosodott: a Candida gomba a női meddőségben is szerepet játszik. Ebben a könyvében feltárja a fertőzés fajtáit, a legfőbb rizikófaktorokat és táplálék-táblázatot is közöl.

Candida az ember- és állatgyógyászatban (könyv) író Dr. Mahboubi Zine, El Abidine

 
1 260 Ft
-10%
Coaching kézikönyv

Coaching kézikönyv

Babak Kaweh

A szerző széleskörű, közel húszesztendős tapasztalataira alapozva, elsősorban gyakorlati szempontokat figyelembe véve segít eligazodni a coaching fogalmának sokrétűségében. Részletes áttekintést nyújt a coaching fontos megközelítési módjairól, modern, jól használható modellé állítva össze azokat. Célja, hogy e témában áttekintést nyújtó alapmű legyen. A pedagógiai szempontokat is szem előtt tartó kézikönyv hasznos tananyaga a coach-képzéseknek, ugyanakkor a gyakorló szakemberek segédkönyvéül is szolgál.
A Coaching kézikönyv számos gyakorlati ötlettel szolgál a tanácsadók, moderátorok és mediátorok, trénerek, szupervizorok és terapeuták munkájához is, mint a coaching-szakma kitűnő és igényes kézikönyve!

Coaching kézikönyv (könyv) író Babak Kaweh

 
3 500 Ft
Kedv. ár: 3 150 Ft
Kezdete: 2015.11.30
A készlet erejéig!
-10%
Edgar Cayce jövendölései a XXI. Századra

Mark Thurston


 


Edgar Cayce jövendölései a következő témakörökbe rendeződnek: Új szemlélet terjed el a gyógyászatban. A megérzés és a spirituális érzékenység alapvető eszközeinkké válnak. A tudomány és a spirituális szemlélet közötti ellentét feloldódik.

 
2 790 Ft
Kedv. ár: 2 511 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Egészségügyi maffia

Ghislaine Lanctot


 


A szerző állítja: szenvedélyem a határtalan egészség. Hogy álmát megvalósíthassa, orvosi egyetemre járt, de hamar csalódott az orvostudományban és az alternatív gyógyászat irányába kutatott tovább. Rádöbbent, hogy az orvostudomány fejlődése ellenére az emberek továbbra is pusztulnak és szenvednek. Vajon miért?


Ghislaine szerint az egészségügyi maffia áll a rossz tendencia hátterében. Szerinte, nekik köszönhető többek között a népesség betegségtől és haláltól való félelme, melyet a hatóságok mesterségesen generálnak;...


Lebilincselő, tényfeltáró, őszinte könyv arról, amivel mindennap találkozunk magunk is, csak nem ismerjük az összefüggéseket.

 
4 300 Ft
Kedv. ár: 3 870 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Égig érő lépcső

Erich von Daniken

 

A földönkívüliek, illetve az egykor létezett, de mára már eltűnt régi civilizációk nyomába szegődött jeles szerzőgárda - EvD vezetésével - az elmúlt évek legjelentősebb kutatási eredményeit foglalja össze szerte a világról: Egyiptomból, Közép- és Dél-Amerikából, Kínából, Afrikából. Megállapításaik valóban tabukat döntögetnek - a hagyományos tudományosság tabuit.

 
3 495 Ft
Kedv. ár: 3 145 Ft
Kezdete: 2014.02.10
A készlet erejéig!
-10%
Ékszerek és drágakövek

Kézikönyv ékszervásárlóknak


Antoinette L. Matlins, Antonio C. Bonanno

 

A drágakövek és az ékszerek megvásárlása varázslatos élmény lehet számunkra, tele izgalommal és várakozással. Ha azonban nem vagyunk kellőképpen tájékozottak, tévedések vagy megtévesztés áldozatai is lehetünk, s az ékszer vásárlása zavaró, nyomasztó élménnyé válhat számunkra, és túl nagy árat fizethetünk érte. Ebben a könyvben két nemzetközi hírű drágakő- és ékszerszakértő osztja meg tudását az érdeklődővel abból a célból, hogy segítsen kikerülni a csapdákat, és megőrizze a vásárlás varázsát. Tele van praktikus tanácsokkal: azért íródott, hogy eljuttassa az olvasóhoz a drágakövek és az ékszerek vásárlásához szükséges információkat.

 
3 500 Ft
Kedv. ár: 3 150 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Éld meg Isteniséged

Éld meg Isteniséged

Úton az Új Tudatosság felé

Adamus Saint Germain

Éld meg Isteniséged című könyv tartalma:

Számos írás és történet maradt fent erről a rejtélyes történelmi alakról, aki földi kalandjai során, több különböző személyiségként, több létidőben is megtestesült. Királyok, nemesek tanácsadója, feltaláló és zeneszerző, de leginkább elismert alkimista. 2005 óta közvetít üzeneteket számunkra Geoffrey és Linda Hoppe-on keresztül.

Adamus Saint Germain Éld meg Isteniséged című  könyv témáját és íróját tekintve is igazi kuriózum.
Adamus Saint Germain hazánkban még kevéssé ismert, pedig világszerte milliók olvassák és hallgatják közvetített üzeneteit. Most a magyar olvasók is megismerhetik az Új Energiával és az Új Tudatossággal kapcsolatos tanításait. Adamus minden szavával arra bátorít, hogy tekintsük életünket egy izgalmas kalandnak, engedjük el régi meggyőződésünket és hiedelmeinket, és kezdjük el végre megélni azt, akik valójában vagyunk.

Stílusa egyedi és lebilincselő. Nem csak elméletben vázolja fel a felébredés folyamatát és az Új Energia mibenlétét, hanem a mindennapokban is megvalósítható, gyakorlati útmutatást ad arra vonatkozóan, hogyan váljunk saját életünk felelősségteljes teremtőjévé.

Éld meg Isteniséged (könyv) író Adamus Saint Germain

 

 
2 625 Ft
Élet az aztékok földjén

Élet az aztékok földjén

Manuel Aguilar-Moreno

1521-ben megdöntötték a mexikói Azték Birodalmat, amely azóta folyamatosan az érdeklődés középpontjában áll. A Mexikóváros közepén talált Templo Mayor feltárásából kiinduló új keletű felfedezéseknek köszönhetően minden eddiginél több ismeretünk van erről az érdekes kultúráról. Minthogy egyre többen ismerik el – a mezoamerikai civilizációk az egykori világ legmagasabb fejlettségű kultúrái közé tartoztak –, igény támadt a térségben dolgozó szakértők alapvető módszereit és elméleteit bemutató munkák iránt. Az Élet az aztékok földjén az új régészeti feltárások adatait és a szaktudományos kutatásokat egyetlen könnyen megérthető kötetben foglalja össze.

Élet az aztékok földjén (könyv) író Manuel Aguilar-Moreno

 
3 500 Ft
 


Sorrend: