Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

ISMERETTERJESZTÉS KÖNYVEK

Fő kategória >EZOTERIKUS KÖNYVEK >KÖNYV >ISMERETTERJESZTÉS KÖNYVEK

Sorrend:

prev
next

-10%
A teremtés titkai

Jakab István


A gondolkodó ember egyik legrégebbi alapkérdése, hogy mi az az egységes rendező elv, mely az univerzumot és az egysejtű élőlényeket is működteti. Erre a kérdésre keres választ a szerző ebben a szép kivitelű könyvben, melyet Makray János és Alex Grey festményei tesznek felejthetetlenné. Témái többek között: a víz-vázú világegyetem, mely elmélet megismerése megérteti velünk a világ működését, a Naprendszer Mérnökei által tervezett egyiptomi piramisok, melyeknek titkait megfejthetjük és az emberben lakó Isten, azaz miért az ember az a lény, mely képes felfogni a teremtést és véghezvinni azt? Lebilincselő olvasmány létünk legnagyobb titkairól!


 
3 000 Ft
Kedv. ár: 2 700 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
A Teremtés üzenete

A Teremtés üzenete - Kis útikalauz a mindenséghez

 

Kisfaludí György

 

Ebben az évezredben, különösen most a vége felé, a technikai civilizáció kialakulása vált érezhetővé,letagadhatatlan fontosságúvá, s ennek fő mozgató rugója a természettudomány. Úgy néz ki, vagy úgy nézett ki,hogy vallás és tudomány nem keveredik. A vallások tele vannak ellentmondásokkal, elfogadásuk hit és nem

bizonyítékok, mérések kérdése. A természettudomány gyökeresen eltér ebben a vallástól, mert bizonyításra és nem hitre épül.

 

Mindezt azért kellett megemlíteni, mert ez a könyv talán a legfontosabb gondolatsor, amit tudományról valaha is írtak s számos lényeges helyen ugyanazokat a kérdéseket érinti, amelyek a vallások kiinduló tételei. Ez a könyv egységes képet ad a világ keletkezéséről, az anyag mibenlétéről és szerkezetéről, fejlődéséről, az élet kialakulásáról, s annak legfontosabb kérdéseiről. Nem fog kisebb ellenérzéseket és indulatokat kiváltani, mint a fő vallások kialakulásakor az új tanok hirdetői.

 

Itt mégis az állítások nagy része ellenőrizhető, nem hit kérdése. Az itt leírt világkép olyan jelenségeket egyszerűen, természetesen magyarázni tud, amelyek a jelenlegi udományban elhallgatandó, tiltott eretnekségnek számítanak. És ez a vízválasztó – mert az elméletek közül mindig az a jobb, amelyik minél egyszerűbben, minél több jelenséget le tud írni.

A Teremtés üzenete című könyv végre a helyére teszi a dolgokat, szűnni kezd az ellentmondásokkal teli zűrzavar a tudományban.

Mondhatnánk, hogy ez nem az átlagember, hanem egy kis létszámú kutatóréteg gondja, csakhogy eddig már sokszor bebizonyosodott, hogy semmi sem olyan fontos a gyakorlatban, mint egy jó elmélet. Ez az elmélet lehetővé teszi a gravitációs hullámokon alapuló, irányítható, zavarmentes kommunikációs szerkezetek építését, antigravitációs hajtóművek elkészítését, számos – ma még nehezen gyógyítható – betegség leküzdését, távoli égitestekre való viszonylag egyszerű utazást, új, veszélytelen, a környezetre nem káros energiatermelési módok kialakítását, új módon működő számítógépek, robotok elkészítését, különleges anyagok és gyártási technológiák új sorát, és megannyi olyan dolgot, amit még a sci-fi írók sem tudtak elképzelni. Ez persze nem hullik ingyen, és azonnal az ölünkbe, ehhez előbb meg kell tanulni az új ABC-t, s ez a könyv az. Külön érdekessége a könyvnek az a néhány rész, ahol látszik, hogy ez az új tudás nagyon régi. Én magam is láttam néhány olyan ábrát és építményt – Irakban, Japánban, Indiában, Iránban – amelyek időfizikai ábrákat tartalmaznak, de ekkor még úgy gondoltam, hogy mindez véletlen csupán. Látni fogjuk, hogy a régi – szentként tisztelt – írásokban s a hagyományokban milyen sok igazság van, és azt is, hogy ebből sok eltorzult, elfelejtődött az idők folyamán.

A Teremtés üzenete (könyv) írója Kisfaludí György

 
2 990 Ft
A természet rejtett hálózata

A természet rejtett hálózata 

Felhőt csináló fák, ibolyák és hangyakalács

Peter Wohlleben

A természet számtalan meglepetést rejt: a lombos fák befolyásolják a Föld forgását, a darvak akadályozzák a spanyolországi sonkatermelést, a tűlevelű erdők pedig esőt csinálnak. Peter Wohlleben, A fák titkos élete című sikerkönyv szerzője legújabb kötetében - a tőle megszokott eleven mesélőkedvvel - megannyi érdekes és különös példán keresztül mutatja be, milyen bámulatos kölcsönhatás és összjáték zajlik a növények és az állatok között. Hogyan épül fel a természet hatalmas óraműve, melyben minden "fogaskeréknek" megvan a maga helye és szerepe? És mi történik, ha ez a finoman kiegyensúlyozott rendszer megbillen? Mi a jobb: ha az ember "segíti" a természetet, hogy helyreálljon ez az egyensúly, vagy ellenkezőleg, ha békén hagyja?

A természet rejtett hálózata (könyv) író Peter Wohlleben

 
3 490 Ft
A valóság határán

A valóság határán - 

Beszélgetések kvantumfizikáról, pszichológiáról és más hétköznapi dolgokról

 

Dienes István

 

A valóság határán című könyvünket szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik hétköznapi dolgaink (lét, valóságészlelés, hit stb.) iránt és aki kellő nyitottsággal képes elindulni egy izgalmasnak ígérkező szellemi túrán. Ezen írások valójában kávéházi beszélgetések, melyekben - többek között - a következő kérdésekre keressük a választ: - Vajon életünk összes lehetősége tovább él egy-egy párhuzamos síkon? - Lehet, hogy valójában fogyatékos angyalok vagyunk? - Befolyásolhatjuk a múltunkat? - Mi köze van Isten hangjának a századik majomhoz? - Hogyan függ össze a Bábel tornya és az empátia? - Kell útlevél a lelki utazáshoz? - Mi az a semmi? - Hol találkozik Freud és Szent Ferenc?

A valóság határán (könyv) írójaDienes István-Kollár János 

 
2 500 Ft
-10%
  A végtelen szeretet az egyetlen igazság, Minden más illúzó

Az álomvilág leleplezése, amit "valósnak" hiszünk

 

 

 

David Icke

 

 

 

Tudatosan belevágtam az önfelfedezés hihetetlen utazásába 1990-ben. Fogalmam sem volt, hogy merre fog vezetni, mégis, mindenképpen mennem kellett. Elegem volt. Ez a "világ" mindig is értelmetlennek tűnt számomra: az igazságtalanság, az ostobaság, ahogy a Rendszer az embereket gépekké változtatja, akik ugyanazon ismétlődő tapasztalatok és programozott viselkedési minták körforgásában pörögnek egyhelyben, s ezt görcsösen életnek hívják. Nem mi éljük az életet - az élet él minket.

 
4 000 Ft
Kedv. ár: 3 600 Ft
Kezdete: 2016.07.19
A készlet erejéig!
A víz gyógyító ereje   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A víz gyógyító ereje

Masaru Emoto - Jürgen Fliege

 

 

 

A könyv lapjain most néhány természetgyógyász és tudós szakértő véleményét összegyűjtve közreadják a víz mindent átfogó világának rejtett titkait, megosztják velünk személyes tapasztalataikat.

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
A víz igaz hatalma   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A víz igaz hatalma

A víz igaz hatalma

Fedezd fel magad és gyógyulj a víz erejével!

Masaru Emoto

Napjainkban ​a természetes rezgések mellett számos új hatásnak, elektromágneses sugárzásnak vagyunk kitéve. A víz rejtett bölcsességében is szó volt arról, hogy a mobiltelefon, a mikrohullámú sütő, a televízió vagy a számítógép sugárzása összezavarja a víz szerkezetét. Mégsem engedhetjük meg magunknak, hogy egyáltalán ne vegyük igénybe ezeket az eszközöket, vagy lakatlan vidékre vonuljunk a sugárzások elől. Emoto megoldást kínál, hogy milyen módon javíthatunk az ilyen eszközök rezgésén. Mint mindennek a világon, a betegségeknek is sajátos rezgésük van. Ezek megzavarhatják a sejtek rezgését, s ha nem teszünk semmit, a testben problémák lépnek fel. Japán kutatók képesek a hanghullámokat, velük ellentétes hanghullámokkal kioltani – tehát hanggal csendet teremteni –, és éppen ez a hadó-gyógyászat (rezgés-gyógyászat) lényege: a betegség rezgését egy azzal ellentétes rezgéssel semlegesíti. A gyakorlatban ez úgy történik, hogy miután megállapították, milyen jellegű zavar jelentkezett a beteg rezgésében, az említett berendezéssel vízbe másolják a zavart megszüntető információt. Az illetőnek meg kell innia a vizet, így a betegséget semlegesítő rezgés eljut a testet alkotó molekulákhoz, atomokhoz és részecskékhez. Ennél fogva a hadóvíz az atomot alkotó parányi részecskékbe is eljuttatja a hadót, míg a nyugati orvoslásban használt gyógyszerek csupán a tüneteket okozó sejtek szintjéig jutnak. Ez jelenti a nyugati orvostudomány korlátait. A hadó-gyógyászat hatásosságát fényképek is szemléltetik. A könyvben több olyan eset leírásával is találkozhatunk, amely bemutatja, hogy a módszer hogyan segített súlyos betegségben szenvedő embereken, és milyen szerepet játszanak az érzelmek a gyógyulásban, egészségünk és ellenálló képességünk megőrzésében.

A víz igaz hatalma (könyv) író Masaru Emoto

 
3 990 Ft
A víz rejtett bölcsessége

A víz rejtett bölcsessége

Masaru Emoto

Tudósok felfedezték, hogy a víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Ez pedig azt jelenti, hogy az általa tárolt információkat képes más rendszerekre - például az emberi szervezetre is - átvinni. Ezért olyan alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk: nemcsak lehetőleg káros anyagoktól mentesnek és ásványi anyagokban szegénynek kell lennie, hanem energetikailag pozitív rezgésűnek is, hiszen ezt a rezgést adja tovább nekünk. Nem csoda, hogy a vízben sokan - így Mózes, Keresztelő Szent János, Zarathusztra és Sebastian Kneipp - Isten teremtő erejét látták. Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. Masaru Emoto azonban új módszerrel kezdte tanulmányozni a víznek ezt a képességét. Egy új készüléket használ, amely az emberi szem számára is láthatóvá teszi a vizsgált anyagokban rejlő energiákat. Ennek segítségével az anyagi és a nem anyagi jelenségek - gondolatok, szavak, zene, globális események - vízre gyakorolt hatása egyaránt megjeleníthető! Felfedezése alapjaiban változtathatja meg a világról kialakult képünket. Egy újfajta tudatosság fényében láthatjuk, mit tehetünk egészségünk és bolygónk épségéért

A víz rejtett bölcsessége (könyv) író Masaru Emoto

 
3 290 Ft
A víz üzenetei   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A víz üzenetei

A víz üzenetei - A világ első képei fagyott kristályokról

Dr. Masaru Emoto

Emoto felfedezte, milyen módon lehetséges a fagyasztott vízkristályokról képet készíteni. Rádöbbent, ugyanúgy ahogy két egyforma hókristály nem létezik, úgy a fagyasztott vízkristályoknak is ezer arca van. A víz szerkezete felveszi azokat a rezgéseket, amelyekkel kölcsönhatásba lép, legyen az környezeti hatás, gondolat, zene, kép. Az olvasók elbűvölve nézik e könyv színes fotóit. Miért tölt el gyönyörűséggel egy Mozart zeneműről készült vízkristály képe, vagy miért borzongunk bele egy beteg, sérült vízstruktúra képének nézésébe? Aki elolvassa e művet, annak kiderül. A víz ugyanis információhordozó, szerkezetét folyamatosan képes változtatni. Ezt a csodálatos felfedezést mutatja be a japán szerző ebben a könyvében, rengeteg lenyűgöző fotóval illusztrálva.

A víz üzenetei könyv) írója Dr. Masaru Emoto

 
3 360 Ft
Nincs raktáron
A Voynich kézirat

A Voynich kézirat

Stephen Skinner · Rafał T. Prinke · René Zandbergen

A ​titokzatos Voynich kézirat gyönyörúen illusztrált változatát tartja a kezében a Kedves Olvasó! A késő középkori kéziratot három szerző vizsgálta tüzetesen, melyből számos asztrológiai, alkímiai, kriptográfiai, gyógynövénytani és mágiai okfejtés született. A Voynich kézirat ezen teljes kiadása magában foglalja Dr. Stephen Skinner, Dr. Rafał T. Prinke és Dr. René Zandbergen érdekes és hiteles előszavát és tanulmányait, amelyekben együtt részletezik mindazt, ami jelenleg ismert a titokzatos kéziratból.

Terence McKenna – misztikus kutató és etnobotanista – szerint „a Voynich kézirat a nyugati okkultizmus határa, egy valódi okkult könyv, amit senki sem tud elolvasni.”

Ez az egyetlen olyan létező könyv, melynek nevét és ábécéjét a mai napig senki sem tudott megfejteni. Sokszor hivatkoznak egyéb ezoterikus és alkímiai alkotások a Voynich kéziratra, így a mű különös történetének ismeretére támaszkodva tárják fel a mágia és az alkímia kapcsolatát, valamint a gyönyörű illusztrációk jelentését. Ezen információk és a képek együttes birtokában arra invitáljuk a Kedves Olvasókat, hogy alakítsák ki saját maguk értelmezését – a leghíresebb misztikus könyvről – a Voynich kéziratról.

Jelen kiadás nem csak attól egyedi, hogy először enged bepillantást a magyar olvasók számára a kézirat eredeti lapjaiba, hanem egy korlátozott példányszámú, sorszámozott mű kerül ezáltal kiadásra, mely nem csak az ezotériumok és okkult dolgok iránt érdeklődők, hanem a könyvritkaságok kedvelőinek is igazi csemegét jelent.

A Voynich kézirat (könyv) Stephen Skinner · Rafał T. Prinke · René Zandbergen

 
6 990 Ft
-10%
A zene metafizikája

Szabó Sándor

 

2011-et írunk, a tudomány, a tudás és a tudatlanság korát éljük egyszerre, és néha különös arra gondolni, hogy mennyi minden van a világban, amiről évszázadok óta nem vagyunk képesek többet megtudni. Sok ilyen jelenség van körülöttünk, ezek egyike a muzsika. Ősidők óta misztérium lengi körül, és továbbra is megválaszolatlan a kezdetektől fogva fennálló kérdés: honnan való a zene, hogyan és miért kapta a zenei érzékenységet az emberi lény. Megpróbálkoztak filozófusok, zeneesztéták és megannyi bölcselkedő ember a téma kifejtésével, de egy ponton valahol mindannyian megálltak. Mintha vártak volna valamire, ami új gondolati irányt ad. A tudomány számára a zene nem fontos, így egyik ága sem fog energiát, figyelmet szentelni a kérdésnek. A kutatók kutatják az anyagi világot, a muzsikusok muzsikálnak, a komponisták komponálnak, a filozófusok filozofálnak, a zeneesztéták körbe-körbe járnak és egymás mondatait idézgetik, a zene meg csak teszi a dolgát. Mi pedig élvezzük….

 
3 400 Ft
Kedv. ár: 3 060 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
A ​kínai császárnék szépségreceptjei

A ​kínai császárnék szépségreceptjei

A ​finom bőr és az érzéki kisugárzás titka

Shan Feng

Az ​örök fiatalság és a kifogástalan szépség titkát Kína császárnői fedték fel: receptúráik mind a mai napig megőrizték értéküket és hatékonyságukat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy a receptúrákat jelenleg is elzárva tartják a pekingi Palotamúzeumban.
Shan Fengnek, a hagyományos kínai orvostudomány kutatójának sikerült elsőként a recepteket a nyilvánosság számára is hozzáférhetővé tenni. Könyvében rámutat arra is, hol szerezhetők be a hozzávalók, hogyan kell alkalmazni a recepteket, és miként hatnak a készítmények. Az eredmény: a szépségápolás teljesen új formája, ami a testre és a lélekre egyaránt figyelmet fordít.
Merüljön el tehát Kína értékes titkaiban, és engedjen a páratlan szépség és érzékiség csábításának!

A ​kínai császárnék szépségreceptjei (könyv) író Shan Feng

 
2 200 Ft
Abók

Abók 

Ausztrál bennszülöttek

M. Clark Ashton

Ausztrália, a távoli kontinens bennszülött törzseinek népmeséi, legendái, eredettörténetei elevenednek meg e kötetben. A mesék a csodálatos Álomkort idézik meg, egy olyan világot, ahol minden összefügg minden egyébbel, ahol a természet erejét áthatja a varázslat, a teremtő erő, a csoda. Legendák szólnak az állatok és az ember ősidők óta fennálló különleges kapcsolatáról, egy olyan korból, amelyben még a valóság is más, mint az, amit hétköznap tapasztalunk.

A kezdet kezdetén a világ nyugalomban, és teljes sötétségben pihent. Akkor még nem léteztek növények, nem léteztek állatok, semmi sem mozgott, járt, kúszott vagy repült a hegyek között, amelyek olyanok voltak, akár a napszítta csontok. A csúcsok körül nem zúgott szél. Nem volt hang, ami megtörte volna a mélységes csendet. A világ nem halott volt, csupán aludt. Aludt, s az élet és a fény első szelíd érintésére várt. Nem is élő és nem is holt lények várakoztak mély álomban, a hegyek jeges barlangjaiban. Valahol a tér végtelenjében aztán Yhi, a Napistennő megmoccant álmában – már ő s csak arra várt, hogy Baiame, Mindenki Atyja megérkezzen hozzá, s a fülébe súgjon.

Abók (könyv) író M. Clark Ashton

 
2 000 Ft
  Acu-tape, kinezio-tape technika - közérthetően, mindenkinek

Acu-tape, kinezio-tape technika - közérthetően, mindenkinek

Quastné Rigó Katalin

- 30 ragasztás (izom, ízület, nyirog, heg, haematoma)
- latinul és magyarul - szakmabélieknek és laikusoknak is
- részletes praktikai útmutató
- több, mint száz színes fotó, lépésről lépésre bemutatott ragasztások.

Acu-tape, kinezio-tape technika - közérthetően, mindenkinek (könyv) író Quastné Rigó Katalin

 
5 000 Ft
Ádám és Éva - Tündöklése és bukása

Ádám és Éva - Tündöklése és bukása

Stephen Greenblatt

Ádám és Éva története - amely alig másfél oldalnyi helyet foglal el a Bibliában - az emberiség egyik legnagyobb hatású meséje. Tanárok ismételgették vég nélkül a hosszú évszázadok alatt, intézmények jutalmazták a benne hívőket, és büntették a kétkedőket, művészek ábrázolták színesebbnél színesebben, filozófusok, teológusok, papok és látnokok, költők, nyelvészek és természettudósok próbálták megfejteni a titkát. A teremtéstörténet alakjai milliók számára tűnnek valóságosnak még napjainkban is.

A Pulitzer-díjas Stephen Greenblatt, a Harvard Egyetem professzora "ősszüleink" történetének nyomába ered, amely ma is tükörként szolgál számunkra - megpillanthatjuk benne valamennyi félelmünket és vágyunkat. Az első emberpár története egyszerre felszabadító és romboló: himnusz az emberi felelősségről, sötét mese a hitványságról, a merészség dicsőítése és az ádáz nőgyűlölet bátorítása. Meghökkentő azoknak a reakcióknak a széles köre, amelyeket az évezredek során kiváltott.

Ádám és Éva meséje - amely három nagy világvallás alapköveként is szolgál - mindannyiunkhoz szól. Elbeszéli, kik vagyunk, honnan jövünk, miért szeretünk, és miért szenvedünk. A könyv egyrészt izgalmas történelmi nyomozás, másrészt elmélyült szembenézés azokkal a problémákkal, amelyek fajunkat emberemlékezet óta foglalkoztatják.

Ádám és Éva - Tündöklése és bukása (könyv) író Stephen Greenblatt

 
4 690 Ft
-10%
Atlantisz és a kézirat titka

Rejtélyes fizika


Györfi András


A "Rejtélyes fizika" alcímet viselő kötet a téridő és az extra dimenziók új lehetőségeivel ismertet meg bennünket és újabb rejtélyekbe (mint a teleportáció, a kvantumcsatolás jelenségei, vagy Stonehenge és a gravitáció kapcsolata) nyújt betekintést. Négy olyan lehetőséget tárgyal meg, amelyek a világ megismerésének következő szintjéhez vezethetnek - pedig csak az egyik lehet igaz. Hogy kinek melyik, az ma még az Olvasó választásán múlik...

 
2 980 Ft
Kedv. ár: 2 680 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Atlantisz öröksége, Elfelejtett tudomány

John Michel

 

Michell a régészet, a mitológia, a csillagászat, a geológia és más kortárs tudományok segítségével igyekszik bizonyítani, hogy őseink szent helyei a természeti mágia központjai voltak, ahol olyan adeptusok, azaz beavatottak tevékenykedtek, akik jól ismerték Földünk életadó energiáit. Elfelejtett tudásuk újrafelfedezése pedig sokat segítene abban, hogy jobban megértsük és bölcsebben használjuk bolygónkat.

 
1 990 Ft
Az állatok beszéde   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Az állatok beszéde

Az állatok beszéde

Penelope Smith

Az állatok beszéde a szerző által kifejlesztett, kipróbált és bevált telepatikus kommunikációs technikákat tartalmaz, amelyek segítségével drámaian megváltozhat az ember és az állatok közti kapcsolat. E változás életünk minden területén érzékelhető lesz: fizikai, mentális, érzelmi és spirituális szinten egyaránt. Penelope Smith elmagyarázza, hogyan oldhatjuk meg állat-társunk viselkedésbeli problémáit, hogyan tudhatjuk meg, ha megsérült, miként fedezhetjük fel, mit szeret és mitől irtózik, és miért teszi éppen azt, amit tesz. Megtanulhatjuk azt az egyetemes nyelvet, amely megnyitja az utat állat-barátunk szívéhez és elméjéhez.

Az állatok beszéde (könyv) író Penelope Smith

 
2 600 Ft
Nincs raktáron
Az állatok érzelmi élete

Az állatok érzelmi élete

Szeretet, gyász, együttérzés - egy rejtett világ csodái

Peter Wohlleben

A fák titkos élete című könyv szerzője ezúttal az állatok életének eddig ismeretlen területére kalauzol minket.
Gondoskodó, önmagát a kicsinyeiért feláldozni is képes mókus, hűséges holló, a háztetőn élvezettel "csúszdázó" varjú, szomorkodó szarvastehén - lehetnek az állatoknak is érzelmeik? Nem kizárólag az ember sajátja-e az efféle gazdagon árnyalt érzelmi élet? Peter Wohlleben, a neves német erdész a legfrissebb tudományos felismeréseket és az állatokkal kapcsolatos gazdag, személyes tapasztalatait és megfigyeléseit ötvözve bepillantást enged egy még alig feltárt világba: az erdőben és a házunk táján élő állatok bonyolult viselkedésmódjába, lelki-érzelmi életükbe. Nézőpontja - vállaltan - erősen szubjektív, megállapításainak egy részét a tudomány még nem igazolta, könyvének üzenete azonban egyértelmű: az állatok közelebb állnak hozzánk, mint hinnénk. Az állatok érzelmi élete lenyűgöző, egyben igazi szemléletformáló olvasmány.

Az állatok érzelmi élete (könyv) író Peter Wohlleben

 
3 490 Ft
Az állatok gyógyító ereje

Az állatok gyógyító ereje - Hogyan hasznosítsuk az állatok csodálatos képességeit az emberek boldogsága és egészsége érdekében?

Becker, Marty, dr. Morton, Danelle

A Good Morning America című televíziós műsor népszerű állatorvos szakértője bemutatja kötetében, hogy hogyan válhat az állatok és emberek közötti különleges kapcsolat a betegségek elleni küzdelem és a krónikus betegségek kezelésének egyik legfontosabb fegyverévé. Dr. Becker az új tudományos felfedezéseket, valamint állatokról és gazdáikról szóló megható, személyes történeteket ötvözve bizonyítja, hogy a leghatásosabb gyógyszer sokszor nem a gyógyszeres szekrénykében, hanem közvetlenül mellettünk hever.

Az állatok gyógyító ereje (könyv) író Becker, Marty, dr. Morton, Danelle

 
2 300 Ft
Az Egészségügyi maffia

Ghislaine Lanctot

A szerző állítja: szenvedélyem a határtalan egészség. Hogy álmát megvalósíthassa, orvosi egyetemre járt, de hamar csalódott az orvostudományban és az alternatív gyógyászat irányába kutatott tovább. Rádöbbent, hogy az orvostudomány fejlődése ellenére az emberek továbbra is pusztulnak és szenvednek. Vajon miért?

 

Ghislaine szerint az egészségügyi maffia áll a rossz tendencia hátterében. Szerinte, nekik köszönhető többek között a népesség betegségtől és haláltól való félelme, melyet a hatóságok mesterségesen generálnak;...

 

Lebilincselő, tényfeltáró, őszinte könyv arról, amivel mindennap találkozunk magunk is, csak nem ismerjük az összefüggéseket.

 
4 300 Ft
Az egyiptom kód

Az egyiptom kód

A piramisok rejtélyének megoldása

Robert Bauval

Az Orion-rejtély 1994-ben a rendkívül eredeti és mostanra már nemzetközi hírnévre szert tett csillagkorrelációs elméletet mutatta be a világnak az egyiptomi gízai piramisok kapcsán, és óriási vihart kavart a tudományos világban, melynek hatását a mai napig érezni lehet. Az Egyiptom-kód továbbfejleszti a piramis-csillag korrelációt, ugyanakkor lerántja a leplet a "nagy rendezési tervről", amely Felső-Egyiptom csodálatos templomait is érinti. Számos írás született már arról, hogy az egyiptomiak hogyan tájolták építményeiket ilyen magas fokú precizitással, de a miért kérdése mindmáig megválaszolatlan maradt - vajon miért fektettek az ókori egyiptomiak olyan nagy hangsúlyt az épületek csillagászati tájolására? És mi lehetett a gyakorlati vagy szimbolikus funkciója a rejtélyes csillagtájolásoknak? Az Egyiptom-kód nem hasonlít semmilyen korábban megjelent könyvre, és oly módon mutatja be az egész ókori egyiptomi civilizációt, ahogy előtte soha senki nem kísérelte meg.

Az egyiptom kód (könyv) író Robert Bauval

 
3 700 Ft
-10%
Az élet alapkérdései

Gén, ember, társadalom

I.N.Smeretle

Miben különbözünk a csimpánztól? Hogyan alakult ki az emberiség, és mi teszi az embert emberré? Miért van férfi és nő, miért van vágy és szerelem? Van-e közük a géneknek a viselkedésünkhöz? Hogyan lehet összeegyeztetni az ember biológiai természetét társadalmi szerepével? Vajon a génjeink mindenbe „beleszólnak”? Mindenért a génjeink a felelősek és mi semmiért sem? Vagy netán fordítva van? Milyen párhuzamok figyelhetők meg a genetika és az informatika között? Az apró kémiai „jelek” láthatatlan sorrendje hogyan képes életet lehelni a holt anyagba? És mindez hová vezet? A magyarság eredetét a nyelvi vagy az etnikai vonalon érdemes követni? Vannak-e külön génjei a magyaroknak? Különböznek-e tőlünk genetikailag a szomszédnépek, a zsidók, a cigányok, a kínaiak vagy a négerek?

 
1 970 Ft
Kedv. ár: 1 770 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Az élet csak akkor valóságos, amikor „Én Vagyok”

Az élet csak akkor valóságos, amikor „Én Vagyok”

A Mindenségről és Mindenről - HARMADIK SOROZAT

Gurdjieff

„Ez az utolsó könyvem, amin keresztül szándékomban áll a mi Közös Atyánk más, hozzám hasonló teremtményeivel megosztani majd minden, az ember belsô világának korábban ismeretlen, és általam véletlenül megismert misztériumát.” Gurdjieff ezeket a szavakat 1934. november 6.-án írta, és azonnal munkának látott. Az elkövetkezô néhány hónapban teljesen ennek a mûnek a kidolgozására szentelte magát. Aztán hirtelen, 1935. április 2.-án véglegesen abbahagyta az írást. ĺgy a „Harmadik Sorozat”-ot szinte azonnal félre tette, ami azután sohasem öltötte fel saját formáját. Felmerül a kérdés: vajon miért állt el a tervétôl éppen akkor, és miért nem tért vissza hozzá? Miért hagyta ezt a Harmadik Sorozatot befejezetlenül, és miért adta fel szemmel láthatóan a szándékát, hogy publikálja azt? Lehetetlen válaszolni ezekre a kérdésekre anélkül, hogy elkötelezte volna valaki magát abban az intenzív munkában, amit Gurdjieff életének utolsó tizenöt évében bizonyos számú tanítványával elvállalt, nap nap után megteremtve számukra ideáinak közvetlen és gyakorlati tanulmányozásához szükséges feltételeket. Õ egyébként világosan értésre hozza a Belzebub elbeszélései unokájának utolsó oldalán, hogy a Harmadik Sorozat csak azon elôre kiválasztottak számára lesz elérhetô, akik képesek megérteni „az eredeti objektív igazságokat”, amit ebben a sorozatban megvilágít. Gurdjieff napjaink emberéhez szól, azaz valakihez, aki többé már nem tudja felismerni az igazságot azokon a formákon keresztül, amit különbözô formákban fedtek fel neki a legkorábbi idôk óta; ehhez a mélyében elégedetlen emberhez, aki elszigeteltnek, jelentéktelennek érzi magát. De, hogyan lehet benne felébreszteni egy intelligenciát, ami képes megkülönböztetni a valódit az illuzórikustól? Gurdjieff-et követve, az igazságot csak akkor lehet megközelíteni, ha mindegyik rész, ami az emberi lényt alkotja, azaz a gondolat, az érzés és a test egyazon erôvel van érintkezésben, és azon az egyedüli módon, ami ezek mindegyikének megfelel - ellenkezô esetben a fejlôdés elkerülhetetlenül egyoldalú lesz, és elôbb-utóbb véget ér. Ennek az elvnek hatékony megértése hiányában, minden önmagán végzett munka elhajlásra lesz ítélve. Az alapvetô feltételek rosszul lesznek megértve, és az erôfeszítések formáinak mechanikus ismétlôdései jelennek meg, amelyek sohasem fogják túlhaladni a közönséges szintet.

Az élet csak akkor valóságos, amikor „Én Vagyok” (könyv) író Gurdjieff

 
3 200 Ft
-10%
Az élet rejtélyeinek feltárása

Modern tudomány és ősi bölcsesség

Gauri Shankar Gupta

Ez a könyv, melyet elolvastam, nem kerül a polcomra. Ott marad az asztalomon, és életem végéig fogom majd olvasni. Tanulok belőle, és meditálok a gondolatain. Az a bölcsesség, melyre Gupta támaszkodik, amelyet szívében és lelkében hordoz, nem vallás, nem filozófia, nem hit és nem is tudomány, hanem metafizika. Egyetlen és abszolút őstudás, mindazokról a kérdésekről, amelyeken a világ és az emberi lét nyugszik. Müller Péter

 
4 900 Ft
Kedv. ár: 4 410 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Az élet virága benned él

Az élet virága benned él

Andreas Beutel

Aki a teljességet megérti, az egyetlen homokszemben megtalálhatja az egész univerzumot. Itt sincs ez másként. Ismerjük az alapmintázat geometriáját, és észrevesszük, milyen sok helyütt tér vissza újra meg újra ez a forma. Így lehet megérteni a kicsiny dolgok vizsgálata által, hogyan épül fel a nagy.
Emlékszik még azokra az időkre, amikor minden egy volt? Amikor nem létezett elkülönültség és ellentétesség? Kövesse ezt az izgalmas utazást a teremtés síkjain át, az óriási méretektől a parányokig, és fedezze fel közben a világ alapjául szolgáló szakrális geometria egyszerű, világos nyelvezetét. Tanuljon meg az elmélkedés és a rajzok segítségével visszaemlékezni saját magára: arra, hogy kicsoda, és hogy miért van itt.
A szakrális geometriát jól ismerő és a témában számos előadást tartó Andreas Beutel, a drezdai PythagorasInstitut alapítója és vezetője könyvében az élet virágának ősi motívumát követve szemléletesen és közérthetően vezeti el az olvasót a világmindenség szerkezetének megértéséhez. Átfogó tudása alapján merőben új távlatokat nyit bolygónk, a világ és önmagunk megismerésében.
Szeretettel ajánlom ezt az átfogó, informatív könyvet mindazoknak, akik szívesen elmélyednek az élet virágának ősi titkaiban.
Nagy László Zoltán

Az élet virága benned él (könyv) író Andreas Beutel

 
1 890 Ft
Az élet virágának ősi titka I-II. kötet

Az élet virágának ősi titka I-II. kötet

Mer-Ka-ba meditáció

Drunvalo Melchizedek

Az élet virágának ősi titka című könyv tartalma:

A piramisoktól és az egyiptomi rejtelmektől kezdve az indigó gyermekekig bemutatja a Drunvalo Melchizedek Valóság szent geometriai alapjait és azokat a finomfizikai energiákat, amelyek világunkat alkotják. Keresztülvezet egy Ég által inspirált labirintuson, amely tudományból, történelemből, logikából és a látszólagos véletlenekből áll. Ezen az úton haladva visszaemlékszünk, honnan jöttünk, és felismerjük a csodát, kik is vagyunk valójában.

Drunvalo Melchizedek most először osztja meg velünk nyomtatásban a Mer-Ka-Ba meditációt, lépésről lépésre bemutatva az emelkedett ember energiamezejének újrateremtéséhez szükséges technikákat. Ez a felemelkedés és a következő tudatsík vagy szellemi dimenzióbeli világ kapujának kulcsa. Amennyiben a szeretettől és a megtisztulás vágyától vezérelve végezzük, ez az ősi pránalégzés-technika egy hihetetlen lehetőségeket rejtő világot nyit meg számunkra. Képessé tesz bennünket önmagunk és mások gyógyítására, sőt sebesült bolygónk helyzetének javítására is.
- Ősi múltunkra emlékezve
Hogyan hatott világunkra Atlantisz elsüllyedése?

- Föltárul a virág titka
Szakrális geometria, az Élet Magja, a tetraéder csillag, a hullámforma univerzum, Földünk pólusváltásai

- A sötét oldal: saját jelenünk és múltunk
Veszélyeztetett világunk, a jégkorszak, a Világ története

- Mikor szenvedett törést emberi fejlődésünk? A krisztus-háló keletkezése
Miként emelték magasabb szintre a lemúriaiak az emberi tudatosságot?
A Marsról érkezettek végzetes elhatározása és a Planetáris rács

- Az egyiptomiak szerepe az emberi tudat fejlődésében
A halál, a feltámadás és a mennybemenetel, a csodálatos Ehnaton fáraó és a teremtés története

- Forma és szerkezet jelentősége
A tórusz, a labirintus, az Élet Tojása, a Platóni mértani testek, az élő kristályok

- Az emberi test geometriája
Leonardo da Vinci kánonja, a szabadkőműves ábrák misztériuma, az aranymetszés, spirálok, a Fibonacci-számsor, a szent Pí

- Leonardo da Vinci tudása az élet virágáról
A négyzetek és körök jelentősége az emberi tudatosságban, a nagy piramis termeinek felfedezése

- Egyiptomi beavatás
A feltámadás misztériuma, interdimenzionális fogantatás, ősi misztériumiskolák, egyiptomi tantra, szexuális energiák és orgazmus

- Mer-Ka-Ba meditáció
Csakrák és az ember energiarendszere, energiamezők a test körül, a Mer-Ka-Ba meditáció tizenhét lélegzetvétele, az emberi fénytest szakrális geometriája

- A Mer-Ka-ba használata
A szidhik, avagy a pszichikus erők, a Mer-Ka-Ba programozása, pránagyógyítás, véletlen egybeesések, gondolat és megnyilatkozás, helyszíni Mer-Ka-Ba létrehozása

- Két kozmikus kísérlet
Lucifer kísérlete és a dualitás megteremtése, az 1972-es szíriuszi kísérlet és a Krisztus-háló újraépítése

- Mit várhatunk a közelgő dimenzióugrástól?
Felkészülés, túlélés a negyedik dimenzióban, az új kor gyermekei

Az élet virágának ősi titka I-II. kötet író Drunvalo Melchizedek

 

 

 

 

 
6 990 Ft
-10%
Az élő világegyetem könyve

A természetes világszemlélet könyve


Grandpierre Attila

 

Életünk meghatározó alapja, belső hajtóereje és végső színtere a Természet. A természetes világszemlélet a józan ész alapján igyekszik képet alkotni az Emberről, a Természetről és az Ember helyéről a Természetben. Ehhez először is a józan észt világítja meg. A józan ész az elfogulatlan, tiszta gondolkodás, amely rálátást biztosít a lényegre, szemben azokkal a részletekben elmerülő tudósokkal, akik a fától nem látják az erdőt.
A könyv rávezet az élet lényegére, és ezt az öntevékenységben találja meg. Az öntevékenység legjobban abban mutatkozik meg, amikor egy rendszer saját maga indítja be változásait. De hogyan képes az élőlény saját folyamatait beindítani, pontosan milyen folyamatot indít be az elme először, amikor az anyagra hatni kezd? A szerző a magyarázatban közérthetően írja le a kozmikus űrt betöltő kvantum-vákuum szüntelenül születő folyamatait, s feltárja az ezeket a folyamatokat előidéző természetes, biológiai energiákat, a természetes érzések kozmikus világát.

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Az elveszett jelkép titkai

Útmutató a titkos társaságokhoz, a rejtett jelképrendszerekhez és a miszticizmushoz

 

John Michael Greer

 

Tudja mi a Boáz és milyen anyagból áll a Bölcsek Köve? Szeretné megtudni az igazságot a szabadkőművesekről - Brown sikerkönyvének egyik fő témájáról - azok rituáléiról, templomairól és leghíresebb alakjairól? Szívesen megismerné a rózsakeresztesek vagy Salamon Templomának igaz történetét? Érdeklik az ősi, okkult rítusok? E könyvben mindezt megtalálja!

 
2 150 Ft
Kedv. ár: 1 935 Ft
Kezdete: 2015.02.03
A készlet erejéig!
-10%
Az elveszett tudás nyomában

Tilosban járó régészet

 

Erich von Daniken

Ebben a könyvben Erich von Däniken közzéteszi az Egyiptom, Dél-Amerika és Ázsia eddig megfejtetlen rejtélyeiről tudósító legújabb lélegzetelállító beszámolókat. Akik figyelemmel kísérik az archeológia egy mindmáig tiltott területét kutató szakemberek munkáit, azok előtt feltárulnak a misztikus helyek, legendás népek és mágikus kultuszok titkai.

 
3 495 Ft
Kedv. ár: 3 145 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Az ember Isten dimenziója - A túlvilági nap

Az ember Isten dimenziója - A túlvilági nap

Bíró Lajos

„Most, a hazugság korában kellene a legtöbbet gondolnunk Istenre és a valódi Énünkre, folyton emlékezve a Hamvas Béla által előszeretettel idézett mondásra, hogy „Isten az egyetlen valóság”.

Ez a két könyv azon kevés, inkább kivételes emberhez szól, akik már tudják, hogy e világ nem az igazi otthonuk, hogy nem azonosak a földi testükkel, az X kilogrammos „protoplazmával”, akik kezdenek ébredezni a rémálomból, amit itt az „élet”-tel hisznek a legtöbben azonosnak. Azokhoz szólnak, akik az isteni tudást, az igazságot keresik és igazi önmagukra, Énjükre szeretnének eszmélni: ráébredni halhatatlanságukra, egy boldog és véget nem érő Élet lehetőségére Isten Országában.

„A túlvilági Nap”-ban a halálközeli élményeket átélt emberek látomásait vetem össze a tibeti és az egyiptomi halottaskönyvek párhuzamos helyeivel, Benvenuto Cellini, Dante, Swedenborg és mások írásaival, valamint hermetikus és gnosztikus szövegekkel, stb. Mindezt azért, hogy közelebb jussunk a túlvilági Nap üzenetének és igazi mivoltának megértéséhez. 

E könyvben is tehát a legfontosabb tudnivalókat igyekeztem összefoglalni, remélhetőleg közelítve egy hiteles Isten- és túlvilágkép felé, minden érdeklődő javára.

Azt hiszem, minden embernek jót tenne elolvasni legalább ezt a lényegre törő összefoglalót az igazi Istenről és a Túlvilágról, még mielőtt meghal.”
(Bíró Lajos)

Az ember Isten dimenziója - A túlvilági nap (könyv) író Bíró Lajos

 
4 990 Ft
Az energiamező

Az energiamező

Lynne McTaggart

Az újságírónő Lynne McTaggart az utóbbi évek döbbenetes kutatási erdményeit gyűjtötte össze:"Forradalom küszöbén állunk. Olyan merész és alapvető forradalom küszöbén, mint amilyen Einstein relativitáselméletének felfedezése volt... A világ több pontján, kiváló és elismert tudósok olyan kísérleteket folytattak, amelyek fittyet hánynak a korszerű biológia és fizika tanainak... Olyan felfedezések születnek, amelyek a vallás ősi állításait támasztják alá."

Az energiamező (könyv) író Lynne McTaggart

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Az erdőfürdőzés kézikönyve

Az erdőfürdőzés kézikönyve

Tapasztaljuk meg a természet gyógyító erejét

M. Amos Clifford

Hagyjuk, hogy a fák mutassák az utat!
Már az is gyógyító hatással lehet ránk, ha minden érzékszervünkkel figyelve egyszerűen csak jelen vagyunk a természetben. Az erdők felébreszthetik bennünk az elfeledett, de erős kapcsolatot, amellyel valamennyi élőlényhez kötődünk. Ez az "erdőfürdőzés": egy olyan módszer, amelyet a japán sinrin-joku hagyománya inspirált. Gyengéd, meditatív módja a természettel való együttlétnek, és kiváló ellenszer túlhajszolt mindennapjaink problémáira, mivel felnyitja szemünket a több-mint-emberi világ szépségeire.

"Lélekemelő és tűpontos útmutató, amelynek segítségével visszatalálhatunk az erdőkhöz. Amos Clifford magával ragadó vezetésével elmélyíthetjük kapcsolatunkat a minket körülvevő természettel."
David George Haskell, a nagy sikerű The Songs of Trees és The Forest Unseen könyvek szerzője

Az erdőfürdőzés kézikönyve (könyv) író M. Amos Clifford

 
2 990 Ft
-10%
Az időtér könyve

José Ergüelles - Stephanie South


Az időtér könyve egy tágabb kozmikus érzékelés és látóhatár, magasságába emelő kvantumváltás mérföldköve. Az időtér a valóság telepatikus szerkezetének és rendjének közege. A kötettel átlépünk a telepátia birodalmába, melynek merőben új kozmológiája matematikai sugárzásba és tisztaságba vezet. A könyv azt az időt készíti elő, amikor mindennapjaink természetes részeként éljük majd meg a telepátiát és az egyesített tudatos kozmikus mező mentén megteremtett új galaktikus kozmológiát.

 
4 500 Ft
Kedv. ár: 4 050 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Az időtlen bölcsesség tanai

Az időtlen bölcsesség tanai

Bevezetés az emberiség szellemi hagyományaiba

Benjamin Creme

Az időtlen bölcsesség tanai általános érvényű ezoterikus tanok: nem vallási, nem filozófiai, és nem tudományos, de mégis mindháromnak része. A bölcsesség mesterei, akik már maguk mögött hagyták a pusztán emberi szintet, és felemelkedtek a szellem birodalmába, és az együttérzés urai által közvetített tanok. Ez a könyv bevezetésként szolgál ahhoz a hatalmas bölcsességhez, amely kezdettől fogva minden spirituális irányzat alapját alkotja.

Az időtlen bölcsesség tanai (könyv) író Benjamin Creme

 
1 500 Ft
-10%
Az időutazás 7 titka

Az időutazás 7 titka

Az energiatestünk misztikus útjai

Von Braschler

1895 óta, amikor megjelent H.G.Wells: Az Időgép című könyve, generációk ábrándoznak az időutazásról. Ami egykor népszerű fantasy volt, ma már tudományos feltevés; a kozmológusok és fizikusok jelen világunk időbeli korlátainak kitágításáról vitatkoznak. Az időkorlát megszüntetését technikailag lehetségesnek gondolják, s ez nem is tér el Wells viktoriánus kori mentalitásától, mely a materialista tudományt az emberiség megváltójaként és megkerülhetetlen istenségeként képzelte el. Sajnos, a könyve megjelenését követő évszázadokban a fegyverek drasztikus fejlesztése miatt mindez csak hiú ábránd maradt.

Von Braschler ehelyett az alkalmazott időutazás metafizikai értelmezésére koncentrál. A megoldás nem rajtunk kívül keresendő, hanem magunkban. Az általa kínált eszköz nem egy kezdetleges gép, hanem a kifinomult emberi lélek. Véleménye szerint nem kell egy ígéretes technológiai felfedezésre várnunk, épp ellenkezőleg: születésünk óta magunkban hordozzuk mindazt, amire szükségünk van ahhoz, hogy a múltba vagy a jövőbe utazzunk.

Von Braschler 7 titkot tár elénk, melyek segítségével megélhetjük ezt a csodálatos misztériumot. Világosan és meggyőzően mutatja be őket, mint az időutazás gyakorlati mérföldköveit. Nem trivializálja a tárgyat, de nem is tesz félrevezető, be nem tartható ígéreteket az olvasóknak. Ehelyett a valódi gyógyítást hangsúlyozza – a teljesség magasabb, spirituális értelmében – az Örök Jelen kontextusában, az időn túli pillanatban.

Von Braschler legutóbbi könyve, úgy tűnik arra van predesztinálva,hogy a maga nemében igazi klasszikussá váljon. Mindenesetre az biztos, hogy újkeletű érdeklődést kelt egy olyan téma iránt, amely körül egyre hevesebb vita tapasztalható a világon.

Köszönettel tartozunk tisztánlátásáért és szemléletmódjának frissességéért. Von Braschler gyakorlati útmutatója az időutazáshoz egy olyan kézikönyv, amely a tapasztalás és a gyógyítás új, feltérképezetlen területeire vezet be bennünket

Az időutazás 7 titka (könyv) író Von Braschler

 
4 500 Ft
Kedv. ár: 4 050 Ft
Kezdete: 2015.12.15
A készlet erejéig!
-10%
Az igazság fényében I-III. Grál üzenet

Abd-Ru-Shin

 

Ez a könyv a Teremtés felépítésének tudását közvetíti.
A Teremtés törvényeinek ismerete elvezet a múltban, a jelenben és a jövőben lejátszódó világesemények okainak és kihatásainak megértéséhez.

Kik vagyunk?
Honnan jöttünk?
Hová tartunk?

Ezekre a bennünket embereket foglalkoztató lényegi kérdésekre világos és átfogó magyarázatokat kapunk a könyvből.

1923 és 1938 között jelentette meg Abd-ru-shin azt a 168 egymásra épülő előadást, melyet "Az Igazság fényében", Grál-üzenet című főművében foglalt egybe, 3 kötetben.

 
4 900 Ft
Kedv. ár: 4 410 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Az ókori Egyiptom istenei   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Az ókori Egyiptom istenei

Az ókori Egyiptom istenei

Barbara Watterson

A könyv az óegyiptomi istenek eredetét követi nyomon nem csupán kronológiai, hanem földrajzi környezetükbe helyezve őket. Az ókori Egyiptom istenei könyv azonban több mint az istenségek névsora: az olvasó olykor pikáns, érdekes, néha szórakoztató képet kaphat a főbb istenségekkel kapcsolatos mítoszokból. A szerző Barbara Watterson 

Az ókori Egyiptom istenei című könyv 

vizsgálja az ókori egyiptomiak vallásos tárgyainak jelentőségét, legyen az a legapróbb amulett vagy legnagyobb szentély.
Az olvasó felfedezheti és megértheti az ókori egyiptomiak világát, hogy miért vették körül kultikus tisztelettel isteneiket, és ez hogyan hatott az életükre. Lebilincselő, magával ragadó olvasmány és remek kalauz mindenkinek, aki szeretné megismerni ennek a rejtélyes és alig kifürkészhető ókori világnak a titkait.

Az ókori Egyiptom istenei (könyv) író Barbara Watterson

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 995 Ft
Nincs raktáron
-10%
Az öt világvallás

Helmuth Von Glasenapp

 

A kiváló valláskutató és indológus, Helmuth von Glasenapp az öt legjelentősebb vallást - bráhmanizmus, buddhizmus, kínai univerzizmus, kereszténység és iszlám - ismerteti. Mindegyiket mint önálló rendszert vizsgálja; ismerteti történeti fejlődését, leírja jellemző vonásait. Összehasonlítja az öt vallást, kiemeli közös vonásaikat és különbségeiket, feltárja a kölcsönhatásokat a különböző vallások között, bemutatja egymással folytatott vitáikat, egymás ellen vívott harcaikat is, kidomborítja a különbségeket a közép- és kelet-ázsiai vallások, az "örök világtörvény vallásai" és az "isteni kinyilatkoztatás vallásai": a kereszténység és az iszlám között.

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Az új ember

Az új ember

Ráeszmélés kozmikus örökségünkre

Mary Rodwel

Az ausztrál Mary Rodwell az ufológia területének bizonyos szempontból talán az egyik legfontosabb ma élő kutatója. Gyerekekkel folytatott kutatásai, és terapeutaként végzett tevékenysége ma már igen jelentősnek mondható, hiszen világszerte több mint 2000 esettanulmány áll rendelkezésére. A katonai kiszivárogtatók közül sokaknak vagy hiszünk, vagy nem, viszont a Mary által végzett kutatások mára igencsak tekintélyt parancsolóak és tudományos bizonyítottságuk okán nagyon nehéz lenne őket csak úgy lesöpörni az asztalról. Világszerte tart előadásokat, tanúvallomásokkal alátámasztott, a gyerekek saját tapasztalataikról készített rajzaival gazdagon illusztrált bemutatói és tudományos igénnyel rendszerezett összefoglaló kutatásai már ma is nagyon fontos láncszemét képezik a közzétételnek, a földi emberiség és a földönkívüliek komplex kapcsolatáról, genetikai összefonódásáról, fajunk spirituális fejlődéséről és egy új típusú ember megszületéséről.

Az új ember (könyv) író Mary Rodwel

 
5 990 Ft
Az új energia mesterei

Az új energia mesterei

Adamus Saint-Germain

Inspiráló felismerések az Új Energiában

A felemelkedett mester, Adamus Saint Germain változó világunk egyik legfontosabb fáklyavivője az új tudatosságban élő emberiség számára. Üzenetei konkrét válaszokat kínálnak napjaink központi létfontosságú kérdéseire, többek között a következőkre: Hogyan tudjuk meghaladni a lelki blokkokat és az energetikai korlátokat? Hogyan tudunk felszabadulni a családi összefonódások alól? Melyek az új értékek, az új célok és utak?

Geoffrey és Linda Hoppe közvetítésében Adamus megmutatja nekünk, hogy hogyan teheti mindenki magáévá az új energia használatának képességét: a valódi rendeltetésünknek megfelelő, az Istenivel összhangban álló életet.

Az Új Energia Mesterei értik, hogy a mesteri lét az emberi mivoltukról szól. Tudják, hogy az összes energia önmagukba való integrálása a cél. Az Új Energia Mesterei értik az Öröm elvét, és elengedik a szenvedés régi koncepcióját. Az Új Energia Mesterei értik, tudják, hogy elengedhetetlenül szükséges az emberiség, a közösség részeként létezni, értik, hogy az elkülönülés, az elszigetelődés nem szolgálja mások szükségleteit azokét, akik készen állnak a tanító 

Az új energia mesterei (könyv) író Adamus Saint-Germain

 
2 625 Ft
Az Új Világrend tízparancsolata   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az Új Világrend tízparancsolata

Az Új Világrend tízparancsolata

avagy a Szent Grál elrablása?

Bunyevácz Zsuzsa

Nem ​tudunk a magyarokon, illetve őseinken, ragozó nyelvű rokonainkon kívül másokat felmutatni a világban, akik a Szent Grál összes megnyilvánulási formájához kötődnének valamiképpen, legyen az például valamifajta ősi bölcselet, mágustudás, aminek eredete a vízözön előtti időkre vezethető vissza” – írta Bunyevácz Zsuzsa a Szent Grál üzenete című nagysikerű könyvének utolsó fejezetében. A magyarság küldetését egy sumér himnusszal jellemezte: „Országok országa, Törvénytudás népe, Napkelet s Nyugat közt a Világnak fénye. Nagy a Te nemzeted, nagy a te végzeted, oly messze magasztos, hogy föl sem érheted…”

Részben e gondolatmenet folytatásaként írta meg újabb könyvét, amely az őskortól napjainkig követi nyomon a történelmi eseményeket. Az emberiség aranykorában még harmóniában éltünk a természettel, a szent univerzummal és – fogalmazhatunk úgy is, hogy – „mindenki a Szent Grál birtokosa volt”. Hosszú utat kellett megtennünk, amíg „üzlet lett az egész világ”, s eljutottunk oda, hogy a GDP alapján ítélnek meg minket, és a szabadpiac az imádat tárgya. Ma a világ három leggazdagabb emberének együttes vagyona nagyobb, mint a legszegényebb fejlődő országok 600 millió lakosának összes évi jövedelme; és miközben egyesek sok milliárd dollárt forgatnak a tőzsdéken és képesek arra, hogy egy ország gazdasági stabilitását megingassák, addig 36 ezer gyerek hal meg naponta éhínség miatt…

Lehet, hogy útközben elvesztettünk valamit? Talán éppen a Szent Grált? És ez lenne az Új Világ rend? Néhány pénzember uralma az egész világ felett? Ha valóban épülőben van egy új világ, akkor az csupán a véletlen műve? Vagy igazuk lehet az összeesküvés-elméleteknek? Vagyis létezik egy szorosan együttműködő csoport, amely a világuralom elnyerése érdekében tevékenykedik, és képes nemzeteket, birodalmakat elsöpörni, háborúkat, forradalmakat kirobbantani?

És ha valóban épül az Új Világrend, akkor nekünk, magyaroknak mi a szerepünk benne? Az áldozatai vagyunk, vagy bűnösök? Vagy éppen az a küldetésünk, hogy visszahozzuk az aranykor szemléletét?

A szerző ezekre a kérdésekre keresi a választ ebben a könyvben.

Az Új Világrend tízparancsolata (könyv) író Bunyevácz Zsuzsa

 
4 900 Ft
Az univerzum bibliája

Az univerzum bibliája

David Wilcock

• Tudni szeretnéd, hogy mi, miért történik a világban és mit hoz majd a holnap?
• Mi van akkor, ha az Univerzum él és kommunikálni szeretne a szinkronicitás és a karma törvényei szerint?
• Mi van akkor, ha az összes hely, idő, anyag és energia egy forrásból táplálkozik, amely ráadásul él és intelligens?
• Mi van akkor, ha a földi élet nem véletlenszerű, hanem titokzatos erők irányítják a csillagok és a bolygók keringési pályája alapján?
• Mi van akkor, ha van egy égi személyiség, amely befolyásolja a gondolkodásunkat azáltal, hogy épp a tér és az idő melyik megismétlődő ciklusa alatt állunk?
• Mi van akkor, ha az Illuminátusokat, a Bilderberg csoportot és az Új Világrendet azért hozta létre a Teremtő, hogy segítsen nekünk a karmánkat a gyógyítás szintjére emelni azáltal, hogy a saját negativitásainkat tükrözi vissza ezekkel a csoportokkal?
• Mi van akkor, ha a Háttérhatalom, az Új Világrend és az Illuminátusok is a ciklusok által irányítva tevékenykednek, de sosem tehetnek többet, mint amennyit az adott ciklus lehetővé tesz és megenged a számukra?
• Mi van akkor, ha matematikailag elkerülhetetlen, hogy a rossz fiúk győzzenek a történelemben, köszönhetően annak a 25.920 éves ciklusnak, amely újra és újra ismétli önmagát, és amely sokkal régebbi, mint az emberi élet a Földön?
• Mi van akkor, ha az idők során számos hatékony szimbólumot és tanításokat örököltünk, amelyek eredetileg pozitívak, ám azóta szörnyen eltorzultak negatív irányba?
• Mi lenne, ha belepillanthatnánk azokba a forgatókönyvekbe, melyek a földi életet irányítják, és amelyek egy sor - előre meghatározott - lelki tanítást tartalmaznak mindenki számára?

  • Az „Univerzum Bibliája” ezekre az emberiséget állandóan érdeklő kérdésekre keresi a választ, és David Wilcock szerző egy teljesen új megvilágításban meg is válaszolja ezeket. Megdöbbentő oknyomozásba kezd azok után az ősi titkok után, amelyekre a bizonyítékok már évezredek óta az emberiség szeme előtt vannak, de eddig nem vettük észre ezeket, olyan okok miatt, amire sokan nem is gondolnának.


David Wilcock a válaszok megtalálásához segítségül hívja a történelmet, az asztrológiát, a szinkronicitás elméletét, valamint fellebbenti a fátylat az idő titkos felépítéséről is, amely nemcsak az egyén, hanem akár teljes embercsoportok és népek sorsát is befolyásolják.

Az univerzum bibliája (könyv) író David Wilcock

 
6 990 Ft
-10%
Az Urantia könyv

Magyarázatok az Istennel, a világegyetemmel, a Jézussal és az emberrel kapcsolatos rejtelmekre.

Egy könyv, amely megváltoztatja a világképedet! Nemzetközi bestseller - már magyar nyelven is!

Az Urantia könyv szerzői állításuk szerint mennyei lények, akik a könyvben foglaltakat, mint kinyilatkoztatást mutatták be a bolygónknak, vagyis az Urantiának.

Az Urantia könyvben olvasható írások az emberiség megjelenésével, történelmével és sorsának beteljesülésével, valamint az Istenhez fűződő viszonyunkkal kapcsolatosan adnak tájékoztatást. Páratlan és lenyűgöző képet tárnak elénk Jézus életéről és az ő tanításairól. Az idő és az örökkévalóság új távlatait nyitják meg az emberi szellem előtt, és eddig ismeretlen részletekkel szolgálnak a világegyetem működéséről.

 
7 700 Ft
Kedv. ár: 6 930 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Betegségek betegsége

Betegségek betegsége  Mindent a rákról


Siddhartha Mukherjee


Siddhartha Mukherjee-nek sikerült egy mesemondó ügyességével bonyolult orvosi problémákat lefordítania mindenki által érthető, egyszerű nyelvre. The Wall Street Journal


A Betegségek betegsége

a rákbetegség nagyszerű, mélyen emberi alapműve. Végigvezet minket a rákbetegség történetén az ókortól napjainkig, és ismerteti a kezelés és megfékezés radikálisan új lehetőségeit. A Betegségek betegsége az emberi találékonyság, kitartás, állhatatosság, egyszersmind az önhittség, vakbuzgóság és a természetünkből fakadó hibák könyve. Siddhartha Mukherjee számtalan felfedezésről, buktatóról, sikerről és tragédiáról számol be, amelyeket elődeink megéltek egy olyan betegség tanulmányozása során, amely ellen csupán három évtizeddel ezelőtt is teljesen kilátástalannak látszott a küzdelem. Hősei emberek és orvosok, akik hegyeket mozgattak meg betegeik gyógyulásáért és az emberi tudás határainak kiterjesztéséért.


A gyakorló és kutatóorvos Siddhartha Mukherjee a sejtbiológus precizitásával, a történész tisztánlátásával és a szépíró szenvedélyével veszi górcső alá a betegséget.

A Betegségek betegsége

fordulatos, akár egy jó krimi, és reménysugár mindazoknak, akik be akarnak pillantani a rák titkaiba. 
4 990 Ft
Kedv. ár: 4 490 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Bingeni Hildegárd élete

Bingeni Hildegárd élete

ahogyan Gottfried és Theoderich szerzetes a XII. században lejegyezte

Adelgundis Führkötter

Bingeni Hildegárd (1098-1179) bencés apátnő a középkor egyik legnagyobb látnoka volt. Már kora gyermekkorától kezdve, majd hosszú élete során mindvégig csodálatos víziókban volt része, amelyeket rendtársai segítségével, kódexekbe foglalva hagyományozott az utókorra. Az ő nevéhez fűződik a máig működő rupertsbergi apátság megalapítása, és több, a természettel és a gyógyítással foglalkozó, korát sok tekintetben messze megelőző mű megalkotása is. A kortárs szerzetesek által írt életrajzot, amely egyben a kor hangulatát, szellemiségét híven tükröző, érdekes dokumentum, Adelgundis Führkötter Hildegárd koráról és munkásságáról széles körű áttekintést nyújtó tanulmánya vezeti be. Helyet kapnak a könyvben a hatalmas erejű látomásokat megörökítő kódexek sajátos stílusú, gyönyörű képei és a hozzájuk kapcsolódó szövegrészek is.

Bingeni Hildegárd élete (könyv) író Adelgundis Führkötter

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 950 Ft
Biokozmetika

Biokozmetika

Otthoni szépségápolás receptekkel

Bokor Katalin

Egészségük, szépségük megtartásához sok-sok tanácsot találhatnak a kötetben. E könyvet olvasva megtudhatjuk mi mindentől függ szépségünk, erőnk, egészségünk! A legegyszerűbb dolgok a legegészségesebbek, főleg, ha mi magunk örömmel készítjük, s használjuk azokat. A valódi szépség bensőnkből tükröződik, árad kifelé.

Biokozmetika (könyv) író Bokor Katalin

 
1 800 Ft
Black Box

Black Box

Lengyel Sándor 

A 200 oldalas, 127 színes képet bemutató, keményfedelű, művészi kiadvány a kizárólag egy-egy alkalommal bemutatott showk legszebb jeleneteit eleveníti fel, angol-magyar nyelvű forgatókönyv szövegekkel és versekkel.
Az EOSPLAY showk különlegességei közé tartozik, hogy a Lengyel Sándor által létrehozott produkciók nem csupán a szórakoztatást szolgálják, hanem egyúttal az Expert-Operátor Rendszer- ben született alkotói oktatások is.

Black Box Lengyel Sándor 

 
7 990 Ft
-10%
  BUDDHA-AGY: A boldogság, a szeretet és a bölcsesség gyakorlatias idegtudománya

dr. RICK HANSON és dr. RICHARD MENDIUS


Az agyat szoktuk számítógéphez hasonlítani. Van azonban köztük több különbség is. Ezek egyike: a számítógép szerkezetét nem befolyásolja, hogy mire használod a masinát. Az agy szerkezetét azonban igen! Magyarul: gondolataid, szavaid és tetteid ténylegesen alakítják az agyadat! E CD-mellékletet is tartalmazó, kivételesen értékes könyv arra tanít meg, hogy miként tedd ezt úgy, hogy közben egyre boldogabb, egyre szeretőbb és egyre bölcsebb legyél. 
4 950 Ft
Kedv. ár: 4 455 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Byrd admirális Titkos utazása a Belső Földbe

Byrd admirális Titkos utazása a Belső Földbe

Tim R. Swartz

FÖLDÜNK BELSEJÉNEK REJTETT VILÁGA FELTÁRUL! Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe... • Tényleg létezik egy alternatív élővilág bolygónk belsejében? • Milyen nemzetek kutatták ezt és kik szereztek erről tudomást? • Miért kutattak ilyen elszántan a világok vezetői az elmúlt évszázad vérzivataros időszakaiban is az északi sarkon? • Mi történik, ha behatolunk a sarki pólusokba? Tim Swartz feltárja Önöknek korunk máig élő Belső Föld elméleteit. • Igazság vagy fantazmagória? * A kötet TARTALMA: ELŐSZÓ • EGY ELMÉLET, AMELY NEM HAJLANDÓ ELPUSZTULNI; • A SARKKÖRÖK ALATTI BIZARR VILÁG; • A TÁVOLI ÉSZAK REJTÉLYES VIDÉKE ÉS NÉPE; • RICHARD E. BYRD ADMIRÁLIS ADMIRÁLIS HIHETETLEN UTAZÁSA; • TITKOS KÜLDETÉS EGY FÖLD ALATTI NÁCI BÁZIS FELKUTATÁSÁRA; • NÁCI REPÜLŐ CSÉSZEALJAK - TECHNOLÓGIA A BELSŐ FÖLDRŐL? • BROOKS AGNEW -A BELSŐ FÖLD VALÓSÁGÁT KUTATÓ TUDÓS; • A BELSŐ FÖLD A NEGYEDIK DIMENZIÓBAN VAN? • VILÁGOK A VILÁGOKBAN (Írta: Dr. Wendy Lockwood, PhD.); • SZIVÁRVÁNYVÁROS - UFO-K A BELSŐ VILÁGBÓL; • MIT MOND A BIBLIA ÉS MÁS SZENT KÖNYVEK A BELSŐ FÖLDRŐL

Byrd admirális Titkos utazása a Belső Földbe (könyv) író Tim R. Swartz

 
4 000 Ft
Kedv. ár: 3 600 Ft
Kezdete: 2016.02.03
A készlet erejéig!
 

prev
next

Sorrend: