Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

FENG SHUI KÖNYVEK


Feng shui könyvek

Az ősi kínai térrendezés művészete aranykorát éli napjainkban. A jin és jang valamint az öt elem egyensúlya meghatározza életünk minőségét és egyensúlyát egyaránt.

A feng shui - szél és víz - törvényszerűségének figyelembe vételével harmonlzálni tudjuk lakásunkat, üzletünket a feng shui térrendezés és tértisztítás alapelveit is figyelembe véve.   

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Sorrend:

101 Feng shui tipp a lakásban

101 Feng shui tipp a lakásban

Richard Webster

Hogyan alakíthatjuk át otthonunkat a boldogság és a jólét mágnesévé? Elég, ha egyszerű módosításokkal kiaknázzuk és hasznunkra fordítjuk az egyetemes életerő, a CSI üdvös hatásait. 

A helyiség átrendezése, egy-egy szélcsengő, egy cserepes növény a hálószobában erősítheti és otthonunkban tarthatja a pozitív energiát. Egészségesek és elégedettek leszünk, ha megfogadjuk az elévülhetetlen, ősi bölcsességen alapuló feng shui 101 tanácsát.

101 Feng shui tipp a lakásban (könyv) író Richard Webster

 
2 290 Ft
Nincs raktáron
Belső feng shui   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Belső feng shui

Belső feng shui

Az ősi kínai müvészet alkalmazása a belső fejlődésre

Lillian Too

A feng shui szóhasználatot napjainkban még mindig sokan csak a lakberendezéssel társítják. Valóban a legtöbb e témában megjelent könyv kisarkítja a magyarázatot és ezt a négyezer évnél is régebbre visszanyúló tudományt csupán a térrendezés művészeteként mutatja be az olvasónak. A feng shui több évezredes tapasztalatai egy életfilozófiát kínálnak művelői számára. Egy olyan utat, mely a harmóniát hivatott helyreállítani az ember életében. Így semmiképpen sem sarkítható le csupán a bútorok elrendezésére, az csak mint végeredmény jelentkezik egy hosszú folyamat záróelemeként. A feng shui útját járó személyeknek tisztában kell lenniük belső világukkal. Konkrét életfeladataik megoldásához és életcéljaik megvalósításához nem csupán a szakmai tudásukat, hanem elsősorban intuíciójukat kell használják. Mindenkinek saját ritmusa szerint kell alkalmaznia a feng shui tanításait annak érdekében, hogy külső környezete, valamint belső, lelki világa harmonikus egységet képezve a teljesség érzésének megtapasztalását nyújtsa számára. Nem elég csupán az egyik oldal erősítése. 

Belső feng shui (könyv) író Lillian Too

 
2 900 Ft
Bőségteremtés feng shuival

Bőségteremtés feng shuival

Lillian Too

A Feng shui szakértő Lillian Too számára a bőségteremtés sokkal többről szól, mint csupán pénzcsinálásról - az életünket elmélyítő és kiterjesztő összes dolgot felölelő gazdagságról szól. A Kelet legjobb feng shui stratégiáit képszerűsítésekkel, mantrákkal, meditációkkal és más gyakorlati technikákkal együtt kínálva megmutatja, hogy az életet értelmessé tevő alábbi nyolc kulcsterületen hogyan találjunk bőséget: Anyagi javak Kapcsolatok Családi élet Egészség Elismerés Személyes fejlődés Énkép Siker Ez az elbűvölő könyv a feng shui királynőjétől megmutatja, hogyan váljunk - az élet szokatlan és mélyreható megváltoztatásával - a minket körülvevő világra mindinkább érzékennyé és hogyan vegyük körül magunkat boldogsággal és bőséggel, amit megérdemlünk.

Bőségteremtés feng shuival (könyv) író Lillian Too

 
4 000 Ft
Feng Shui

Feng Shui

Testi lelki egészség

Hermann Meyer · Günther Sator

Könyvünk sokoldalú ösztönzést ad a lakó-és munkaterek hatékony kialakításához, és a nyugati világ számára érthetően, egyszerűen magyarázza el a feng shui módszereit. Az olvasó azt is megtudhatja, mitől működik a feng shui. A térrendezés évezredes művészete bámulatosan összecseng a mélylélektan és a pszichoszomatika mai ismereteivel, azonkívül sikeresen tárja elénk a természet és a lélek törvényszerűségeiről szóló, a divatokon és korokon túlmutató tudást. 
Hogyan valósíthatom meg egyéni igényeimet a feng shui elvei alapján? Hol találom meg saját, egyéni erőteremet? Miképpen hat lakókörnyezetem a lelki életemre? Mit tehetek, hogy javítsam a párkapcsolatomat?

Feng Shui (könyv) író Hermann Meyer · Günther Sator

 
1 900 Ft
Feng Shui

Feng Shui

A térrendezés ősi kínai művészete

Terah Kathryn Collins

Ha az európai ember lakást, házat vásárol, lelkesen bújja a lakberendezési folyóiratokat, kikéri barátai, családja véleményét… mégis, a dolgok esetleg csak évek múltán kerülnek a helyükre, vagy talán akkor sem.
Kínában immár háromezer éve ismeretes a feng shui látásmód. A szó jelentése: a víz és a szél. A feng shui, a térharmónia tana a JI CSING nyolc építőkövét használja, s az élet „kincseit jelenti” – a báguát. E gondolatébresztő könyv számos gyakorlati ábrával és báguá térképpel igazít el a térrendezés művészetében.
T. K. Collins a maga hatalmas gyakorlatából vett színes történetekkel világítja meg a szabályok értelmét. Egyszerű feladataival és megoldásaival közel hozza a térrendezés, a külső és belső terek harmóniájának hasznos tudományát.

Feng Shui (könyv) író Terah Kathryn Collins

 
2 200 Ft
Feng shui - praktikák   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Feng shui - praktikák

Feng shui - praktikák

tökéletes állapotú antikvár pl.

Lillian Too

Feng shui - praktikák (könyv) író Lillian Too

 
4 000 Ft
Feng Shui a gazdagságért

Feng Shui a gazdagságért

Suzan Hilton

A szerző képzett pénzügyi tanácsadó és feng shui oktató. Könyvében két népszerű témát egyesít: az ősi feng shui tanain keresztül mutatja be, hogy az energia áramlása miként fordítható le a pénz keringetésére. Hasznos gyakorlati tanácsait alkalmazva, képesek leszünk a logika és az érzelmek szempontjából is megérteni a gazdagságot és az anyagi függetlenséget. A pénz több mint bankszámlaegyenleg: általános értelemben véve a jólétünk visszatükröződése. Suzan nemcsak pénzügyi, hanem egész lényünkre kiterjedő, személyiségfejlesztő programot kínál ebben a könyvében. A feng shui segítségével felszabadíthatjuk azokat az erőket, amelyek az igazi jólétet irányítják, és hamisítatlan összhangot teremthetünk a pénzünk, a céljaink és a vágyaink között.

Feng Shui a gazdagságért (könyv) író Suzan Hilton

 

 

 
2 790 Ft
Feng Shui a gyakorlatban   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Feng Shui a gyakorlatban

Feng Shui a gyakorlatban

Harmónia a Föld szeleivel és vizeivel

Richard Webster

A feng shui-t alkalmazva összhangban élhetünk a világgal és benne minden léterővel. E tudomány szelleme elvezet az önzetlen emberszeretethez, megtanít elvárás nélkül adni. A feng shui-val lépést tudunk tartani a körülöttünk zajló eseményekkel, s az állandó önművelés a belső beteljesüléshez vezet.

Feng Shui a gyakorlatban (könyv) író Richard Webster

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 200 Ft
Feng Shui a lelki feltöltődésért   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Feng Shui a lelki feltöltődésért

Feng Shui a lelki feltöltődésért

Denise Linn

A szerző Denise Linn három oldalról közelít a kérdéshez: fejleszti ösztönös hajlamunkat a feng shuira, mellyel ráérzünk azokra a területekre, ahol felborult a harmónia otthonunkban, tehát fejleszti intuíciónkat; megmutatja, hogyan aktiváljuk otthonunkban a természet erőit, melyek segítségével életenergiánk megmarad; megosztja velünk a Gyógyító Kör ősi értelmezését: ez a tradíció a természet négy elemének és négy irányának alkalmazásán alapul, és mozgásba lendíti az energiamezőket. A Feng Shui a lelki feltöltődésért könyv új, izgalmas és lebilincselő szemléletének köszönhetően a feng shui tágabb, ugyanakkor modernebb értelmezést nyer, amelynek eredményeként bárhol járunk, mindenütt otthon leszünk, és otthonra lelünk a világegyetemben is.

Feng Shui a lelki feltöltődésért (könyv) író Denise Linn

 

 
2 790 Ft
Nincs raktáron
-10%
Feng Shui a szépségért és az egészségért   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Feng Shui a szépségért és az egészségért

Feng Shui a szépségért és az egészségért

Chao-Hsiu Chen

A legtöbb ember szép és egészséges szeretne lenni, hogy jól érezze magát, hogy szeressék, hogy sikeres legyen. Ennek megvalósítása érdekében a Tajvanon élő szerző Chao-Hsiu Chen olyan gyakorlatokat állított össze, amelyek a kínai orvostudomány és a feng shui bölcsességein alapulnak. Kötete lehetővé teszi az ember és a természet kapcsolatának, a belső és külső szépség egységének mélyebb megismerését. Beavat az ősi feng shui titkaiba, amelyet a csi kung, az akupresszúra és a jóga elemei szőnek át. Segítségükkel minden nő maga ápolhatja szépségét - a sminkről hamarosan teljesen lemondhat, és mindazt elérheti, amire mindig is vágyott. Néhány gyakorlat a könyvből: arc- és bőrápolás; nyak-, mell- és deréktorna; hajerősítés; menstruációs panaszok megszűntetése; étkezés az öt elem szerint; változókori problémák kezelése. 

Feng Shui a szépségért és az egészségért (könyv) író Chao-Hsiu Chen

 

 
1 990 Ft
Kedv. ár: 1 790 Ft
Kezdete: 2022.04.02
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Feng shui asztrológia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Feng shui asztrológia

Feng shui asztrológia

Jon Sandifer

Az ősi korok embere az égiekhez fordult útmutatásért. Kínában úgy gondolták, hogy a világegyetem mélyén születő energia, a „csi” vagy „ki” kilenc csillagon keresztül szűrődik át hozzánk (ezek: a Vega, a Sarkcsillag és a Göncölszekér csillagai) – innen a kilenc csillag ki elnevezés. A kozmikus energia évszakok szerinti változásának tapasztalatán alapul a kilenc csillag ki asztorlógia. Míg a feng shui a térrel, az asztrológia az idővel foglalkozik. Alapelveik azonosak. Jon Sandifer húsz éve foglalkozik feng shuival és asztrológiával. Jelenleg Londonban él és tanít. Kitűnő pedagógus: ezt már könyvének bevezető része is bizonyítja, amely a kínai filozófia alapjait – a jin és a jang, valamint az öt elem egymásra gyakorolt hatását – ismerteti. Ezután megismerkedünk az „elsődleges számunkkal”; ez jellemez minket leginkább, majd a „személyiség számunkkal”, amely személyiségünk mozgatórugóit tárja fel. Az „energiaszám” segítségével megtudhatjuk, hogyan látnak bennünket mások. E három szám nyolcvanegy kombinációja és a kínai numerológia számos más fortélya segítségével átformálhatjuk életünket. Esélyt kapunk arra, hogy mind magunkat és embertársainkat, mind kapcsolatainkat jobban megértsük. Tudni fogjuk, hogy mikor érdemes „nagy fába vágni a fejszénket”, melyik időszak alkalmas utazásra, fontos döntések meghozatalára. Könnyebben teremthetünk kapcsolatokat és találhatunk megfelelő munkát. Mindehhez nem kell gyötrelmes számításokat végeznünk. Könyvünk különösebb matematikai ismeretek nélkül is olvasható, használható és élvezhető.

Feng shui asztrológia (könyv) író Jon Sandifer

 
2 990 Ft
-10%
Feng Shui az irodában és az üzleti életben

Feng Shui az irodában és az üzleti életben

Dr. Jes T. Y. Li

E könyvben az üzleti feng shui gyakorlati művelésének különböző szempontjait és irányelveit igyekszem érthetően felvázolni, hogy a kedves Olvasó az eddig talán kevésbé ismert szempontokról is áttekintést szerezhessen.

Feng Shui az irodában és az üzleti életben (könyv) író Dr. Jes T. Y. Li

 
2 590 Ft
Kedv. ár: 2 330 Ft
Kezdete: 2022.04.02
A készlet erejéig!
-20%

Feng Shui és az egészség

Jes T. Y. Lim

Feng Shui és az egészség (könyv) író Jes T. Y. Lim

 
2 200 Ft
Kedv. ár: 1 760 Ft
Kezdete: 2022.04.02
A készlet erejéig!
-10%
Feng Shui Iskolák Titkai új

Feng Shui Iskolák Titkai új

Bővített kiadás

Halzer Dorottya

A Feng Shui Iskolák Titkai könyv tankönyvi részletességével és pontosságával, sok száz gyakorlati példával és esettanulmánnyal végre egy igazi útikalauz a Feng Shui világában. Hasznos mindazoknak, akik még csupán csak kezdők a Feng Shui gyakorlati alkalmazásában. Továbbá nélkülözhetetlen azok számára is, akik már ismerik és alkalmazzák mindennapi életükben, otthonukban és munkahelyükön ezt az ősi, mégis univerzális térrendezési tudományt.

A Feng Shui Iskolák Titkai - bővített kiadásában 336 oldalon, 415 magyarázó ábra segítségével olvashat az alaprajzok értékeléséről, az életterületek energetizálásáról, szimbólumok jelentéséről és használatáról, Feng Shui asztrológiáról, Gua számokról, kedvező és kedvezőtlen lakberendezési megoldásokról.

Feng Shui Iskolák Titkai új (könyv) író Halzer Dorottya

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
6 990 Ft
Kedv. ár: 6 290 Ft
Kezdete: 2022.04.02
A készlet erejéig!
Feng Shui Jóskönyv   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Feng Shui Jóskönyv

Feng Shui Jóskönyv

Feng Shui és a Ji King

Útmutatás a tudatos és sikeres élethez

Halzer Dorottya

A Feng Shui Jóskönyv azoknak szól: Akik praktikus bevezetőt keresnek a több mint ötezer éves közös múlttal rendelkező Ji King és a Feng Shui tudományának mai alkalmazásához. Akik szeretnének helyes kérdéseket feltenni és ezekre valódi válaszokat kapni. Néhány példa: Mivel segíthetem elő lelki és fizikai szinten, hogy ráhangolódjam valódi életfeladatomra? Milyen változást hajtsak végre a lakásomban, hogy rám köszöntsön az anyagi bőség? Mi módon teremthetem meg a környezetem alakítása révén a harmonikus párkapcsolatot? Hogyan alakítsam át irodámat ahhoz, hogy vállalkozásom sikeresebb, munkám kevesebb legyen? Akik a kapott válaszok szellemében hajlandóak nemcsak a lakásukat, munkahelyüket, de életszemléletüket, eddigi berögzült gondolkodás sémáikat is átalakítani. E kötet segítségével választ kaphatunk sokszor gyötrő kérdéseinkre, majd útmutatást arra, miként tudjuk a lakásunkban, munkahelyünkön pár apró tárggyal, színnel, illattal vagy kővel mindezt megvalósítani, erre áthangolni az addigi energiarezgéseket. Az utolsó lapok titkos üzenetet rejtenek mindazoknak, akik hiszik, hogy létezik egy varázsmondat, amely megnyitja az utat a tartós boldogsághoz, az anyagi és szellemi gazdagsághoz és a hosszantartó egészséges Élethez itt a Föld bolygón

Feng Shui Jóskönyv (könyv) író Halzer Dorottya

 
2 500 Ft
-10%
Feng Shui lexikon

Feng Shui lexikon

Segédkönyv a szimbólumok értelmezéséhez

A keleti szimbólumok különválnak a klasszikus és a nyugati, úgynevezett újkori szimbólumoktól, de iránymutatók lehetnek és segítenek az olvasónak döntést hozni a szimbólumok megfelelő helyének megtalálásában. Minden szimbólum mögött maga az ember található, azaz magát az embert tükrözi. Nemcsak mi élünk a szimbólumok világában, hanem a szimbólumok világa is bennünk, velünk él.

Mindenki használ szimbólumokat, vagy tudatosan vagy tudattalanul; napközben, éjszaka, a beszédében, a cselekedeteiben és az álmaiban. A szimbólumok lényege, hogy nem lehet korlátok közé szorítani, mert éppen az extrém, egyesíthetetlen, konkrét és absztrakt dolgokat egyesíti, és arra szolgál, hogy az érzékek által észlelt jelek révén valami olyat jelöljenek meg, ami az érzékek számára észlelhetetlen.

 Feng Shui lexikon (könyv)

 

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2022.04.02
A készlet erejéig!
Fény és Árnyék

Fény és Árnyék

Kunczly Judit

A Fény és Árnyék könyv új, izgalmas és átfogó összefüggésekben mutatja meg a környezet befolyásoló hatását a mindennapi életünkben.

A térrendezés ősi művészete  bámulatosan összecseng a mélylélektan és a környezet-pszichológia mai ismereteivel.

Elénk tárja a természeti szimbólumok és a lélek törvényszerűségeiről szóló tudást.

Milyen üzenete van a lakókörnyezetünknek?

Miképpen hat ránk és mit tehetünk az eredmények eléréséért?

A feng shuit kiegészítve megismerhetjük  a lakberendezés néhány fortélyát, mint pl. a térhatás befolyásolásának eszközeit. Bemutatja a színek energetikai, pszichikai hatását és a színek sokrétű alkalmazásának lehetőségeit.

Egy  általános mintalakás és az esettanulmányok bemutatásán keresztül, felismerhetjük a leggyakoribb hibákat, melynek korrekciója révén sokat tehetünk a harmonikus környezet  létrehozásának érdekében.

Ez nem egy klasszikus feng shui könyv. A kreativitásunkat mozgósítja úgy, hogy a megoldásokhoz útmutatót ad, de meghagyja az alkotás örömét…

Fény és Árnyék (könyv) író Kunczly Judit

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 600 Ft
-10%
Karma-Kalauz

Karma-Kalauz

Sorsalakítás titkai

Halzer Dorottya

Otthonunk, munkahelyünk, mint Életfeladatunk állomáshelyei

Válaszgyűjtemény kezdőknek és haladóknak

Ez a könyv az Univerzum személyes üzenete. Közvetlenül Önnek címezve, a jelenlegi élethelyzetére vonatkozóan. Kérem, itt és most gondolja át a következőket!

Töprengett már azon, miben áll az Ön személyes életfeladata? Milyen sorsot választott erre az életre születése előtt? Miért él a Földön? Miért éppen ott, ahol? Elmélázott már azon, miért is dolgozik éppen a jelenlegi munkahelyén?

Ha ismerősek ezek a kérdések és kíváncsi a feleletekre, akkor érdemes segítségül hívnia e könyvet! Igazi útikalauz lesz a Sors titkos világa.

Fejezetiben részletes beavatást kap az ősi tudás tárházából arra vonatkozólag, hogy miként képezik életfeladatunk állomáshelyeit az egyes otthonaink, munkahelyeink. Ezen ismeretek birtokában pedig miként válhatunk boldoggá, sikeresebbé és egészségesebbé azáltal, hogy összhangba kerülünk élettervünkkel.

A kérdés már csak az, hogy mit nyújt Önnek személyesen a Karma - Kalauz (Sorsalakítás Titkai) című könyv.

- Eddig más helyen még nem olvasható, világos útmutatást arról, miként függ össze az otthonunk és a munkahelyünk vállalt életfeladatunkkal.
- Szakszerű gyakorlati leírást a konkrét alkalmazását illetőleg, kezdők és haladók számára egyaránt.
- Esettanulmányokat, mai magyar történeteket, melyek még elevenebbé és hitelesebbé teszik az elméleti részeket.

Karma-Kalauz (könyv) író Halzer Dorottya

 

 

 
6 990 Ft
Kedv. ár: 6 290 Ft
Kezdete: 2022.04.02
A készlet erejéig!
Teljes képes útmutató FENG SHUI   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Teljes képes útmutató FENG SHUI

Teljes képes útmutató FENG SHUI

antikvár

Lillian Too

Teljes képes útmutató FENG SHUI  címú könyv tartalomjegyzéke:

- feng shui eredete és története

- a kedvező erővonalak felismerésének módszere

- a feng shui alkalmazása otthon és a munkahelyen

- hogyan éljünk harmóniában a környezetünkkel

- hogyan használjuk a feng shuit  annak érdekében, hogy egészségesebbek és boldogabbak legyünk

Teljes képes útmutató FENG SHUI (könyv) írója Lillian Too

 

 

 
5 500 Ft
Tértisztítás és feng shui

Tértisztítás és feng shui 

Karen Kingston

A feng shui fölhívja a figyelmet a természetet tisztelő életmód előnyeire. E filozófia ismeretében a tárgyak jelentéstartalma kibővül, sőt a környezetünkben ható erők szerepére is fény derül. A tértisztítás szertartásos műveletei biztosítják a pozitív energiák szabad áramlását, visszaadják életünk szentségét.

Tértisztítás és feng shui  (könyv) író Karen Kingston

 

 

 

 

 
2 990 Ft
Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival

Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival

Szilvásy Judit

A könyv első része átfogó képet ad a Feng Shuiról áttekinthető rajzokkal, magyarázatokkal. Tárgyilagosan mutatja be a különböző irányzatokat, hogy ki-ki maga döntse el, melyik áll hozzá a legközelebb. a könyv második része praktikus, gyors Feng Shui orvoslásokat tartalmaz. Összeszedetten ismerteti a Feng Shui szimbólumok gazdag tárházát, amely nemcsak a megszokott jelképekből áll, hanem az eddig még hazánkban kevésbé ismert szimbólumokból is bemutat néhányat. A könyv alapkönyv, az alapfogalmak elsajátítására nagy hangsúlyt fektet. A 90 perces DVD filmen keresztül mutatja be az olvasottakat, és továbbmutat a lakásbelsől Feng Shui kialakítására.

Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival (könyv) író Szilvásy Judit

 
3 500 Ft
A vaszati alapjai   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A vaszati alapjai

A vaszati alapjai

hátsó borítón kb. 1 cm-es horzsolt sérülés

Marcus Schmieke

A vaszati a természet törvényeit követõ lakáshasználat és építkezés indiai tudománya. Ez a könyv 108 lépésben elvezeti az olvasót az ideálisan kialakított otthonhoz. Megmutatja, hogyan korrigálhatjuk egyszerű eszközökkel, a témában való elmélyülés nélkül lakóterünk diszharmonikus részeit, és hogyan tudjuk személyes igényeinkhez igazítani ezt a lakóteret. A kötet lemásolható jantrákat és mantrákat is tartalmaz, amelyekkel javíthatunk a ház energiáin.

A vaszati alapjai (könyv) író Marcus Schmieke

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Feng shui

Feng shui

Hogyan tehetjük életünket boldogabbá

Halász Alexandra

Hogyan tehetjük életünket boldogabbá, harmonikusabbá az ősi kínai térrendezési elvek segítségével? Hogyan tegyünk szert több pártfogóra? Mit tegyünk, hogy jobb legyen a párkapcsolatunk, illetve a családtagokhoz fűződő viszonyunk? Hogyan hárítsuk el az akadályokat anyagi gyarapodásunk útjából? Mit tegyünk, hogy a munkahely kellemesebb hely legyen? Hogyan lehet néhány apró változtatással harmonikusabbá, egészségesebbé tenni környezetünket?

Feng shui (könyv) író Halász Alexandra

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Feng shui a párkapcsolatban és a szerelemben

Feng shui a párkapcsolatban és a szerelemben

Hogyan tegyük harmonikusabbá kapcsolatunkat

Eckart Warnecke

Új esély a szerelemnek. Az örömteli szerelmi és partnerkapcsolat az álmok álma mindenki életében. A kínai harmónia- és energiatan tud abban segíteni, hogy ez valóra is váljon. Ez az illusztrált könyv a mindennapi életből vett példákon keresztül juttatja el az Olvasót a feng shuiban való jártassághoz. A könyv szerzője Eckart Warnecke- aki pszichológus, fő területe a partnerkapcsolatok válságainak kezelése - az egyedi problémák gyökereit deríti fel kérdőívek, analízis segítségével, és javasol sokszor szokatlan, de hatékony megoldásokat.

Feng shui a párkapcsolatban és a szerelemben (könyv) író Eckart Warnecke

 

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
-20%
Feng shui enciklopédia

Feng shui enciklopédia - A természet és az ember összhangja

Horváth Mária

A feng shui fogalma a térrendezés mûvészeteként lett ismert és kedvelt Magyarországon, de csak kevesen tudják, hogy az elnevezés egész filozófiarendszert takar, amely életünk minden területére kihat. A FENG SHUI ENCIKLOPÉDIA azért született meg, hogy teljes képet adjon errõl a gyönyörû kultúráról. Nem egyetlen területre szorítkozik, hanem a feng shui valódi sokszínûségét fedi fel az olvasónak. Segít eligazodni az alapismeretek elsajátításában azokna, akik még soha nem találkoztak ezzel a fogalommal, akik pedig már ismerik a témakört, új, izgalmas területeit fedezhetik fel. Nem jelent még meg hasonló, összefoglaló munka, felér egy tanfolyam által nyújtott ismeretanyaggal, nyelvezete mégis élvezetes és szórakoztató.

Ízelítõül néhány érdekesség a könyvben található témakörökbõl:

-a térrendezés szabályai

-személyiségelemzés feng shuival

-a feng shui számmisztikája

-a test és a lélek kényeztetése: életmód, egészség, étrend a feng shui jegyében

-meditációs gyakorlatok

-az állatok és a növények szerepe életünkben, szimbolikus jelentésük

-színek és jelentésük

-a családi, a baráti és a munkahelyi kapcsolatok rendezése a feng shui szabályai szerint

Az ismeretek közti eligazodást és az összefüggések felismerését rengeteg ábra és táblázat segíti. A kötetet egy színes feng shui kártyamelléklet is különlegessé teszi: a kártyalapok báguá területenként csoportosíthatók, így könnyítik meg a lakás egyes helyiségeinek berendezését.

Feng shui enciklopédia (könyv) írója Horváth Mária

 

 

 
5 900 Ft
Kedv. ár: 4 700 Ft
Kezdete: 2022.04.02
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Lakberendező asztrológia

Lakberendező asztrológia 

Paul Wade

E képekkel gazdagon illusztrált könyv két igen népszerű témát társít: a lakberendezést és az asztrológiát. Személyes horoszkópunkban a Nap helye megmutatja főbb jellemvonásainkat és azokat a viselkedési módokat, melyeket előszeretettel alkalmazunk. Az egyes állatövi jegyekre az önkifejezés, a stílusok, színek és anyagok eltérő változatai jellemzőek. Ez a gyakorlati útmutatásokkal, ötletekkel teli könyv magyarázatot ad arra, hogy születési jegyünk miképpen befolyásolja kreativitásunkat és környezetünket. Mi jellemzi a négy elem jegyeinek egymással való kapcsolatát egy térben? Hogyan válasszunk csillagjegyünknek megfelelő anyagokat, bútorokat, kiegészítőket, színeket? Miként kombináljuk egy otthonon belül a különböző csillagjegyek ízlését? Ezekre és még sok más kérdésre ad választ a szerző, aki hangulatos, igényes könyvével nemcsak a kreatív lakberendezőket, de az asztrológia iránt érdeklődő olvasókat is megörvendezteti.

Lakberendező asztrológia (könyv) író Paul Wade

 

 

 

 
2 800 Ft
Nincs raktáron
Mágikus lomtalanítás

Mágikus lomtalanítás

Ulrike Ascher

"A kevesebb több lenne" - találjuk meg a helyes mértéket! Mindenkinek van legalább egy aprócska kacatja. De amit az egyikünk gond nélkül kihajít, az a másiknak értékes lehet. Minden embernek más fogalma van a rendről. A dugig zsúfolt terek megterhelőek, mégis nehéz megválni a megszokott kacatoktól. Ulrike Ascher kéthetes programjának mágikus gyakorlataival megtalálhatjuk a személyiségünkhöz illő rendet, utat engedhetünk az egészséges energiáknak, s az így megtisztult térben belső egyensúlyra lelhetünk. A rengeteg ötletes, játékos gyakorlat és teszt eredményeként kedvet kapunk az azonnali változtatáshoz: rendet tehetünk a lakásunkban, lomtalaníthatunk, "meggyökerezhetünk" - egyszóval igazán otthon érezhetjük magunkat.

Ön is kedvet kapott az otthonteremtéshez? A Mágikus lomtalanítás könyv nagy segítségére lesz új élettere kialakításában vagy a régi átalakításában, rendezésében. Sokan úgy hiszik, hogy minél többet birtokolnak, annál nagyobb biztonságban vannak. Ez önbecsapás. Az igazi spirituális ember képes elszakadni az anyagtól, a földi javaktól: a léleknek nincs szüksége lomokra. Azonban nem csak boldog szellemi lényként időzünk a földön, hanem testünk és lakhelyünk is van, amelyben fontos otthon éreznünk magunkat. Csakis a saját döntéseinktől függ minden, egymagunk viseljük a felelősséget sorsunk alakításáért. Vegyük hát kézbe az életünket! A másik kezünkbe pedig ezt a kis könyvet, és álljunk neki közvetlen környezetünk átalakításának. De tudjuk-e egyáltalán, miféle típusú rendre vagy káoszra van valójában szükségünk? Aki erre a kérdésre nem tud spontán és egyértelműen igennel felelni, olvassa el ezt a könyvecskét, amely segít a helyes válasz megtalálásában. A Mágikus lomtalanítás kedves, jó humorú, elgondolkodtató, mégis könnyed, olvasmányos könyv, amely nem hagyja cserben, ha igazán elhatározta magát a változtatásra.

Mágikus lomtalanítás (könyv) író Ascher Ulrike

 
2 390 Ft
Nincs raktáron

Sorrend:

Ezokönyvek Keleverustól 

Ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia könyvek,

természetgyógyászat könyvek, a népi gyógyászat könyvei,

továbbá asztrológia horoszkóp ezoterikus könyvek,

számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

tarot kártya  és angyal kártya, valamint az egészséges életmód,

paleolit, bach virágterápia könyvek és esszenciái,

a magyar őstörténelem műveinek webáruháza.

 

Az Ezokönyvek Keleverustól webáruházban

válogathat az ezoterikus pszichológia könyvek, 

ezoterikus könyvek, természetgyógyászat könyvek,

népi gyógyászat könyvek,

az egészséges életmód kialakítását segítő reformtáplálkozás könyvek

az asztrológia-horoszkóp, számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

multat, jelent és jövőt elemző  kiadványai közül, melyek az ezoterikus

 irodalom meghatározó ágazatai.

Továbbá az önismeret, pozitív gondolkodás, szeméyiségfejlesztés témakörét ismertető

ezoterikus könyvektarot kártya és angyal kártya,

bach virágterápia  és esszenciái,

radiesztézia eszközök és könyvek,   

fali-, matrica-,hűtőmágnes-, energetizáló mandalák

valamint a magyar őstörténelmet bemutató könyvek között.

 

Fentiek mellett lehetősége van böngészni   további  

ezoterikus könyvek, asztrológia horoszkóp könyvek,

az álomfejtés, ezoterika, kabbala, mágia és meditáció,

karma-reinkarnáció érdekfeszítő ezoterikus  nyvek választékából, 

a depresszió által okozott lelki problémák megoldását elősegítő 

 lélekgyógyászat, energiagyógyászat, ezoterikus könyvek,  

  a keleti tanításokat képviselő tao filozófia, buddhizmus ezoterikus  könyvek

a kínai orvoslás, a bioterápia, homeopátia, feng shui, ajurvéda, párkapcsolat-szerelem, családfelállítás témakörű ezoterikus könyvek között,

továbbá természetgyógyászat témakörében a

makrobiotika, paleolit étrend, méregtelenítés-böjt, táplálkozás-reformtáplálkozás,

aromaterápia, mozgásterápia, légzésterápia, fitoterápia, reflexológia, masszázs könyvek között

melyeket a kiválasztott könyv kategóriára klikkelve előhívhat, kinagyíthat,

ismerkedhet a tartalmukkal.

 

Szaktudásommal, mint a MANTRA Alternatív Természettudományi Főiskola végzett parapszichológusa és ezoterikus szakkönyvellátója,

kérésére készséggel segítem választását.

 

Tel: 06-70-933-0021

E-mail: keleverus@gmail.com

Keleverus

A legérdekfeszítőbb ezoterikus könyvek az ezoterikus irodalom könyvek kategóriában találhatók, melyek regényességükkel főleg az olvasmányosságot kedvelő érdeklődők igényeit elégítik ki. Az Anasztázia sorozat művei, az egzotikus környezetben játszódó történéseket bemutató ezoterikus könyvek iránt elkötelezett olvasóknak nyújtanak élményt jelentő időtöltést. Andrea Weaver regényei ma is tele vannak rejtélyekkel. „Olyan, mintha nem is én írtam volna, úgy látszik, az égiek fogták a kezem írás közben” mondja az írónő műveiről. Regényei az ezoterikus könyvek szerelmeseinek íródtak.                                                                      

Az aranyasszony trilógia könyveiben a kalandos dél-amerikai út során feltárul egy ember izgalmas és megrázó belső utazása önmaga végső valójához. Kinyílik egy kapu, mely az ősi bölcsességek, rejtélyes legendák és misztikus tanítások világába vezeti az olvasót. Az ezoterikus könyvek mindegyikében a történet alapja valóságos. A magyar származású Móricz János a hatvanas években egy barlangrendszerre bukkant Dél-Amerikában. Az őslakosok szerint egy kataklizma túlélői itt rejtették el ősi civilizációjuk üzenetét a mai ember számára egy kristálykorongba kódolva. Ezt a kristálykorongot keresik a főhősök. Az aranyasszony trilógia az  ezoterikus könyvek között az egyik legnépszerűbb sorozat.                                                                                           

Az ezoterikus könyvek kategóriában  a legkeresettebb művek a Coelho sorozat regényei. Paulo Coelho napjainkban a világ egyik legnépszerűbb írója. Az alkimista meghozta számára a világhírt. Ez a regény mára az egyetemesen elismert modern klasszikusok sorába emelkedett. A sokak által időtlennek tartott történet arra hivatott, hogy jövendő olvasók egész nemzetségeit elbűvölje és megihlesse.

Coelho művei az ezoterikus könyvek kategória remekei.

Dan Millman különleges, személyes útmutatásai intuitív felismerésekhez vezetik az olvasót saját életével kapcsolatban. Az ezoterikus könyvek önelemzésre, önmagunk megismerésére sarkallnak. Hozzásegítenek ahhoz, hogy önmagunkba mélyedve rátaláljunk rejtett, benső igazságainkra.

Az ezoterikus és spirituális regények a legnagyobb mértékben reprezentálják az  ezoterikus könyvek kategóriában a témakör mondanivalóját, a spirituális és ezoterikus tanítás elméleteit és gyakorlati útmutatásait.

Mennyei prófécia sorozat új értelmet adhat az emberiség létének.  A főhős részt vesz a kilenc ókori pergamentekercs, más néven a Mennyei prófécia felkutatására irányuló expedícióban.Az ezoterikus könyvek kategóriában  az egyik legnépszerűbb sorozat, melyben az új spirituális tudatosság átélése, illetve az ehhez vezető önfejlődési folyamat állomásainak bemutatása a célja Redfield "Mennyei" sorozatának.

Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ősi kínai Ji-kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet, amely válaszol a kérdéseinkre. A Ji-king keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. Fontos, hogy ez a könyv nem jövendőt mond, hanem jósol, megmondja, mi a jó. Müller Péter jóskönyve megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen. Az ezoterikus könyvek kategória keretében a műveiben a szeretet, a boldogság és az önmegvalósítás  lehetőségének tanításai, iránymutatásai fogalmazódnak meg. Felajánlja olvasóinak, hogy kézenfogva kalauzolja őket az elveszett boldogság keresésében.

Az ezoterikus könyvek legnépszerűbb szerzői, az ezotéria nagy tanítói. Műveikben az ezoterikus tanok hirdetését, a spirituális felismerések átadását, az antropozófia impulzusainak alkalmazását, az emberi tudat kibontakoztatását tartották feladatuknak, lámpást adva a mai lelki kereső kezébe.

Az ezoterikus könyvek kategóriában  Dahlke, Tepperwein munkássága, kutatási eredményei, tanításai folyamatosan formálják át gondolkodásmódunkat. A szellemtudomány nagy gondolkodói: Hamvas Béla, Rudolf Steiner helyezte át más alapokra az emberi lét fogalmát. Szepes Mária az Ezotéria Nagyasszonya haláláig folyamatosan írt és tanított, friss szellemmel és áradó szeretettel embertársai felé.  Dr. Szász Ilma összehasonlító vallás-kutató , a keresztény szemlélettel is egyező magasabb szférák ismertetésére és ezek átélését elősegítő szellemi praxis kidolgozására törekszik.

Az ezoterikus könyvek meghatározó témaköreit, az ezoterikus pszichológia könyvek kategóriában, különböző módszerek dolgozzák fel a családfelállítás, a pozitív gondolkodás, az önismeret, a személyiségfejlesztés alkalmazásával, a testi és lelki harmónia visszaállítására.

Az ezoterikus könyvek különlegességei között a keleti filozófia könyvek elkalauzolják a témakör iránt elkötelezett olvasót a buddhizmus, hinduizmus valláselméleti kérdéseinek vizsgálatához és a keleti tanítások,  hagyományos kínai orvoslás, Tao filozófia évezredes múltra visszatekintő elméletéhez.

szellemtudomány könyvek    az antropozófia és a teozófia tudományát tárják elénk neves szerzők elméleteinek bemutatásával az ezoterikus könyvek kategórián belül. Az Antropozófia a szellemtudomány, a misztérium, a magasabb világok, és a szellemvilág megismerésén keresztül vezet el a makrokozmoszból a mikrokozmoszba. 

teozófia a szellemtudomány ága, egyfajta szintézis, amely a vallások, a tudományok és a művészetek legmélyén rejtőző közös gyökereket és törvényszerűségeket tárja fel.

Az asztrológia tudománya a bolygók, zodiákus jegyek, fényszögek és a horoszkóp elemzésével, teljes képet alakít ki az ember jelleméről és nyomon követhetőek életünk eseményei a sorselemzés segítségével. Az asztrológia horoszkóp könyvek értelmezik a horoszkóp kifejtését. Az asztrológia horoszkóp könyvek kitérnek a keleti és a nyugati kultúrák eltéréseire. Nyugaton négy elemet ismernek el: föld, tűz, levegő, víz. Kínában pedig ötöt: föld, fém, fa, víz, tűz. Az asztrológia horoszkóp könyvek ismertetik az állatövi csillagképek használatát. Ezekben a csillagképekben mozog a Nap, a Hold és itt haladnak a bolygók is. Az asztrológia ezeket a csillagképeket használja a sorselemzés, a horoszkóp értelmezésénél.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek segítségével   jövőnk nagymértékben megismerhető.

Az ezoterikus könyvek kategóriában, a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megtudhatjuk, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek, így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyekből megismerhető és nagymértékben kikövetkeztethető a jövője.

Az ezoterikus könyvek kategória e témakörébe tartozó számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  - ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a mágia könyvek olyan okkult titkokat tárnak fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia, misztika, okkultizmus sejtelmes témaköre több száz éve foglalkoztatja az embereket. Válaszokat keresnek a racionális dolgok és események mögött megbúvó rejtett összefüggésekre.

mágia az igazság kutatása , az ember teljességének keresése, a testi-, lelki-, szellemi-tökéletesség megvalósításának tudománya. Olyan okkult titkokat tár fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia célja az ember ráébresztése saját spirituális és szellemi valóságára. A mágia módszert kínál az ember magasabb dimenzióinak elérésére. A módszer elsődleges részét a hermetikus hagyomány ezoterikus rendszerei képezik. Ezek olyan univerzális rendszerek, melyek felfedik az ember rejtett szellemi képességeit, és rávilágítanak a világ rejtett összefüggéseire.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a meditáció könyvek, különböző elméleti útmutatásokat és gyakorlati példákat ajánlanak, melyek segítségével a meditáció folyamán, olyan megnyugtató, ellazult, pihentető állapotot érhetünk el, melyben nemcsak fizikai testünk frissül fel, hanem közelebb kerülhetünk felsőbb énünk üzeneteinek megértéséhez is.

Az ezoterikus könyvek sorában az Energiagyógyászat  könyvek,  a tudásanyagot a régmúltban alkalmazott gyógyítási technikákból merítik és adják át a mai kor emberének

Az energiagyógyászat elfogadásában hatalmas előrelépés történt az elmúlt 20-30 évben, hiszen a prána gyógyítás, reiki kezelés, jóga, aura és csakra kezelések, radiesztéziai technikák alkalmazásával csodálatos gyógyulási eredmények születtek, amit már a tudomány is kénytelen elismerni.

Testünkön megtalálhatók azok a területek, melyek jelzik a betegség, vagy életünk diszharmonikus történéseit, figyelmeztetnek bennünket, hogy itt a változtatás ideje.

A keresésben a diagnosztika több ága közül mi magunk választhatunk.

Az ezoterikus könyvek között a diagnosztika könyvek segítenek a  számunkra legmegfelelőbb diagnosztika; az arcelemzés, kézelemzés, testdiagnosztika vagy akár az írás, a grafológia tudománya kiválasztásában.

Az ezoterikus könyvek sorában megtalálhatjuk álmaink rejtélyeire adott válaszokat, megismerhetjük jelentésüket, a könyvek segítenek az egyes álmok értelmezésében.

A kreativitás velünk született készség. Jó hír azoknak akik nem érzik magukat eléggé kreatívnak, hogy nagymértékben fejleszthető. Az ezoterikus könyvek kategóriában található, e témakörökkel foglalkozó kreativitás, tanulás könyvek tanulmányozásával   meglepő eredmények érhetők el.

A párkapcsolat, szerelem könyvek olvasása során megtudhatjuk, hogy a harmonikus párkapcsolat meghatározója a szeretet és szerelem összhangja, nem utolsó sorban a kölcsönös tisztelet. Az ezoterikus könyvek e témakörrel foglalkozó kiadványai ráhangolhatnak a boldogságkeresés eredményének eléréséhez vezető útra.

Az ezoterikus könyvek  véletlenszerű zárókategóriája a szimbólumok, mely mintegy összefoglaló zárszava e széles skálájú irodalomnak. Az ezoterikus irodalom is, mint a szimbólumok, ahogy ezt C. G. Jung megfogalmazta, nem csak a történelem és a kultúra egyszerű irányjelzői, hanem eszközök is az emberek számára, hogy minél jobban megérthessék önmagukat.