Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekPszichológia és emberismeret

-10%
Pszichológia és emberismeret
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2013.04.08   A készlet erejéig!

Harkai Schiller Pál

 

Pszichológia és emberismeret címmel bocsátom közre összefoglaló munkámat, amely egységes áttekintést kíván nyújtani az ember lelki életének elméleti és gyakorlati vonatkozású problémái fölött.
A pszichológia és a vele összefüggő gyakorlati kutatások - a karakterológia, a pszichoanalízis, a pszichotechnika, stb. - egyetlen célt szolgálnak és ez az ember megismerése.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Pszichológia és emberismeret címmel bocsátom közre összefoglaló munkámat, amely egységes áttekintést kíván nyújtani az ember lelki életének elméleti és gyakorlati vonatkozású problémái fölött. 

    A pszichológia és a vele összefüggő gyakorlati kutatások - a karakterológia, a pszichoanalízis, a pszichotechnika, stb. - egyetlen célt szolgálnak és ez az ember megismerése. A pszichológus még akkor is emberismeretre törekszik, amikor pl. állatokkal végez vizsgálatokat, mert őt nem az állat egymagában foglalkoztatja, hanem az állat és az ember viselkedésében található megegyezés és különbözőség. Ezért szükségesnek tartottam, hogy nemcsak a gyakorlati kérdéseket, hanem az elméleti megállapításokat is kifejezetten az emberismeret szempontjából dolgozzam fel. a szerző