Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekIgen!

-10%
Igen!
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2016.01.30   A készlet erejéig!

Igen! - A különleges odafigyelés és szeretet titka

Ruediger Schache

Mindenkiben működik valami, ami eldönti, hogy boldognak vagy boldogtalannak érezzük-e magunkat, illetve hogy szeretetet vagy elutasítást tapasztalunk-e magunkban.

Ez a láthatatlan döntéshozó úgy működik, mint egy belső kapcsoló, amely minden helyzetben és mindenkivel kapcsolatban dönt igen vagy nem között.

Míg minden belső nem elutasítást és boldogtalanságot szül, addig minden igen boldogsághoz és szeretethez vezet.

Ha tudatosak vagyunk, ez a belső kapcsoló nem válthat többé észrevétlenül, automatikusan nemre. Nem tarthatja életben a régi mintákat, és nem teremthet bennünk több rejtett elutasítást, ahol pedig nincs több elutasítás, ott boldogtalanság sem keletkezik, hiszen át kell adnia a teret az elfogadásnak és a szeretetnek.

Az emberekre, a helyzetekre, a helyszínekre és a saját magunkra mondott tudatos igen jelenti az utat egy olyan új, belső állapot felé, amelyre az élet is válaszol majd. A boldogság csak arra vár, hogy a megfelelő pillanatban kimondjuk a szót: Igen!

Ruediger Schache közgazdaságtudományt és pszichológiát tanult, majd egy neves ipari nagyvállalat reklámosztályát vezette. Több döntő fontosságú eseményt követően teljes mértékben hátat fordított addigi életének, és több évet az Egyesült Államokban, valamint a négy kontinens beutazásával töltött.

Egyik legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy sajátos és rendkívül izgalmas módon képes hidat verni a tudomány aktuális eredményei, a spirituális valóság és a gyakorlati élet között. Ennek a képességének köszönhető könyveinek hatalmas sikere is, amelyeket több, mint huszonöt nyelvre fordítottak le.

A szívmágnes titkai, Az igazságot rejtő 7 fátyol, az Életünk titkos terve és a Szívtanácsadó magyarul is olvasható.

Ruediger Schache élettársával, Nicole Dianával él és dolgozik München közelében. Mindketten oktató- és kutatóközpontot működtetnek.

Befelé figyelés. Megfigyelés.

A belső kapcsoló tudatos megváltoztatása.

A megfelelő pillanatban kimondott igen mindent megváltoztat.

Megszűnik a negatív gondolkodás.

Többé nem leszünk elégedetlenek magunkkal.

A szenvedés boldogsággá változik.

A túlterheltség nyugalommá simul.

A belső igen felfedezésével egy új élet kezdődik,

mert a boldogság csak erre a szóra vár.

Igen!(könyv) író Ruediger Schache


Ezokönyvek Keleverustól webárúház