Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekÉnerő

-10%
Énerő
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2013.04.08   A készlet erejéig!

Hogyan változtathatjuk meg életünket belső erőnkkel?


Barry Michels, Phil Stutz


Énerő című könyv tartalma:

Az Énerő fontos könyv a személyes növekedésről. Öt nagyon hatékony technikát mutat be, amelyek segítségével dinamikus változást érhetünk el.

Az Énerő megoldást kínál arra, amiről a páciensek a leginkább panaszkodnak terápiában: a változás iránti véget nem érő várakozásra. A terápia hagyományos modellje a múltba tekint, de Phil Stutz és Barry Michels olyan technikákat alkalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy a páciensek a problémáikról elrugaszkodva jussanak hozzá a tudattalan erőihez, és lépjenek előre. Ezen átalakító megközelítésben az akadályok hirtelen lehetőségekké alakulnak; aki ezeket a technikákat („eszközöket”) használja bátorságot talál, fegyelmezettséget vállal, fejleszti önkifejező képességét, elmélyíti kreativitását.

Barry Michels, Phil Stutz évekig tanította ezeket a technikákat exkluzív kliens körüknek, de az Énerő könyvként való megjelenésével forradalmian új, nagyon hatékony gyakorlatuk hozzáférhetővé válik minden olvasó számára, aki szeretné kiteljesíteni képességeit. A szerzők célja nem kevesebb, mint az, hogy az ön élete kivételes legyen; lendületességben, tapasztalatokban gazdag, és megértse az emberi lelket.

„Hollywoodban ’nyílt titok’, hogy Barry Michels és Phil Stutz kifejlesztett egy programot, amivel elérhetők a tudattalan erői.”
The New Yorker


Ezokönyvek Keleverustól webárúház