Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Termék részletekHidak egymáshoz

-10%
Hidak egymáshoz
1 990 Ft
Kedv. ár: 1 790 Ft
Kezdete: 2014.04.29   A készlet erejéig!

Hidak egymáshoz

Bagdy Emőke, Beata Bishop, Böjte Csaba

"A béke nem a konfliktus hiánya, hanem a konfliktus kezelésének képessége" - írta Dan Millman, a Békés harcos útja című könyv világhírű szerzője. Ez a kötet éppen erről szól: miként kezeljük életünk kikerülhetetlen konfliktusait, hogy azok ne robbantsák szét kapcsolatainkat, hanem épülhessünk, erősödhessünk általuk – külön-külön és együtt is?

Minden egyes konfliktus lehetőség arra, hogy átmenetileg vagy akár végleg eltávolodjunk egymástól – ám fejlett empátiás készség-gel és megfelelő kommunikációval egészen más eredményre is juthatunk. Ráadásul így nemcsak a kapcsolat, de a vitás helyzet kimenetele is jóval kedvezőbb lehet. Érdemes megtanulni ennek a mikéntjét, mert e képesség sokszorosan meghálálja az elsajátítására fordított erőfeszítéseket.

A Nyitott Akadémia-sorozat új kötetében gyakorlatias kommunikációs és konfliktuskezelés-i technikákat, inspiráló gondolatokat és szívmelengető történeteket egyaránt találhat az olvasó. A szerzők olyan hiteles személyiségek, akiknek egész élete és munkássága alátámasztja leírt mondataik érvényességét.

Hidak egymáshoz (könyv) írók Bagdy Emőke, Beata Bishop, Böjte Csaba

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház