Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAgyunk csodás titkai

-10%
Agyunk csodás titkai
3 300 Ft
Kedv. ár: 2 970 Ft
Kezdete: 2015.01.05   A készlet erejéig!

Agyunk csodás titkai

A munkahelyi, otthoni, iskolai túlélés és tündöklés 12 alapelve

John Medina

Az emberek többsége nem is sejti, mi történik valójában az agyában. Pedig a kutatók olyan felfedezéseket tettek, amelyeket minden vállalatigazgatónak, menedzsernek, szülőnek, tanárnak, tanulónak ismernie kellene, hogy jobban ki tudja használni a saját szellemi képességeit.
Hogyan tanulunk? Milyen hatással van valójában az alvás és a stressz az agyunkra? Miért nem tud az agyunk egyszerre több feladatot végrehajtani úgy, hogy mindegyikre maximálisan odafigyel? Miért felejtünk el olyan könnyen új információkat, és miért rendkívül fontos az ismétlés? Miért tér el a nők agya a férfiakétól?

Dr. John Medina, molekuláris fejlődésbiológus az agy működésének kutatók által bizonyított 12 szabályát tárja elénk könyvében, majd újszerű ötleteket, praktikus tanácsokat ad ahhoz, hogyan javíthatunk tanulási és munkamódszereinken. Megtudhatjuk például, hogy:
- A testmozgás élénkíti az agyat.
- Minden agy áramkörei másképp huzalozottak.
- Született felfedezők vagyunk.
- Az emlékeink képlékenyek, és könnyen átalakulnak.
- Az alvás szorosan összefügg az agyi teljesítőképességeinkkel.
- A látás felülmúlja az összes többi érzékszervet.
- A stresszes agy nem képes ugyanúgy tanulni.

Mire letesszük a könyvet tudni fogjuk, hogyan is működik az agyunk valójában, és miképpen hozhatjuk ki belőle a legtöbbet.
Dr. John Medina molekuláris fejlődésbiológus, egyetemi tanár és kutatási tanácsadó, területének egyik legelismertebb szakembere.

Agyunk csodás titkai (könyv) író John Medina

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház