Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekPanaszmentes világ

Panaszmentes világ
2 990 Ft

Panaszmentes világ

Will Bowen

Ha panaszkodsz, még több panaszra lesz okod. Így működik a vonzás törvénye.

 

Kevesebb fájdalom, kicsattanó egészség, kielégítő kapcsolatok, jobb állás, derűsebb és örömtelibb élet... Ki ne vágyna ezekre? És mindebben részed lehet, ha elhatározod, hogy soha többé nem panaszkodsz. Panaszkodni ugyanis annyi, mint olyan dolgokról beszélni, amiket nem akarsz, ahelyett hogy olyan dolgokról beszélnél, amiket akarsz. Amikor panaszkodsz, arra összpontosítasz, ami másmilyen, mint amilyennek látni szeretnéd. Ha jajgatsz, meg is találod a fájdalmat. Ha panaszkodsz, még több panaszra lesz okod. Így működik a vonzás törvénye.
Most, hogy a kezedbe vetted ezt a könyvet, te is részese lettél a panaszmentes világ megteremtésének. Semmi sem történik véletlenül. Válaszoltál lelked hívószavára, és mostantól nem a probléma, hanem a megoldás része vagy.
Hagyd abba a panaszkodást. Változtass a szavaidon, változtass a gondolataidon, és megváltozik az életed.
Will Bowen unitárius lelkész a Missouriban lévő Kansas Cityben. Lelkészi hivatalba lépése előtt dolgozott rádiósként, üzletkötőként és marketingesként. Hobbija a bibliatörténet, a zsonglőrködés, a lovaglás, az utazás és az olvasás. Feleségével, Gaillel és lányával, Liával él vidéken lovai, kutyái és macskái körében.

Panaszmentes világ (könyv) író Will Bowen

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház