Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekMegoldás

-10%
Megoldás
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 141 Ft
Kezdete: 2013.04.08   A készlet erejéig!

Minden helyzetből van kiút!

 

Dr. Wayne W. Dyer


Azt csupán gondoljuk, hogy léteznek. Amikor egy problémával szembesülünk - például legyengül az egészségünk, pénzügyeink miatt aggódunk, párkapcsolati gondjaink adódnak -, általában intellektusunkhoz fordulunk megoldásért, hogy racionálisan átgondoljuk a helyzetet.

A kötet lélekemelő, gyönyörű mű, telis-tele praktikus, a hétköznapokban is könnyen alkalmazható tanácsokkal. Valódi kincset jelent mindenki számára.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • A problémák illúziók. Azt csupán gondoljuk, hogy léteznek. Amikor egy problémával szembesülünk - például legyengül az egészségünk, pénzügyeink miatt aggódunk, párkapcsolati gondjaink adódnak -, általában intellektusunkhoz fordulunk megoldásért, hogy racionálisan átgondoljuk a helyzetet. Azonban egy olyan teljhatalmú spirituális erő is rendelkezésünkre áll, amely minden problémánkra megoldást kínál - csak meg kell tanulnunk használni. A kötet lélekemelő, gyönyörű mű, telis-tele praktikus, a hétköznapokban is könnyen alkalmazható tanácsokkal. Valódi kincset jelent mindenki számára.