Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekLegyél, aki lenni akarsz!

Legyél, aki lenni akarsz!
3 790 Ft

Legyél, aki lenni akarsz!

Chris Prentiss

Bármit is teszel, és bármiben is hiszel, bármilyenek is a jelenlegi körülményeid, tökéletesen felkészült és képes vagy rá, hogy az legyél, aki lenni akarsz, és megszerezd, amire vágysz.
Kizárólag meggyőződéseidnek köszönhető, hogy mindeddig nem érted el, amit akartál. Ahhoz, hogy olyan tetterős legyél, amilyen álmaidban vagy, és valóra váltsd leghőbb vágyaidat, nagyszerű kapcsolatokra tegyél szert, megszerezd a szükséges javakat, és megteremtsd a jólét feltételeit, csak annyit kell tenned, hogy megváltoztatod az életszemléletedet.
Nagyhatalmú lény vagy, te magad teremted meg a jövődet gondolataid és tetteid erejével. Azzal, hogy megváltozik a világról alkotott felfogásod, és megváltoznak az eseményekre adott reakcióid, megváltozik az életed is. A könyv által kínált hatékony program, lépésről lépésre mondja el, pontosan mit kell tenned, hogy most azonnal megteremtsd magadnak azt az életet, amelyre vágysz, közben pedig - mintegy ráadásként - tartós boldogságra tegyél szert.
Ez nem az a könyv, amit az ember egyszer elolvas, aztán föltesz a polcra porosodni. Végig fog kísérni az új önmagadhoz, új életedhez vezető egész út során. Áldani fogod a napot, amikor az utadba akadt.

Legyél, aki lenni akarsz!(könyv) író Chris Prentiss

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház