Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekKulcs a boldogsághoz

-10%
Kulcs a boldogsághoz
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2016.01.20   A készlet erejéig!

Kulcs a boldogsághoz

Hogyan váljunk szerető emberré

Edgar Cayce

Edgar Cayce a híres amerikai gyógyító a világon minden idők legjobban dokumentált jövőbelátója és szellemi filozófusa. Több mint negyven év alatt 14.000 előadást tartott azok számára, akik a segítségére szorultak. Szerencsére a tanácsai és ajánlásai feljegyzésre kerültek és állandóan hozzáférhetők a számunkra. Manapság a küldetése éppoly aktuális és alkalmazható, mint ötven évvel ezelőtt. 
Ez a könyvecske három jelentős témával foglalkozik, amelyek segítenek nekünk abban, hogy az életünk boldogabb és egészségesebb legyen: hogyan lassíthatunk élettempónkon és élhetünk nyugalmasabb életet, hogyan birkózhatunk meg a félelemmel és rettegéssel és hogyan vihetünk több harmóniát az életünkbe,és hogyan válhatunk szerető emberekké.

Minden rövid fejezet Cayce előadásainak szemelvényeivel kezdődik. Azt kommentár követi, amelyek némelyike Cayce központi gondolataira vonatkozik, miközben a többi azon személyek elbűvölő esetét írja le, amelyeket az előadás nyújtott. Mindezen kommentárok célja, hogy inspirálja Önöket és megmutassa Önöknek, hogyan lehet az adott alapelveket saját életük minőségének javítása érdekében felhasználni. 

Ne siessenek, olvassanak lassan.  
Gondolkodjanak el a felett, hogy az adott gondolatokat hogyan érvényesíthetnék a saját életükben. Vágjunk bele a munkába. 
Csak két dolgot várok el Önöktől. Először is az őszinte vágyat saját életük minősége megváltoztatásáért cserébe, másodszor pedig az adott változásokkal való kísérletezés készségét. 
Az Önök által elvárt eredmények meglepetéssel szolgálhatnak.

Kulcs a boldogsághoz (könyv) író Edgar Cayce

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  •