Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekBeteljesült kívánságok

-10%
Beteljesült kívánságok
2 800 Ft
Kedv. ár: 2 520 Ft
Kezdete: 2013.04.08   A készlet erejéig!

A teremtés művészetének magasiskolája


Dr. Wayne W. Dyer


Ajándék! Dr. Dyer angol nyelvű meditációs CD-jével!

Életünk legnagyobb ajándéka a képzeletünk. Mindannyian képesek vagyunk elsajátítani a teremtés művészetét, melynek segítségével minden kívánságunkat valóra válthatjuk. A világ egyik legnagyobb spirituális tanítója könyvében megmutatja, hogyan alakíthatjuk át az önmagunkról alkotott, sokszor gátló elképzeléseinket, s hogyan teljesíthetjük be spirituális küldetésünket annak érdekében, hogy nap mint nap mi magunk is megéljük a teremtés csodáját.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • A szerző nem csak arra bátorít, hogy képzeljük el és érezzük át mindazt, amit a világában látni és tapasztalni szeretnénk, hanem a könyvben leírt módszerek segítségével a kezünkbe adja az életünk irányításához szükséges eszköztárat. Képessé tesz bennünket arra, hogy megfeleljünk igazi feladatunknak és fenntartsuk a kapcsolatot létezésünk Forrásával.
    Ez a könyv segít, hogy valóban meglásd Isteni mivoltodat, hogy tudd, már most is megvan benned az a láthatatlan, felsőbb éned, amely elvezet a teremtés művészetének magasiskolájáig. Képzelőerőd szándékos és tudatos irányításával TE is képes vagy elérni a teremtés mesterfokára. Ha csodára vágysz, teremtsd meg a semmiből!