Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletek



Az összpontosítás hatalma - a siker törvénye

-10%
Az összpontosítás hatalma - a siker törvénye
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2013.06.29   A készlet erejéig!

Az összpontosítás hatalma - a siker törvénye című könyv ismertetése


Swami Panchadasi

Csodálatos teremtmény az ember, de ahhoz, hogy igazán hasznos lehessen, kellőképpen ki kell képezni, tovább kell fejleszteni. Óriási tetteket vihet véghez mindenki, akit csak rá lehet ébreszteni arra, hogy a tőle telhető legjobbat hozza ki magából. Összpontosítás és erőfeszítés híján azonban a legnagyszerűbb ember sem viheti túl sokra. A mentális összpontosítás már-már szinte varázslatos erejével felvértezve gyakran még a törpék is elvégezhetik az óriások munkáját, ám ennek híján az óriások sem viszik többre a törpéknél.

Az összpontosítás hatalma című könyv bemutatja, hogy az összpontosítás fontosabb még az alkalmasságnál is.

Nem mindig a legalkalmasabbnak látszó ember látja el a legjobban a feladatait. Igazi művészetté csak az fejlesztheti az életét és a munkásságát, aki kellőképpen összpontosít minden lehetőségre, vallja Az összpontosítás hatalma című művében Swami Panchadasi

Igazi fejlődést csak az erőfeszítéseid biztosítanak a számodra.
Ez a leckesorozat sikerre ösztönöz, és tökéletes összhangba hoz a siker törvényeivel. Szilárdan megragadhatod általuk a kötelességeidet és a felelősségeidet.
A gondolat összpontosítás -ának az Az összpontosítás hatalma című könyvben bemutatott módszereit a gyakorlatban is alkalmazva kapcsolatba kerülhetsz a lét örökkévaló törvényeivel és azok kimeríthetetlen alapjával, a megváltoztathatatlan igazsággal.

Az összpontosítás hatalma - a siker törvénye (könyv) szerzője: Swami Panchadasi



Ezokönyvek Keleverustól webárúház