Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekMinden rendben

ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben
Minden rendben
2 990 Ft
Nincs raktáron

Minden rendben

Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz

Az érzelmeket és az intuíciót egyensúlyba kell hozni a logikával és a tényekkel. Mind az intuíció nélküli logika, mind pedig a logika nélküli intuíció katasztrófát eredményezhet. Mindkét eszközt használnunk kell ahhoz, hogy egészséget teremtsünk. A Minden rendben cmű könyv arról szól, hogy ezt hogyan tegyük.

Hét figyelmeztető jelzéssel rendelkezünk, amelyek mindegyike egy-egy szervcsoporthoz kötődik. Az egyes csoportokban lévő szervek egészsége jellegzetes gondolatminták-hoz és viselkedéstípusokhoz társul. Például a világban érzett biztonságérzetünkhöz társuló szervek a csontok, a vér, az immunrendszer és a bőr. Ha nem érezzük magunkat biztonságban, nagyobb a valószínűsége, hogy betegséget tapasztalunk e szervek valamelyikében.

A Minden rendben könyv fejezetei az egyes érzelmi központok-hoz tartozó szervek egészségi állapotát járják körül, és segítenek értelmezni, hogy az e szervekben kialakult betegségek mit jelentenek.

Legyen ez a Minden rendben című könyv az útmutatónk, amely lépésről lépésre bemutatja, hogyan juthatunk el a betegségtől az egészségig, körvonalazza az érzelmi jóllét és az egészség közti kapcsolatot, és leírja a gyógyulás receptjeit.

Minden rendben (könyv) író Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben