Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAmikor minden megváltozik... változtass meg mindent!

Amikor minden megváltozik... változtass meg mindent!
3 990 Ft

Amikor minden megváltozik... változtass meg mindent!

A béke felé vezető ösvény zűrzavaros időkre

Neale Donald Walsch

Központi témája nem más, mint hogy miként fogadjuk és kezeljük életünk változásait - azokat, amelyek már megtörténtek és azokat, amelyek még előttünk állnak. A könyvben összefoglalt kilenc változtatás nem arra tesz képessé, hogy megállítsuk a változást (ez ugyanis lehetetlen), sőt még csak arra sem, hogy lassítsuk az ütemét. Inkább azt érhetjük el általuk, hogy egy minőségi ugrás következzen be a változáshoz való hozzáállásunkban és abban, ahogyan a változást kezeljük.

A Beszélgetések Istennel sorozat világhírű szerzője, Neale Donald Walsch a változás természetét kutatja - hogy miért történik, hogyan kezelhető, és miként "húzhatunk hasznot" belőle. 

Mindenkihez szól, aki úgy érzi, alulmaradt az élet nagy változásaival folytatott küzdelemben és azokhoz, akik szeretnének segíteni nekik. A kötet a Walschtól megszokott frappáns, egyenes és gyakorlatias stílusával páratlanul hasznos eszközöket ad minden gyógyulni és élni vágyó kezébe.

Szinte már közhelynek számít, hogy a modern élet mennyire felgyorsult, hogy milyen sok információval és ingerrel kell megbirkóznia a ma emberének, és hogy az életünk mostanában mennyire tele van változásokkal, s ennek következtében stresszel és szorongással. A helyzet azonban az, hogy a "változás" nem feltétlenül egyenlő a "válsággal". Éspedig akkor nem jelent krízist, ha az embernek megvannak az eszközei, hogy megváltoztassa a változással kapcsolatos tapasztalatát és épp ez az, amiben ez a könyv segítségünkre lehet. 

Amikor minden megváltozik... változtass meg mindent! (könyv) író 

Neale Donald Walsch

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház