Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA lélek nyomai

A lélek nyomai
7 000 Ft

A lélek nyomai

Ruediger Dahlke - Rita Fasel

Amiről a kéz és a láb vall, a könyv témája

Miért fordítanak az emberek annyi gondot a kozmetikára, a frizurájukra, a szakállukra, sőt még plasztikai műtétekre is? Azért, hogy ne olyannak lássák őket, amilyenek. Szeretünk rejtőzködni, hisz ki akarná kiteríteni a lapjait? Ugyanakkor azonban nagyon is szívesen lesünk bele mások kártyáiba. Kezünk, lábunk, ujjaink formája és alakja sok mindent elárul rólunk. Aki kezét az asztalra teszi, és csupasz lábát megmutatja, a kendőzetlen tényeket tárja fel. Mindenestül megmutatkozik az előtt, aki a jelekből olvasni tud.

A lélek nyomai című könyv megismertet Dahlke és szerzőtársa elméletével.

A kéz a magatartásról, a láb a kiállásról vall. Az eredményes élet szempontjából az előbbi mindenképpen döntő, a boldogsághoz azonban az utóbbira is legalább akkora szükség van.
Kezünk megmutatja, hogyan kezeljük magunk körül a világot. Lábunk elárulja, hányadán állunk önmagunkkal. Így vezet mindkettő lelkünk nyomára, feltárva jellemvonásainkat, életünk sorsformáló eseményeinek mintázatát, megvalósításra váró lehetőségeinket.

A Magyarországon már elismert szaktekintélynek számító német orvos, pszichoterapeuta és természetgyógyász, Ruediger Dahlke és szerzőtársa, Rita Fasel az archetípusok és az elemek tanának alapján vezeti rá az olvasót, a lélek nyomai című könyvében, hogy miképpen ismerheti fel lelki feladatait, és válthatja fel a gátló mintákat.

A lélek nyomai (könyv) írója: Ruediger Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház