Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA benned élő gazdagság

A benned élő gazdagság
3 290 Ft

A benned élő gazdagság 

John F. Demartini

Minden ember nagyobb hatalmú, mint hinné, vagy mint amit adott pillanatban mutat magából. Érdekes jellegzetessége ez az emberi természetnek: saját nagyságunkat több rétegnyi illúzió borítja, a lelkünk azonban folyton arra sarkall, hogy önmagunkba mélyedve rábukkanjunk a valóságra, és a világ elé tárjuk valódi nagyságunkat, rejtett kincseinket.

Mi másért vennéd kezedbe ezt a könyvet, ha nem azért, mert egy hang azt duruzsolja a füledbe: több van benned, mint azt jelen pillanatban gondolod? Valahol a szíved mélyén érzed, hogy ha elolvasod ezt a könyvet, nagyszerűséged sokkal nyilvánvalóbbá fog válni. Ha pedig nemcsak az olvasásra összpontosítasz, hanem a kitűzött feladatokat is elvégzed, új ismeretekkel leszel gazdagabb, tapasztaltabbá válsz, és a látókörödet is kiszélesíted. Feltárod a rejtett kincseket, továbbá:
- Megtanulod, hogyan teheted tökéletessé tested működését és az egészségedet.
- Felfedezed, hogyan teremthetsz harmonikusabb kapcsolatokat és több szeretetet az életedben.
- Erőfeszítés nélkül válsz vezéregyéniséggé.
- Megtudod, hogyan alapozhatod meg az anyagi jólétedet, és ráébredsz, hogy mindenkinek - téged is beleértve - joga van a gazdagsághoz.
- Felébreszted az ösztöneidet, és nem győzöl ámuldozni, mennyi csodálatos dolog vesz körül.
- A világ elé tárod szakmai képességeidet - azzal foglalkozol, amit szeretsz, és szereted azt, amivel foglalkozol.
- Ráébredsz saját halhatatlanságodra, és nagyszerű életet élsz.
Bármelyik kincskereső egyetértene velem abban, hogy az első számú szabály: ásni kell. Ha térképed is van, annál jobb. A benned élő gazdagság  könyv épp ezt kínálja neked: szerszámokat ad az ásáshoz és térképet, hogy minél könnyebben fel tudd tárni a hét titkos kincset.

A benned élő gazdagság (könyv) író John F. Demartini

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház