Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekEgy s Ég Könyv

-28%
Egy s Ég Könyv
3 490 Ft
Kedv. ár: 2 500 Ft
Kezdete: 2014.09.14   A készlet erejéig!

Egy s Ég Könyv 

Sághy Enikő

"A már jól ismert spirituális önismereti tanácsadó és médium, Sághy Enikő A teremtő önismeret című könyve után ezúttal egy igazi újdonsággal állt elő.
Egy rendhagyó, kiegészítésre váró művel, amit az Olvasó alakíthat teljes könyvvé, ha vállalkozik egy olyan izgalmas lelki kalandtúrára, amely során olvasóból íróvá válik.
Az Egy s Ég Könyv  jobb oldalán piktogram formát alkotva olvashatja azokat a médiumi üzenetek et, amelyeknek a szavai mögött rejlő erő automatikusan felemeli a regzés- és tudatszintjét.
S hogy ez miért fontos?
Mert csak emelkedett energiaszinten vagyunk képesek megnyitni a régóta cipelt blokkjainkat, lezárt részeinket. Önfigyelemmel, önfegyelemmel és valós belső értékeinkkel élve ki tudunk lépni "mókuskerekünkből".

Sághy Enikő az önismeret olyan új lehetőségét kínálja, amivel nem szükséges meditatív állapotba jutni, csupán olvasni és hagyni, hogy a médiumi üzenetek ereje vigye a fényt a hétköznapok fénytelenségébe. Segít emlékezni arra, hogy az öröm eredendően bennünk van, s azt életünk minden pillanatában megélhetjük.

Az Egy s Ég Könyv bal oldalai az Olvasónak szolgálnak arra, hogy a piktogramok mellé leírhassa mindazt, amit azok elolvasása a lelke mélyéből előcsalt. Játszadozhat azzal is, hogy csak találomra felüti valahol a kötetet, és az aznapi piktogram üzenetét lelkébe emeli. De haladhat folyamatosan is úgy, hogy a bal oldallal kiegészíti a jobbot, ekképpen alkotva egy önismereti naplót, amivel megszületik az EGYSÉG, és egyben egy új egyedi és megismételhetetlen könyv önmaga számára.

Így lesz ez a könyv az Ön saját könyve, lelje örömét benne!"

Egy s Ég Könyv (könyv) író Sághy Enikő 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház