Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA boldogság receptje

A boldogság receptje
3 290 Ft

A boldogság receptje

Deepak Chopra

A boldogság minden ember leghőbb vágya. Kérdés azonban, miként lelhetünk rá, és hogy egyáltalán rászolgáltunk-e. Még nagyobb rejtély a tartós boldogság titka, az olyan boldogságé, amelytől semmi sem foszthat meg bennünket. Deepak Chopra új könyvében átnyújtja nekünk azt a hét kulcsot, amelyek még a legmostohább körülmények között is feltárják előttünk a színtiszta öröm titkát.

Napjaink emberpróbáló világában a boldogság elérésének célja újra meg újra kisiklik a kezünkből, sokszor egyenesen elérhetetlennek tűnik. A társadalom igyekszik megszilárdítani bennünk azt a meggyőződést, hogy a beteljesülés a siker, a vagyon és az értékes kapcsolatok következménye. Chopra azonban egyértelművé teszi, hogy ennek épp az ellenkezője igaz: az életben minden siker a boldogság mellékterméke, nem pedig kiváltó oka.

Min múlik tehát valójában a boldogság? A boldogság receptje ezt a titkot árulja el az olvasónak. Egyszerű gyakorlatai révén gyökerestül irthatjuk ki életünkből a boldogtalanság okait, és biztosíthatjuk az olyannyira vágyott cél elérését. Segít, hogy:

- felismerjük az igaz boldogságot, aminél kevesebbel nem is érjük be többé;
- ráleljünk a valódi önbecsülésre, amely rajtunk kívül semmitől sem függ;
- visszatérjünk az öröm és a békesség állapotába, amely születésünk jogán   minket;
- a jelen pillanatára összpontosítsunk, és átéljük a maga teljességében;
- megtapasztaljuk a megvilágosodást - hiszen az egységtudatról nyert futó     benyomások is képesek egész lényünket átformálni.

Ha pedig mi magunk átéljük személyes életünkben a valódi boldogságot, az gyógyírt jelenthet egész világunk számára!

A boldogság receptje (könyv) író Deepak Chopra

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház