Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekXII. Kryon Az emberi DNS tizenkét rétege

XII. Kryon Az emberi DNS tizenkét rétege
2 900 Ft

XII. Kryon Az emberi DNS tizenkét rétege

Lee Caroll

Kryon nevét nem kell bemutatni a spirituális útkeresőknek, hiszen az emberiség első lépéseitől kezdve kíséri utazásunkat. Amióta az utolsó 26 évben a kollektív emberi tudatosság ugrásszerűen kinyílt a magasabb szférák üzenetére, azóta egyre kézzelfoghatóbb segítség és támogatás érkezik a felsőbb dimenziókból. Ennek egyik legjelentősebb képviselője Kryon, aki Lee Carroll-on keresztül immár 1987 óta folyamatosan segíti a spirituális fejlődésünket.

Ennek a fejlődésnek egy elképesztő és elementáris jelentőségű mérföldköve ez a könyv, amiben megismerhetjük létezésünk alapjait, az emberi 12 multidimenzionális DNS réteget. Kryon kézenfogva vezet bennünket önmagunk mélyére, mint egy segítő társ - vagy ahogyan Ő fogalmaz: családtag.

Az olvasó előtt csodálatos lehetőségek és ismeretek nyílnak meg, s ahogyan haladunk lépésről lépésre, úgy sejlik fel előttünk egy teljesen más módon megközelített élet. Kryon minden segítséget megad ahhoz, hogy kilépjünk lineáris és néha beszűkült nézőpontunkból, és ez a folyamat sokszor felkavaró, de mindig gazdagabbá tesz lélekben.
Az emberi DNS tizenkét rétege könyvet - amely sorban a tizenkettedik - szívből ajánlhatjuk minden úton járó embernek, aki eldöntötte, hogy szeretné megismerni önmagát, egy olyan szinten, ahogyan talán még soha nem nézett magára.

XII. Kryon Az emberi DNS tizenkét rétege (könyv) író Lee Caroll


Ezokönyvek Keleverustól webárúház