Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekViszlát stressz, vár a boldogság

ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben
Viszlát stressz, vár a boldogság
2 850 Ft
Nincs raktáron

Viszlát stressz, vár a boldogság

A békéhez és szeretethez vezető út

Carol Ann Hontz

Ebben a könyvben a boldogság titkát találod!

A félelem, a fájdalom és a még több fájdalomtól való félelem zavart kelt a meridiánok mentén zajló finom energiaáramlásban, így végső soron érzelmi, mentális, spirituális és fizikai létezésünket nehezíti meg.

Számos példa illusztrálja, hogy problémáinkat egyszerű gyakorlatokkal korrigálhatjuk olyan területeken, mint a pánikrohamok, depresszió, félelem, harag, önértékelési zavarok, rögeszmék (kényszeresség, függőség), allergiák, kapcsolati és kommunikációs problémák, koordinációs és tanulási zavarok, nyilvánosság előtti beszéd, túlsúly, fejfájások, bőrproblémák, ízületi gyulladás, hátfájás, kimerültség, magas vérnyomás, szexuális problémák, fogantatás, hormonzavar, szülés, balesetek, öngyilkosságra való hajlam, bőrfarkas vagy Lyme-kór.

Változtass a gondolataidon, változtass az életeden. Testünk, lelkünk, elménk gyógyítása könnyebb, mint azt a legtöbben gondolnánk. Csatlakozz hozzánk, egy utazásra hívunk, ahol feltárul előtted, hogyan nyerheted vissza az erődet, búcsút intve a stressznek, utat engedve a boldogságnak.

Viszlát stressz, vár a boldogság (könyv) író Carol Ann Hontz


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben