Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekVégtelen lehetőség

-10%
Végtelen lehetőség
2 200 Ft
Kedv. ár: 1 980 Ft
Kezdete: 2017.03.03   A készlet erejéig!

Végtelen lehetőség

jó állapotú antikvár példány

Carol Ann Hontz

Gyermekkoromban kielégíthetetlen vágyat éreztem, hogy minden létezőben felfedjem az igazságot. Ez a vágyam egy csodálatos üdítő élethez vezetett. Nyolcéves koromban határoztam el, hogy tanár leszek, ami 1965-ben valóra is vált.

Majd két diplomával és sokéves iskolai tapasztalattal számos megoldatlan problémának voltam tanúja. De tudtam, hogy jobb megoldásnak is lennie kell! Ezt a hitemet erősítette meg három érkező gyermekem.

Hogyan hat egymásra a test, a szellem és az agy? E kérdésekre a válaszokat a kineziológiában találtam meg. Rájöttem - segítségével -, hogy stresszeink, szorongásaink, rögeszméink mögött mindannyiunkban egy gyönyörű drágakő rejtőzik, arra várva, hogy felfedezzék és megcsiszolják.

Azóta lelkes tanulója-tanítója vagyok ennek a tannak. Lélekvezető, stresszoldó, gyógyító tevékenységemről számol be a Végtelen lehetőség könyv, amely először Amerikában jelent meg.

Jelenleg Magyarországon élek, itt szeretném elterjeszteni a kineziológiát, e szolid, gyors és hatékony tanulási-gyógyító módszert. Bizonyítván, hogy a végtelen lehetőség mindenki előtt nyitva áll.

Végtelen lehetőség (könyv) író Carol Ann Hontz


Ezokönyvek Keleverustól webárúház