Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekMesekalauz útonlévőknek

Mesekalauz útonlévőknek
3 490 Ft

Mesekalauz útonlévőknek - Életfordulók meséi

Boldizsár Ildikó

Minden élethelyzetnek van mesebeli párja, hallottuk az elmúlt években többször a könyv írójától, aki nemcsak tematikus mesegyűjteményekkel, hanem Meseterápia című könyvével is igazolta állítását.

A férfiakról, nőkről, apákról, anyákról és testvérekről szóló mesék után most az emberélet fordulóihoz és határaihoz kapcsolódó meséket válogatta új kötetébe Boldizsár Ildikó.

A fogantatástól az élet utolsó harmadáig azokhoz a történetekhez vezeti el olvasóit, amelyek nemcsak az ember fejlődését segítik, hanem az egyik életszakaszból a másikba való átlépést is. A mesékhez írt élvezetes kommentárok, úgynevezett mesekalauzok, bámulatos egyszerűséggel mutatják meg, hogyan fűzhető fel egy emberi élet a mesék rendjére.

Mert a Mesekalauz útonlévőknek című könyv szerzője szerint a népmesék legfontosabb eleme nem a csoda, hanem a rend és minden mese annak a példája, hogyan lehet a rendezetlenséget és a káoszt renddé alakítani, azaz olyan helyzeteket teremteni, amelyekben a teljesség vágya irányítja a gondolatokat és a tetteket. Ez a tudás azért nélkülözhetetlen, mert csak így van esélyünk arra, hogy egyszer majd rólunk is elmondhassák: "boldogan éltek, míg meg nem haltak".

Mesekalauz útonlévőknek (könyv) író Boldizsár Ildikó


Ezokönyvek Keleverustól webárúház