Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekMeghívó

-10%
Meghívó
2 490 Ft
Kedv. ár: 2 240 Ft
Kezdete: 2014.09.17   A készlet erejéig!

Meghívó

Nem érdekel, mit csinálsz, hogyan élsz, csak az érdekel, mered-e álmodni szíved vágyait.

Oriah Mountain Dreamer

A Meghívó a lélek vágyódásának térképe, a szenvedélyes élet óhajtása és szembenézés önmagunkkal, hogy ne érjük be az igazságnál kevesebbel.
Gyönyörű „dal”, amely szájról szájra terjed, e-mailben továbbítják, és lelkigyakorlatokon olvassák fel. Aki meghallotta, annak megváltoztatta az életét.
A Meghívó kitárja egy új élet kapuját, amely mögött csak meghittséget és őszinteséget találsz, békés együttélést önmagaddal és a körülötted lévő világgal.
A Meghívó felbecsülhetetlen értékű kalauz az élet kínálta valódi szépség felfedezéséhez. Oriah Mountain Dreamer utazásra hívja lelkedet. Fogadd el a meghívást, és tárd ki szívedet e jelentőségteljes út előtt!

„Meghívásom lényege az, hogy éljük életünket nagyobb meghittséggel, anélkül hogy bármiféle más garanciánk lenne a teljesség tényleges belső értékein kívül. Hogy segítsek utadon, minden fejezet végén felajánlok egy meditációt. Ezek a meditációk nem receptek, amelyek alapján megjavíthatunk minden nehézséget és boldogtalanságot, de segítettek nekem is, és azoknak is, akikkel dolgoztam, hogy kitágítsuk világunkat, és bensőségesebb viszonyt alakítsunk ki önmagunkkal.”

Meghívó (könyv) író Oriah Mountain Dreamer

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház