Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekHatalom - Az új faj felé...

-10%
Hatalom - Az új faj felé...
3 300 Ft
Kedv. ár: 2 970 Ft
Kezdete: 2016.01.30   A készlet erejéig!

Hatalom - Az új faj felé

Mado

Ahogy az emberiség elindul az agonizáló állati világtól az új és korlátlan élet felé a Földön, legtöbbünk nem tudja, hogy többé kinek higgyen, és miként cselekedjék. Világunk vezetői folyamatosan hazudtak nekünk, és a kihalás szélére sodorták fajunkat. Jelenleg egy kapitány nélküli csónakban sodródunk. Ki fogja átvenni a hajó parancsnokságát? Kiben bízhatunk? Az Egyesült Nemzetekben és diktátoraiban? A földönkívüliekben, akik eljönnek, hogy megmentsenek, vagy rabláncra fűzzenek minket? A tudományos vagy spirituális mesterekben, ugyanazon kettősség két oldalában? Ne válasszuk egyiket sem ezek közül, és hagyjuk abba a régi, rothadó modellek ismételgetését. Nem egy jobb világot akarunk, sem pedig egy ésszerűbb társadalmat. Vessünk véget e légkondicionált földi Pokolnak!
Valami másra vágyódom: igazi egyéni szuverenitásra. A fő probléma, hogy elfelejtettem, ki vagyok valójában. Meg kell értenem, hogy kié a vezető szerep bennem. Az egóm zsarnokként irányítja életemet, míg lelkem várakozik, hogy rá figyeljek.

Valójában ez egy személyazonossági krízis!

Szorongató szükségem van a megkülönböztető képességre, miközben e végletes zűrzavar időszakán haladok keresztül. A hazugságok igazságnak tűnnek, az illúzió valóságnak. Összekeverem az érzéseimet a lelkemmel, az elmémet, a Szellemmel. Ki tudja megmondani nekem, hol lelem az igazságot? Csak a lelkem tudja mi a valós, de elváltam tőle, és az egóm kormányoz. Eljött az idő, hogy átadja a gyeplőt szuverén lelkemnek. Ez majd lehetővé teszi, hogy megnyilvánítsam a mindenhatóságot, a mindentudást, a halhatatlanságot, a valódi szeretetet és az összes, eleddig egy külső istennel társított sajátosságot.

Ebben a kötetben válaszokat találsz az alábbi kérdésekre:
- Miért élünk e földi Pokolban?
- Hogyan működik a hamis hatalom, és mire támaszkodik?
- Hol találom a valódi hatalmat?
- Hogyan adhatom át a hatalmat az egómtól a lelkemnek?
- Mi a valódi szuverenitás?
- Mi a szentháromság titka?
- Mi a mindenhatóság kulcsa?
- Hogyan vethetek örökre véget a halálnak?

Hatalom - Az új faj felé (könyv) író Mado

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház