Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAngyalok nyelvén

Angyalok nyelvén
2 990 Ft

Angyalok nyelvén

Flint

Tanulságos történet arról, hogy egy ember, aki mit sem sejt a túlvilági dolgokról, vallást nem gyakorol, nincs elkötelezve egyházi hovatartozását tekintve, de hisz ebben az erőben, hogyan szembesül önmaga spiritualitásával, és Istennel. A teremtés ősi alapokra épülve új megvilágítást kap.

A felső erő által közvetített tanítások papírra kerültek. Kétéves munka eredménye. A témák a helyzethez mérten adottak, és egy élet törésvonala köré épültek. Ez is meghatározta a formai választást. Két könyv született egyben. Egy hajszálnyira a haláltól, külön történet. Mégsem a kapaszkodó ember sorsával találkozunk, aki hitet keres az újrakapott életben. A mese jóval korábban kezdődött.

A tanítások, jórészt filozofikus formában közelítenek, alakítják a világnézetet, fogalmi kérdéseket tisztáznak, érintik a pszichológiát és a kapcsolódó tudományokat, az etikus teremtés kérdésén keresztül, olyan mértékben, hogy megnyíljon az út a válaszok megértéshez, mely az embert az egyetemes alapokig vezetik. Ha az Isten ellátogat Hozzád, de nem tudod, kivel találkoztál, kérdezel. Én megtehettem. Ha érdekel, szívesen megosztom Veled. 

 

Flint

Már megint egy „beszélgetős” könyv? Igen is meg nem is. Nem annyira kiforrott, pontosan elhatárolt, mint elődei. Az Én és a „Hang” nem különül el mindig pontosan. Ettől hiteles, és talán hihetőbb. Az Angyalok nyelvén itt Magyarországon keletkezett 2002 tavasza és 2004 ősze között. Ezért az író, vagy inkább hívjuk papírra vetőnek, álneve. Fél, hogy egy ilyen írás napjainkban túlságosan heves érzéseket válthat ki emberekből. És meg nem készült fel ennek elfogadására. Erre még nem. Azt gondolom joga van így tenni, mivel nem volt sok választása, meg kellett írnia a könyvet, és közzé is kellett tennie. Hiszen amik megtörténtek vele és amiken keresztül ment kétségtelenné tették számára hogy nincs más helyes út. Ő egy a közvetítők között.

Más hasonló írásokból megtanulhattuk, hogy az üzenetek mindig a közvetítő szűrőjén keresztül érkeznek el hozzánk. Ebben az esetben sincs ez másként és ez különös hangulatot ad a könyvnek. Flint* nem véletlenül kapta ezt a nevet. Minden mozdulata szikrázik, és ez a vibrálás áthatja a könyvet is. Helyenként csapongva máskor rendszerezetten, az Első könyvben áttekinti életünk nagy kérdéseit. A válaszok nem mindig egyértelműek, de mindig elgondolkoztatóak. Arra tanít, hogy nem az a jó válasz amit készen kapunk és könnyen megértünk, hanem az, ami a saját gondolatainkon, elmélyülésünkön keresztül válik értelmezhetővé.

S amíg a létezés nagy kérdéseit boncolgatja maga is elér a határhoz, át is néz, de itt marad közöttünk, hogy megírja a Második könyvet is ami sokkal inkább szól róla és az átéltek feldolgozásáról.

Az eddigi olvasói vélemények megerősítettek abban a hitemben, hogy a könyvet el kell juttatni az emberekhez. Az új évezred kezdetén ugyan azokra az időtlen kérdésekre keressük a választ, mint elődeink évezredeken át. A válaszok hasonlóak de talán egy napjainkban élő „átlag ember” tollából érthetőbbek lesznek.

Végigkövettem a könyv teljes születését, az első jelektől az utolsó simításokig. Nem kitaláció, ajándék, odaátról.

Fogadja el Ön is.

Angyalok nyelvén (könyv) Flint


Ezokönyvek Keleverustól webárúház