Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Lélekgyógyászat könyvek


Sorrend:

prev
next

Ikerlelkek

Ikerlelkek

Miként találjuk meg igaz lelki társunkat

Patricia Joudry

Ez a lenyűgöző könyv egyfajta útmutató lelkünk másik felének felkutatásához. A szerző több mint 30 éve foglalkozik a témával, és most részletesen elmagyarázza, miként lehet felismerni lélektársunkat.

Milyen "jeleket" fedezhetünk fel, amikor találkozunk vele?
Milyen életre számíthatunk mellette, milyen kihívások elé állíthat minket ez a különleges kapcsolat?

A kötet kiválóan leírja az ikerlelkek közti párkapcsolat természetét, és megmutatja az érem mindkét oldalát: a felszabadult, mennyei örömök lehetőségét, valamint azokat a konfliktusokat és akadályokat is, amelyek felmerülhetnek egy ilyen kapcsolatban.

"Napjaink leírhatatlanok. Most már egyre ritkábban vannak vitáink, és rájöttünk, miként kezeljük a dolgokat. A kapcsolatunk testi és szexuális oldala olyan, amit egyszerűen meg sem tudok fogalmazni. Sosem volt részem ehhez hasonlóban. Csupán az, ha a karjaimban tartom, vagy ha ő ölel át engem, mennyei érzés... mintha megrázna az univerzum!"

"Ez hihetetlen és fantasztikus. Teljes mértékben megérted a másikat. Meg sem tudom magyarázni, miket érzek. Ugyan sosem gondoltam azt, hogy ezt megérdemlem vagy megvilágosodtam, de most már mindennap köszönetet mondok Istennek, hogy megmutatta ezt a valóságot, és erőt adott ahhoz, hogy szembenézzek vele."

Ikerlelkek (könyv) író Patricia Joudry

 
2 990 Ft
Intuitív élet

Intuitív élet

Kézikönyv az önvaló rejtett képességeinek fejlesztésére.

Alan Seale 

Teremtő erő és intuíció... Az intuíció a Szellem hangja bennünk, megmagyarázhatatlan belső tudás, hogy megismerjük és megtapasztaljuk a végtelen számú lehetőséget, mely mindennapi tudatunk határain és kötöttségein túl létezik. Ehhez a belső bölcsességhez saját személyes spirituális és misztikus utazásunkon keresztül vezet az út. Amint beléptünk a 21. századba, egyre több és több ember ébred rá egyfajta önmagán belülről eredő elhívásra, hogy megnyíljon egy nagyobb világ határtalan lehetőségei előtt. Az Intuitív élet könyv egyfajta útmutatóként szolgál az önfelfedezéshez, teremtőerőnk kibontakoztatásához s az intuitív fejlődéshez vezető utazáson. Úgy van felépítve, hogy hatékony vezérfonalat adjon a kezébe a novíciusnak, illetve azoknak is, akik már évek óta járják a spirituális ösvényt.

Intuitív élet (könyv) író Alan Seale

 
2 990 Ft
Ismerjük fel betegségünk okát

Ismerjük fel betegségünk okát

A gyógyuláshoz vezető intuitív út

Dr. Barbara G.Tilmann - Doris Iding

A jelenlegi egészségügyi rendszer kizárólag a testi tünetekre öszpontosít, racionális, józan, ám figyelmen kívül hagyja, hogy az embernek lelke és szelleme is van, mely szoros összefüggésben áll a testtel.  Ismerjük fel betegségünk okát könyv a gyógyítás új útját ajánlja, mely a betegség tüneteit nem nyomja el vagy tagadja le. Ehelyett arra buzdít, hogy értsük meg testünk üzeneteit, hiszen ezek fejezik ki leginkább az ember teljes valóját. A szerzők bemutatják a betegségek lelki okait, személyiségrajzok segítségével megértetik, miért és hogyan betegszünk meg és hogyan nyerhetjük vissza egyensúlyunkat. Speciális gyakorlatokat ajánlanak, hogy más szemmel tekintsünk magunkra, fejlesszük intuitív képességünket és a gyógyulás útjára lépjünk.

Ismerjük fel betegségünk okát (könyv) író Dr. Barbara G.Tilmann - Doris Iding

 
2 500 Ft
Isteni mágia

Isteni mágia

Gyakorlati tanácsok a tudatos teremtés hét szent titkának sikeres alkalmazásához

Doreen Virtue

Az anyagi világban a Szellemiség, azaz gondolataink hatalma a legnagyobb természeti erő. Ezt az alapelvet az ősi Egyiptomban egy hatalmas spirituális tanító terjesztette. A gondolat teremtő és gyógyító erejéről szóló tanításai olyan mélyrehatóak és forradalmiak voltak, hogy Hermészhez kötötték őket, a görög istenek hírnökéhez, és Thothoz, az írás és a miszticizmus egyiptomi istenéhez. A tanító pedig Hermész Triszmegisztosz volt, aki hermetikának nevezte tanításait. Titkait csak szóban vagy rejtjeles írásokban adták át egymásnak egészen 1908-ig, amikor is három beavatott leírta a szent tanítás hét alaptételét egy könyvben, A Kybalionban. Nehezen érthető nyelvezete miatt sajnos csak kevesen foghatták fel a lényegét. Az Isteni Mágiában Doreen Virtue A Kybalion egy áttekinthető, érthető változatát nyújtja át, amely modern nyelvezettel íródott, ugyanakkor megtartja az eredeti szöveg jelentésének és tanításainak teljességét. Magyarázatokat és praktikus tanácsokat kapunk Doreentól a saját életében létrejött sikereire alapozva, amelyeket a tudatos teremtésben és a gyógyításban ért el. Segítségével: rendelkezhetünk a lelkiállapotunk felett, megszabadulhatunk a negatív gondolatoktól, a bőség új szintjét teremthetjük meg az életünkben, csodálatos lehetőségeket vonzhatunk be életünk minden területén.

Isteni mágia (könyv) író Doreen Virtue

 

 

 
2 990 Ft
-10%
Jobban mint valaha

Jobban mint valaha

Gretchen Rubin


• Szeretnék rászokni a rendszeres testmozgásra, de nem tudok, és ez nagyon bosszant.
• Olyan jó lenne egészségesebb ételeket enni, de imádom a gyorsételeket!
• Többet akarok aludni, hogy kipihentebb és energikusabb legyek, de csak késő este jut idő önmagamra.
• Kevesebbet kellene innom, de olyan nehéz megállni, ha társaságban vagyok.
• Több időt szeretnék tölteni a családommal és a barátokkal a folytonos munka helyett.

Hogyan javíthatunk életünkön a szokásaink megváltoztatásával?
Erre ad választ Gretchen Rubin könnyed humorú, ám rendkívül alapos, tudományos kutatásokon és rengeteg személyes megfigyelésen alapuló könyve. Gretchen Rubin a könyvben 21 szokásformálási stratégiát mutat be részletesen, amelyek segítségével akkor is megváltoztathatjuk az életünket alapjaiban meghatározó rossz szokásokat, ha korábban már belebuktunk egy-egy ilyen kísérletbe.

A Jobban mint valaha könyv segítségével választ kaphatunk a következő kérdésekre:
• Ha valamit szeretek csinálni, mégis miért esik olyan nehezemre rendszeressé tenni?
• Néha egyetlen nap alatt megszabadulok egy rossz szokásomtól, máskor meg sehogy sem sikerül, bármennyire próbálkozom is. Miért?
• A diéta után miért ugranak vissza rám a leadott kilók vagy még annál is több?
• Hogy tudom megtartani a kialakított jó szokásokat?
• Miért van időm mindenki másra saját magamon kívül?

A szerzőről
Gretchen Rubin egyike a leggondolatébresztőbb és legbefolyásosabb szerzőknek, akik ma a szokások, a boldogság és az emberi természet egymással összefonódó témáiról írnak. Számos könyve közül kiemelkedő jelentőségű a Boldogságterv. Online cikkei mellett könyveit is rengetegen olvassák, ezek eddig a világ harminc nyelvén több mint egymillió példányban keltek el.

Jobban mint valaha (könyv) író Gretchen Rubin

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2015.08.19
A készlet erejéig!
-10%
Kérdezz másként, élj másként

Kérdezz másként, élj másként

Fedezd fel a kérdező gondolkodás erejét - 10 hatékony módszer az élethez és a munkához

Marilee Adams

Tudd meg, hogyan formálhatják át az életedet a helyes kérdések! A Kérdezz másként, élj másként! első kiadását kézről kézre adták az olvasók igazi sikerkönyv lett belőle. Számtalan ember tapasztalta meg személyesen, mennyire más lehet az élete, ha megtanul helyesen kérdezni (vagyis olyan kérdéseket feltenni, amelyek nem gátolnak, hanem előrevisznek minket). Ez a felismerés vezeti el a kötet hősét is az áttöréshez, amely nem csak a karrierjét, hanem a házasságát is megmenti. Az egy szuszra végigolvasható könyv eme jelentősen átdolgozott második kiadását  Marilee Adams még több gondolatébresztő, hasznos tanáccsal, új fejezetekkel, valamint három új, hatékonyan alkalmazható módszerrel bővítette ki. Marilee Adams szórakoztató, tanulságos, lépésről lépésre vezető útikalauza megmutatja, hogyan érhetsz el nagy horderejű változásokat mind a szakmai, mind a magánéletedben egyszerű kérdések segítségével. Ez a kötet kötelező olvasmány minden vezető számára, aki kiemelkedő eredményt szeretne elérni. Az itt bemutatott módszerek pofonegyszerűek, mégis hihetetlenül nagy segítséget nyújtanak ahhoz, hogy az ember megtanuljon hatékonyan kérdezni: olyan kérdéseket feltenni, amelyek inspirálnak, motiválnak, és pozitív változásokat idéznek elő. Ez a könyv megmutatja, hogy a Kérdező Gondolkodás valóban képes változtatni az ember életén, a munkában éppúgy, mint a magánéletben. Tara Gomez, az Egyesült Államok Postafelügyeleti Szolgálata és a Főellenőri Hivatal stratégiai oktatóközpontjának továbbképzési igazgatója A Kérdező Gondolkodást olyan sikeresen alkalmaztuk a helyzetgyakorlatainkban, hogy végül radikálisan megváltoztatta a dolgozóink hozzáállását a problémákhoz, sőt a viselkedésükben is azonnali és tartós változást idézett elő. Minél több embert tanítunk meg egy szervezeti kultúrában erre a fajta gondolkodásra, annál pozitívabb hatást fejthetünk ki a vállalkozás termelékenységére és eredményességére. Carmella Grando, a Flextronics vállalatszervezési főigazgatója Amióta a Kérdező Gondolkodás módszereit alkalmazom, teljesen megváltozott az, ahogyan a világot látom és az életemet élem. Oktatóként és igazgatóként egyaránt sokkal hatékonyabban végzem a munkámat. A házasságom erősebb lett és több örömöt nyújt. Azt hiszem, talán még jobb szülő is lettem tőle. A lányom a Választások Térképét még a barátainak és a tanárainak is megmutatta! Kim Aubry, életvezetési tanácsadó A szerzőről: Marilee Adams , PH.D. az Inquiry Institute alapítója és elnöke, a Kérdező Gondolkodás és a Rövidtávú Kérdésközpontú Terápia megalkotója. Marilee több mint huszonöt éven át pszichoterapeutaként dolgozott. Vezető gondolkodóként, szervezeti tanácsadóként, vezetői coachként és szakmai előadóként tevékenykedik a világ számos piacvezető cégénél. Ügyfelei között szerepel a Lockheed Martin, a Johnson & Johnson, a DHL, a Siemens és a NASA is. A kanadai Adler Institute of Coaching adjunktusa, a Columbia Egyetem tanára.

Kérdezz másként, élj másként (könyv) író Marilee Adams

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 700 Ft
Kedv. ár: 2 430 Ft
Kezdete: 2014.05.18
A készlet erejéig!
Kevesebb Félelem Több Boldogság

Kevesebb Félelem Több Boldogság

Siflis Olivér

A pozitív energia a természetünk, maga a lényegünk. A valódi nevén kell szólítanunk: SZERETET. Tehát,az egyetlen teendőnk az, hogy szabaduljunk meg a félelemtől, és az igaz természetünk automatikusan felragyog. Csak tisztítsuk meg "Arany szívünket" a ráragadt sártól és ragyogni fog újra. Soha nem túl korai és nem túl késő változtatni a jobbért!

"A világ tele van önfejlesztő könyvekkel, sosem olvasom őket. Siflis Olivér kéziratába belenézve azonban rabul ejtett mondanivalójának eredetisége és jelentősége, így elolvastam.

Meggyőződésem, hogy Ön is ezt fogja tenni, s örömét leli benne."

Csíkszentmihályi Mihály professzor a Flow szerzője

Kevesebb Félelem Több Boldogság (könyv) író  Siflis Olivér

 
3 750 Ft
-10%
Ki kérdezi, hogy ki vagyok én

Ki kérdezi, hogy ki vagyok én

Eckhart Tolle és Deepak Chopra beszélgetése létünk transzcendens dimenziójáról

Eckhart Tolle

Kivételes alkalom, hogy korunk legnagyobb spirituális mestereitől tanulhatunk: a kötethez tartozó DVD-nek köszönhetően Eckhart Tolle és Deepak Chopra első közös szereplésének lehetünk szem- és fültanúi. A közel kétórás beszélgetés során bölcs meglátásaik segítenek, hogy kilépjünk gondolataink szüntelenül zajongó körforgásából, és megtapasztaljuk a transzcendens pillanatot, amelyben felismerhetjük az egón túlmutató és a világegyetemmel egységben létező identitásunkat.
Hogyan legyünk jelen a mostban? Mi a különbség a gondolatokon és a jelenléten alapuló létezés között? Hogyan fertőzheti meg a gondolat az elménket, akár a vírus? Hogyan azonosuljunk valódi önmagunkkal, nem pusztán az önmagunkról alkotott képpel? Hogyan válthatunk át a tudatosságba és hívhatjuk be a jelenlét állapotát a pillanathoz való tökéletes igazodás révén?
Külön ajándék, hogy a beszélgetés végén dr. Wayne W. Dyer is csatlakozik a színpadon a két tanítóhoz. A 2015-ban elhunyt mester a mindent átható, feltétel nélküli isteni szeretetről beszél, és arról, hogyan élhetjük meg mi magunk is ezt az állapotot. Légy részese Te is e három nagyra becsült tanító felemelő találkozásának!

Ki kérdezi, hogy ki vagyok én (könyv) író Eckhart Tolle

 
3 250 Ft
Kedv. ár: 2 925 Ft
Kezdete: 2016.10.22
A készlet erejéig!
Ki vagyok?

Ki vagyok?

Csalogány Orosz Zsolt 

Ez a könyv tartalmazza az ismert legpraktikusabb önismereti módszereket, a hozzájuk kapcsolódó sorskérdéseket, hiszen csak így ismerjük magunkat, embertársainkat, a világot. Ezek a módszerek kiegészítik egymást és egy nagy egységet alkotnak. Nincs KÉT-SÉG, hanem ez maga az EGY-SÉG.

AZ ÖNISMERET AZ ÉN TUDATOS MEGNYILVÁNULÁSA. TUDJA KI Ő ÉS MIRE KÉPES, MI A KÜLDETÉSE (SORSA), KIK A SORSTÁRSAI, MELYEK AZ ÉLETFELADATAI. Az önismeret nagyon jó eszköz a tudatossá válásunk útján, félelmetes fegyver a tudatlanság elleni harcban.

Az önismeret több, mint az emberismeret, ugyanis az önismeret magába foglalja az emberismeretet (1 pillér), a saját sorsunk ismeretét (2 pillér) és karmikus társaink, sorsfeladataink ismeretét (3 pillér), valamint ezen pillérek tudatos napi alkalmazását.

Az önismeret az egyik alappontja az Én működésének, hiszen általa tudja az ember, hogy valójában ki is ő maga. Tudja, miért létezik, tudja, élete nem céltalan és nem az anyagi világ véletleneinek összjátéka. Tudja, mit miért tesz és miért nem. Tudja, milyen erők mozgatják élete során, tudja erősségeit és korlátait. Tudja, mibe lehet belevágnia és mibe nem. Egyszerűen helyesen látja a dolgokat az életben, és igyekszik is helyesen reagálni. Igen, a mai értékrend nem szereti a tudatosan gondolkodó embereket, mert most a kontraszelekció az elv. Azonban nem kell tíz év és másképp lesz. Éppen ellenkezőleg, azokra lesz a legnagyobb szükség, akik képesek gondolkodni, akik képesek az Énjüket használni. Az nem a másik ember becsapása, ha ismerjük őt, de ő nem tudja saját magáról, hogy valójában kicsoda. Neki is megadatik a fejlődés lehetősége, persze csak ha igényli ezt. Ha nem, azt is fogadjuk el a legnagyobb szeretettel. Az ő élete az ő döntése. Viszont a mi életünk a mi döntésünk.

Ki vagyok? (könyv) író Csalogány Orosz Zsolt

Csalogány könyvei: 

Ébredés

Egészség

Metamorfózis

Millió éves civilizációk

Sumer

Túl az anyagon

Az író oldala: http://maga-a-valosag.com/?page_id=2181

 
3 000 Ft
-10%
  Királylányok, tündérek, boszorkányok - A nő három arca a mesében

Királylányok, tündérek, boszorkányok

A nő három arca a mesében

Pápes Éva

Szeretne találkozni igazi királylányokkal?

Olyanokkal, akikért a mesei hős életét is kockára téve elindul, hogy akár csak egyetlen pillantást vethessen rájuk?

Esetleg tündérekkel, akik játszi könnyedséggel teljesítik a vágyakat, de hatalmuk tudatában ugyanilyen könnyedséggel veszejtenek is el, ha óvatlanok vagy tiszteletlenek vagyunk velük?

Netán boszorkányokkal, aki olyan titkok tudói, amelyekkel nemcsak élni, de egyben ölni is lehet?

Akkor nézzen mélyen a saját lelkébe, mert ott megtalálja mindhármat! A könyv a mesék bölcsességének segítségével a női lét három alapvető szakaszán vezeti végig az olvasót, feltételezvén, hogy a mai világban semmivel sem nehezebb királylánynak, tündérnek vagy boszorkánynak lenni bármely nő számára, mint hajdanán...

A Királylányok, tündérek, boszorkányok könyv fő célja, hogy a választott népmesék felfejtésével ráébressze a meséről (és egyben a képi gondolkodásról) leszokott mai olvasót, mesehallgatót, hogy mekkora erő és tudás az, amit a sarokba állítottunk...

 

Királylányok, tündérek, boszorkányok - A nő három arca a mesében (könyv) író Pápes Éva

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2015.10.05
A készlet erejéig!
Kopogtass az egészségedért!   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Kopogtass az egészségedért!

Kopogtass az egészségedért!

Fájdalomcsillapítás EFT módszerrel

Horst Benesch

Az EFT energiatechnika segítségével számos érzelmi zavaron alapuló testi és lelki probléma hatékony kezelését valósíthatjuk meg. Ujjunkkal bizonyos meridiánpontokat kopogtatunk, miközben az adott témára vonatkozó mondatokat elmondva ráhangolódunk a problémára. A kézzel történő kopogtatás energiát juttat a meridiánpályákra, s ennek hatására megszűnik az adott problémából eredő zavar és az energiarendszer ismét egyensúlyi állapotba kerül.

Kopogtass az egészségedért! (könyv) író Horst Benesch

 

 
1 990 Ft
-10%
Köszöntelek, válság

Köszöntelek, válság

Hogyan használjuk fel a válság erejét egy új életforma megteremtéséhez

Laura Day

Egy válság rendkívül fájdalmas lehet. Ha azonban őszintén szembenézünk vele, rájöhetünk, hogy régi életünk szétesésének pillanata egyben új életünk kezdetét is jelenti méghozzá olyan életét, amilyet valóban élni szeretnénk. Laura Day számtalan esetben segített már át embereket életük súlyos pillanatain, akik szeretteik halála, házasságuk, kapcsolatuk felbomlása, munkahelyük elveszítése miatt nehéz időszakokat éltek meg. Ösztönzést nyújtó könyvében tapasztalatainak gazdag tárházából merít, hogy kivezethesse az olvasót életének válságos időszakából, és megmutathassa a boldogabb élet felé vezető utat. A gyakorlatban is jól alkalmazható tanácsok és feladatok segítségével az olvasó élete legnehezebb periódusait is a sors legnagyobb ajándékaivá változtathatja át. A szerző Laura Day szavaival élve: a legjobb kiindulópont sokszor a legmélyebb hullámvölgy lehet. Laura Day tanácsadóként, intuitív gyógyítóként és terapeutaként végzett munkáját dicsérő szavakkal illette Demi Moore, Deepak Chopra, Brad Pitt és James Wattson tudós is. Ugyancsak munkájának köszönhetően szerepelt az Oprah és a The View című televíziós műsorokban. Módszereit világszerte oktatja, emellett vállalati tanácsadóként dolgozik.

Köszöntelek, válság (könyv) író Laura Day

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 710 Ft
Kezdete: 2016.01.18
A készlet erejéig!
Kryon Feltárul az emberi lélek

Kryon Feltárul az emberi lélek

Lee Carroll

"Kryon egyik fő tanítása az, hogy: Nagyobbak vagytok, mint azt hiszitek! Isten egy része vagyunk, és a születésünkkor a lelkünk sok részre hasad. Hogy mit is jelent ez? Hogyan lehetünk mi (a lelkünk) széthasadva, és hogyan létezhetünk egyszerre több helyen? Hova távozik a lelkünk, amikor meghalunk? Mikor kapjuk meg a lelkünket? Ezekre a kérdésekre a Kryontól kapott válaszok igen ezoterikusak és hihetetlenül bonyolultak. Az a vágy, hogy tudjuk és értsük ezeket a válaszokat, ott van minden olyan emberben, akit én keresőnek hívok.

A ti személyes tapasztalataitok és utatok vezetett el benneteket ehhez a könyvhöz. Nem véletlen, hogy most e sorokat olvassátok, és a teljes Kryon-kíséret, valamint a saját Felettes Énetek is szeretettel, örömmel és tisztelettel ünnepli, hogy úgy döntöttetek, most itt lesztek. Azt kívánom, hogy a könyvben szereplő információk változtassák meg a nézőpontotokat és gazdagítsák életeteket"

Kryon Feltárul az emberi lélek (könyv) író Lee Carroll

 
2 900 Ft
-10%
Kryon: Az élő Gaia

Kryon: Az élő Gaia

Földanya és az emebriség kapcsolata

Lee Carroll, Monika Muranyi

Monika Muranyi, ausztrál író és természetbúvár, egy kötetbe gyűjtötte mindazt, amit Kryon, a Mágnesesség Mestere valaha is elmondott ezzel a témával kapcsolatban Lee Carroll közvetítésében. Kryon szeretetteli üzenetei már több mint 23 éve elérhetők világszerte. Ez a könyv azoknak a Kryon közvetítéseknek a csodás gyűjteménye, amelyek eleddig még nem kerültek publikálásra.

Kryon tanításait és bölcs üzeneteit Monika személyes tapasztalatai és meglátásai fűzik egy egységgé, egyedi képet nyújtva az emberiség eredetéről, arról, hogy miért vagyunk itt, hogyan fűzhetjük szorosabbra tudatos, szimbiotikus kapcsolódásunkat a bolygóval, és hogyan nyílhatunk meg a csillagokbéli családunk számára. Kryon esszenciális tanításainak ez a még soha nem látott gyűjteménye érdekes, új információkat tartalmaz. Nagyszerű perspektívából láthatjuk azt a szeretetet, amely erre a csodálatos bolygó-paradicsomba hozott bennünket.

"Lehetséges, hogy Gaia legfőbb célja az emberiség támogatása? Lehetséges, hogy az ember nem csupán egy a számtalan emlősfaj közül, amelyek benépesítik ezt a Nap körül keringő bolygót? Lehetséges, hogy a bolygó rezgésszintjének energiája azon alapszik, amit az emberiség tesz, és lehet, hogy a tetteink végső soron hatást gyakorol az egész Univerzumra is? A válasz az összes kérdésre igen. Ha pedig ez a helyzet, akkor milyen az a rendszer, ami ezt lehetővé teszi? Ez az, amiről a könyv szól."

Kryon

Kryon: Az élő Gaia í6ó Lee Carroll, Monika Muranyi

 
3 300 Ft
Kedv. ár: 2 970 Ft
Kezdete: 2017.05.08
A készlet erejéig!
-10%
Lélek és Világegyetem

Lélek és Világegyetem

Grandpierre Attila

Életünk forrása, hajtóereje, színtere és boldogsága, az emberi lélek, az elmúlt évszázadokban fokozatosan leértékelődött és háttérbe került. Az ember érzelmi lényként születik, és arra hivatott, hogy ép lélekkel élje át az életét. A mai világban azonban egyre nő az elidegenedés eredeti önmagunktól és a Természettől. Az emberiség történelmi jelentőségű eseményei ma a lélek színterén zajlanak. Minden tudás közül a legfontosabb az élnitudás. Könyvünk útikalauz az elidegenedés megértéséhez és legyőzéséhez, lelkünk teljes fényének felfedezéséhez, feltárja a lélek tiszteletének és a Természet-vallásnak több mint 7000 éves eszmetörténetét, elősegítve az elidegenedés legyőzését, az emberi lélek újjászületését. Eközben fény derül az emberiség rendkívüli múltjára, az ősi bölcsesség, a Természet-vallás és a legújabb tudományos eredmények megdöbbentő, részletekbe menő egyezéseire. Ez a könyv azért íródott, hogy visszanyerjük lelkünk igazi fényét és megalapozza a Természet-vallás újjászületését.

Lélek és Világegyetem (könyv) író Grandpierre Attila

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2017.01.24
A készlet erejéig!
Lélekhang   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Lélekhang

Lélekhang

Horváth Gabriella

Idézet a szerzőnő Lélekhang című könyvéből:
„Miért is Lélekhang?
A vágyott boldogságodhoz minden tudás a Tiéd. Lelked ezeket a játszmákat, amit most véresen komolynak gondolsz, már sokszor megélte, és sikeresen végrehajtotta.
Az életünk nem más, mint egy folyamatos játék. Csakhogy ezt az életeinket különválasztó „fátyol” miatt elfelejtettük. Mindent túl komolynak, nehéznek és megoldhatatlannak gondolunk. Elfelejtettük, hogy a játékosság nyitja legkönnyebben a kaput lelkünk rejtett zugaiba.
Lelkünk hangja igyekszik felhívni magára a figyelmet. Hol csendesen, szinte észrevétlenül, hol az arcunkba kiabálva: „Ébredj már fel!”
A te lelked most ehhez a könyvhöz vezetett. Tudja, hogy találsz benne magadnak olyan impulzust, ami segíti fog Téged, hogy meghalld Őt. Neked csupán egyetlen dolgod van: Figyelni!
Lelked arra kér Téged, ha meghallod kedves hangját, akkor ne bíráld Őt felül. Hagyd, hogy vigyen magával; engedd, hogy megmutassa teljességét. Ne akarj formákat, sablonokat ráaggatni. Bízz benne, engedd, hogy szabadon nyilvánuljon meg, úgy, ahogy Ő szeretne. Hidd el, Ő jobban tudja, mi a legjobb Neked.

AJÁNDÉK: Minden könyv vásárlójának 30 perc ingyenes Skype tanácsadás

TEk kineziológia, coach tanácsadás

info@lelekhangja.hu

Lélekhang (könyv) író Horváth Gabriella

 
4 490 Ft
Nincs raktáron
Lelkedhez hűen

Lelkedhez hűen

A spirituális pszicológia lényege

H. Ronald HulnickMary R. Hulnick

 A kezedben tartott könyvből megtudhatod, hogyan juthatsz el arra a szent helyre, amely mindenkiben ott rejlik, és amelyre a szerzők Valódi Énként utalnak, ahol többé nem kell érzelmi kínokat átélned, ahol a fenti kérdésekre magától értetődő válaszokat kapsz, és ahol mélységes békesség és szeretet honol.

"A Lelkedhez hűen című könyv káprázatos mestermunka. Kétség sem fér hozzá, hogy ez a mű klasszikusnak született, és előbbre visz az emberi természetnek és az élet kihívásainak megismerésében. A könyv a két szerzőt dicséri, akik évek kemény munkájával megszerzett bölcsességüket a tudati fejlődés kiemelkedő tanítóiként adják át az olvasónak."

A Lelkedhez hűen  könyv alapjaiban rengeti meg a bevett pszichológiai gondolkodást azáltal, hogy megmutatja, miként használhatjuk mindennapi tapasztalatainkat a spirituális fejlődés létrafokaiként. A könyvet mindenki örömmel forgathatja, aki meg akarja találni a hidat a fizikai létezésből a spirituális valóságba, és át akar kelni rajta.

Ez az út nem arról szól, hogy megtaláljuk a megfelelő munkát, magunkhoz vonzzuk a lelki társunkat, mesés fizetést kapjunk vagy a szív vágyai szerint éljünk - sokkal inkább annak a mély belső éhségnek a csillapításról, amely arra ösztönöz, hogy válaszokat keressünk az élet nagy kérdéseire: Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Hogyan élhetnék értelmesebben, és hogyan tehetném jobbá a világomat?

Lelkedhez hűen (könyv) írók H. Ronald Hulnick, Mary R. Hulnick

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 290 Ft
Lelki eredetű betegségek lexikona

Lelki eredetű betegségek lexikona

Jacques Martel

Modern életünk rohanó mindennapjaiban a testi-lelki egyensúly igen fontos tényező egészségünk szempontjából. A szerző Jacques Martel, gyakorló pszichoterapeutaként arra vállalkozott, hogy segítsen feltárni a betegségek és egészségügyi problémák lelki eredetét. Bevezet bennünket az érzelmek mindmáig ismeretlen világába, és megtanít nyitottá válni, felfigyelni arra a kis csírára, amely testünkben megfoganva vírussá, bacilussá vagy daganattá fejlődve elhatalmasodik rajtunk. Ha képesek vagyunk az adott betegséget feladatként megélni, és látjuk a belőle származó tapasztalat hasznát az egész életünkre nézve, akkor egészségünket újra visszanyerhetjük. A Lelki eredetű betegségek lexikona különleges alternatívát mutat, kiegészítve a hagyományos orvoslást és a természetgyógyászat számos módszerét, nem utolsósorban pedig nélkülözhetetlen a test, a lélek és a szív gyógyulásának elérésében, hiszen az igazi gyógyulás csak szívvel és szeretettel mehet végbe...

Lelki eredetű betegségek lexikona (könyv) író Jacques Martel

 

 

 
3 490 Ft
Lelkünk útja I.

Létünk titkai I.

Dr. Michael Newton

A világszerte szenzációként fogadott könyvből, amely mély hipnózisban végzett kutatások anyagát tartalmazza, választ kapunk létünk legalapvetőbb kérdéseire: hogyan teremtődtünk, kik vagyunk valójában, mi életünk célja, és mi történik velünk a halálunk után.

Így ír a szerző sorozatáról: A Lelkünk útja I. az első zarándokút volt a szellemvilágba, amelyet klienseimmel az örökkévalóság hatalmas folyóján megtettem. A Lelkünk útja II. és a III. rész újabb expedícióra viszi az olvasót a szellemvilág csodáiba, ugyanazon a folyón, de már számos mellékágba is beevezve. Még többet megtudunk a halál utáni létről, arról a hihetetlen rendről, ami a túlvilágon uralkodik.

Létünk titkai I. (könyv) író Dr. Michael Newton

 

 

 
2 990 Ft
Lelkünk útja II.

Lelkünk útja II 

Dr. Michael Newton

A második kötetben 36 hozzánk hasonló ember emlékezik vissza az életeik közötti, ún. köztes létben történtekre. A Lelkünk útja II könyv leginkább azoknak érthető, akik olvasták az első részt. Így ír a szerző Dr. Michael Newton sorozatáról: A Lelkünk útja I. az első zarándokút volt a szellemvilágba, amelyet klienseimmel az örökkévalóság hatalmas folyóján megtettem. A Lelkünk útja II. és a III. rész újabb expedícióra viszi az olvasót a szellemvilág csodáiba, ugyanazon a folyón, de már számos mellékágba is beevezve. Még többet megtudunk a halál utáni létről, arról a hihetetlen rendről, ami a túlvilágon uralkodik.

Létünk titkai II. (könyv) író Dr. Michael Newton

 
2 500 Ft
Lelkünk útja III.

Létünk titkai III.

Dr. Michael Newton

A sorozat harmadik kötete is izgalmas témákkal várja olvasóit: az ítélettől és a büntetéstől való emberi félelem, a vének tanácsa, lélektársak, ismételt találkozások, szabadidős tevékenységek a szellemvilágban, a haladó lélek: előrelépés, a jövőbeli életek vetítőterme, idővonalak és testválasztások és még sok más.

Egy amerikai olvasó véleménye: Rendkívüli mértékben megnyugtat, fölvidít és ösztönöz a szellemvilág szerkezetéről szóló információ. Most már tudom, hogy a túlvilág valójában a rend és a szeretet helye.

Így ír a szerző Dr. Michael Newton sorozatáról: A Lelkünk útja I. az első zarándokút volt a szellemvilágba, amelyet klienseimmel az örökkévalóság hatalmas folyóján megtettem. A Lelkünk útja II. és a III. rész újabb expedícióra viszi az olvasót a szellemvilág csodáiba, ugyanazon a folyón, de már számos mellékágba is beevezve. Még többet megtudunk a halál utáni létről, arról a hihetetlen rendről, ami a túlvilágon uralkodik.

Létünk titkai III. (könyv) író Dr. Michael Newton

 

 
2 500 Ft
Lépj túl a korlátaidon!   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Lépj túl a korlátaidon!

Lépj túl a korlátaidon!

Lépj túl a korlátaidon! (könyv) rövid ismertetése

Will Parfitt

Téglafalakon nem tudunk áthatolni. De azokon az érzelmi falakon, amelyeket magunk és mások köré építünk, már igen. Személyiségünk a félelmeinket használva ellenáll lelkünk igaz céljának, és ez teremti számunkra a káprázatot. A szerző Will Parfitt Lépj túl a korlátaidon! című könyvében konkrét tanácsokkal és hasznos gyakorlatokkal igyekszik megmutatni, miként legyünk úrrá ezen az illúzióvilágon. Lépj túl a korlátaidon! című könyv olyan új, ezoterikus pszichológiát mutat be, amely képessé tesz minket túllépni a korlátainkon. A Lépj túl a korlátaidon! című könyv leginkább egy saját kincsesbányához hasonlítható, amelyből nap mint nap meríthetünk, és élvezhetjük a kincseink adta gazdagságunkat.

Lépj túl a korlátaidon! című könyv szerzője: Will Parfitt

 
3 190 Ft
Nincs raktáron
Meghaltam, hogy önmagamra találjak

Meghaltam, hogy önmagamra találjak

Utam a ráktól - a halál kapuján át - a valódi gyógyulásig

Anita Moorjani

Anita Moorjani spirituális útja a rákkal folytatott négy éves küzdelmével kezdődött. Testét elborították a rosszindulatú daganatok, az orvosok már csak néhány órát jósoltak neki. A szervei leálltak, amikor Anita egy különleges halálközeli élmény részesévé vált. A csodálatos utazás során felismerte saját lényének nagyszerűségét és betegsége valódi okát. Miután visszanyerte eszméletét, a teste bámulatos gyorsasággal felépült, s néhány héten belül a rák legkisebb nyoma nélkül hagyhatta el a kórházat.

A szerző Anita Moorjani élménybeszámolóival világszerte ismertté vált, sokaknak nyújt segítséget, támogatást. A Meghaltam, hogy önmagamra találjak című könyvében megosztja mindazt, amit a betegséggel, gyógyulással, félelemmel, szeretettel és minden ember valódi nagyszerűségével kapcsolatban megtapasztalt.

Meghaltam, hogy önmagamra találjak (könyv) író Anita Moorjani

 
2 990 Ft
-10%
Meghívó

Meghívó

Nem érdekel, mit csinálsz, hogyan élsz, csak az érdekel, mered-e álmodni szíved vágyait.

Oriah Mountain Dreamer

A Meghívó a lélek vágyódásának térképe, a szenvedélyes élet óhajtása és szembenézés önmagunkkal, hogy ne érjük be az igazságnál kevesebbel.
Gyönyörű „dal”, amely szájról szájra terjed, e-mailben továbbítják, és lelkigyakorlatokon olvassák fel. Aki meghallotta, annak megváltoztatta az életét.
A Meghívó kitárja egy új élet kapuját, amely mögött csak meghittséget és őszinteséget találsz, békés együttélést önmagaddal és a körülötted lévő világgal.
A Meghívó felbecsülhetetlen értékű kalauz az élet kínálta valódi szépség felfedezéséhez. Oriah Mountain Dreamer utazásra hívja lelkedet. Fogadd el a meghívást, és tárd ki szívedet e jelentőségteljes út előtt!

„Meghívásom lényege az, hogy éljük életünket nagyobb meghittséggel, anélkül hogy bármiféle más garanciánk lenne a teljesség tényleges belső értékein kívül. Hogy segítsek utadon, minden fejezet végén felajánlok egy meditációt. Ezek a meditációk nem receptek, amelyek alapján megjavíthatunk minden nehézséget és boldogtalanságot, de segítettek nekem is, és azoknak is, akikkel dolgoztam, hogy kitágítsuk világunkat, és bensőségesebb viszonyt alakítsunk ki önmagunkkal.”

Meghívó (könyv) író Oriah Mountain Dreamer

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 490 Ft
Kedv. ár: 2 240 Ft
Kezdete: 2014.09.17
A készlet erejéig!
Megszólal a csend

Megszólal a csend

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle első, magyarul is megjelent és hatalmas sikert aratott, "A most hatalma" című könyve után itt az újabb mű, melyben jó hírt közöl olvasóival: van kiút a szenvedésből, s könnyebb, mint gondolnánk. Bár nem tartozik egyetlen valláshoz vagy egyházhoz sem, tanítása - bizonyos szempontból - mégis a világvallások egyfajta újkori szintézise. Valamennyi valódi spirituális tanítóhoz és az ősi szutrához hasonlóan e könyv gondolatai sem azt mondják, hogy nézz rám, hanem azt, hogy nézz rajtam túl! Mivel az itt olvasható gondolatok a belső csendből származnak, erejük van. Erejük ahhoz, hogy visszajuttassanak abba a belső csendbe, amelyből előemelkedtek. Az a csend egyúttal: a lelki béke. S az a csend és béke: lényed lényege. A belső csend fogja megmenteni és átalakítani a világot. E. Tolle

Megszólal a csend (könyv) író Eckhart Tolle

 

 

 
1 850 Ft
-10%
Mennybe döngölve

Mennybe döngölve

Dr. Jill Bolte Taylor

1996. december 10-én dr. Jill Bolte Taylor, 37 éves, Harvard egyetemi agykutató bal agyféltekéjében hatalmas bevérzés alakult ki. Négy óra alatt olyan állapotba került, hogy nem tudott járni, beszélni, írni, illetve életének bármely részletére visszaemlékezni. A bal féltekei készségek leépülését egy agykutató szemével figyelte meg, így még idejében rájött, hogy mi is történi vele, és sikerült segítséget hívnia. Nyolc évébe került, hogy agyvérzéséből teljesen felépüljön. A történet betekintést nyújt az emberi agy működésébe, valamint annak hihetetlen plaszticitásába. Azt is elénk tárja, hogy az agyvérzést átélt betegeknek valójába mire van szükségük a felépüléshez. Dr. Jill Bolte Taylor számára az agyvérzés megvilágosító hatású áldásnak bizonyult. Ahogy a bal agyféltekéjének nyelvi központjai elcsendesültek, megtapasztalta, hogy mi történik, ha a jobb agyfélteke kerül „főszerepbe”. Mély lelki békét és eufóriát élt át, és megértette, hogy az univerzumban végső soron minden energia, s hogy minden létező összekapcsolódik. A felépüléssel járó nehézségek elviseléséhez az adott erőt számára, hogy sok emberhez eljuttathatja majd az üzenetet, hogy mindannyiunk számára elérhető a mély lelki béke. Ha felismerjük két agyféltekénk valódi képességeit, és használatukban megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt, akkor békésebb, boldogabb és együtt érzőbb világot tudunk teremteni. Gandhi szavaival élve: „Nekünk kell megtestesíteni azt a változást, amit a világban akarunk látni.”

Mennybe döngölve (könyv) író Dr. Jill Bolte Taylor

 
2 490 Ft
Kedv. ár: 2 240 Ft
Kezdete: 2014.01.24
A készlet erejéig!
-10%
Mérgező munkahelyek

Mérgező munkahelyek

A negatív munkahelyi légkör kezelése

Gary Chapman, Harold Myra, Paul White

Brutális főnökök. Mérgező emberek. Lélekölő vállalati kultúrák.

Ez a könyv abban segít az olvasónak, hogy magabiztosan tudja kezelni az ilyen jellegű problémákat.

Ön is mérgező környezetben dolgozik? Vagy a főnöke mérgező személyiség? Ön nincs egyedül. Manapság a munkavállalók teljesíthetetlen elvárások tömegével és az érzelmi zaklatással szembesülnek, és főnökeik megkövetelik tőlük, hogy kevesebb forrást felhasználva többet teljesítsenek. A túlterhelt és alulfizetett dolgozók elbizonytalanodnak, és úgy érzik: nincs választási lehetőségük. De valóban el kell viselnünk a mérgező embereket és a romboló környezetet?

Az ilyen helyzetek kezelhetők. Igenis van választási lehetőségünk

Mérgező munkahelyek (könyv) írók Gary Chapman, Harold Myra, Paul White

 
3 200 Ft
Kedv. ár: 2 880 Ft
Kezdete: 2017.09.03
A készlet erejéig!
-10%
Merj gyógyulni!

Merj gyógyulni!

Lissa Rankin

Az egészségügy területén nem sokan beszélnek arról,
hogyan képes megbetegíteni minket a félelem – mégis
az az igazság, hogy a kezeletlen félelem komoly kocká-
zati tényezőként jelentkezik a szívbetegségektől a cu-
korbetegségen át a rákig. Dr. Lissa Rankin most elárulja,
miért kell kigyógyítanunk magunkat a félelemből, mely
kockára teszi az egészségünket, és elrabolja az örömet
az életünkből – és megmutatja, hogyan kúrálhat ki min-
ket a félelemből örökre azáltal, hogy rányitja a szemün-
ket mindarra, ami gyógyításra szorul az életünkben.
A Merj gyógyulni külső, független szakértők által érté-
kelt tanulmányokra és igaz történetekre alapozva vezet
el a félelem hatásainak megértéséhez, és mutatja meg a
jó közérzethez és a minden szinten megélt teljességhez
visszavezető utat. Kiderül,

• hogyan jelentkezik egy félelemmel átitatott gondolat
olyan pszichológiai változások formájában, melyek fo-
gékonnyá tesznek a betegségre,
• hogyan különböztethetjük meg az igazi félelmet (azt,
amelyik valódi fenyegetés hatására keletkezik) a hamis
félelemtől (mely csak egészségromboló stressz-reakci-
ókat vált ki),
• hogyan hangolódhatunk rá a belső bátorság hangjára
– a saját „Belső vezérfényünkre”,
• hogyan alakíthatjuk át a bizonytalansággal való viszo-
nyunkat úgy, hogy többé ne féljünk tőle, hanem új lehe-
tőségekre nyíló ajtónak tekintsük, és hogy
• mit taníthatnak a félelmeink arról, hogy kik is vagyunk
valójában.
A Merj gyógyulni a tudomány és a spiritualitás találko-
zásánál mutatja meg azt a négy félelemmel átitatott fel-
tételezést, melyek minden félelem gyökerénél megta-
lálhatók attól az érzéstől kezdve, hogy egyedül vagyunk
az univerzumban egészen addig a meggyőződésig,
hogy nem bírjuk ki, ha elveszítjük azt, amit szeretünk,
majd átalakítja azokat négy bátorságnövelő igazsággá,
melyek nemcsak a jó fizikai közérzet, hanem a valódi,
mélyről felrázó felébredés felé vezető utat is kikövezik.

Merj gyógyulni! (könyv) író Lissa Rankin

 
3 290 Ft
Kedv. ár: 2 960 Ft
Kezdete: 2015.11.15
A készlet erejéig!
-10%
Mert egyszer meghalunk

Mert egyszer meghalunk

Az orvostudomány, és ami a végén számít

Atul Gawande

A nyugati orvostudomány csak az életre van felkészülve, a halálra nem. Pedig az életünkkel kapcsolatban csak egyvalamiben lehetünk biztosak: egyszer véget ér. A fejlett világban ez általában kórházban vagy más szociális intézményben következik be. De vajon jó ez nekünk? Ezt akarjuk?
A sebészként praktizáló szerző erőteljes és megindító könyve rávilágít arra, hogy az orvostudomány olykor alapvető tévedésben van a saját szerepét illetően. Az orvosokat ugyanis arra képezik ki, hogy bármi áron igyekezzenek életben tartani a beteget. Az időseket és a betegeket könnyedén száműzik különféle intézmények rideg falai közé, és figyelmen kívül hagyják, hogy az érintettek valójában mit szeretnének. Pedig a legtöbben életük utolsó éveit vagy hónapjait is emberhez méltóan, a leginkább teljes értékűen és önállóan szeretnék leélni.
A szerző amellett, hogy több javaslatot tesz arra, miként lehetne méltóságteljes életet biztosítani a magatehetetlenné vált idős vagy beteg emberek számára, a könyv bátran néz szembe az életnek azon részével, amely elkerülhetetlen, mégsem vagyunk hajlandók szembesülni vele.


A szerző Atul Gawande gyakorló sebész, író és publicista. Brooklynban (USA) él a feleségével é három gyermekével. Ez a negyedik könyve, amely 2014 októberében jelent meg az Egyesült Államokban, és azóta nem került le a New York Times bestseller listájáról.

Mert egyszer meghalunk (könyv) író Atul Gawande

 
3 970 Ft
Kedv. ár: 3 570 Ft
Kezdete: 2015.11.01
A készlet erejéig!
Mesék a felnőtté válásról

Mesék a felnőtté válásról

Boldizsár Ildikó

Megtörténik, akár akarod, akár nem. Felnősz. Ha nem szeretnél felnőtt lenni, azért - ha pedig szeretnél, csak nem tudod, hogyan, akkor ezért olvasd el ezt a könyvet. Harminckét mese a felnőtté válás nehézségeiről és szépségeiről: tizenhat a fiúknak és tizenhat a lányoknak, hogy könnyebben önmagukra és egymásra találjanak." Boldizsár Ildikó legújabb meseterápiás kötetében tizenhat és harminckét év közötti olvasóknak ad útmutatást a kamasz- és felnőttkor határának átlépéséhez. A mesék jelentésének kibontásában és az önterápiában a szerző rövid, gondolatébresztő elemzései segítenek.

Mesék a felnőtté válásról (könyv) író Boldizsár Ildikó

 
3 500 Ft
-10%
Mesék apákról

Mesék apákról

Boldizsár Ildikó

A két mesegyűjtemény folytatása a nagysikerű Mesék férfiakról nőknek, illetve Mesék nőkről férfiaknak című köteteknek. Boldizsár Ildikó ezúttal olyan meséket válogatott a kötetekbe, amelyek az apákról és az anyákról mondanak el megrázó, olykor valósággal sokkoló történeteket. Persze nem csak a rossz apákról és rossz anyákról esik szó: a történetek között számos olyan akad, amely a gyermekét a síron túlról is segítő, gondos anyákról, és a fiait méltósággal, emberséggel felruházó apákról szól. Minden fiúnak, minden lánynak, minden apának és minden anyának megszívlelendő olvasmány!

Mesék apákról (könyv) író  Boldizsár Ildikó

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2016.01.30
A készlet erejéig!
Mesekalauz útonlévőknek

Mesekalauz útonlévőknek - Életfordulók meséi

Boldizsár Ildikó

Minden élethelyzetnek van mesebeli párja, hallottuk az elmúlt években többször a könyv írójától, aki nemcsak tematikus mesegyűjteményekkel, hanem Meseterápia című könyvével is igazolta állítását.

A férfiakról, nőkről, apákról, anyákról és testvérekről szóló mesék után most az emberélet fordulóihoz és határaihoz kapcsolódó meséket válogatta új kötetébe Boldizsár Ildikó.

A fogantatástól az élet utolsó harmadáig azokhoz a történetekhez vezeti el olvasóit, amelyek nemcsak az ember fejlődését segítik, hanem az egyik életszakaszból a másikba való átlépést is. A mesékhez írt élvezetes kommentárok, úgynevezett mesekalauzok, bámulatos egyszerűséggel mutatják meg, hogyan fűzhető fel egy emberi élet a mesék rendjére.

Mert a Mesekalauz útonlévőknek című könyv szerzője szerint a népmesék legfontosabb eleme nem a csoda, hanem a rend és minden mese annak a példája, hogyan lehet a rendezetlenséget és a káoszt renddé alakítani, azaz olyan helyzeteket teremteni, amelyekben a teljesség vágya irányítja a gondolatokat és a tetteket. Ez a tudás azért nélkülözhetetlen, mert csak így van esélyünk arra, hogy egyszer majd rólunk is elmondhassák: "boldogan éltek, míg meg nem haltak".

Mesekalauz útonlévőknek (könyv) író Boldizsár Ildikó

 
3 490 Ft
Meseterápia

Meseterápia

Mesék a gyógyításban és a mindennapokban

Boldizsár Ildikó

Velem is épp így történt - hallottam többször is mesehallgatás után idős emberektől. A kisebb gyerekek azt mondják: "Én is ilyen bátor (szép, ügyes, kitartó) szeretnék lenni". A gyógyulásra váró beteg pedig így sóhajt föl: "Én is úgy szeretnék élni, ahogy a mesében van". Az a sajnálatos körülmény, hogy ma már nincsenek közösségi mesemondó alkalmak, és a mesék egyre inkább feledésbe merülnek, megfosztva bennünket attól, hogy a meséken keresztül kapcsolatba, kerüljünk egyrészt saját vágyainkkal, lehetőségeinkkel, másrészt szellemi gyökereinkkel, s e gyökerek révén létezésünk alapjának tekinthessük azt az értékrendet, amely nemcsak egy szűkebb közösség sajátja, hanem univerzálisnak tekinthető.

Meseterápia (könyv) író Boldizsár Ildikó

 

 

 
3 699 Ft
Meseterápia a gyakorlatban   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Meseterápia a gyakorlatban

Meseterápia a gyakorlatban

A metamorphoses meseterápia alkalmazása

Boldizsár Ildikó

Ritka és különleges esemény kiadónk életében, hogy évek óta figyelemmel kísérhetjük egy terápiás módszer születését és egyre szélesebb körű elterjedését. A hét kiadást megért Meseterápia című könyv mutatta be először a Boldizsár Ildikó által kidolgozott meseterápia elméletét és alkalmazási területeit, s ehhez kapcsolódtak azok a gyűjtemények, amelyek szintén a terápiák során használt meséket gyűjtötték egybe. A Mesék nőkről férfiaknak, Mesék férfiakról nőknek, Mesék anyákról, Mesék apákról, Mesék életről, halálról és újjászületésről, Mesék testvérekről testvéreknek, Mesék boldog öregekről azonkívül, hogy lélekfrissítő összeállítások, egyfajta segédanyagnak is tekinthetők a meseterápia módszertanához, miképpen a Mesekalauz című nagysikerű kötet is. A sort a most megjelenő Meseterápia a gyakorlatban folytatja, amely minden kétséget kizáróan mutatja be, hová fejlődött a módszer négy év alatt. Boldizsár Ildikó akkreditált képzések formájában tanítja a metamorphoses meseterápiá-t, s mintegy száz tanítványa eseteiből válogatta a könyv anyagát, mégpedig azzal a céllal, hogy bemutassa, milyen sok területen és hatékonysággal alkalmazzák manapság módszerét. Ha csupán életkorok szerint tekintjük át a különböző eseteket, találunk közöttük kisbabákkal, óvodásokkal, kis- és nagykamaszokkal, fiatal és érett felnőttekkel, valamint idősekkel kapcsolatos esettanulmányokat. A terápiás helyzetek is ugyanilyen sokszínűek: például dadogó és szorongó óvodások, veszteségek feldolgozására szoruló, tanulási nehézségekkel küzdő kisiskolások, halmozottan sérült, fogyatékkal élő gyerekek, helyüket nem találó kamaszok, pszichiátriai és krónikus betegek, alkoholisták jelennek meg előttünk sorra, élettörténetükkel és a hozzá kapcsolódó mesékkel együtt. A harminchárom esettanulmány meggyőző bizonyítéka annak, hogy a meseterápia nemcsak megtalálta a helyét a terápiás módszerek között, hanem az élet minden területén eredményesen alkalmazható.

Meseterápia a gyakorlatban (könyv) író Boldizsár Ildikó

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 690 Ft
Nincs raktáron
Metamorfózis

Metamorfózis

Csalogány Orosz Zsolt

A magas tudatszintű társadalmak a karmikus kapcsolatokra épülnek és a sorsfeladatok alapján szerveződnek. A mai modern világ az egóra épül és a profit irányító szerepe alapján szerveződik.

Hol volt ettől Sumer aranykora? Értjük már, miért nem értjük Sumert? Az akkori gondolkodásmódot? A sumer életszemlélet illett a sorshoz, a mai nem. Az akkori támogatta az univerzum működését, a mai viszont egyáltalán nem, ezért nem is kérdés, meddig marad fenn.

 

A karmikus feladatot nem magunkért tesszük. Mi fejlődünk általa, mások számára pedig létrehozzuk azokat a lehetőségeket, melyek nélkül ők nem tudják megvalósítani saját karmikus feladataikat. Megvalósított sorsfeladataink eredményei egymásra épülnek, akár a piramis kövei. Ennek a folyamatnak a megértése, majd a tudatos alkalmazása a METAMORFÓZIS.

Ha valaki eljut oda, hogy a saját egója elé tudja helyezni a karmikus életfeladatait, és a karmikus kapcsolatait, ekkor, és csak is ekkor, éli a saját sorsát. Minden más önámítás, kósza illúzió!

 

Minden híreszteléssel ellentétben, az emberi lét nem értelmetlen és nem céltalan sem az egyén, sem az emberiség szempontjából. Végtelenül pontosan és jól kidolgozott algoritmusok vezérlik, melyek részben az Akasha Krónikában fellelhetőek, részben a saját sorsainkban. Mindenkinek vannak életfeladatai és karmikus társai, szövetségesei, akikkel közösen meg tudjuk oldani azokat a célokat, melyek miatt leszülettünk. Közös alkotásunk kézzel fogható eredményeket generál, és ezek az eredmények jók nekünk és jók másoknak. Ameddig az emberiség ezt tiszteletben tartja, addig fejlődik, építi a társadalmat. Aztán, amikor már az embert nem érdekli sem saját karmikus feladata, sem másokkal közös karmikus feladatai, a mellé születő karmikus társait pedig elhajtja, mert inkább végzi megszokott értelmetlen dolgait, ahelyett, hogy céljainak élne, akkor az emberiség lebontja a társadalmat. Ez így teljesen logikus is, hiszen amíg tudatosan építi a házát, úgy cselekszik, ahogy egy házat építeni kell, addig építő munkát végez. Ha már az ellenkezőjét teszi, legyen az bármilyen fáradtságos is, akkor bontja a házat, mely még ráadásul könnyen a fejére omlik, maga alá temetve az elemekkel küzdő munkást.

Metamorfózis (könyv) író Csalogány Orosz Zsolt

A Csalogány könyvei:

Ébredés 

Sumer

Egészség

Millió éves civilizációk

Ki vagyok?

Túl az anyagon

Az író oldala: http://maga-a-valosag.com/?page_id=2181

 

 
3 000 Ft
Miért fontos, hogy rendkívüliek legyünk

Miért fontos, hogy rendkívüliek legyünk

Magyar nyelvű DVD-vel

Eckhart Tolle, Wayne W. Dyer

A Miért fontos, hogy rendkívüliek legyünk könyv a mellékelt DVD-n szereplő beszélgetés teljes szövegét tartalmazza.

Ki vagyok én? Mit keresek itt? Mi az élet értelme?
A két nagy hatású spirituális tanító őszinte és megindító, komoly témákat feszegető, mégis könnyed hangvételű beszélgetésben válaszolja meg létezésünk alapvető kérdéseit. Eckhart Tolle és dr. Wayne W. Dyer a maga utánozhatatlanul humoros stílusában rámutat, miért vagyunk mindnyájan a magunk módján rendkívüliek, és mi tesz minket valóban emberré. Csak akkor indulhatunk el az öntudatra ébredés útján, ha felismerjük magunkban saját rendkívüliségünket.

"Rendkívülinek lenni azt jelenti: felébredt lénynek lenni. Az ember nem a gondolkodással való teljes azonosulás álomvilágában mozog, hanem tudatos, jelenlévő. A rendkívüli a tudatosság. Az ember maga ez a tudatosság."
Eckhart Tolle

"A tökéletességről lenevelnek minket. Inkább rászoktatnak egy olyan életre, amelyben a tulajdon és a siker felhalmozása a cél. Így aztán azt hisszük, azzal vagyunk azonosak, amivel rendelkezünk, és ahogyan teljesítünk, és sosem fedezzük fel magunkban a rendkívüliséget. Rendkívülinek lenni pedig azt jelenti, hogy megbecsüljük a saját nagyszerűségünket, azt, ami vagyunk, minden pillanatunkban, amely megadatott." Dr. Wayne W. Dyer

Miért fontos, hogy rendkívüliek legyünk (könyv) írók Eckhart Tolle, Wayne W. Dyer

 
3 500 Ft
Miért nem tudom abbahagyni az evést?

Miért nem tudom abbahagyni az evést?

Az ételfüggőség felismerése, megértése és legyőzése

Debbie Danowski - Pedro Lazaro

Míg az alkoholizmust vagy a kábítószer-függőséget ma már hajlamosabbak vagyunk betegségként felfogni, addig a kövér vagy falási rohamokkal küzdő embereket lenézzük és megvetjük akaratgyengeségük miatt. Ez az őszinte könyv végre tisztázza az ételfüggőség sokakat érintő problémájával kapcsolatos kérdéseket és félreértéseket, és felvázolja az utat a szabad, kényszeres evéstől mentes élet felé. Nem csak az ételfüggőknek, hanem minden fogyókúrázónak hasznos segítsége lehet.

Miért nem tudom abbahagyni az evést?(könyv) írók Debbie Danowski - Pedro Lazaro

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 390 Ft
-10%
Milyen az élet?

Milyen az élet

Ugyanaz

Nem tűnik fel neked, hogy az univerzumban mindenki tudja magától a dolgát? Sehová nincs leírva, a Föld hogyan keringjen a Nap körül? Hogy a fű, a fák, a bolygó összes növénye magától nő és virágzik? Hogy az állatoknak sem kell leírni, hogy hogyan éljenek? Még a vizek körforgását sem kell polgári törvénykönyvben szabályozni? Nem gyanús, hogy egyetlen lényt ismerünk, aki állítólag a legtöbbet tud ezen a bolygón, neki viszont folyamatosan meg kell mondani, hogy hogyan éljen, mit tegyen? És ki ez a lény? Az EMBER. A gyerek függ a szüleitől, a kamasz lázad a szülei ellen, a felnőtt éli önállóan az életét. És akkor ezek után megkérdezem tőled: szerinted MILYEN AZ ÉLET?

Milyen az élet (könyv) 

 
2 000 Ft
Kedv. ár: 1 800 Ft
Kezdete: 2015.05.22
A készlet erejéig!
Milyen egy igazi szellemi mester

Milyen egy igazi szellemi mester

Omraam Mikhaél Aivanhov

Omraam Mikhaël Avanhov (1900-1986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus 1937-ben kezdett el Franciaországban tevékenykedni. Annak ellenére, hogy életművében a Beavatási Tudomány számos eleme helyet kap, maga felhívja figyelmünket arra, hogy: A saját fejldése érdekében mindenkinek magának kell dolgoznia azzal a feltétellel, hogy nem kizárólag saját magáért, hanem az egész közösség javára teszi azt. Egy közösség ezáltal fog átalakulni testvériséggé. A testvériség tehát egy olyan közösség, amelynek összetartó ereje abban rejlik, hogy minden egyes tagja azáltal, hogy a saját maga javára cselekszik egyszersmind tudatosan szolgálja a többiek javát is.


Egy tanítványnak a Mesterrel való találkozás olyan, mint megtalálni azt az édesanyát, aki elvállalja, hogy kilenc hónapon át hordja ôt a szíve alatt, hogy azután megszülethessen a szellemi világba. Amikor megszületik, vagyis felébred, szemével felfedezi a teremtés gyönyörségét, fülével meghallja az isteni beszédet, szájával megízleli a mennyei ételeket, lába olyan helyekre viszi, ahol csupa jót tehet, és kezével megtanulja, hogy hogyan tud a lélek finom anyagú világában csodálatosat alkotni.

Omraam Mikhaël Avanhov

Milyen egy igazi szellemi mester (könyv) író Omraam Mikhaél Aivanhov

 
1 990 Ft
Minden rendben   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Minden rendben

Minden rendben

Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz

Az érzelmeket és az intuíciót egyensúlyba kell hozni a logikával és a tényekkel. Mind az intuíció nélküli logika, mind pedig a logika nélküli intuíció katasztrófát eredményezhet. Mindkét eszközt használnunk kell ahhoz, hogy egészséget teremtsünk. A Minden rendben cmű könyv arról szól, hogy ezt hogyan tegyük.

Hét figyelmeztető jelzéssel rendelkezünk, amelyek mindegyike egy-egy szervcsoporthoz kötődik. Az egyes csoportokban lévő szervek egészsége jellegzetes gondolatminták-hoz és viselkedéstípusokhoz társul. Például a világban érzett biztonságérzetünkhöz társuló szervek a csontok, a vér, az immunrendszer és a bőr. Ha nem érezzük magunkat biztonságban, nagyobb a valószínűsége, hogy betegséget tapasztalunk e szervek valamelyikében.

A Minden rendben könyv fejezetei az egyes érzelmi központok-hoz tartozó szervek egészségi állapotát járják körül, és segítenek értelmezni, hogy az e szervekben kialakult betegségek mit jelentenek.

Legyen ez a Minden rendben című könyv az útmutatónk, amely lépésről lépésre bemutatja, hogyan juthatunk el a betegségtől az egészségig, körvonalazza az érzelmi jóllét és az egészség közti kapcsolatot, és leírja a gyógyulás receptjeit.

Minden rendben (könyv) író Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Mit árul el a betegséged?

Mit árul el a betegséged

Lélek és test harmóniája

Kurt Tepperwein

A Mit árul el a betegséged könyv nem pótolja az orvost! Mindenkinek magának kell eldöntenie, mikor vesz igénybe orvosi segítséget. A Mit árul el a betegséged könyv csupán arra vállalkozik, hogy támpontokat adjon testünk jelzéseinek megértéséhez, önmagunk kritikus szemléletéhez. Jelen könyvem célja az volt, hogy megismertessem Önöket azokkal a tapasztalatokkal, melyeket húszéves természetgyógyászati működésem során gyűjtöttem össze. Ez az én igazságom, melyet Önökkel meg kívánok osztani, Önöknek viszont gondosan felül kell vizsgálniuk, vajon ez az igazság valóban az Önöké is. Ha figyelmesen fülelnek befelé és egyetértenek nézeteimmel, akkor valóban az Önöké is lesz. De akkor nem szabad nem tudomást venniük róla. A Biblia sokatmondóan jegyzi meg: "Vizsgáljatok felül mindent, a jót tartsátok meg!" Én mindvégig ehhez tartottam magam, s Önöknek is csupán ezt tanácsolhatom, hiszen az igazságnak sokféle arculata van, ám a saját igazságát mindenki csak önnönmagában lelheti meg.

Mit árul el a betegséged (könyv) író Kurt Tepperwein

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 495 Ft
Mit keresett Isten a nappalimban?

Mit keresett Isten a nappalimban

A. J. Christian

Egyszerűen csak láss. Ha már tele a fejed a tudományokkal, ha már betéve tudod a lexikonokat, ha már csípőből lököd a válaszokat, de még mindig boldogtalan vagy az Életben, akkor egyszerűen csak láss. Ha már elvégeztél minden tanfolyamot, ha már meghallgattál minden gurut, ha már eleget analizáltak a heverőn, de még mindig bizonytalan vagy az Életben, akkor egyszerűen csak láss. Ha már meghallgattál minden papot, ha már kívülről fújod a szent szövegeket, ha már megjártad az egyházakat, de még mindig csalódott vagy az Életben, akkor egyszerűen csak láss - mert csak Te találhatod meg a boldogságod, csak Te teremtheted meg a biztonságod, csak Te láthatod meg az igazságod, csak Te élheted az Életed. Te. Senki más. Az elmúlt évek legsikeresebb ezoterikus könyve még igényesebb, tartósabb kiadásban jelent meg újra.

Mit keresett Isten a nappalimban (könyv) író A. J. Christian

 
2 980 Ft
-10%
Mit üzen a tested?

Mit üzen a tested? - Gyógyító kommunikáció belső világoddal

Buda László


Bár saját testünk a "leghűségesebb társunk" életünk folyamán, a vele való kapcsolatunk gyakran megromlik, ellentmondásossá válik. Bizonyos részeinket talán kedveljük, büszkék vagyunk rájuk, más részeinket azonban elutasítjuk, utáljuk, sokszor egyenesen undorodunk tőlük. Ha pedig ez a test "elromlik", értetlenséggel, ijedelemmel vagy haraggal reagálunk, és ha a panasz nem múlik magától, külső megoldásokat keresünk, esetleg elvisszük egy "szerelőhöz".

Viszonylag ritka, hogy valaki a hála, a szeretet, a gyengédség, az elfogadás, a tisztelet, a csodálat érzéseit a saját testével kapcsolatban rendszeresen megélje, ennek megfelelően gondoskodjon róla, és igyekezzen megérteni, komolyan venni jelzéseit, érkezzenek azok akár apróbb kellemetlenségek, testsúlyproblémák, kimerültség vagy súlyosabb betegségek formájában.

Tested tükrözi érzelmeidet, gondolataidat, emlékeidet, kapcsolataidat, konfliktusaidat. Feltárul benne egész élettörténeted, sőt, gyakran szüleidé, felmenőidé is.

Ha meg akarod fejteni, mit üzennek a tüneteid, ha szeretnél meggyógyulni, fontos, hogy képes legyél kommunikálni testeddel, élményed legyen arról, hogyan szólíthatod meg, és miként válaszol neked a maga sajátos "nyelvén".

A test ugyanis sohasem hazudik. Közlésmódja tiszta, erőteljes, maximálisan személyes és igen, sokszor fájdalmas, kíméletlen. Ugyanakkor, minden pillanatban készen áll arra, hogy segítsen valami lényegeset megérteni és megváltoztatni.

Mit üzen a tested? című könyv-ben összefoglalom mindazt, amit az elmúlt két évtized során a testtel való gyógyító kommunikációról megtanultam, megtapasztaltam.

Szeretnélek megtanítani arra, hogy miként derítheted fel tüneteid mélyebb jelentését, hogyan alakíthatsz ki bensőségesebb, szeretetteljesebb kapcsolatot testeddel, és bemutatom az általam megalkotott SzomatoDráma nevű módszert, melynek segítségével mindez a gyakorlatban megvalósítható.


Dr. Buda László: orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a Pécsi Tudományegyetem korábbi tanszékvezetője, a Magyar Szomato-Pszichoterápiás Egyesület társalapítója és volt elnöke. A Nyitott Akadémia egyik legnépszerűbb előadója.

Mit üzen a tested? (könyv) író Buda László

 

 

 
3 360 Ft
Kedv. ár: 3 025 Ft
Kezdete: 2018.07.11
A készlet erejéig!
-10%
Nagy stresszmentesítő könyv

Nagy stresszmentesítő könyv

Hatékony 4 lépéses módszer az idegességed megszüntetésére és az agyi teljesítményed növelésére

Don Joseph Goewey

.
Mindenhol körbevesz bennünket a stressz: a munkahelyen, ahol a karrierünkért vagy épp az állásunkért aggódunk; az otthonunkban, ahol a családi események megoldásáért kell állandóan 120%-on pörögnie az agyunknak... és még sorolhatnánk, hogy mennyi helyen és módon veszi át sokszor az irányítást a félelem az életünk felett.

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a stressz tönkre teszi az egészségünket, rombolja az érzelmi intelligenciánkat, rosszabb teljesítményt okoz a munkában, és behatárolja a lehetőségeinket a siker elérése felé.

Kutatással és megfigyeléssekkel töltött évek után Don Joseph Goewey egy olyan hatásos és egyszerűen alkalmazható négy lépcsős módszert fejlesztett ki, melyet bárki, bármikor, bárhol tud alkalmazni az életben, legyen szó akár fizikai munkát végző munkásról, felsővezetőről, tanárról vagy irodai alkalmazottról.

Egy-két hónappal a módszer megkezdése után mindenki búcsút inthet az életét megkeserítő stressznek a Nagy Stresszmentesítő Könyv segítségével!

Nagy stresszmentesítő könyv (könyv) író Don Joseph Goewey

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 500 Ft
Kedv. ár: 4 050 Ft
Kezdete: 2014.12.25
A készlet erejéig!
Ne szenvedj, szeress!

Ne szenvedj, szeress

Werner Ablass

A kozmoszban minden a rezgésen és a rezonancián alapul. Aki szenved, mélyebb rezgésszinten tartózkodik, ennek megfelelően a negatív életkörülményeket vonzza magához.
Aki szeret, az a lehető legmagasabb rezgésszinten mozog, ezért mágnesként vonzza a harmóniát, a szerencsét és a sikert. A Ne szenvedj, szeress könyv azoknak szól, akik tényleg tudni akarnak. Itt nem olyan ismereteket szerezhetsz, amelyek kielégítik az intellektusodat vagy az ezoterikus érdeklődésedet, hanem olyan információkra tehetsz szert, amelyek megváltoztatják az életedet!

Ne szenvedj, szeress (könyv) író Werner Ablass

 

 

 
1 600 Ft
Négy kérdés

Négy kérdés

Byron Katie , Stephen Mitchell

Ez a kötet mindenre választ ad. Forgassák haszonnal!Eckhart Tolle


Byron Katie könyve úgy tört be a világmegváltó tanácsoktól hemzsegő könyvpiacra, akár egy friss fuvallat. Ő maga Munkának nevezi módszerét. A Munka mindössze négy kérdés ből áll, amelyeket bármilyen problémára alkalmazhatunk. Mindegy, hogy a főnökünkre haragszunk, kamasz gyerekünk viselkedésével van gondunk, a szerelmi életünk, a pénz vagy netán a környezetszennyezés aggaszt; a négy kérdésen keresztül teljesen más megvilágításban látjuk majd a dolgot. Tartós megnyugvást tapasztalunk, s felleljük magunkban a megoldáshoz és cselekvéshez szükséges tisztánlátást és erőt.

A Munka lényege, hogy föltesszük magunknak (vagy másoknak) a négy meghatározott kérdést, válaszolunk rá, majd a végén megfordítjuk az eredeti állítást az éppen aktuális problémáról. A dolog arra épül, hogy az elménkben mindannyian történeteket szövünk az események és az emberek köré: nem a valóságot éljük át, hanem a valóság köré kerekített saját sztorinkat, és erre reagálunk. Ha a valóságról lehántjuk elképzeléseinket, sokkal könnyebb és nyugodtabb életet élhetünk. A Négy kérdés könyv részletesen bemutatja a négy kérdést és a megfordítás gyakorlatát, ami döbbenetes élményeket és felfedezéseket tartogat önmagunkkal kapcsolatban is.

Lépésről lépésre végigmegyünk ezen a forradalmian új folyamaton, és meggyőző példákat olvashatunk arról, miként fordíthatjuk a javunkra. Sokat segít a Munka megértésében mások tapasztalata, ugyanis tanúi lehetünk, amint Byron Katie a legkülönbözőbb emberi problémákkal kapcsolatban végzi el a Munkát pácienseivel, akár a párkapcsolatokra, akár a hivatásra, akár legmélyebb szorongásaikra és félelmeikre vonatkoznak.

Olyan helyzetekben is biztos sikerrel alkalmazhatjuk a négy kérdés t, amelyek eddig átláthatatlannak vagy megváltoztathatatlannak tűntek. Katie módszere nyomtalanul kiirtja hosszú évek önáltatását és öncsalását. Nem könnyű feladat, de megéri végigcsinálni a várható jutalomért cserében: képesek leszünk stressz nélkül dönteni és élni, megtaláljuk békénket, öröm költözik az életünkbe, s ünnepként éljük meg mindennapjainkat, még a legnagyobb káosz közepette is.

A kérdés már csak az: elég bátrak vagyunk-e ahhoz, hogy elfogadjuk?

Négy kérdés (könyv) írók Byron Katie , Stephen Mitchell

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
-10%
Nők akik túlságosan szeretnek

Nők akik túlságosan szeretnek

A változás, amit a férfiaktól várunk

Robin Norwood

Azt tapasztalod, hogy újra és újra problémás, távolságtartó és szeszélyes férfiakhoz vonzódsz - a "rendes" férfiak unalmasnak tűnnek? Folyton érzelmileg elérhetetlen, munkamániás, alkoholista, nőbolond férfiak mellett kötsz ki?
A világon rengeteg nő számára gyötrelmes és fájdalmas tapasztalat a szerelem. Robin Norwood párkapcsolati terapeuta azzal a céllal írta a Nők, akik túlságosan szeretnek című könyvét, hogy segítsen a probléma mélyére nézni, és megoldani azt.


Miben gyökerezik a "túlszeretés"?


Miért alakul ki valakiben az a különös függőség, amely aztán évekig benne tartja egy rosszul működő, kilátástalan kapcsolatban?

Az okok a múltban keresendők. Ha megelégelted, hogy újra és újra ugyanabba a hibába esel, ha eleged van abból, hogy folyton rosszul választasz, elérkezett az alakalom, hogy a téma szakértőjének segítségével örökre véget vess a párkapcsolati ámokfutásodnak. Ne várd, hogy Ő változzon, inkább szerezd meg azt a férfit, akit megérdemelsz!

Nők akik túlságosan szeretnek (könyv) író Robin Norwood

 
4 690 Ft
Kedv. ár: 4 220 Ft
Kezdete: 2019.04.23
A készlet erejéig!
-10%
Nyisd meg lelked ajtaját

Nyisd meg lelked ajtaját

365 meditáció Findhornból

Eileen Caddy

Több mint negyven év telt el azóta, hogy Eileen Caddy, a skóciai Findhorn Community egyik alapítója először hallotta meg lelkének „nyugodt, lágy hangját”. E belső, lelki forrásból – a mindannyiunkban ott lakozó Istentől – származó személyes útmutatásokból összeállított kis könyv az év minden napjára ad egy-egy lelki sugalmazású, gyakorlati üzenetet annak reményében, hogy az egyszerű tanítások segítségével mindenki megtalálja saját hitét, lelki kiteljesedését és belső békéjét. „Ez a könyv lelki, szellemi értékeinkről, vagyis a szeretetről, örömről, békéről, halálról és a harmóniáról szól. A könyv-ben újra és újra felbukkannak ezek az értékek, és más témákkal együtt végigvonulnak a könyv lapjain. Eileen Caddy útmutatásának szavaival élve, lépésről lépésre, finom tapintattal és nagy szeretettel haladok egyre tovább, eközben szüntelenül felhívom figyelmedet az élet igazán fontos dolgaira, amíg ezek végül valódi részeiddé nem válnak, és benned továbbélve és munkálva otthonra nem találnak lelkedben. David Earl Platts, a könyv szerkesztője

Nyisd meg lelked ajtaját (könyv) író Eileen Caddy

 
2 350 Ft
Kedv. ár: 2 115 Ft
Kezdete: 2015.02.04
A készlet erejéig!
Nyugtalan holtak

Nyugtalan holtak - Hányan Vagy?

dr. Edith Fiore

A Nyugtalan holtak című könyv a megszállottságról és annak gyógyításáról szól. A híres, amerikai pszichológusnő dr. Edith Fiore így vall művéről: „Nem próbálom meg bebizonyítani, hogy betegeimet valóban szellemek szállták meg. Ehelyett inkább azt mondom el, hogy mi minden történik a rendelőmben nap mint nap. És bemutatom azt az igen hatékony terápiás módszert, amely a XX. századi hipnoterápia kontextusába helyezi az ősi fogalmakat.

Nyugtalan holtak - Hányan Vagy? (könyv) író dr. Edith Fiore

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 100 Ft
Örökölt családminták

Örökölt családminták

Félelmek, érzések és viselkedésminták, melyeket a tudtunkon kívűl átvettünk

Mark Wolynn

Depresszió. Szorongás. Krónikus fájdalom. Fóbiák. Rögeszmés gondolatok. Vajon lehetséges, hogy e nehézségek gyökereit nem az életünk során átélt élményeinkben vagy az agyunk kémiai egyensúlyának felborulásában kell keresnünk, hanem a szüleink, a nagyszüleink, sőt, akár a dédszüleink történetében? A bizonyítékok elsöprő erejűek. Az elmúlt néhány év során végzett tudományos kutatások alátámasztják azt, amit már régóta sejtettünk: a traumás élmények örökölhetők. Lehet, hogy az, aki az eredeti traumát elszenvedte, már meghalt, vagy a történet feledésbe merült, az emlékek és az érzések azonban tovább élhetnek. Bele vannak kódolva a génjeinkbe, és felbukkannak a mindennapi nyelvhasználatunkban.
Az örökölt családi traumák területének úttörőjeként Mark Wolynn több mint húsz éve végez terápiás munkát egyénekkel és csoportokkal. Örökölt családminták című könyvéből megismerhetjük módszerét, az alapnyelvezet feltárásán alapuló megközelítést. A diagnosztikai célú leltárkészítés révén feltárhatjuk a mindennapos szóhasználatunkban, a viselkedésmintáinkban és a fizikai tüneteinkben alakot öltő félelmeket és szorongásokat. A kötetben bemutatott technikákkal feltérképezhetők a generációkra visszakövethető élmények, a vizualizáció és a közvetlen dialógus eszközei pedig segítenek kiépíteni az utat, melyen haladva helyrehozhatjuk az életünket és az egészségünket. Kideríthetjük, hogy a traumás örökségek hatása sokkal fontosabb szerepet játszik az érzelmi és fizikai egészségünkben, mint eddig gondoltuk. A szerző módszere lehetőséget nyújt olyan régóta fennálló nehézségek leküzdésére is, amelyek sok esetben ellenállnak a hagyományos terápiás és gyógyszeres kezeléseknek.

Mark Wolynn az amerikai The Family Constellation Institute alapítója és igazgatója. Számos pszichiátriai képzési központban, klinikán, kórházban és intézetben tanított. Cikkei az Elephant Journal és a Psych Central című szaklapokban, költeményei pedig a The New Yorkerben jelentek meg. Jelenleg a San Francisco-öböl közelében él.

Örökölt családminták (könyv) író Mark Wolynn

 
3 290 Ft
 

prev
next

Sorrend: