Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekEnneagram, A lélek kilenc arca

Enneagram, A lélek kilenc arca
3 200 Ft

Enneagram, A lélek kilenc arca

Richard Rohr és Andreas Ebert

Richard Rohr és Andreas Ebert enneagram könyve 1989-ben jelent meg Németországban, és óriási sikert aratott. Sok százezer példányban kelt el, számos nyelvre lefordították. Kötetünk a mű második, bővített és átdolgozott kiadását adja közre.

A szerzők maguk is gyakorlott enneagram-kurzus vezetők. Enneagram, A lélek kilenc arca című könyvben részletesen és élvezetes, közérthető stílusban tárgyalják a kilenc személyiségtípust, lelkünk „arcait”, amelyekben mindnyájan magunkra ismerhetünk.
Rávilágítanak a karakter-fixációk gyermekkori gyökereire, kialakulásuk és működésük mechanizmusára, és arra, hogy fejletlen, rögeszmés formájukban azok milyen kártékonyak, önmagunknak és másoknak is sok-sok szenvedést okozók lehetnek. Felvázolják ugyanakkor a kibontakozás útját is: hogyan ismerjük fel magunkban a düh, félelem vagy éppen a kisebbrendűségi érzés által kiváltott hibás magatartásformákat és hogyan emelkedjünk felül azokon. Richard Rohr és Andreas Ebert hangsúlyozzák, hogy az enneagram nem valamiféle dogmatikus tanítás, hanem kitűnő segédeszköz az önmegismerés, a személyiségfejlesztés, a spirituális átalakulás útján.
Az Enneagram, A lélek kilenc arca című könyv részletesen foglalkozik a rendszer eredetével, kialakulásával, és bemutatja, hogy az nagyon közel áll a jézusi tanítás szelleméhez.
Az utolsó részben kap helyet az enneagram ábra jelentéstartalmának kifejtése, amelynek során számos további érdekes összefüggés és új szempont tárul fel az olvasó előtt.

Enneagram, A lélek kilenc arca (könyv) Richard Rohr és Andreas Ebert

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház