Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA szeretet rendje

A szeretet rendje
3 300 Ft

A szeretet rendje

Bevezetés a családfelállításba

Bert Hellinger

Bert Hellinger legfontosabb alapművei közé tartozik - tartalmas, érdekfeszítő, és tele van meglepő észrevételekkel. Magával viszi az olvasót a felismerések útján, amely a felszabadító és gyógyító belátást az összpontosított figyelemből nyeri. Közben világossá válik, hogy sok válság és betegség ott keletkezik, ahol valakinek a szeretete nélkülözi a szeretet rendjének ismeretét. A megoldás és a gyógyulás éppen ezért azzal kezdődik, hogy bepillantást nyerünk ebbe a rendbe.

Aki szeretné megérteni és megtanulni a családfelállítás Hellinger által kidolgozott módszerét, az ebben a könyvben gazdag segédanyagot talál.

"A szeretet rendje olyan könyv, amelyet el kell olvasni. Olyan könyv, amely erő benyomást gyakorol az emberre, és az elolvasása után is hatással van rá; új látásmódokat mutat be, esetenként ellenkezést vált ki, de többnyire azt a tapasztalatot hagyja hátra az olvasónak: "Úgy van, ahogy van". Miután letesszük a könyvet, nagyobb lelki nyugalommal, megerősödve és jobban tájékozódva nézhetünk szembe az élet eseményeivel."

A szeretet rendje (könyv) író  Bert Hellinger

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház