Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Önismereti könyvek


Sorrend:

prev
next

A változás hatalma   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A változás hatalma

A változás hatalma

Tedd az életed nehéz idöszakait a fejlődés és megújulás lehetőségeivé! Válj azzá, aki vagy!

Marianne Williamson

Egyetlen valódi hibát követhetünk el az életben; ha nem fejlődünk azoktól a dolgoktól, amiken keresztülmegyünk. Minden változás - még a legnehezebb és a legfájdalmasabb is -lehetőséget nyújt számunkra ahhoz, hogy részesüljünk a személyes átalakulás csodálatos ajándékából. Talán úgy érzed, olyan időben élsz, amely maga a Vég, néha akár Armageddonnak is tűnhet, de valójában ez az időszak maga a Kezdet.

A változás hatalma (könyv) író Marianne Williamson

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
-10%
A végső valóság

A végső valóság

Balogh Béla

A Végső Valóság talán az első olyan mű, ami áthidalja a materialista, az idealista és az ezoterikus világnézet közötti szakadékot. Tudományos eredményeink, képességeink és élményeink felülvizsgálata után tarthatatlanná válik az elképzelés, miszerint gondolatainkat az agy hozza létre, és tarthatatlanná válnak az evolúció kezdeteiről alkotott feltételezések is. A halál utáni, valamint a születés előtti élet lehetősége már nem hit kérdése, hanem fizikai törvényszerűség. Megdöbbentően új világkép ez, ami a léttel kapcsolatos kérdéseink többségére is választ adhat.

A végső valóság (könyv) író Balogh Béla

 
2 700 Ft
Kedv. ár: 2 430 Ft
Kezdete: 2016.01.30
A készlet erejéig!
A vonzás hatalma   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A vonzás hatalma

A vonzás hatalma

Gondolataink és érzéseink bámulatos ereje

Lynn Grabhorn

A vonzás hatalma izgalmas, kozmikusan garantált módszert ajánl ahhoz, hogy hozzájussunk mindenféle jóhoz, amit csak kívánunk magunknak. Megtanulhatjuk, miként lépjünk túl "hibás beállítódásunkon", és hogyan éljünk, érezzünk, rezegjünk egy magasabb szinten, amely rengeteg igazán jó dolgot hoz az életünkbe. Lynn Grabhorn kiváló humorú írása megismertet minket a vonzás hatalmával, az érzelmek egy új és gyorsan feltáruló birodalmával, amelynek létezését az orvosok, tudósok, fizikusok és teológusok is kezdik elismerni. Életünk minden egyes pillanatát a legtudattalanabb dolog határozza meg: érzelmeink! Formálnak, és erőteljesen irányítanak bennünket. Most feltárul előttünk, miért teszik az érzések magukhoz hasonlóvá az életünket; hogyan leszünk pesszimisták, nyugtalanok, túlterheltek, szerencsések vagy szerencsétlenek, hatékonyak vagy eredménytelenek, amikor pozitív vagy negatív irányt vesz a hangulatunk. Általában hibás beállítódás szerint élünk, a véletlenszerű helyzetek határozzák meg mindennapjainkat, és nem a tudatosság. Pedig nincs szükségünk nagyobb erőfeszítésre, mint hogy figyeljünk az érzelmeinkre. Lynn logikus magyarázatokkal, egyszerű lépésekkel és a valóságos életből vett példákkal fűszerezett, könnyed, olvasmányos stílusban mutatja be, hogyan változtassunk a dolgokon most azonnal céljaink elérése érdekében. Gondolataink és érzelmeink rezgésének megváltoztatásával saját boldogságunk megteremtőivé válhatunk. Képesek leszünk felépíteni önmagunkon belül egy olyan állapotot, amely folyamatosan pozitív energiát vonz az életünkbe minden szempontból, s a világ egy különleges, élvezetekkel teli hellyé változik körülöttünk. Éljünk ezzel a lehetőséggel!

A vonzás hatalma (könyv) író Lynn Grabhorn

 

 

 
2 990 Ft
-30%
A vonzás hatalma munkafüzet

A vonzás hatalma munkafüzet

Az ébredés 12 tanítása

Lynn Grabhorn

Erről a változásról szól ez a munkafüzet - a régi maradványok kitakarításáról, hogy felkészüljünk arra, ami hamarosan bekövetkezik.
A vonzás hatalma az első olyan kötetek közé tartozott, amelyek a vonzás törvényével foglalkoztak. Aki olvasta, megismerhette ennek az univerzális törvénynek a működését, megérthette, min kell változtatnia ahhoz, hogy alkalmazni tudja, és hogy átélhesse a tudatos teremtés élményét. Ez a munkafüzet elmélyíti a vonzás hatalmával kapcsolatos tudásunkat, legfőbb célja, hogy az elméletet segítsen átültetni a gyakorlatba. A benne szereplő rengeteg gyakorlat, feladatlap, vizualizációs tanács, meditációs technika, mindazok az ötletek és útmutatások, amelyek arra vonatkoznak, hogy mit is kellene átgondolnunk az életünkkel, önmagunkkal, az életünkben mutatkozó mintákkal és rögzültségekkel kapcsolatban, mind azt célozzák, hogy megtisztuljunk és tudatossá váljunk, s ezáltal akadályok nélkül teremthessük meg magunknak azt az életet, amelyre valóban vágyunk.

Amint végighaladunk e felébredést segítő munkafüzeten, megtanulunk, azzá a nagyszerű lénnyé válni, akinek valójában születtünk, hogy tovább tudjunk lépni, és hazatérhessünk egy elképzelhetetlenül új világba. Még egyetlen könyv sem tárta fel ilyen részletesen, lépésről lépésre a folyamatot, amellyel eljuthatunk oda. 
A hívás elhangzott, és a bolygón mindannyian hallottuk. Itt az idő. Ne vacakoljunk hát tovább, mert iszonyú hosszú idő telik el még addig, amíg újra részesei lehetünk egy olyan "születésnek", mint amit most tapasztalhatunk meg.

Rendkívül különleges korban élünk, s ezt ma már senki sem vitathatja. Lynn Grabhorn, A vonzás hatalma című, nagy sikerű, több utánnyomást megélt könyv szerzője szerint az emberiség most ébred rá saját isteni természetére. Ez a folyamat fantasztikusan izgalmas és egyben rettenetesen küzdelmes is, mert az ébredési folyamat rendíthetetlen változást igényel.

A vonzás hatalma munkafüzet (könyv) író Lynn Grabhorn

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
3 290 Ft
Kedv. ár: 2 300 Ft
Kezdete: 2016.01.30
A készlet erejéig!
-10%
A vonzás törvénye

A vonzás törvénye

Swami Panchadasi

...tudatos gyakorlással annyira megerősödhetünk, hogy az új alapállapotunk fog megfelelni a mostani elszánt szintünknek, és amikor egy kis noszogatásnak érezzük majd szükségét, olyan szintre leszünk képesek eljutni, amiről nem is álmodtunk korábban.

Az elmének rengeteg fokozata van a legmagasabb fokú pozitivizmustól a legelkeseredettebb negativizmusig. Tengernyi lépcsőfok van a kettő között attól függően, hogy mennyire vannak közel illetve távol az extrémen pozitívtól vagy negatívtól.

Amikor a pozitív vonalon működik, erősnek, lendületesnek, derűsnek, boldognak, magabiztosnak, bátornak érzed magad, és ez lehetővé teszi, hogy jól végezd a munkádat, szándékodnak megfelelő eredményt érj el, és továbbhaladj a siker útján. Erős, pozitív gondolathullámokat bocsátasz ki, ami másokra is hat, és hatékonyabbá teszi együttműködéseteket, hajlamosabbak lesznek követni az utasításaidat a mentális beállítottságuknak megfelelően.

Az akaraterő fejlesztése nagyon hasonlít az izoméhoz; gyakorlat kérdése, és fokról fokra lehet csak haladni benne. Elsőre fárasztónak tűnik, de minden egyes edzés után erősebb lesz egészen addig, míg ez az új erő állandósul. Sokan vettünk már fel hirtelen pozitív attitűdöt vészhelyzetben, amikor valami úgy alakult, amikor elszántuk magunkat, ha megkövetelte a helyzet. De tudatos gyakorlással annyira megerősödhetünk, hogy az új alapállapotunk fog megfelelni a mostani elszánt szintünknek, és amikor egy kis noszogatásnak érezzük majd szükségét, olyan szintre leszünk képesek eljutni, amiről nem is álmodtunk korábban.

A vonzás törvénye (könyv) író Swami Panchadasi

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 710 Ft
Kezdete: 2017.01.12
A készlet erejéig!
Ahol vagy onnan mész tovább

Ahol vagy onnan mész tovább

Eva Gostoni

A lelket három nagy „burok” veszi körül az élete útjain, de abból csak az egyik, a fizikai test porlad el. Az asztráltest, amely magában hordozza valamennyi érzésünket és vágyunkat, és a gondolati testünk, amely az igazságainkat tartalmazza, tovább él a finomabb anyagú világokban is. Tehát a vágyaink és a gondolataink energiái továbbra is körülvesznek bennünket, és meghatározzák, hogy melyik síkon tartózkodunk, és kikkel vagyunk együtt. A könyv leírja a különböző síkok jellemzőit, és bemutatja, hogy nincs nagy különbség a világok között. Mert ha a halál után el is veszítjük a fizikai testünket, de továbbra is annak a finomanyagú másában élünk mindazokkal az érzésekkel és gondolatokkal, amelyek jellemeznek bennünket, és amelyek a földi tevékenységünk alapját is adták. Együtt vagyunk szeretteinkkel, és a tevékenységünk hasonló lesz ahhoz, amivel már a földön is szívesen foglalkoztunk. Csak a határaink tágulnak ki, megszűnik a testünk ellátásának a kényszere, és szerető segítség vesz minket körül. Tehát a halál tulajdonképpen nem más, mint egy nagy ki- és belégzés része. A születés és a kilégzés élettel tölti el az anyag, a gondolatok és a vágyak formáit, és az így láthatóvá vált élet új tapasztalatok színhelye lesz. A halál után, a belégzéskor pedig ismét önmagunkban van a középpont, visszatérünk önmagunkba, hogy feldolgozzuk és megértsük mindazt, amit megéltünk, és egyre több bátorsággal és örömmel álljunk készen egy újabb kilégzésre, egy újabb élettapasztalatra. A keletkezés és az elmúlás az élet nagy érverése, és a fejlődés útja.

Ahol vagy onnan mész tovább (könyv) író Eva Gostoni

 

 
1 990 Ft
-10%
Álom és önismeret

Álom és önismeret

Nógrádi Csilla

Nógrádi Csilla könyve kultúrákon, történelmen és pszichológiai irányzatokon átívelve foglalkozik az álmok és az önismeret kapcsolatával. A mozaik építőkövei között találkozhatunk például a szenoi nép álomkultúrájával, az asszír álomfejtéssel, Freud és Jung álomelméletével. Bepillanthatunk az álmokkal kapcsolatos kutatások területére és a terápiás álomelemzésbe, segítséget ka­punk a tudatos álmodás gyakorlásához és ahhoz, hogy mindezeket hogyan állíthatjuk saját önismereti munkánk szolgálatába. A mozaik darabkáit a szerző Nógrádi Csilla személyisége, elkötelezettsége és terápiás tapasztalatai alakítják teljes képpé; őszinte, bátor és kreatív alkotás a végeredmény. Különösen szívem szerint való, hogy Csilla nem elméletek, irányzatok és technikák iránt elkötelezett, hanem magát az embert és a gyógyítást állítja a középpontba.

Álom és önismeret (könyv) író Nógrádi Csilla

 
2 700 Ft
Kedv. ár: 2 430 Ft
Kezdete: 2014.11.04
A készlet erejéig!
Amikor minden megváltozik... változtass meg mindent!   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Amikor minden megváltozik... változtass meg mindent!

A béke felé vezető ösvény zűrzavaros időkre

 

Neale Donald Walsch

 

Központi témája nem más, mint hogy miként fogadjuk és kezeljük életünk változásait - azokat, amelyek már megtörténtek és azokat, amelyek még előttünk állnak. A könyvben összefoglalt kilenc változtatás nem arra tesz képessé, hogy megállítsuk a változást (ez ugyanis lehetetlen), sőt még csak arra sem, hogy lassítsuk az ütemét. Inkább azt érhetjük el általuk, hogy egy minőségi ugrás következzen be a változáshoz való hozzáállásunkban és abban, ahogyan a változást kezeljük.

A Beszélgetések Istennel sorozat világhírű szerzője, Neale Donald Walsch a változás természetét kutatja - hogy miért történik, hogyan kezelhető, és miként "húzhatunk hasznot" belőle. 

 
3 290 Ft
Nincs raktáron
Az agresszió mint esély

Az agresszió mint esély

Ruediger Dahlke

Az agressziót ma automatikusan az erőszakkal azonosítjuk. Minnél jobban törekszünk azonban az elkerülésére, annál fájdalmasabban tör be az életünkbe. Megnyilvánul a politikában, a családban, a terrorizmusban, de az emberi testen belül is (allergia, reuma, rák). Immunrendszerünk a példa arra, hogy az élet nem lehetséges agresszió nélkül. A testnek hadat kell viselnie, védekeznie kell egészsége érdekében. Ruediger Dahlke három nagy témakörön keresztül mutatja be az agresszió őselvének működését: fertőzéses betegségek, allergia és autoagressziós megbetegedések. Bemutatja az agresszió krónikus kórképeit, például a vírusos fertőzéseket, az autoimmun problémákat és a hiperaktivitást.

Az agresszió mint esély (könyv) író Ruediger Dahlke

 
3 500 Ft
-10%
Az anyagból a fénybe

Az anyagból a fénybe

A tudat és a test transzformációja a fény hatására

Szabó Judit

A könyv bemutatja, hogy a jelenlegi nagy szellemi emelkedés folyamatában a fény hogyan alakítja át a durvaanyagot finomanyaggá, és hogyan emeli fel az anyagba zárt lelket. Megtudhatjuk, hogy eközben milyen szellemi-lelki átalakulásokon kell végigmennünk, és az Isteni Én hogyan olvasztja magába az egót, A szerző Szabó Judit kitér a folyamatot kísérő testi tünetekre, az idegrendszer átalakulására és a belső érzékelések kifejlődésére is. Nélkülözhetetlen olvasmány mindenkinek, aki a szellemi emelkedés útját választja ebben a különleges világkorszakban.

Az anyagból a fénybe (könyv) író Szabó Judit

 
2 000 Ft
Kedv. ár: 1 800 Ft
Kezdete: 2015.05.26
A készlet erejéig!
Az Ego feloldása, Ráébredés az Énre

Az Ego feloldása, Ráébredés az Énre

David R. Hawkins

Hogyan haladjunk végig a spiritualitás útján úgy, hogy a szenvedést magunk mögött hagyva megtapasztaljuk Isten szeretetének békéjét, hogy az illúzión felülemelkedve elérjük a megvilágosodást? Ez a gyűjteményes kötet, amely David R. Hawkins műveiből tartalmaz inspiráló szemelvényeket, az ego csalóka természetére hívja fel az olvasó figyelmét, és azt is megtudjuk, hogyan kerülhetők ki az ego csapdái.

Ez a zsebkönyv főként napjaink mindig elfoglalt spirituális tanítványának szól, és megbízható társnak bizonyul a felsőbb igazság keresésének útján.

Sir David R. Hawkins világszerte ismert pszichiáter, tudatkutató, spirituális előadó és misztikus. Több mint nyolc kötet, köztük a nagy közönségsikert elért Erő kontra erő szerzője. Műveit több mint 17 nyelvre fordították le.

Az Ego feloldása, Ráébredés az Énre (könyv) író David R. Hawkins

 
2 500 Ft
Az élet mint mestermű   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az élet mint mestermű

Az élet mint mestermű 

néhány oldalon aláhúzással

Kurt Tepperwein

Kurt Tepperwein Németország egyik legsikeresebb írója és életvezetési tanácsadója. Az általa kidolgozott Tepperwein-módszer - ami a szerző előadásain résztvevők életébe boldogságot és sikert hozott - az olvasók legnagyobb örömére most könyv formájában is megjelenik. Ez a módszer nélkülözhetetlen segítséget jelent vezető beosztású üzletemberek, élsportolók és életvezetési tanácsadók munkájához is. Minden eddiginél átfogóbban és részletesebben mutatja be a pozitív életfelfogás lényegét. Segítségével rendkívüli módon felgyorsíthatjuk személyes fejlődésünket, és mesterien "megalkothatjuk" életünket.

Az élet mint mestermű (könyv) író Kurt Tepperwein

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 590 Ft
Az élet örök

Az élet örök

Beszélgetés a 100. születésnap előtt

Szepes Mária - Nemere István

E rendhagyó könyv által két kiforrott személyiség párbeszédének lehetünk tanúi. A könyv stílusának köszönhetően úgy érezzük, mintha mellettük ülnénk, mintha mi is részesei lehetnénk a beszélgetésnek, s ők olyan kendőzetlenül mondják el gondolataikat, ami csak szűk körben elképzelhető. Szó esik a dimenzióváltás valóságáról és lehetőségeiről, a tudat teremtő erejéről, amellyel megalkotjuk hétköznapjainkat és saját, személyes csodáinkat, a Da Vinci-kódról, az ezotéria és a vallás, illetve a régebben ellenfeleknek tartott spiritualitás és tudomány kapcsolatáról is.

Az élet örök (könyv) írók Szepes Mária - Nemere István 

 

 
2 990 Ft
-10%
Az elhívás

Az elhívás

Életünk céljának megtalálása és beteljesítése

Os Guiness

Eljön egyszer a pillanat, amikor mindannyian szembesülünk a súlyos dilemmával: hogyan találom meg életem fő célját, és hogyan tudom megvalósítani? Manapság kevés kérdés hangzik el olyan nyomatékosan és sürgetően, mint ez. Mi, modern emberek, mindannyian keressük az élet értelmét. Szeretnénk a dolgokon változtatni. Szeretnénk nyomot hagyni magunk után. Türelmetlenül keressük annak bizonyosságát, hogy vajon teljesítjük-e azt a feladatot, amiért a világra jöttünk. A siker minden más ismérve - gazdagság, hatalom, rang, tudás, barátság - kiüresedik és értékét veszti, ha ezt a mélyebb vágyat nem elégítjük ki.

Az elhívás (könyv) író Os Guiness

 

 

 

 

 
2 900 Ft
Kedv. ár: 2 610 Ft
Kezdete: 2016.01.20
A készlet erejéig!
-10%
Az ember szellemi fejlődésének útja

Az ember szellemi fejlődésének útja

A szeretet ébredése a lélekben

Edgar Cayce

Minden világ, minden fa, minden folyó, minden tó az ember Alkotó erőinek az adománya, hogy jobban megismerhessük az isteni szeretetet. És ahogy a lélek, ahogy az isteni teremtésben a fejlődő lélek látja, hogyan gondoskodik a saját fiókáiról, hogyan választja ki a saját partnereit, hogyan tartja tiszteletben a környezetet. Szeretetünk mélysége túlmutat értelmi képességeinken. Ahogy Jézus eljött a földre, hogy kinyilvánítsa isteni szeretetét a földön, hasonlóképpen, mint isten gyermekeinek lehetővé kellene tennünk a Teremtőnknek, hogy rajtunk keresztül szabadon megnyilvánulhasson. Igyekezzünk minél kevésbé kielégíteni önző szükségleteinket és ehelyett próbáljunk meg mások szükségleteire gondolni, ezáltal a szellem kvalitása életünk részévé válik, és ezáltal valóban megismerjük lelkünk szükségleteit. Az igazi szeretet semmit sem kér viszonzásul.

Az ember szellemi fejlődésének útja (könyv) író Edgar Cayce

 

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2016.01.30
A készlet erejéig!
-10%
Az erő

Az erő

Rhonda Byrne

A világegyetem leghatalmasabb erejének kézikönyvét tartod a kezedben - Az erő segít, hogy mindent elérj, amit csak akarsz. Az Erő nélkül meg sem születhettél volna. Az Erő nélkül egyetlen emberi lény sem élne a bolygón. Az Erő minden felfedezés, találmány és emberi teljesítmény forrása. A tökéletes egészség, a boldog kapcsolatok, az álomkarrier, az örömteli élet és a pénz, amelyre szükséged van, hogy elérj mindent, ami lenni akarsz, amit tenni akarsz, és amit a magadénak szeretnél tudni - mind az erőből fakad. Álmaid élete mindig is sokkal közelebb volt hozzád, mint gondoltad, mert Az Erő - hogy megkapj minden jót az életben - benned lakik! 
Bármit megteremthetsz, bármit megváltoztathatsz, és ehhez csupán egyetlen dolog kell: az erő.

Az erő (könyv) író Rhonda Byrne

 

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 591 Ft
Kezdete: 2015.05.26
A készlet erejéig!
-10%
Az erő benned van!

Az erő benned van!

Lényünk az élet csodája

Louise L. Hay

Louise L. Hay a bennünk lévő erő megtalálására biztat, mely szeretettel párosítva eljuttathat bennünket a tökéletes egészséghez, az ideális kapcsolathoz.

Ki vagy? Mi a célod ezen a világon? Mit gondolsz az életről? Ha választ akarunk kapni ezekre a kérdésekre, befelé kell fordulnunk. Mindannyiunkban van egy belső erő, amely szeretettel eljuttathat bennünket a tökéletes egészséghez, az ideális kapcsolatokhoz, a virágzó karrierhez.

Louise L. Hay az Az erő benned van! című könyvében kifelti, hogyelnyerhetjük a jólét valamennyi formáját, csak hinnünk kell a lehetőségben. A szerző Louise L. Hay Éld az életed! című nagysikerű könyve nyomán tovább fűzi az Én szeretetéről vallott gondolatait. Önmagunk megismerésére, elfogadására és szeretetére buzdít, feltárja, hogy mekkora hatalmunk van valójában, és a bennünk lévő erő megtalálására bíztat.

Az erő benned van! című könyv írója: Louise L. Hay

 
2 890 Ft
Kedv. ár: 2 600 Ft
Kezdete: 2016.01.30
A készlet erejéig!
Az erő láthatatlan tettei

Az erő láthatatlan tettei

Inspirációk a tartalmas élethez

Caroline Myss

Minden, amit cselekszünk, mondunk, gondolunk és érzünk, számít. Az "én" útja magában foglalja a "mások" útját is. Minden emberi kapcsolat - a legjelentéktelenebbnek tűnő, rövid találkozás is - energiacserével jár. Minden találkozás alkalmával spirituális fejlődés zajlik az erő láthatatlan tetteinek segítségével. Amikor nem öncélúan, hanem együttérzésből cselekszünk, tehát sem jutalomban, sem érdemben nem reménykedünk, személyiségünk kiteljesedésének útját járjuk. Miért fontos ez? Mert a másiknak tett jó szolgálat alapvető fontosságú lelki és érzelmi egészségünk szempontjából csakúgy, mint intuitív fejlődésünkben.

Az erő láthatatlan tettei (könyv) író Caroline Myss

 

 
2 990 Ft
Az ezerarcú hős

Az ezerarcú hős

Joseph Campbell

Az ezerarcú hős Joseph Campbell máig legismertebb és legnagyobb hatású könyve, amely a modern pszichológia eszközeit felhasználva tárja fel a vallások és mítoszok díszletei mögé rejtett igazságot. Fölvázolja a Hős Útját, a kaland és átalakulás egyetemes motívumát, amely a világ összes mitikus hagyományában föllelhető. Az archetípusos Hős Útja az ember személyes önkeresésének, önmaga felfedezésének és átalakításának, illetve a világban betöltött szerepének jelképe. A hős a hétköznapokból átlép a természetfeletti csodák birodalmába; ott mesebeli erőkkel találja szemben magát, és döntő győzelmet arat; majd visszatér a rejtél

yes kalandról, de olyan erő birtokába jut, amellyel áldást hoz embertársaira.

Az ezerarcú hős (könyv) író Joseph Campbell

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 490 Ft
Nincs raktáron
-10%
Az ezotéria kézikönyve

Az ezotéria kézikönyve

Az ezotéria tanításai és irányzatai

Szabó Judit

A szerző Szabó Judit közérthetőn írja le a legfontosabb szellemi törvényeket: az analógia törvényét, a szellemi hierarchiát, az éberséget, a rezonancia törvényét, a szinkronitást és a polaritás törvényét. A könyv részletezi a tanítvány klasszikus és mai útját, a kereséstől a beavatásig, valamint a keleti és nyugati szellemi út különbségeit.

Keresőknek és úton járóknak egyaránt segítséget nyújt ez a könyv, hiszen összefoglalóan mutatja be az ezotéria céljait és alapvető tanításait. Gyakorlati tanácsokat nyújt a fejlődés során felmerülő nehézségek megoldásához és a tiszta tanítások felismeréséhez.

Az ezotéria kézikönyve (könyv) író Szabó Judit

 
2 600 Ft
Kedv. ár: 2 340 Ft
Kezdete: 2017.03.06
A készlet erejéig!
Az Igaz Szeretet 10 Titka   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Az Igaz Szeretet 10 Titka

Az Igaz Szeretet 10 Titka

Adam Jackson

A szerelem nem egy elérhetetlen tündérmese. A szerelem nem a szerencsén, vagy a véletlenen múlik - Te hozod létre. A Celestine Próféciája feltárja a 10 egyetemes törvényt, mely mindennek az alapja az életben. Ezek között a törvények között találod meg az igaz szeretet titkait.

Az író Adam Jackson rendkívül élvezetes és könnyed formában ismerteti ezen alapelveket olvasóival, akiknek a könyv letétele után nincs más teendőjük, mint kipróbálni ezeket, ugyanis a szeretet megtanulható.

"A világ legszebb és legcsodálatosabb dolgait nem lehet látni és hallani… a szívünkkel érezzük." (Helen Keller)

Mindannyian forrón vágyakozunk a szeretet és a szeretetteljes kapcsolatok után - talán mindennél jobban a világon, és mindannyian igyekszünk részesei lenni egy ilyen különleges kapcsolatnak, mindannyian ezt az egyetlen kapcsolatot keressük. Akkor miért él annyi ember egyedül, keresve, kutatva és reménykedve, de ritkán rátalálva az áhítottra? Ha mindennél jobban kívánjuk a szeretet és szerelmet, miért emelkedik az egekbe a válások következtében szétszakadt családok száma? Miért van annyi szülő, aki egyedül próbálja meg felnevelni gyermekét? A zsúfolt városokban, ahol oly sok ember él, miért érzik magukat annyian egyedül, elszakítva a világtól? Lehet, hogy nem a megfelelő helyen keressük a szeretetet? 

A közhiedelemmel ellentétben a szerelem nem a sors vagy a szerencse eredménye, a szerelem nem "jön" és "elmúlik". Mi hozzuk létre a szeretetet, és mindannyiunkban megvan a képesség, hogy életre keltsük. Mindannyiunkban megtalálható a képesség arra, hogy szeressünk és szeressenek bennünket, mindannyiunkban megvan a képesség, hogy olyan kapcsolatot hozzunk létre, amelyben a lényeg a szeretet. Nem fontos, hogyan élünk most, egyedül, vagy egy boldogtalan, halódó kapcsolat kelepcéjében. Az élet megváltozhat és éppen mi vagyunk azok, akik képesek vagyunk megváltoztatni saját életünket. Sok példázattól eltérően, e könyv hőseinek többsége élő személy (az öreg kínai kivételével, akinek jellegzetes figurája több olyan bölcs férfi és nő személyéből áll össze, akikkel életem során találkoztam), de a nevüket természetesen megváltoztattam. Remélem, hogy elbeszéléseik megihletik önöket, ahogy engem is, és emlékeztetnek arra, hogy az élet lehet olyan, amilyennek lennie kell: tele örömmel, csodálatos érzésekkel, szeretettel és szerelemmel.

Adam Jackson 

Hertfordshire 1995

Az Igaz Szeretet 10 Titka (könyv) író Adam Jackson

Sorozat további kötetei: 

Az igazi egészség 10 titka

Az igazi gazdagság 10 titka

Az igazi boldogság 10 titka

 

 

 
2 800 Ft
Nincs raktáron
Az igazságot rejtő 7 fátyol

Az igazságot rejtő 7 fátyol

Még több titok

Ruediger Schache

Léteznek benned erők, amelyek pont úgy működnek, mint egy bűvész: illúziókat ébresztenek, és eltakarják szemed elől a valós történéseket. Ezek a fátylak elhomályosítják az észlelésedet, a tudatodat és a gondolkodásodat, s emiatt sajátos módon észleled a világot, az életet, a különféle eseményeket, dolgokat, embereket és saját magadat. Ilyen erő lehet például egy-egy félelem, rossz tapasztalat, automatikusan beinduló, erőteljes érzelem, a különösen intenzív kívánságok vagy egy alapvető tévedés. Az egyetlen fegyver ellenük, ha megérted működésüket. 

A valóság megértése során fellebbennek szemed elől az illúzió fátylai: egy pillanat alatt gyökeresen megváltozik, hogy mit tartasz igaznak, és az adott témával kapcsolatos érzelmeid is merőben új formát öltenek.

És mivel a kisugárzásodat a gondolataid és az érzéseid határozzák meg, azon nyomban át fog alakulni az emberekre és az eseményekre ható vonzerőd is.
A felszabadító igazság titka csak arra vár, hogy felfedezd!

Az igazságot rejtő 7 fátyol (könyv) író Ruediger Schache

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
-10%
Az inspiráció ereje

Az inspiráció ereje

Hogyan tápláld az erőt álmaid megvalósításához

Nick Williams

Az inspiráció lelkesedést, tettvágyat, kitartást szül, és az álmaink felé terel bennünket. Ha egyesül vágyaink erejével, könnyedén érjük el a céljainkat, és mágnesként vonzzuk be a jó dolgokat. Szunnyadó erők és képességek élednek fel bennünk, és kiderül, hogy sokkal nagyobb emberek vagyunk, mint amilyennek álmodtuk magunkat. 54 titok arról, hogyan válhatunk mi is álmaikat megvalósító inspirált emberekké.

Az inspiráció ereje (könyv) író Nick Williams

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2015.05.28
A készlet erejéig!
-10%
Az isteni világ megteremtése

Az isteni világ megteremtése

Ralph Waldo Trine

Ahogyan Isten az övét, mi a miénket építjük. Isten tudatos jelenléte az életünkben nem más, mint minden vallás és ezoterikus megismerés lényege és alapja, ez pedig immár valósággá vált. Minden bölcsesség és minden hatalom a miénk lesz, ugyanis alkalmasak vagyunk a feladatra, bölcsen tudjuk ezeket használni. Ha az ember célja önző, ha személyes érdekek vezérlik, akkor a hatalom csökken, ha a világnak akarunk segíteni, akkor viszont folyamatosan növekszik. Ahogyan a tudatosság egyre növekszik, egyre magasabb szintű, a szellem úgy válik egyre egyszerűbbé, szinte gyermekszerűvé. Jézus segítségével rádöbbenünk arra, hogy amikor a magam erejéből nem tudok elérni semmit, akkor az Atya akkor is velem van, bennem van, és elvégzi, amit el kell végeznie. Magunkban semmik vagyunk, nem vagyunk képesek semmire, ha viszont Istenben vagyunk, akkor a világon bármit végre tudunk hajtani.

Az isteni világ megteremtése (könyv) író Ralph Waldo Trine

 

 
1 800 Ft
Kedv. ár: 1 620 Ft
Kezdete: 2016.01.30
A készlet erejéig!
-10%
Az önbecsülés művészete

Az önbecsülés művészete

Tanulj meg adni és elfogadni

Patricia Spadaro

Az életben ritkán kerülünk könnyen megoldható helyzetekbe, sokkal gyakrabban szembesülünk ellentmondásos szituációkkal.
Patricia Spadaro nagy szakértelemmel kalauzolja az olvasót napjaink alapvető paradoxonjainak és stresszforrásainak világában. Hogyan tudjuk megtartani az egyensúlyt mások és saját szükségleteink kielégítése között? Legyünk mindig áldozatkészek, vagy gondolhatunk önmagunkra is? Legyünk nagyvonalúak, vagy húzzunk határokat? Maradjunk, vagy lépjünk ki egy kapcsolatból? Az ilyen típusú dilemmákból eredő feszültségek nem egyszerűen csak az élet részei ez az élet maga.
Önmagunk tisztelete nem azonos önmagunk kényeztetésével. De nem jelenti azt sem, hogy hátat fordítunk azoknak, akiknek szükségük van ránk. Ha tiszteljük önmagunkat, akkor valódi énünket becsüljük és engedjük érvényesülni, és csak így leszünk képesek másokat is tisztelni.
Arra kell törekednünk, hogy az életünk minden területén jelen lévő adás és elfogadás kifinomult táncát mesteri szinten elsajátítsuk. Az önbecsülés művészete könyv erőt ad az induláshoz. Biztatja az olvasót, hogy bátran ünnepelje saját adottságait és nagyszerűségét. Fedezze fel a mindennapokban rejlő finom dinamikát, amely jelen van az élet minden területén.
A neveltetés, a környezet, a napi rutin és a hagyományok szinte észrevétlenül meghatározzák gondolkodásunkat és cselekvéseinket. Hétköznapi mítoszokat alakítanak ki, amelyek gúzsba kötnek bennünket. A szerző Patricia Spadaro helyettük a tudatosságot, a tapasztalatok és megfontolások mentén formált életet kínálja fel, amely a mítoszok kényszere helyett a varázslatok szabadságával ajándékoz meg. Megismerteti az egyensúly felé vezető lépéseket is, amelyeket ha elsajátítunk, akkor elkezdődik a varázslat.
Patricia Spadaro nemzetközileg is népszerű és elismert szerző, művei 20 nyelven olvashatók. Elsősorban a lelki egészség megőrzésének gyakorlatával foglalkozik, trénerként is ezt oktatja. Módszerei a világ nagy tradícióiból merítenek, és korunk emberére, körülményeire szabja a nagy gondolkodók és évezredes hagyományok bölcsességeit.

Az önbecsülés művészete (könyv) író Patricia Spadaro

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2015.06.07
A készlet erejéig!
-10%
Az önismeret ajándéka

Az önismeret ajándéka

David G. Banner

David Benner könyve az önismeret és istenismeret szoros összefüggését hangsúlyozva azt a folyamatot tárja elénk, hogyan találhatunk rá Krisztusban valódi énünkre, és miképpen élhetünk ennek megfelelően. A valódi önismeret feltétele ugyanis, hogy olyannak lássuk önmagunkat, amilyennek Isten lát minket. Az igaz istenismeret feltétele pedig az, hogy Istenről ne csupán elvont fogalmaink vagy elképzeléseink legyenek, hanem az életgyakorlatunk során szerzett személyes tapasztalatokkal is rendelkezzünk.

Az önismeret ajándéka (könyv) író David G. Banner

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 980 Ft
Kedv. ár: 1 780 Ft
Kezdete: 2016.01.20
A készlet erejéig!
-10%
Az önismerettől a jellemig

Az önismerettől a jellemig

Út a lelki egészséghez

Dr. Matus István

Az elismert pszichiáter és szociálpolitikai szakértő e művében a mindannyiunk által tapasztalt problémát járja körül: napjainkban az emberi lélekkel valami nagy baj történt. Elveszítettük természetes boldogságunkat, melyet énközpontúságunk kielégítésével igyekszünk pótolni.
Akárcsak a technikai eszközök esetében, az emberi lélek rendeltetésszerű használatához is helyes ismeretek gyakorlati alkalmazására, egy felhasználói kézikönyvre van szükség. Dr. Matus István könyve nem feltétlenül akar ilyen kézikönyv lenni, hiszen minden lélek hozzá illő kezelést kíván, de mindenképpen eligazítást szeretne adni a problémáinkat megoldani igyekvő terápiák között. A ma különösen fontos önismeretet, mint hasznos eszközt mutatja be, amely nemcsak saját boldogságunkat, de mások örömét is szolgálhatja.

Az önismerettől a jellemig (könyv) író Dr. Matus István

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2016.01.29
A készlet erejéig!
Belépés a Vonzás Örvényébe

Belépés a Vonzás Örvényébe

Vezetett meditációs CD és útmutató könyv

Esther Hicks - Jerry Hicks

Abraham tanításai a Vonzás Örvényéről


Ha jobb közérzetre vágysz, tulajdonképpen csak egyvalamit kell tenned: összhangba kerülni Forrásod Energiájával. Abraham emlékeztet rá, hogy valójában fizikai testbe összpontosult Forrásenergia vagy, s ha szeretnél azzá az örömteli lénnyé válni, akinek születtél, akkor tudatos kapcsolatot kell kialakítanod ezzel a Nem-Fizikai részeddel. Abraham ezt az összehangolódást nevezi úgy, hogy elmerülés az Örvényben.

Az Örvényhez fűződő létfontosságú viszonyod az égvilágon mindenre kihatással van - jó testi közérzetedtől kezdve elméd világosságán és a hozzád áradó bőségen keresztül egészen emberi kapcsolataidig. Így hát minden napodat annak az elsődleges szándéknak kell vezérelnie, hogy elmerülj az Örvényben. Ennek érdekében Abraham szeretetteljes és részletes útmutatást nyújtott Jerry és Esther Hicksnek egy újszerű és értékes eszköz létrehozásához, amely segít belépni az Örvénybe - ezt tartod most a kezedben. 

A CD-n található egyedülálló felvétel hatékony irányított napi meditációkat tartalmaz, amelyek segítenek elmerülnöd a teremtés Örvényében életed négy alapvető fontosságú területén: általános jóllét, anyagi bőség, testi jóllét és kapcsolatok. 
Ha megleled a módját figyelmed újszerű összpontosításának, hogy az Örvényben találhasd magad, összhangban valódi lényeddel, majd maradéktalanul elvégzed a megerősítéseket, jelentősen lerövidítheted utadat. Valójában pontosan erről szól ez a meditációs könyv és CD. Rövidebb utat kínál ellenállásod feloldásához, és a világokat teremtő Energia pozitív hatásának felhasználásához, amely segít eljutnod jelenlegi állapotodból abba a tökéletesebb létállapotba, ahová kívánkozol.

Belépés a Vonzás Örvényébe (könyv) író Esther Hicks - Jerry Hicks

 

 

 
3 290 Ft
-10%
Belső utazás

Belső utazás

Nem mindennapi útmutató életünk meggyógyításához és szabadságunk megszerzéséhez

Brandon Bays

A szerző Brandon Bays katartikus hatású, belső utazást téve érte el, hogy méhének kosárlabda méretű daganata 6 és fél hét alatt teljesen visszafejlődjön. Brandon Bays módszerét másokon is kipróbálta, és kiderült, hogy a párban végezhető, mentális gyakorlat nemcsak testi betegségek, hanem lelki problémák megoldásában is csodálatosan működik. A Belső utazás című könyvből nem csupán Brandon Bays lebilincselően érdekes élettörténetét ismerhetjük meg, hanem konkrét, azonnal használható útmutatást kapunk ahhoz, hogy betegség esetén elindulhassunk testi egészségünk visszaszerzéséért, érzelmi gond esetén újra megtalálhassuk lelki egyensúlyunkat.

Belső utazás című könyv meghívás a szabadság megízleleésére. Készen állsz, hogy a magasba szállj?

Belső utazás (könyv) író Brandon Bays

 

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2017.04.27
A készlet erejéig!
-10%
Bennünk élő idősödő istennők

Bennünk élő idősödő istennők

Jean Shinoda Bolen

"Ez igen! Ettől a könyvtől valóban gazdagabbak lesznek olvasói. Nagy segítségemre volt érett éveim energiáinak megértésében: hogyan vehetem hasznukat együttérzéssel és humorral, és hogyan tudom újra felszítani a lángot, amikor esetenként csak pislákol. A Jean Shinoda Bolen által felkínált öregkort nekem találták ki." Isabel Allende "

 A Bennünk élő idősödő istennők

Olyan vidám képet kapunk az idős korról, ami gyökeresen meg fogja változtatni az öregedésről alkotott elképzeléseinket... A Bennünk élő idősödő istennők című  könyv mérföldkőnek számít, segít a nők valamennyi korosztályának elmélyíteni és kiteljesíteni nőiségét egész élete során." Dr. Rachel Naomi Remen

Teljesen másképp fogunk tudni a tükörbe nézni. Jean Shinoda Bolen a legmagasabb fokú tudományos háttérrel és határtalan bölcsességgel szövi össze személyes tapasztalatait az Amerikából induló nőmozgalomról a nőkben kibontakozó egyetemes folyamatok beható ismeretével. 

Bennünk élő idősödő istennők (könyv) író Jean Shinoda Bolen

 

 

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2018.10.11
A készlet erejéig!
-10%
Bennünk élő istenek

Jean Shinoda Bolen

 

Jean Shinoda Bolen, a nagysikerű Bennünk élő istennők című könyv szerzője ebben könyvében a férfiak belső életére fókuszál. Ezen belül is a személyiségüket, és a munkahelyen, az emberi kapcsolatokban, konfliktusaikban és álmaikban megfigyelhető viselkedésüket befolyásoló archetípusokat veszi nagyító alá. De ez a könyv a nőknek is nagy segítséget nyújt ahhoz, hogy az életükben előforduló férfiakat, beleértve kisfiaikat, férjeiket, szeretőiket és apáikat jobban megérthessék.

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 691 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Bennünk élő istennők   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Bennünk élő istennők

Bennünk élő istennők

A nő új lélekrajza

Jean Shinoda Bolen

Jean Shinoda Bolen japán származású amerikai pszichiáter, a San Francisco-i Pszichiátriai Klinika professzora, C. G. Jung követője. A görög mitológia istennő-alakjaiban az örök női szerepek máig erős ösztönkésztetéseit ismerte föl. A Bennünk élő istennők könyv anyagából Amerika-szerte sikeres előadássorozatot tartott. Arra tanít, hogy jellemük gazdagításával, belső "istennőink" megszólításával vegyük a magunk kezébe sorsunkat, váljunk életünk főszereplőjévé. Jean Shinoda Bolen segítségével ráismerünk önmagunkra és nő-társainkra: könyve egyszeriben megértővé tesz a magunk és nőtársaink olykor logikátlannak látszó viselkedése iránt, sőt, még a lelki betegségek kialakulására is magyarázatot ad. Legfőbb tanulsága, hogy önmagunkon, ha kell, bármikor változtathatunk, nem vagyunk kiszolgáltatva sem a saját lelki alkatunknak, sem a sorsunknak. Férfiak számára különösen ajánlható, igen hasznos olvasmány!

Bennünk élő istennők (könyv) író Jean Shinoda Bolen

 

 

 
2 990 Ft
Beszélgetések

Beszélgetések

Gartai Kinga, Elsik Anikó, Burján Katalin

Jó dolog a gondolat teremtő ereje, és addig sokan el is tudnak jutni, hogy mi az, amit szeretnének, sőt még odáig is el tudnak jutni, hogy beleélik magukat. 

Majd  mikor az univerzum válaszol erre, és megmutatja az adott ember életében , hogy mik azok a pontok, ahol saját magához képest méltatlan helyzetben van, valamint, hogy éppen ez a méltatlan helyzet akadályozza meg, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy ő szeretné, akkor ezt az emberek félreértik és megsértődnek. Akadálynak tekintik  nem segítségnek, és továbbra is ragaszkodnak az eredeti elképzeléseikhez. 

Az eredményt szeretnék, az oda vezető utat kevésbé, amennyiben az konfliktusokkal teli. Ugyanakkor a konfliktus mutatja meg, hol is vagyok magamhoz képest méltatlan helyzetben.

 

A Beszélgetések könyv többek közt az alábbi kérdéseket veti fel:

Hogyan tükrözi az életem az univerzum működését? • Mi történik velünk a halál után? • Milyen szerepe van az egészséges kételynek? • Mit szimbolizál a pénz az életemben? • Mit jelent a párhuzamos világkép? • Miben mutatkozik meg világunkban a dualitás? • Mi a gyógyítás és a tanítás célja? • Mi a lélek motivációja? • Mit jelent a XXI. században az Új ember fogalma? • Mi a valódi alázat s a szolgálat? • Mi a gondolat teremtő ereje? • Miért betegszünk meg, mit jelent az egészség? • Hogyan viszonyuljunk érzéseinkhez, vágyainkhoz? • Hogyan tudom irányítani az életem? • Mit jelent a koncentráció? • Mi a tiszta szándék? • Miből táplálkozik az önbizalom? • Ellentmondás-e a tudomány és a spiritualitás?

A könyv felébreszt, mondataival lerántja a leplet illúzióinkról. Szembesít emberi gőgünkkel, ami távol tart minket önvalónktól. Ugyanakkor reményt ad az életben, szomjúságot olt belénk, hogy keressük emberi méltóságunkat, a szabadság és a tiszta szeretet forrását.

A Beszélgetések könyv hármunk (Gartai Kinga, Elsik Anikó, Burján Katalin) lejegyzett beszélgetéseit tartalmazza. A másfél éven át tartó találkozások során önmagunk és a világ működéséről kerestük kérdéseinkre a saját válaszainkat. Annak ellenére, hogy a könyv az élet nehéz és komoly kérdéseit boncolgatja, a beszélgetések oldott, örömteli légköre emlékeztet minket arra, hogy az élet alapvetően ajándék. Segít meglátni, hogy minden, amit meg szeretnénk változtatni, egy másik nézőpontból tekintve mi magunk választottuk. Ráébresztve minket arra, hogy minden úgy jó, ahogy van.

Beszélgetések (könyv) Gartai Kinga, Elsik Anikó, Burján Katalin

 
3 980 Ft
-10%
Beszélgetések Istennel 4.könyv

Beszélgetések Istennel 4.könyv

Neale Donald Walsch

2016. augusztus 2-án éjjel Neale Donald Walsch egy új és teljesen váratlan párbeszéd kellős közepén találta magát Istennel, amelynek során egyszeriben két kérdés merült fel:


Az emberi fajnak valóban felkínálták segítségüket egy Másik Dimenzióból származó Magasan Fejlett Lények?


Az emberek tényleg úgy mozdíthatják előre saját egyéni fejlődésüket, ha felvállalják azt a közös küldetést, amelyben segítséget nyújtunk bolygónknak az előttünk álló kritikus időben?

Mint a szerző megtudta, mindkét kérdésre "igen" a válasz!
Amennyiben az emberi faj képes elsajátítani néhányat ama páratlan módszer közül, amelyeket e Magasan Fejlett Lények alkalmaznak az életben, lehetősége nyílik, hogy egy összehasonlíthatatlanul pozitívabb mederbe terelje a világtörténelem folyását.

Ez az új kötet, amely ott veszi fel a fonalat, ahol a Beszélgetések Istennel sorozat 3. könyve végződött, teljes egészében beszámol a szerző legutóbbi párbeszédéről, meghökkentő kérést intéz minden Olvasóhoz, hogy járuljon hozzá emberi fajunk feleszméléséhez, és egyben lélegzetelállító kinyilatkoztatásokat tár elénk, amelyek hihetetlen mértékben kitágítják a személyes és kollektív jövőnkről alkotott képünket. Eme isteni párbeszédnek pontosan ez volt a célja!

Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik belátják, hogy sem az Életük, sem világuk nem olyan csodálatos, amilyen lehetne, ám tisztában vannak vele, hogy igenis képesek vagyunk elérni ezt az eszményi állapotot - ha kellőképpen elhatározzuk magunkat.

Beszélgetések Istennel 4.könyv (könyv) író Neale Donald Walsch

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 590 Ft
Kezdete: 2019.04.29
A készlet erejéig!
Big Mind Big Heart - Találd meg az utad

Big Mind Big Heart - Találd meg az utad

Genpo Merzel, Dennis

A Big Mind eljárás a felébredéshez, azaz Igaz Természetünk megpillantásához vezető rendkívül eredeti, mély és hatákony ösvény. Olyan egyszerű és egyetemes gyakorlás ez, amelyet bármely spirituális ösvényen használhatunk, vagy akár önmagában is gyakorolhatjuk Igaz Énünk megvalósítása céljából.

Big Mind Big Heart - Találd meg az utad (könyv) Genpo Merzel, Dennis

 
2 800 Ft
Boldog Máriák I. - Elindulás

Boldog Máriák I. - Elindulás

Benke-Szabó Lilla

A népmesék szereplőin keresztül önmagunk megismerése. Összevetése a mai élet szereplőinek a népmesék figuráival, ezen keresztül tanítás a boldogság megtalálására, megőrzésére. Elemzésen alapuló szellemi szárnyalás, mesék-kel, képekkel.

Boldog Máriák I. - Elindulás (könyv) író Benke-Szabó Lilla

 

 
2 500 Ft
Boldogságterv

Egy év története...

 

Gretchen Rubin

 

A tanulságos, mégis szórakoztató, gondolatébresztő, de lenyűgözően olvasmányos könyv nyomán mindannyian kedvet kapunk életünk megváltoztatásához. Azonnal hozzá akarunk látni, hogy kis lépésekkel nagy változást vigyünk véghez.

 

Egy esős délutánon Gretchen Rubin a föld legprózaibb helyén, egy belvárosi buszon megvilágosodik. Rádöbben, hogy vánszorog a nap, de rohannak az évek, múlik az idő, ő pedig nem koncentrál eléggé azokra a dolgokra, amelyek igazán számítanak. Ott, abban a szent pillanatban eldönti, hogy rászán egy évet a boldogságára. A Boldogságterv ennek az egy évnek a friss, lenyűgöző nyomon kísérése, humoros, bölcs krónikája. Annak a tizenkét hónapnak a kalandjait meséli el, amikor Rubin az ókori bölcsek, a modern tudomány, valamint a popkultúra tanácsait alkalmazva a boldogságot kereste.

 
3 490 Ft
Csodák

Csodák

Tedd rendkívülivé életedet!

Richard Webster

Csodát tenni - egészen a mai időkig - csak természetfölötti erővel volt lehetséges, gondoljunk csak a Bibliára. Webster szerint azonban a csodák mindenki számára lehetségesek. Amint megérted a természetüket, és elkezdesz hinni bennük, te magad is megteremtheted őket. A szerző megadja azokat az eszközöket és technikákat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy csodatévővé válj. Próbáld ki az általa ajánlott egyszerű lépéseket, és segítségükkel az egész életedet rendkívülivé teheted!

Csodák (könyv) író Richard Webster

 

 

 
2 990 Ft
-28%
Egy s Ég Könyv

Egy s Ég Könyv 

Sághy Enikő

"A már jól ismert spirituális önismereti tanácsadó és médium, Sághy Enikő A teremtő önismeret című könyve után ezúttal egy igazi újdonsággal állt elő.
Egy rendhagyó, kiegészítésre váró művel, amit az Olvasó alakíthat teljes könyvvé, ha vállalkozik egy olyan izgalmas lelki kalandtúrára, amely során olvasóból íróvá válik.
Az Egy s Ég Könyv  jobb oldalán piktogram formát alkotva olvashatja azokat a médiumi üzenetek et, amelyeknek a szavai mögött rejlő erő automatikusan felemeli a regzés- és tudatszintjét.
S hogy ez miért fontos?
Mert csak emelkedett energiaszinten vagyunk képesek megnyitni a régóta cipelt blokkjainkat, lezárt részeinket. Önfigyelemmel, önfegyelemmel és valós belső értékeinkkel élve ki tudunk lépni "mókuskerekünkből".

Sághy Enikő az önismeret olyan új lehetőségét kínálja, amivel nem szükséges meditatív állapotba jutni, csupán olvasni és hagyni, hogy a médiumi üzenetek ereje vigye a fényt a hétköznapok fénytelenségébe. Segít emlékezni arra, hogy az öröm eredendően bennünk van, s azt életünk minden pillanatában megélhetjük.

Az Egy s Ég Könyv bal oldalai az Olvasónak szolgálnak arra, hogy a piktogramok mellé leírhassa mindazt, amit azok elolvasása a lelke mélyéből előcsalt. Játszadozhat azzal is, hogy csak találomra felüti valahol a kötetet, és az aznapi piktogram üzenetét lelkébe emeli. De haladhat folyamatosan is úgy, hogy a bal oldallal kiegészíti a jobbot, ekképpen alkotva egy önismereti naplót, amivel megszületik az EGYSÉG, és egyben egy új egyedi és megismételhetetlen könyv önmaga számára.

Így lesz ez a könyv az Ön saját könyve, lelje örömét benne!"

Egy s Ég Könyv (könyv) író Sághy Enikő 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 2 500 Ft
Kezdete: 2014.09.14
A készlet erejéig!
Együttérzés önmagunkkal

Együttérzés önmagunkkal

Hagyj fel az önostorozással és légy magabiztosabb!

Kristin Neff

Mi tehát a megoldás? Az, hogy teljes egészében hagyjunk fel önmagunk megítélésével és kiértékelésével. Az, hogy ne próbáljuk többé jónak vagy rossznak bélyegezni magunkat, hanem egyszerűen, tiszta szívvel fogadjuk el önmagunkat. Bánjunk magunkkal ugyanazzal a kedvességgel, törődéssel és együttérzéssel, ahogy azt egy jó baráttal tennénk?

A magas önbecsülés hajszolása mára szinte vallássá vált, mégpedig a zsarnoki fajtából. Versengésközpontú kultúránk azt sugallja, hogy csak akkor érezhetjük jól magunkat, ha átlag feletti teljesítményt nyújtunk. Ráadásul mindig akad valaki, aki nálunk is vonzóbb, sikeresebb vagy éppen intelligensebb. Viszont egyre több kutatás eredménye támasztja alá, hogy a hibáik és tökéletlenségeik iránt együttérzést mutató emberek jobban érzik magukat azoknál, akik állandóan ítéletet mondanak önmagukról. Ha önmagunk számára ugyanazt a gondoskodó támogatást tudjuk nyújtani, mint amit például a legjobb barátunknak, akkor a biztonság és önmagunk értékességének érzése tartóssá válhat, még nehéz élethelyzetekben is.
A neves amerikai pszichológus, Kristin Neff számos kutatási eredményt, önállóan is végezhető gyakorlatot és személyes történetet felvonultató műve a témát nagyon alaposan körbejárva vezeti rá az olvasót arra, hogy az állandó kritizálás helyett megtanuljon kedves lenni önmagához.

Együttérzés önmagunkkal (könyv) író Kristin Neff

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 900 Ft
-10%
Éld az életed!

Éld az életed!

 

Lehetőségeink korlátlanok

 

Louise L. Hay

 

 

 

 

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2019.11.29
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Éld jól az életed - most!

Éld jól az életed - most!

Tanuld meg használni a megerősítéseket

Louise L. Hay

Louise L. Hay - az Éld az életed és Az erő benned van című bestsellerek szerzője - a megerősítések erejéről, fontosságáról és hasznosságáról ír könyvében.

Az Élet szeret téged, és a legjobbat akarja neked. Az Élet azt akarja, hogy helyreálljon a lelki békéd, és hogy belső örömre, magabiztosságra, valamint az önértékelés és önszeretet bőségére lelj. Ideje azonban felébredned, és elkezdened tudatosan úgy alakítani az életedet, hogy az kielégítő legyen, és elősegítse a céljaidat. Képes vagy rá, mindenki képes rá - csak meg kell tanulnod, hogyan.

Ezt szolgálja Louise L. Hay az Éld jól az életed - most! kis kötete. Ehhez azonban használnod is kell a benne foglalt anyagot - egy csukott könyv szavai soha nem teszik jobbá az életedet. Meditációs CD-melléklettel!

Louise L. Hay kezedben tartott Éld jól az életed - most! könyve és a CD továbbsegít azon a csodálatos élethez vezető ösvényen, amelyen az Éld az életed elindított. Nem csupán arra kapsz választ, hogy mik a megerősítések, hogyan kell megfogalmazni és használni őket, de a konkrét témakörök - egészség, félelmek, kritikus gondolkodás, függőségek, megbocsátás, munka, pénz és gazdagság, barátok, szerelem, öregedés - és gyakorlatok segítségével pozitív változásokat idézhetsz elő az adott életterületeken. A CD-mellékleten található hangfelvétel további segítséget nyújt azokkal a megerősítésekkel kapcsolatban, amelyeket a saját hasznodra fordíthatsz. Fogj hát hozzá!

Éld jól az életed - most, (könyv) író Louise L. Hay

 
3 990 Ft
-10%
Elég a kedvességből, legyél igaz!

Hogyan maradjunk hűek önmagunkhoz kapcsolatainkban?

 

Thomas d'Ansenbourg

 

Az informatika korában egyre több ember kommunikál egyre gyorsabban és egyre rosszabbul. A gyors megoldások világában azt kockáztatjuk, hogy elvesztünk valami bensőséges és igaz dolgot, valamit, ami olyan fontos, hogy minden más könnyen kilátástalanná válhat nélküle: a találkozást. Két emberi lény igazi találkozását színjáték, álarc nélkül, élősködő félelmeink, előítéleteink nélkül, amikor nem nehezedik ránk megszokott körülményeink, régi reflexeink súlya, és kiszabadulhatunk telefonjaink, tévéképernyőink és monitoraink világából.

 
3 290 Ft
Kedv. ár: 2 961 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Elemedben vagy

Elemedben vagy

Halász Alexandra

Ez a praktikus könyv segít eligazodni a kínai öt elem tan tudományában. A több ezer éves, mégis modern rendszer napjainkban ugyanolyan hatékonyan szolgálja az önismeretet, mint eddig. Az őselemek megismerése segít önmagunk megértésében, így a környezetünkben lévő energiát sokkal inkább fordíthatjuk a magunk javára, mint előtte bármikor. Az elemek ismerete a párkapcsolatban is nagy segítségünkre lehet, de a munkahelyi csapdák is könnyebben kivédhetők, ha ismerjük őselemünk tulajdonságait. Ezek után a családi és anyagi ügyek lényegesen egyszerűbbé válnak, s a harmónia beköltözik életünkbe!

Elemedben vagy (könyv) író Halász Alexandra

 
2 500 Ft
Életcélok

Életcélok

Kurt Tepperwein

Hogyan válasszuk meg életcéljainkat? Nem az az igazán fontos kérdés, hogy miként érjük el életcéljainkat, hanem hogy milyen célokat tűzünk magunk elé. Tudatosítsa hát álmait! Vajon tényleg a saját céljait követi nap mint nap, vagy munkaadója, családja, barátja terveit igyekszik megvalósítani? Ismerje hát fel a szívében és elméjében lakozó valódi célokat, amelyek egy hitelesebb élet zálogai. Adja át magát nekik, és engedje, hogy a boldogabb jövő felé vezessék. Hogyan ébresszük fel a bennünk szunnyadó zsenit? Önnel is gyakran megesik, hogy a jó gondolatok és ötletek már a nyelvén volnának, mégsem tud élni velük? Ez azért van, mert nem használjuk újító módon a bennünk rejlő adottságokat. Túl mereven gondolkodunk, ami csírájában fojtja el kreativitásunkat. Pedig a zseni bennünk szunnyad, és bármikor felébreszthető!

Ismerje hát fel a szívében és elméjében lakozó valódi célokat, amelyek egy hitelesebb élet zálogai. Adja át magát nekik, és engedje, hogy a boldogabb jövő felé vezessék.

Életcélok (könyv)írója Kurt Tepperwein

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 490 Ft
Életkör

Életkör

A női lét tizenhárom archetípusa

Elizabeth Davis - Carol Leonard

Amazon, Atő vagy Matriarcha? Vajon egy negyvenes éveiben járó nő melyik életszakaszánál tart? Korábban könnyedén középkorúnak bélyegezték volna, de a 21. századi nőket már egyre kevésbé kötik a régi életkori katnya, Szereegóriák – így aztán a legutóbbi, 2006-os magyar megjelenése óta az Életkör csak még aktuálisabb lett. A két szerző, Elizabeth Davis és Carol Leonard által kidolgozott, születéstől halálig tartó női életkör szakaszai, a hagyományos archetípusok áthatják egymást, és a körnek nincs eleje, sem vége.Bár a test működéséből következően bizonyos „vérmisztériumok” életkorhoz kötöttek – az első menstruáció vagy a változás kora –, saját sorsából adódóan minden nő más sorrendben éli meg az életkörét. Egyes szerepekhez többször is visszatér, másokat pedig egy az egyben kihagy. Lehet saját munkaterületén tapasztalt már huszonévesen, megélheti Szerető énjét válás után ötvenévesen, vagy lehet először Anya a negyvenes éveiben.

 

Életünk folyamatos változás. Különféle életszakaszok váltják egymást, melyek mindegyike tartogat számunkra hullámhegyeket és -völgyeket. Az Életkör tizenhárom archetípusban mutatja be a nő életútjának állomásait, és iránytűként segít abban, hogy felismerjük, megértsük saját életszakaszainkat. A Szűztől az Amazonig, a Szeretőtől az Anyáig és a Papnőig az archetípusok felfedezése közben megvilágosodik az is, hogy életünk korszakai hogyan hatják át egymást. A körnek nincs kezdete és vége, csak szakaszai. Az Életkör különleges útmutató a női lét és a nők kollektív képességeinek mélyebb megismeréséhez. Az Életkör kipróbálható! A könyv része egy izgalmas teszt, melynek segítségével az olvasó meghatározhatja, élete mostani szakaszában melyik archetípus áll hozzá a legközelebb, és milyen folyamatoknak lesz részese. Te melyik archetípusba tartozol? Elizabeth Davis okleveles bába a női gyógyítás specialistájaként, oktatóként és tanácsadóként dolgozik huszonöt éve. Carol Leonard okleveles bába, szülőotthont vezet, és fiatal nőknek szervez foglalkozásokat. 

Életkör (könyv) író Elizabeth Davis - Carol Leonard

 
3 490 Ft
Életünk titkos terve

Életünk titkos terve

Honnan? Hová? Miért?

Ruediger Schache

Mit keres pontosan a lelked? Hová vezet az életed?

Semmi sem történik velünk véletlenül. Új könyvében Ruediger Schache arról ír, hogy minden ember rendelkezik egy személyes lélektervvel, amely biztosítja számára a boldog életet. Ha követni akarjuk ezt a tervet, meg kell értenünk a jeleket. Hogy miért történt eddig minden pontosan úgy, ahogyan történt, hogy a lélek hogyan és miért küld jeleket, és mit keres. Hogy mi a jelentősége a családnak, a testnek, az adottságoknak és a képességeknek. Hogy mit akarnak mondani nekünk bizonyos események. Kívánságaink és vágyaink beteljesülése közben lehetőségünk van megtanulni és megfejteni az élet nyelvét, és felismerni a mindenben benne rejlő rendet. De mit tanulhatunk pontosan az embertársainkhoz fűződő kapcsolatainkból? Milyen feladatokkal szembesítenek bennünket? Mit kell rendbe hoznunk, mit kell megélnünk és megtennünk? Minél többet tudunk ezekről a kérdésekről, annál jobb döntéseket hozhatunk. Az Életünk titkos terve könyv segítségével megtanulhatjuk megfejteni lelkünk tervét, hogy rátaláljunk a beteljesülésre, a boldogságra és életünk értelmére. 

A lélek tervének titka:

Minden ember saját, egyéni sorssal rendelkezik, következésképpen mindenkinek más az életfeladata. Ami az egyik embernek álmai netovábbját jelenti, az a másik számára tökéletesen közömbös lehet. Amit az egyik mindennél jobban szeret, az a másikban elutasítást kelthet. Hogy boldogságban, szeretetben és beteljesülésben van-e részünk, az elsősorban attól függ, követjük-e a lelkünk tervét. A lélek terve minden embernél különböző. A te lelkednek mi a feladata, és miben találhatod meg a boldogságodat?

Ruediger Schache ebben a könyvében a lélek feladatainak jelentőségét mutatja meg, és hogy miként ismerhetjük meg saját, egyéni élettervünket.

Életünk titkos terve (könyv) író Ruediger Schache

 

 
3 990 Ft
Élj a Vonzás Törvénye szerint!   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Élj a Vonzás Törvénye szerint!

Élj a Vonzás Törvénye szerint!

Jack Canfield-D. D. Watkins

Ez a praktikus kézikönyv útmutatást ad, hogy miként használjuk a Vonzás Törvényét egy boldogabb élet megteremtéséhez. Canfield nemcsak azt írja le, mit kell tudnunk, hanem azt is, mit kell tennünk ahhoz, hogy az életünkbe vonzzuk mindazt, amire vágyunk. Az Élj a Vonzás Törvénye szerint! lépésről lépésre vezet végig álmaink, céljaink és vágyaink megfogalmazásának folyamatán. Mindez segít önmagunk jobb megismerésében is - megtudhatjuk, kik vagyunk valójában, és miért születtünk erre a világra.

Máris kezdődik az utazás! Megváltoztathatjuk az életünket, tudatosabbá válhatunk, és szebb - szeretetteljesebb, örömtelibb, teljesebb - jövőt teremthetünk magunknak.
Ez a könyv a kiindulópont.

Élj a Vonzás Törvénye szerint! (könyv) írók Jack Canfield-D. D. Watkins

 

 

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Ellenállás nélkül - szenvedéllyel

Ellenállás nélkül - szenvedéllyel

Minden, amit a vonzás törvényéről tudnod kell

Bob Doyle

Az utóbbi néhány évben a vonzás törvénye világszerte közbeszéd tárgya lett. Hiába beszélnek azonban annyit róla, sokan nem érik el a kívánt eredményt. Nem is jöhetne hát jobbkor egy olyan könyv, amelyik tiszta vizet önt a pohárba, és megérteti az olvasókkal, mi a lényege ennek a kulcsfontosságú alapelvnek, amely teljesebb élethez segíthet. - Marci Schimoff

Bob Doyle, A Titok című film és könyv egyik tanítója igyekszik eloszlatni a vonzás törvénye körül kialakult félreértéseket, ködös értelmezéseket, és olyan egyszerű gyakorlati programot dolgozott ki, amelynek segítségével örömteli és a szó minden értelmében gazdag életet élhetünk. A szerző Bob Doyle sorra veszi azokat az ellenvetéseket, kérdéseket és megjegyzéseket, amelyek sokakat foglalkoztatnak a gazdagság és a boldogság megteremtésével kapcsolatban.

Bob Doyle világossá teszi, hogy a vonzás törvénye nem csak technika vagy segédeszköz, és nem csupán a "szerzésről" szól. Ez a törvény magyarázza az energia természetét, jóval többet foglal tehát magában, mint hogy mi, emberek miként alakítjuk a valóságra vonatkozó tapasztalatainkat. A vonzás törvénye megfelelő szemléletű alkalmazása figyelmet, jelenlegi helyzeted pontos ismeretét és szándékod határozott kinyilvánítását jelenti - az egész a szenvedélyről és az életed céljáról szól.

A vonzás törvénye egy pillanatra sem szünetel, és mi, emberek folyamatosan energetikai kölcsönhatásban állunk az univerzummal. Minden gondolatunknak hatása van. A történéseket azonban tetteink indítják el. Legyen ennek a könyvnek az elolvasása az első hatásos cselekedeted! Kezdd el formálni és alakítani azt a műalkotást, amivé az életedet változtathatod!

Ellenállás nélkül - szenvedéllyel (könyv) író Bob Doyle

Ezokönyvek Keleverustól webáruház 

 

 
3 290 Ft
-10%
Énkép - Válj azzá aki lenni szeretnél

Énkép - Válj azzá aki lenni szeretnél

Steve Andreas

Ez a könyv felfedező és kísérletező útra hív, amelynek során a tanultakat önmagad alakítására és tökéletesítésére használhatod. Sosem véletlen, hogy éppen milyen könyvet kapunk ajándékba vagy veszünk le a polcról. Kész vagy elindulni? Vagy előbb összecsomagolsz a nagy útra? Tudnod kell, hogy amikor visszatérsz, már más ember leszel! Ha figyelmesen olvasol, és követed a gyakorlatokat, megtanulhatsz tartós és mély változást elérni − elegánsan. Az Énkép segítségével feltérképezhetjük a múltból származó korlátozó viselkedéseinket, amelyeket a magunkról alkotott, tudattalanul megjelenő gondolataink módosításával fel is oldhatunk. Ha céljainkat el akarjuk érni, gyakran önmagunk képének új oldalait kell kifejlesztenünk. Több mint tíz év lázas kutatómunka, egyéni és csoportos foglalkozás eredményeként Steve Andreas ebben a könyvben írta meg a változás csodáját.

Énkép - Válj azzá aki lenni szeretnél (könyv) író Steve Andreas

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2015.05.15
A készlet erejéig!
 

prev
next

Sorrend: