Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekHa tükörbe nézek

Ha tükörbe nézek
3 490 Ft

Ha tükörbe nézek

A pálmalevelek titkai

Johanna Walter

Ha tükörbe nézek című könyv tartalma:

"Azt az érzést, amit ott éreztem, sohasem fogom elfelejteni. Egyszerűen csak billegtem, miközben olyan erősen álltam a lábamon, mint még életemben soha!… stabil és biztos voltam, és jó mélyen benne a mantrában… Sokáig tartott.
Aztán mindent egyenként eltüzeltünk, - A Brahman kókusztejjel locsolgatta a tüzet, egy kanállal a tűzre, -  egy mantrát hozzáénekelve… és közben szórta a virágszirmokat is… Aztán még megkóstoltunk egy kis tejberizst is, amiből kaptunk egy vödörrel, de erről „nagylelkűen” lemondtunk. Ezeket az ajándékokat: tejberizst, banánt - odaadtuk Swamynak.
Kezünkbe most valami sárga port tettek, ezzel be kellett kenni a fejünket, hogy koszosak legyünk. -Nem baj, ha a fejetek egy picit vizes lesz? - kérdezte Swamy, és egy mozdulattal vette el a táskánkat és az óráinkat…Csak kicsit volt gyanús…
Aztán hirtelen hátulról és fölülről leöntöttek minket egy - aztán még egy vödör vízzel. Ezzel kellett volna lemosni a sárga koszt a fejünkről, ami persze nem nagyon sikerült. Palaniswamy ugyan szólt, hogy kell vinnünk egy új ruhát, de hogy azért, mert csurom vizesek leszünk… hát azt nem mondta. Mikor reggel bejöttünk a templomba, mi is láttunk egy párt, akiket éppen nyakon öntöttek vízzel, de én azt hittem, hogy ez csak az ő szertartásuk, vagy esetleg az aranylakodalmukat ünneplik éppen… Nem tudtuk, hogy mi is így járunk majd, ahogyan ők."

Ha tükörbe nézek (könyv) író Johanna Walter

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház