Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAz Igaz Szeretet 10 Titka

Az Igaz Szeretet 10 Titka
  • Az Igaz Szeretet 10 Titka
3 290 Ft

Az Igaz Szeretet 10 Titka

Adam Jackson

A szerelem nem egy elérhetetlen tündérmese. A szerelem nem a szerencsén, vagy a véletlenen múlik - Te hozod létre. A Celestine Próféciája feltárja a 10 egyetemes törvényt, mely mindennek az alapja az életben. Ezek között a törvények között találod meg az igaz szeretet titkait.

Az író Adam Jackson rendkívül élvezetes és könnyed formában ismerteti ezen alapelveket olvasóival, akiknek a könyv letétele után nincs más teendőjük, mint kipróbálni ezeket, ugyanis a szeretet megtanulható.

"A világ legszebb és legcsodálatosabb dolgait nem lehet látni és hallani… a szívünkkel érezzük." (Helen Keller)

Mindannyian forrón vágyakozunk a szeretet és a szeretetteljes kapcsolatok után - talán mindennél jobban a világon, és mindannyian igyekszünk részesei lenni egy ilyen különleges kapcsolatnak, mindannyian ezt az egyetlen kapcsolatot keressük. Akkor miért él annyi ember egyedül, keresve, kutatva és reménykedve, de ritkán rátalálva az áhítottra? Ha mindennél jobban kívánjuk a szeretet és szerelmet, miért emelkedik az egekbe a válások következtében szétszakadt családok száma? Miért van annyi szülő, aki egyedül próbálja meg felnevelni gyermekét? A zsúfolt városokban, ahol oly sok ember él, miért érzik magukat annyian egyedül, elszakítva a világtól? Lehet, hogy nem a megfelelő helyen keressük a szeretetet? 

A közhiedelemmel ellentétben a szerelem nem a sors vagy a szerencse eredménye, a szerelem nem "jön" és "elmúlik". Mi hozzuk létre a szeretetet, és mindannyiunkban megvan a képesség, hogy életre keltsük. Mindannyiunkban megtalálható a képesség arra, hogy szeressünk és szeressenek bennünket, mindannyiunkban megvan a képesség, hogy olyan kapcsolatot hozzunk létre, amelyben a lényeg a szeretet. Nem fontos, hogyan élünk most, egyedül, vagy egy boldogtalan, halódó kapcsolat kelepcéjében. Az élet megváltozhat és éppen mi vagyunk azok, akik képesek vagyunk megváltoztatni saját életünket. Sok példázattól eltérően, e könyv hőseinek többsége élő személy (az öreg kínai kivételével, akinek jellegzetes figurája több olyan bölcs férfi és nő személyéből áll össze, akikkel életem során találkoztam), de a nevüket természetesen megváltoztattam. Remélem, hogy elbeszéléseik megihletik önöket, ahogy engem is, és emlékeztetnek arra, hogy az élet lehet olyan, amilyennek lennie kell: tele örömmel, csodálatos érzésekkel, szeretettel és szerelemmel.

Adam Jackson 

Hertfordshire 1995

Az Igaz Szeretet 10 Titka (könyv) író Adam Jackson

Sorozat további kötetei: 

Az igazi egészség 10 titka

Az igazi gazdagság 10 titka

Az igazi boldogság 10 titka

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház