Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA varázsló tanítványa

A varázsló tanítványa
3 400 Ft

A varázsló tanítványa

Amy Wallace

Amikor Amy Wallace-t - a sikeres író, Irving Wallace lányát - tizenéves korában bemutatták a hírhedt, és titokzatos Carlos Castanedának, aligha sejtette, hogy ez a találkozás egy húsz éven át tartó barátsághoz, és végső soron az életét megváltoztató szerelmi történethez vezet majd.

Castaneda azt állította Amy-nek, hogy a lány elhunyt édesapja álmában eljött hozzá, és arra kérte, hogy védje meg a lányát valamilyen titokzatos veszélytől. Amy bár eleinte szkeptikus volt, végül beleszeretett a tanításokba és a tanítóba egyaránt. Négy év leforgása alatt Amy egyre beljebb és beljebb került Castaneda tanítványainak zárt, belső körébe. Az örök élet és isteni szerelem ígérete azonban hamar megkeseredett, ahogy Castaneda
- aki azt ígérte, hogy feleségül veszi - háreme tagjává tette, sőt újabb hölgyek felkutatását is elvárta tőle. Don Juanról - mindennél hatalmasabb tanítójáról - Castaneda hol mint "metaforáról", hol mint "valóságos személyről" beszélt Amynek.
A varázsló tanítványa erotikus epizódjaival, várakozást keltő fordulataival, sötét humorral, szívhez-szólóan és szemrebbenés nélkül világítja meg Amy Wallace életének hihetetlen magasságait és pusztító mélységeit a "boszorkányok, varázslók és tanítványok" világában. Castanedától való függésének őszinte leírása - melyet újra meg újra megerősít a szeretőjének, és tanítójának jellemében keveredő karizma és kegyetlenség - letehetetlenné teszi a könyvet.

 

A varázsló tanítványa (könyv) író Amy Wallace


Ezokönyvek Keleverustól webárúház