Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekMegjártam a mennyországot

Megjártam a mennyországot
3 990 Ft

Megjártam a mennyországot

Mary C. Neal

Egy doktornő megdöbbentő beszámolója a halálról, a mennyországról és visszatéréséről az életbe

Egy dél-amerikai kalandtúrán történt kajakbaleset során egy orvosnő a mennyországba jut - ahol megtapasztalja Isten békéjét, örömét és találkozik angyalaival - majd visszatér onnan.

1999-ben, Chile déli részén a Los Rios régióban, Dr. Mary Neal, - ortopéd sebész, odaadó feleség és anya, - vízbe fulladt egy kajakbaleset során. Miközben egy vízesésen haladt lefelé, a hajója beékelődött a meder aljába és őt abban a pillanatban elnyelte az ár. Társai megfeszített mentési kísérletei ellenére Mary túl sok időt töltött víz alatt és ennek következtében meghalt.

A Megjártam a mennyországot Mary C. Neal fantasztikus története egy spirituális utazásról és arról, hogy mi történt, amikor az életből a halálba, majd az örök életbe távozott, s végül visszatért onnan. Mary C. Neal beszámol lenyűgöző élményéről, ahogy érzékletesen megosztja az olvasóval a mennyországban megélt érzéseit és az ott tapasztaltakat is. Könyv-éből az is kiderül, hogyan kommunikált az angyalokkal és, hogy milyen mélyen megrendítette, amikor azzal szembesült, hogy még nem jött el az ő ideje.

Mary C. Neal életét mindörökre megváltoztatta az újonnan jött felismerés, arról hogy mi a célja itt a Földön, mennyire tudatosan éli meg Isten jelenlétét, mennyivel közelebbi kapcsolatba került Jézussal és hogyan befolyásolta személyes spirituális utazását az, hogy első kézből tapasztalhatta meg a a halálon túli élet létezését.

A Megjártam a mennyországot segít abban, hogy újból felismerjük, milyen csodát, reményt és ígéretet hordoz a mennyország.

Megjártam a mennyországot (könyv) író Mary C. Neal

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház