Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekElindulni sosem késő

-10%
Elindulni sosem késő
2 490 Ft
Kedv. ár: 2 240 Ft
Kezdete: 2014.11.04   A készlet erejéig!

Elindulni sosem késő

Az én Caminóm

Horváth Beáta

"Mindegy merre indulunk. A lényeg, hogy úton legyünk, hogy keressük a választ a kérdéseinkre.
A Camino, az út, olyan, mint maga az élet. Kicsiben, rövidebben, de minden benne van, mindent átélsz. Szépséget, örömöt, megpróbáltatást. A lent és fent érzését, a kétségbeesést, a csodás szárnyalást. Fázol és nevetsz. Pillanatról pillanatra változik minden. Minden érzést megélsz, ami az emberi szívben megteremhet. Olyan, mint egy óriási, csodaszép szivárvány, ami ezernyi színben játszik.
A könyv szerzője és főszereplője Horváth Beáta középkorú nő, aki elhatározza, hogy elmegy a Caminóra.
Az Elindulni sosem késő könyvben napokra van felosztva a cselekmény. Honnan, hová, hány kilométert tett meg, kikkel, milyen élettörténetekkel találkozott. Közben folyamatosan bontakoznak ki a múlt történései, a nő életének apró mozzanatai, útkeresésének állomásai, az útkeresése közben felmerült gondolatok, érzések, tanítások.
A fő üzenete a könyvnek, hogy soha nincs késő semmihez. Nincs késő, hogy elindulj az utadon. Soha nincs késő ahhoz, hogy beteljesítsd az álmaidat, a vágyaidat. Kiderül, hogy az embernek milyen kevés is elég, hogy a tárgyaknak valójában nincs értékük, hogy a boldogság nem attól függ, mennyi mindent birtokolsz. Ám érzelemből, szeretetből, melegségből soha nem elég. És igaziból csak erre van szükségünk.
Olvasmányos, párbeszédekkel tarkított könyv az Elindulni sosem késő, ugyanakkor szórakoztat, segítséget nyújt, és hasznos tudnivalókat ad a Caminóra készülőknek. "

Elindulni sosem késő (könyv) író Horváth Beáta


Ezokönyvek Keleverustól webárúház