Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAz igazi boldogság 10 titka

Az igazi boldogság 10 titka
2 990 Ft

Az igazi boldogság 10 titka

Adam J. Jackson

„Lassan tíz éve, hogy Adam Jackson „The Ten Secrets of Abundant Love” c. könyvét először olvastam. Annyira megtetszett, hogy lelkesen le is fordítottam. Köszönet érte Kreutz Zsolt kiadónak, hogy „Az igaz szeretet tíz titka” 2004-ben könyv formájában is elérhetővé vált.

Akkor úgy terveztük, hogy az író hasonlóan gondolatébresztő művei, amelyek a gazdagságról, az egészségről, a sikerről és a boldogságról szólnak, azonnal követik majd a szeretetről szóló könyvet. Az elmúlt időszak, a könyv keresettsége bebizonyította, hogy a történet, a szeretettel kapcsolatos gondolatok sokakat érdekelnek.

Örömmel tölt el, hogy itt a folytatás és egy újabb művet vehetnek kezükbe, ezúttal azok, akiket foglalkoztat a boldogság kérdése, hogy mitől lehet igazán boldog, hogyan érheti el és hogyan őrizheti meg az ember az igazi boldogságot...”

Ezt a művet majd az olvasók kérése szerint követi a következő tíz titok. A döntés megkönnyítésére, vagy éppen megnehezítésére, a kötet végén egy-egy rövid részlet olvasható a könyvekből. A kiadásukon dolgozó csapat érdeklődéssel várja a visszajelzéseket. 

*
Az igazi boldogság 10 titka” című ezen kiadványt Adam J. Jackson alábbi szavaival ajánljuk:

„A bőségben áradó Igazi Boldogság nem pusztán annyit tesz, hogy megszabadulunk a feszültségektől és nyomorúságtól, sokkal inkább jelenti azt, hogy örülünk az életnek, elégedettek vagyunk az élettel. Ez az élet csodálatának érzése...

Az igazi boldogság 10 titka könyv hőseinek többségét élő személyről mintáztam, az öreg kínai kivételével, akinek alakját több olyan bölcs férfi és nő személyéből gyúrtam össze, akikkel életem során találkoztam. Közös bennük, hogy mindannyian győzedelmeskedtek a személyes kríziseik fölött, és megtalálták a saját boldogságukat.

Remélem, hogy a történetek fellelkesítik majd az Olvasót és arra sarkallják, kövesse hőseink példáját, hogy megtapasztalja az Igazi Boldogság áldását.”

Az igazi boldogság 10 titka (könyv) író Adam J. Jackson

A sorozat egyéb kötetei:

Az igazi egészség 10 titka

Az igazi gazdagság 10 titka

Az Igaz Szeretet 10 Titka


Ezokönyvek Keleverustól webárúház