Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Ezoterikus és spirituális regények

Fő kategória >EZOTERIKUS KÖNYVEK >KÖNYV >EZOTERIKUS IRODALOM KÖNYVEK >Ezoterikus és spirituális regények

Sorrend:


Az örömök útján

Az örömök útján

Csaba testvér gondolatai a derűről, jóságról, hitről és bizakodásról

Böjte Csaba

Ebben a könyvben én a rosszal nem csatázok, csak olyan gondolatokat próbálok megfogalmazni, melyek engem a fényre vittek, örömmel, békével töltöttek el! Ezért is választottam könyvem címéül: Az Örömök Útján! Kisebb testvéri szeretettel ajánlom legkedvesebb gondolataimat, melyekről hiszem, hogy nemcsak igazak, de gyógyítva erőt, jövőt is adnak a kedves olvasóknak!
Szeretettel, Csaba testvér

Az örömök útján (könyv) író Böjte Csaba

 
1 990 Ft
Az öt bölcsesség lámája   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az öt bölcsesség lámája

Az öt bölcsesség lámája

Alexandra David-Neel - Jongden Láma

Ha valaki, úgy David-Neel asszony igazán belülről írhatta le a tibetieket, babonáikkal és varázslataikkal együtt: testestül - lelkestül benne élt ebben a világban. Megtanult tőlük egyfajta gondolkodásmódot, amely a miénktől teljesen idegen, de a maga rendszerén belül éppoly logikus - sőt - determinisztikus, mint például a középkori keresztény misztikusok világképe volt: a maga helyén és idején ésszerűen próbálta magyarázni azt, amit ésszel felfogni nem tud. (Benedek István) "Megmutatjuk az igazi Tibetet. Hamisítatlan férfiakat és asszonyokat, megtörtént eseményeket. De úgy, hogy a személyekben senki ne ismerjen magára, mégis az élő valóság legyen. Regény. Az első regény, amit tibeti láma írt a távoli Nyugat világának, hogy vele hóborította hazája fennsíkjainak tiszteletet és megbecsülést szerezzen. Így született meg ez a könyv Tibet elvarázsolt pusztaságain." (Alexandra David-Neel)

Az öt bölcsesség lámája (könyv) író Alexandra David-Neel - Jongden Láma

 

l.

 
3 500 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Az utolsó Rákóczi - A titokzatos Saint Germain gróf

Az utolsó Rákóczi - A titokzatos Saint Germain gróf

L.A. Langeveld

 

Saint Germain gróf okkult tudásának forrása homályba vész, azonban nem csupán a legmélyebb bölcsességnek volt birtokában, azt a gyakorlatba is átvitte.

 

Rejtély? Mítosz? Valóság?  Fikció?  Okkultizmus, spiritualizmus, névanagrammák, beavatások, Mediciek,  a rózsakeresztes Signor Gualdi,  a máltai lovagrend feje, Hompesch herceg, gróf Tzarogy? Vagy Ragoczy? Kabbalista? – És sorolhatnánk még a lehetőségeket, amelyek az alkimista, diplomata, kalandor, kémikus, feltaláló, költő, zeneszerző, orvos, látnok Saint Germain élettörténete kapcsán felmerültek a kortársak és az utókor fejében. Néhányan az 1789-es francia forradalom egyik titkos szellemi atyjának is vélik, az mindenesetre bizonyos, hogy jóslatban előre jelezte a királynénak a forradalom kitörését, a királyi család pusztulását és a Bourbon-ház  bukását. Saint Germain gróf okkult tudásának forrása homályba vész. Azonban úgy tűnik, hogy nem csupán a legmélyebb bölcsességnek volt birtokában, hanem azt a gyakorlatba is maradéktalanul átvitte. Saint Germain gróf tökéletesen jártas volt a keleti filozófiákban. A legtitokzatosabb talán az, hogy a halálának hivatalos dátuma után többen látni vélték és találkoztak, beszélgettek vele. Saint Germain gróftól eredeztették a „szabadság–egyenlőség–testvériség” eszméjét, melyet aztán egyik későbbi társadalmi vagy egyéb mozgalom sem tudta teljes mértékben kibontakoztatni. A húszas években a német-svájci Langeveld járt utána a „köd”-nek, és megírta az azóta is egyedülálló életrajzot, mely most jelenik meg először Magyarországon. Fordította Nagy Nóra. 

Az utolsó Rákóczi - A titokzatos Saint Germain gróf (könyv) író L.A. Langeveld

 

 
3 290 Ft
Belülről izzó tűz   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Belülről izzó tűz

Belülről izzó tűz

Carlos Castaneda

A Don Juan tanításai című magyarul is megjelent, világsikert aratott könyv szerzője Carlos Castaneda jó tíz évig tanulta a varázslómesterséget két indián varázslótól. Majd elérkezett a nagy próbatétel napja, amikor társaival együtt a hegytetőről a szakadékba vetette magát, és.. haja szála sem görbült. Hogyan történhetett ilyen csoda? Az indián varázslók beavatták tanítványaikat a látás rejtelmeibe, amely feltárja a teljes valóságot. Don Juan Matus megdöbbentő válaszokat ad az emberi élet alapkérdéseire: Honnan származik az élet? Valóban szilárd-e a földi világunk? Mi végre születtünk erre a világra? Mi lesz velünk a halál után?

Belülről izzó tűz (könyv) író Carlos Castaneda

 
3 500 Ft
-10%
Benáresz a kapu

Benáresz a kapu

Tolvaly Ferenc

 

Tolvaly Ferenc az El Camino - Az út, a Tibetben a lélek és a Boszporusz felett a híd című regényeinek életválsággal küzdő főszereplői előtt utazásaik során tárulkoznak fel az útkeresés és az újrakezdés lehetőségei. A lelki megrázkódtatásokkal teli, életre szóló nagy kalandok. A Benáresz a kapu Indiába visz el, és a hinduizmus ősi-élő sokrétű vallásából merít.

A főhőst felesége hirtelen, látszólag magyarázat nélkül hagyta el. Gyötri a kétség, "hajtja az értelmetlen múlt, a jelen kényszere és a jövő bizonytalansága". Szinte menekül Indiába, ahol fotóművészként objektíveket cserélve néz, de a képeket önmagán átszűrve lát: kitárul előtte az isteneket mindenben maguk körül érző emberek nyugalmának titka.

Egy idő után nem a kétségbeesett, megcsalt férj önsajnálata, hanem a magát is felfedező férfi ír eszméléséről. Elvezet a szent folyó, a Gangesz partjára, India elképesztő szegénységű és átmenetek nélkül pompázatos városain, falvain, sivatagain keresztül a lélek kapujához.

Mint Tolvaly Ferenc korábbi művei, így a Benáresz a kapu is olvasás közben átélhető, önismereti-tisztulási folyamatot kínáló hatalmas zarándoklat.

Benáresz a kapu(könyv) írója Tolvaly Ferenc

 

 

Benáresz a kapu

 
3 500 Ft
Kedv. ár: 3 150 Ft
Kezdete: 2014.02.27
A készlet erejéig!
-10%
Bengáli éjszaka

Bengáli éjszaka

Mircea Eliade

A szépíró Mircea Eliade legnépszerűbb regényének első kiadása.
Mircea Eliade (1907-1986), a nemzetközi hírű román vallástörténész, író és filozófus 1933-ban jelentette meg indiai élményei ihlette regényét, amelynek eredeti címe Maitreyi. Az európai ifjú és az indiai lány szerelmi története Eliade szépírói munkásságának máig legkedveltebb darabja. Több nyelvre lefordították (olasz, német, spanyol, francia, angol), Bengáli éjszakák címen meg is filmesítették (1988), Hugh Granttal a főszerepben. A regényből magyarul eddig csak részletek jelentek meg rangos irodalmi folyóiratok lapjain, vagyis a szépíró Eliade most mutatkozik be a magyar olvasók előtt.
A csodaszép keleti mese főszereplője az Indiában dolgozó, angol úriember, bizonyos Allan, aki az ország infrastruktúrájának fejlesztésén dolgozik Kalkuttában. Egy nap azonban megismerkedik pártfogója és szállásadója gyönyörű lányával, Maitreyivel, aki észrevétlenül rabul ejti a szívét
Eliade regénye olyan szerelmi történet, amelynek minden lapjáról árad az idegen kultúrával való találkozás, a keleti világ felfedezésének olykor fájdalmas, máskor elbűvölő, de mindig felkavaró élménye.

Bengáli éjszaka (könyv) író Mircea Eliade

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2017.02.12
A készlet erejéig!
Benső útjaimon   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Benső útjaimon

Benső útjaimon

Felelősségünk a világban

Shirley Maclaine

Shirley MacLaine talán mindent elért, amit hagyományos értelemben boldog és sikeres életnek tartunk. Nevét az egész világon ismerik, számtalan film - többek között az Irma, te édes! vagy a Becéző szavak - főszerepét játszotta el, mégsem érezte életét teljesnek. "Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél" - Fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot.Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot. Az Amerika különböző városaiban rendezett, önfejlesztő tréningek vezetésével szeretne hozzájárulni egy egészségesebb és boldogabb világ megteremtéséhez. Mint a történelem során annyian, ő is megfogalmazta a ma is aktuális kérdést: mi az oka a sor háborúnak, békétlenségnek, és ki a felelős mindezekért. Sajnos hajlamosak vagyunk a problémák okát mindig másokban keresni. Pedig ahhoz, hogy megoldjuk, és ne szaporítsuk a bajt, a felelősséget nekünk magunknak kell vállalnunk.SHIRLEY MACLAINE SAJÁT TAPASZTALATAIT, ÉLMÉNYEIT OSZTJA MEG VELÜNK, KÖNYVÉT AZOKNAK AJÁNLJA, AKIK ÖNMAGUK TÖKÉLETESÍTÉSÉN MUNKÁLKODNAK.

 

Benső útjaimon (könyv) író Shirley Maclaine

 
2 200 Ft
Benső útjaimon 2015

Benső útjaimon 2015

Shirley MacLaine

Shirley MacLaine talán mindent elért, amit hagyományos értelemben boldog és sikeres életnek tartunk. Nevét az egész világon ismerik, számtalan film főszerepét játszotta el, mégsem érezte teljesnek az életét.
„Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél” – fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot. Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot.

Az Amerika különböző városaiban rendezett önfejlesztő tréningek vezetésével szeretne hozzájárulni egy egészségesebb és boldogabb világ megteremtéséhez. Mint a történelem során annyian, ő is megfogalmazta a ma is aktuális kérdést: mi az oka a sok háborúnak, békétlenségnek, és ki a felelős mindezekért. Sajnos hajlamosak vagyunk a problémák okát mindig másokban keresni. Pedig ahhoz, hogy megoldjuk, és ne szaporítsuk a bajt, a felelősséget nekünk magunknak kell vállalnunk.

Shirley MacLain saját tapasztalatait, élményeit osztja meg velünk a tőle megszokott kellemesen könnyed, de mégis mély, érthető stílusban. Könyvét azoknak ajánlja, akik önmaguk tökéletesítésén munkálkodnak.

Benső útjaimon 2015 (könyv) író  Shirley MacLaine

 
2 690 Ft
-10%
Beszélgetések Srí Ramana Maharsival

Beszélgetések Srí Ramana Maharsival

Srí Ramana Maharsi

Srí Ramana Maharsit, aki tizenhat éves korában felismerte a világ alapjául szolgáló legfőbb Valóságot, India legnagyobb bölcsei között tartják számon. Sugárzóan egyszerű életének nagy részét a szent hegy, az Arunácsala közelében töltötte, és főként csendes jelenlétének átformáló erejéről, makulátlan életéről és kompromisszumok nélküli tanításáról volt ismert. Halála után több mint fél évszázaddal még mindig egyre növekvő számban fordulnak hozzá útmutatásért az igazság keresői.

„Gyakran megkérdezik tőlem: »Ha egy lakatlan szigetre kerülnél, és csak egy könyvet vihetnél magaddal, melyik lenne az?« A könyv, amelyet a kezedben tartasz – Beszélgetések Srí Ramana Maharsival –, az egyik abból a kettő-háromból, amelyet mindig említek. Ráadásul a Beszélgetések a következő tekintetben élen jár a listán: ez C”

(Ken Wilber)

„Kérdés: Milyen a Valóság természete?

Maharsi: Kezdet és vég nélkül létezik, azaz örök. Mindenütt létezik, azaz végtelen. Minden forma, változás, erő, anyag és szellem mögött ott húzódik. A sok (jelenség) változik és elmúlik, az Egy (Lényeg) azonban mindig megmarad…
Az Önvaló az egyetlen Valóság. Ha a hamis azonosulás eltűnik, a Valóság folytonossága nyilvánvalóvá válik. Ez nem jelenti azt, hogy a Valóság itt és most ne lenne jelen. Mindig jelen van, és örökké ugyanaz.”

Beszélgetések Srí Ramana Maharsival (könyv) író Srí Ramana Maharsi

 
5 990 Ft
Kedv. ár: 5 390 Ft
Kezdete: 2018.03.27
A készlet erejéig!
-10%
Biff evangéliuma

Biff evangéliuma

aki Jézus gyerekkori haverja volt

Christopher Moore

Jézus születésének történetét jól ismerjük. Csakúgy, mint bölcs tanításait, dicső cselekedeteit és isteni önfeláldozását a harmincadik születésnapját követően. De Isten Fiának gyermekkoráról és felnőtté válásának történetéről senki nem tud semmit - Biffet, a Messiás legjobb haverját kivéve, akit most az Úr parancsára feltámaszt egy Raziel nevű botcsinálta angyal, hogy írja meg a saját evangéliumát. Úgyhogy Biff egy szállodai szobába zárva nekiáll elmesélni az elveszettnek hitt évek történetét. Senkit és semmit nem kímélve végre kipakol a maga sajátos stílusában (persze, hogy nem véletlenül törölték ki őt az evangéliumokból), és megosztja velünk, hogy hogyan is történt minden valójában, a betlehemi jászoltól egészen a Golgotáig. Biff evangéliuma tele van izgalmas kalandokkal, szerelemmel, varázslattal, gyógyítással, kung-fúval, halottkeltéssel, démonokkal és dögös csajokkal. De bármi is történjen velük, egy biztos: Biffet nem olyan fából faragták, hogy csak úgy szó nélkül hagyja a legjobb barátját keresztre feszíteni. Nem. Ő harcolni fog a végsőkig.

Biff evangéliuma (könyv) író Christopher Moore

 
3 680 Ft
Kedv. ár: 3 310 Ft
Kezdete: 2018.05.27
A készlet erejéig!
-10%
Bolygóépítők

Bolygóépítők

 

Pápai T. Simon

 

Egy átlag polgár felháborodik, ha felfogásával összeegyeztethetetlen, amit környezetében tapasztal. Panaszkodik, tüntet, vagy dühében maga is rombol. Charles Astor mérhetetlenül gazdag, ráadásul hasonló helyzetű barátok segítik abban, hogy egy másik- élhetőbb - világot építtessen a világűrben, miközben e tevékenység még hasznot is hoz a sajátos vállalkozás számára. A hatalmas feladat sokrétű szervezést kíván, hátráltatók, néha ellenségek leküzdését. A Bolygóépítők című sci-fi az ötlettől a megvalósulásig mutatja be a folyamatot, kérdések és lehetséges válaszok sokaságával.

A Bolygóépítők című könyvet a fenntartható fejlődés kérdéskörével kapcsolatos kételyek hívták életre. A történet főhőse úgy véli, nincs mód tömegméretben megállítani a pusztulásba rohanást, de egyes kiválasztott keveseket ki lehetne menteni a szemét és kosz földi világából, a vallási, etnikai torzsalkodások, az erőforrások birtoklásáért folyó kíméletlen, embertelen harc helyszíneiről. Az egyre fejlettebb technika lehetővé teszi aszteroidák begyűjtését, nyersanyag-feldolgozók világűrbe telepítését, a termék jó pénzért értékesíthető, a melléktermékből pedig űrtelepülések építhetők. Kiket érdemes, kiket szükséges kimenteni, hogy az emberi faj fennmaradhasson akkor is, ha a földi összecsapások várható következménye nagyon hamar ember-milliárdok megsemmisülését eredményezi? Mi a család jövője, miként alakulhat férfi-nő kapcsolata, szükséges-e bank, biztosító, börtön, egyház és papság, milyen államforma teszi lehetővé a megfelelő társadalmi és egyéni boldogulást, milyen egyéni életcélok és lehetőségek kínálkoznak egy ember építette világ lakói számára? A tapasztalt, dúsgazdag üzletember - hasonlóan borúlátó, dúsgazdag barátaival összefogva - megvalósítja tervét, miközben számtalan veszélyt, ellenséges próbálkozást kell hárítania.

A szerző Pápai T. Simon magyar-történelem szakos, jelenleg is tanító középiskolai tanár. Diplomáit részben a Pécsi Tanárképző Főiskolán, részben az ELTE Bölcsészettudományi Karán szerezte. Bolygóépítők című könyvében sok a történelmi hivatkozás, de a műszaki ismeretek iránt érdeklődők is hasznos információkhoz juthatnak.

Bolygóépítők (könyv) író Pápai T. Simon

 
3 300 Ft
Kedv. ár: 2 970 Ft
Kezdete: 2019.01.31
A készlet erejéig!
Boszorkány kontra Pap

Boszorkány kontra Pap

Evva Lena di Reirossi, Pater Prospero, Veronica Chiave

Ugyan milyen segítséget adhat Prospero atya szerelmi bánataimra, hiszen Ámor nyila őt soha nem érheti el, soha nem volt és nem is lesz benne tapasztalása. És Evvalena pedig mit is tudhatna a Mennyek birodalmáról, amikor szellemeket idéz és táncot jár a Holdnak?
Én csak egy egyszerű kereső vagyok, keresem a nekem kikövezett utat, mely a megértéshez és a bizonyossághoz vezet. A régi utak ugyan biztonságot adnak, ám az új ösvények úgy vonzanak, mint a kalandort az ismeretlen feltérképezése. Ezért Isten bocsássa meg nekem, tévelygő gyermekének, hogy a miértekre a válaszokat nemcsak az atyánál és a kereszténységben keresem!
Veronica 

"Ez a könyv egy rendkívül érdekfeszítő, izgalmas történeteken keresztül megmutatkozó iránytű a hitevesztett, önmagát kereső, segítségre szoruló ember számára. Mindezek mellett értékes ismereteket sajátíthatunk el az okkultizmus és a kereszténység ez idáig titkos tanaiból két karizmatikus, lenyűgöző személyiséggel rendelkező lelki vezető által.
Igen nagy felismerés volt a számomra, hogy ez a régi "ellentét", csatározás még a napjainkban is élő valóság."
Dariussza r.s.

"Ebben a könyvben egy katolikus pap harcát szemlélhetik, melyet egy minden eltökéltséggel megáldott boszorkánnyal vív, olyannal, akit pár száz évvel ezelőtt még megégettek volna! Itt a pró és kontra dialógus gondolatai és érzései égetik majd azok lelkét, akik ebben maguk is érintettek, s hajlandók a viadalba lelkileg-szellemileg bekapcsolódni. Egy biztos: a harc a lelkekért folyik!"

Boszorkány kontra Pap )könyv) író Evva Lena di Reirossi, Pater Prospero, Veronica Chiave

 
3 500 Ft
-10%
Boszorkány voltam Velencében

Boszorkány voltam Velencében

Evva Lena di Reirossi

Evva Lena di Reirossi, a velencei igéző tekintetű, buja varázslónő öt évesen éli meg az első, ám drámai kimenetelű szerelmi kalandját, mely által igen korán megmutatkozik a benne lakozó boszorkányerő. A tizenhetedik életévét sem tölti be, amikor reményteljes vágyai szertefoszlanak korai özvegysége és gyermeke elrablása miatt.

A megélt tragédiák arra ösztönzik, hogy a boszorkányság alapos ismeretével felvértezve kezébe vegye a saját, és időnként mások életét. Innentől kezdve csak egyetlenegy cél vezérli, az öröklétig tartó szerelem megszerzése, melynek érdekében még az ördöggel is szövetséget köt, s ha kell bosszúvágyát is szabadjára engedi. Az élete misztikus kalandok és bűbájjal átitatott, erotikában bővelkedő, s olykor tragédiába torkolló szerelmek hosszú sora.

Szerelem, erotika és bűvölet... Talán e három szóval jellemezhető leginkább Evva Lena mozgalmas élete, miközben igen értékes ismereteket szerezhetünk a XIX. századi, elsősorban a Velencében gyakorolt okkultista eljárásokról, a titkolt kereszténymágia rítusairól, szellemidéző szeánszokról, gyógyfüves módszerekről.

A sorok olvasása közben megszűnik a tér és az idő, s így egy történelmileg hiteles, ám mégis lélegzetelállítóan varázslatos világ közepén belekóstolhatunk az örök élet elixírjébe. A szó szerint lenyűgöző olvasmány gyakorlatilag egy boszorkány tankönyv és egy buja erotikával átszőtt szerelmes regény varázslatos elegye nagy adag lélektannal és humorral megfűszerezve.

A Boszorkány voltam Velencében könyv kötelező olvasmánya minden olyan leánynak és asszonynak, akik nőiességük teljes birtokában szeretnének lenni, hogy majd igéző bájaikkal képesek legyenek szerelmet bevonzani, megtartani, és örök boldogságra csábítani választott kedvesüket.

 

Javasolt azoknak is e minden értelemben szellemes iromány, akik a boszorkányság tudományában kívánnak jártasságot szerezni, mert az itt bemutatott rítusok az európai hitvilág mai napig gyakorlatban lévő mágikus és szakrális szertartásait elevenítik fel.

Boszorkány voltam Velencében (könyv) író Evva Lena di Reirossi

Boszorkány voltam Velencében

 
4 990 Ft
Kedv. ár: 4 490 Ft
Kezdete: 2015.12.21
A készlet erejéig!
Búcsú a biztonságtól   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Búcsú a biztonságtól

Búcsú a biztonságtól

Richard Bach

Ebben a könyvben az én kis gondolat-finomítómban létrejött találkozások egyikének a történetét írom le, meg azt, amit tanultam belőle, és azt is, hogyan változott meg az életem ettől a tanulságtól.

Ha a gyermek, aki egykor voltunk, ma megkérdezne, mi volt életünk legfontosabb tanulsága – mit mondanánk el neki, és cserébe mire döbbennénk rá mi magunk?

Búcsú a biztonságtól (könyv) író Richard Bach

 
2 900 Ft
-10%
Camino

Camino

A lélek utazása

Shirley Maclaine

Azt mondják, hogy a Camino - az út - közvetlenül a Tejút alatt húzódik azon ősrégi vonalak mentén, amelyek a felettük ragyogó csillagrendszerek energiáját tükrözik vissza... A Santiago Caminót több ezer éve járják szentek, bűnösök, hadvezérek, az élet számkivetettjei, királyok és királynők. Aki vállalkozik rá, az a legmélyebb spirituális értelmet, és a mélyénnel való konfliktusainak megoldásait kutatja.

Shirley MacLaine csaknem négy évtizede kezdett merész vállalkozásába, hogy megossza olvasóival a világ spirituális értelmezése terén szerzett tapasztalatait. Az utazás két névtelen, kézírásos levéllel kezdődött, melyek arra ösztönözték Shirley-t, hogy járja végig a Santiago de Compostela-i zarándokutat. Ez egy ősi - és a hagyomány szerint varázslatos - zarándokút. Assisi Szent Ferenctől és Nagy Károlytól kezdve Ferdinánd királyon és Izabella királynőn át Dantéig és Chaucer-ig sokan vállalkoztak a csaknem 500 mérföldes út megtételére. Shirley MacLaine írása valóságos kincs, az elme és a szív páratlan képességét tükrözi. A Camino titokzatos energiája révén megmutatkozó felismerések mérlegelése és boncolgatása közepette végigjárja a Compostelába vezető kimerítő utat, mely fokozatosan egyetemes úttá, a lélek utazásává alakul. Lélegzetelállító látomások és felismerések segítségével Shirley megérti a világegyetem jelentését, bepillantást nyer az emberi genezisbe, a nemi különbségek és a szexualitás lényegébe, meglátja a magasabb szintű szeretet ösvényét.

Camino (könyv) író Shirley Maclaine

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.10.14
A készlet erejéig!
-10%
Camino de Santiago térképek

John Brierley

Camino de Santiago térképek Az El Camino zarándokút csak térképeket és rövid leírást tartalamzó útikalauza, amely az úgynevezett francia útvonalat mutatja be St. Jean Pied de Porttól Santiago de Compostelláig 33 szakaszra osztva az utat. Tartalmazza tovább a Finisterre-ba vezető utat is (3 szakaszra osztva) mindazoknak, akik "a világ végén" akarják magukról lemosni az út porát az óceánban. 112 színes oldal puhafedelű kötésben teljes útvonal áttekintő, 36 részletes térkép javasolt napi bontásban kitérőkkel és opcionális útvonalakkal, zarándokszállások és egyéb szállások listája, 21 várostérkép.

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Csillámpor

Csillámpor

Pető Csilla

A Lélekcsillámok folytatásaként megjelenő új könyvem egy igazi energiabomba, amit bármikor elővehetsz, amikor úgy érzed, elakadtál az életedben, fejlődni, vagy teremteni szeretnél! 
Erőt meríthetsz belőle nap, mint nap!
Mindent, amit eddig megálmodtál valóra válthatsz, függetlenül attól hány éves vagy! 
Varázsolj magadnak egy bőséggel teli, egészséges boldog életet, és használj hozzá csillámport!

Mosolyokkal teli csodákat!

Pető Csilla

A szerzőről:

Az írás mellett alternatív manuális technikával foglalkozom. A módszer neve:

Bowen technika.

2011 óta segítem, támogatom az embereket az öngyógyítás útján.

Az érzés, hogy tehetek bármit azért, hogy a fájdalmak megszűnjenek, hogy mosolygósabb arcokat látok nap, mint nap, bárminél többet ér!

Missziónak tartom, hogy támogassam a gyerekeket és az idős embereket!

Az öngyógyulás útjának három fontos lépése van: megértés szellemi szinten, az elfojtott érzelmek oldása, és a test fizikai szintű támogatása.

A kliens oldaláról pedig: a gyógyulásba vetett hit és türelem!

A Bowen technika, gyengéd, egyszerű és fájdalommentes és nagyon hatékony!

Várok mindenkit szeretettel!

Pető Csilla

Diplomás Bowen alkalmazó

www.csillagbowen.com

Csillámpor (könyv) író  Pető Csilla

 
2 900 Ft
-10%
Csodák

Csodák

Mik a csodák, miért történnek, és hogyan változtathatják meg az életünket

Eric Metaxas

A csodák jelenségének szemnyitogató és inspiráló feltárása a New York Times népszerűségi listáját vezető Bonhoeffer - Pásztor, mártír, próféta, kém szerzőjétől.

Mik a csodák, és miért hisznek olyan sokan bennük? Mit mondanak nekünk magunkról? És mihez kezdünk az olyan megtapasztalásokkal, amelyeket nem tudunk megmagyarázni?

A Csodákban Eric Metaxas lenyűgöző - időnként egyenesen felvillanyozó - bizonyítékokat tár elénk arra nézve, hogy van valami valóságos, amivel számolnunk kell, akármit is gondoltunk idáig erről a témáról. A Csodák egyben időszerű, átgondolt, udvarias válasz az "Új Ateisták" - Richard Dawkins, Christopher Hitchens és Sam Harris - könyveire, akik szenvedélyesen bizonygatják nemcsak a csodák és a természetfeletti lehetetlenségét, hanem azt is, hogy egyenesen káros hinni ezekben.

Metaxas - akit az ABC News "a hit szellemes nagykövetének" nevezett - a témához illő súllyal és széles látószöggel foglalkozik a csodákkal, a hit és a tudomány összeegyeztethetőségétől kezdve az olyan megdöbbentő, de jól dokumentált, valódi történetekig, melyeknek szereplőit maga is jól ismeri.

C. S. Lewisnak a témában írt 1947-es könyvének aktuálisabb, anekdotázóbb és személyesebb hangvételű változata; erőteljesen, ugyanakkor kedvesen hívja fel a figyelmünket arra, hogy a csodák nem csupán lehetségesek, de sokkal gyakoribbak is, mint azt a legtöbben valaha is képzeltük volna.

Csodák (könyv) író Eric Metaxas

 
3 450 Ft
Kedv. ár: 3 105 Ft
Kezdete: 2015.10.30
A készlet erejéig!
Csodás ​álmok jönnek

Csodás ​álmok jönnek

Richard Matheson

Mi történik velünk, halálunk után? Chris Nielsennek elképzelése sincsen, egészen addig, míg egy váratlan baleset véget nem vet rövid életének, elválasztva ezáltal szeretett feleségétől, Annie-től. Chrisnek muszáj felfedeznie az élet igaz természetét a halál után, de még a Mennyország sem teljes Annie nélkül, és mikor felesége öngyilkossága végérvényesen elválasztja őket egymástól, Chris kockára teszi a lelkét, hogy megmentse Annie-t az Örök Kárhozattól. Richard Matheson gyönyörű történetéből azonos címmel film is készült 1998-ban Robin Williams főstereplésével 

Csodás ​álmok jönnek (könyv) író Richard Matheson

 
2 500 Ft
-10%
Don Juan tanításai

Don Juan tanításai

Carlos Castaneda

Carlos Castaneda antropológus hallgatóként tanítványul szegődik Don Juan, jaki indián varázsló mellé, aki tudásának egyre mélyebb rétegeit tárja fel előtte, beavatja a látás, a módosult tudatállapotok, Mexikó és a másik világ titkaiba. A Don Juan tanításai Carlos Castaneda első és legsikeresebb írása.

1960 nyarán, amikor még antropológia szakos hallgató voltam a Los Angeles-i California Egyetemen, többször leutaztam délnyugatra, hogy az ottani indiánok által használt gyógynövényekről gyűjtsek anyagot. A könyvben leírt események az egyik ilyen utam során kezdődtek. Azelőtt is többször találkoztam Don Juan-nal, de mindig csak antropológiai megfigyelő minőségemben. Korai beszélgetéseink során titokban készítettem jegyzeteket, s később emlékezetemre támaszkodva rekonstruáltam a teljes beszélgetést. Amikor azonban a tanítványa lettem, Don Juan nagy nehezen megengedte, hogy leírjak mindent, ami elhangzik. A Don Juan tanításai könyv első részében válogatást közlök jegyzeteimből, amelyek a tanulóidőm alatt átélt nem szokványos valóság állapotaival foglalkoznak. A könyv második felében pedig az első rész adatai alapján készített strukturális elemzést nyújtok. Igyekeztem Don Juan tanításai t logikus gondolati rendszerként bemutatni, amely alkalmas arra, hogy a tanítványt elvezesse egy olyan fogalomalkotási szintre, amely megmagyarázza az általa átélt jelenségek világát.

 

Don Juan tanításai (könyv) író Carlos Castaneda

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 290 Ft
Kedv. ár: 2 960 Ft
Kezdete: 2014.10.24
A készlet erejéig!
Edgar Cayce élete és filozófiája   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Edgar Cayce élete és filozófiája

Edgar Cayce élete és filozófiája

Thomas Sugrue

Edgar Cayce élete szorosan összefonódik a hipnózis történetével. Tisztánlátó képességének köszönhetően negyvenhárom éven keresztül diagnosztizált. Híres próféciáit és gyógyításait kizárólag transzban adta elő, s az esetek több mint kilencven százalékában ezek tökéletesen helytállónak bizonyultak. Harmincezer eset feljegyzését hagyta hátra, amelyeket a betegek írásbeli nyilatkozatai és az orvosok beszámolói támasztanak alá. Sosem tartott nyilvános demonstrációt, nem kereste a népszerűséget, nem jósolt, nem akart meggazdagodni. E könyv  szerzője Thomas Sugrue 1927-ben találkozott először Caycevel, de már korábban elkezdte gyűjteni az anyagot a könyvhöz, melyet attól fogva folyamatosan bővített. Így született meg ez a lebilincselő regény egy különleges ember életéről és munkásságáról. (a könyvet korábban Edgar Cayce története címen hirdette a kiadó)

Edgar Cayce élete és filozófiája (könyv) író Thomas Sugrue

 

 
3 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Egy mester emlékiratai

Egy mester emlékiratai

Történetek egy spirituális mestertől

Adamus Saint-Germain

Olyan történetek gyűjteményét tartod a kezedben, kedves olvasó, amelyeket Adamus Saint-Germain mesélt el a hallgatóságának a különböző előadásain világszerte. Az elbeszélések azzal a céllal íródtak, hogy segítsenek ráismerni önmagadra mind Mesterként, mind tanítványként. Az igazán beavató történetek Adamus összetettebb tanításain alapulnak.

"Ebben a könyvben - csakúgy, mint az életben - a Mester és az ember személye egy és ugyanaz."

Adamus Saint-Germain

Egy mester emlékiratai (könyv) Adamus Saint-Germain

 
2 800 Ft
-10%
Egyiptomi kulcsok

Amiről a Da Vinci-kód semmit nem tud!


Stella Maris


Elsöprő erejű könyv azoknak, akik nem csak szeretik az izgalmas kalandokat, hanem az Igazságot is szomjazzák. Rég elfeledett Tudás sarjadhat minden olvasóban, aki kezébe veszi Stella Maris műremekét. Megtudhatja, mi az összefüggés Jézus, Egyiptom, a szexualitás szakrális volta és a titokzatos Őrzők között. Az Egyiptomi kulcsok évezredes hazugságokat leplez le. És hogy mi köze mindehhez a Vatikánnak, a titkos társaságoknak, a CIA-nak és a bolygónkat csendben irányító háttérhatalomnak? Jó kérdés... A könyv kulcsokat ad az Igazi válaszokhoz. Egyiptomi kulcsokat.

 
3 350 Ft
Kedv. ár: 3 015 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Együtt, külön utakon   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Együtt, külön utakon

Együtt, külön utakon

A mi Caminónk

Simon Brigitta - Bidnay Csaba

Talán minden ember életében eljön egy pillanat, amikor úgy érzi, nem ott van, ahol lennie kellene, nem azt csinálja, amit szeretne, és ő maga sem az, aki valójában lenni akart. Számomra is elérkezett ez a pillanat, és hirtelen nem tudtam, hogy mostanáig rossz irányban mentem-e, vagy csak leáldozott annak az ideje, ami eddig volt. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a sors megadta a lehetőséget, hogy változtassak, és én vállaltam is a kockázatot, de úgy éreztem, mielőtt valóban más vizekre evezek, meg kell állnom visszatekinteni, értékelni és elgondolkodni a jövőmről. A megszokott otthoni környezet a folyamatos zsongás miatt nem jöhetett szóba. A legalkalmasabbnak egy egyedül megtett, hosszú zarándoklat tűnt, amelyet kerékpáron, Budapesttől az Atlanti-óceán spanyol partjáig terveztem. Ekkor még nem tudtam, hogy a 3000 kilométeres út miféle kincseket és csapdákat tartogat számomra Bidnay Csaba

"Mi vesz rá egy kétgyermekes, fiatal nőt, hogy hátrahagyva kiskamasz gyermekeit, otthonát és alapvetően harmonikus hétköznapjait, hátára vegyen egy 13 kilós hátizsákot, lábára bakancsot húzzon, és teljesen egyedül világgá menjen? Sokan kérdezték ezt tőlem. Szent Jakab nyomán járva a Caminót, lépésről lépésre hullottak le rólam a kötelékek, amelyek hétköznapjaimhoz láncoltak. Eltávolodva addigi valóságomtól, a kemény küzdelmek, őszinte belső párbeszédek és az égiek mindent látó tekintete által lecsupaszítva, esélyt kaptam, hogy megízleljem az ÉN VAGYOK állapotát. 800 kilométeres gyaloglásom Saint-Jean-Pied-de-Porttól Santiago de Composteláig szédítő utazássá vált testi, lelki és spirituális szinten egyaránt." Simon Brigitta

Együtt, külön utakon (könyv) író Simon Brigitta - Bidnay Csaba

 
3 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
-10%
El Camino - Az út, ami hazavisz

Sándor Anikó


Amit itt leírtam, nem a képzelet szüleménye.
Legyalogoltam a nyolcszáz kilométert, és átéltem minden pillanatát. Remegtem a döbbenettől, amikor kézzel foghatóvá vált a csoda, és sírtam a zavarodottságtól, amikor nem értettem, mi történik velem.
Ha más meséli, amit ott átéltem, azt mondom, túl színes a fantáziája.

 
2 940 Ft
Kedv. ár: 2 646 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Elindulni sosem késő

Elindulni sosem késő

Az én Caminóm

Horváth Beáta

"Mindegy merre indulunk. A lényeg, hogy úton legyünk, hogy keressük a választ a kérdéseinkre.
A Camino, az út, olyan, mint maga az élet. Kicsiben, rövidebben, de minden benne van, mindent átélsz. Szépséget, örömöt, megpróbáltatást. A lent és fent érzését, a kétségbeesést, a csodás szárnyalást. Fázol és nevetsz. Pillanatról pillanatra változik minden. Minden érzést megélsz, ami az emberi szívben megteremhet. Olyan, mint egy óriási, csodaszép szivárvány, ami ezernyi színben játszik.
A könyv szerzője és főszereplője Horváth Beáta középkorú nő, aki elhatározza, hogy elmegy a Caminóra.
Az Elindulni sosem késő könyvben napokra van felosztva a cselekmény. Honnan, hová, hány kilométert tett meg, kikkel, milyen élettörténetekkel találkozott. Közben folyamatosan bontakoznak ki a múlt történései, a nő életének apró mozzanatai, útkeresésének állomásai, az útkeresése közben felmerült gondolatok, érzések, tanítások.
A fő üzenete a könyvnek, hogy soha nincs késő semmihez. Nincs késő, hogy elindulj az utadon. Soha nincs késő ahhoz, hogy beteljesítsd az álmaidat, a vágyaidat. Kiderül, hogy az embernek milyen kevés is elég, hogy a tárgyaknak valójában nincs értékük, hogy a boldogság nem attól függ, mennyi mindent birtokolsz. Ám érzelemből, szeretetből, melegségből soha nem elég. És igaziból csak erre van szükségünk.
Olvasmányos, párbeszédekkel tarkított könyv az Elindulni sosem késő, ugyanakkor szórakoztat, segítséget nyújt, és hasznos tudnivalókat ad a Caminóra készülőknek. "

Elindulni sosem késő (könyv) író Horváth Beáta

 
2 490 Ft
Kedv. ár: 2 240 Ft
Kezdete: 2014.11.04
A készlet erejéig!
és sosem jártam iskolába

és sosem jártam iskolába

egy boldog gyermek története

André Stern

André Stern, akinek sohasem kellett iskolába járnia, beszámol gyermekkorának sokszínű mindennapjairól, ahol nyoma sem volt stressznek és teljesítménykényszernek. Elmeséli, hogyan tanult meg három évesen olvasni, és miért volt az mégis teljesen rendben, hogy végül olvasása csak nyolc évesen vált készségszintűvé. Elmondja, hogyan lehetséges, hogy szinte mindent meg tud javítani, hogyan fedezte fel a pi-számot egy lego-markoló összeszerelése közben, milyen hatással volt személyiségének fejlődésére Marcel Proust életműve, és hogyan fedezte fel a zene és a számítógépek világát. Immáron Európa-szerte heves vita folyik arról, hogy iskoláink vajon nem egy olyan zubbonyba kényszerítik-e gyermekeinket, amely többségük számára már túl szűk? André Stern könyve egy nem dogmatikus hozzájárulás ehhez a véleménycseréhez.

és sosem jártam iskolába (könyv) író André Stern

 
3 500 Ft
-10%
Éva

Éva

William Paul Young

John, a Begyűjtő különös helyen él; szigete a világok határán fekszik, egy dimenziók közti redőben. Egy nap az óceán hatalmas konténert sodor a partra, melyben tizenkét holttest hever. A roncsok közt kutatva John egy fiatal lányra bukkan, aki csodával határos módon túlélte a tragédiát. A sziget Gyógyítói és Tudósai hamarosan felfedezik, hogy a lány genetikai adottságai nem mindennapiak: teste minden egyes sejtjében ott hordozza az egész emberiséget...
Lilly felépülése lázálmokkal és hallucinációkkal terhes, látomásai során Éva, Minden Élők Anyja látogat el hozzá, hogy felfedje előtte az elfeledett igazságot a teremtésről és a bűnbeesésről. Álom és ébrenlét, mitológia és valóság fonódik szorosan egymásba, Lilly pedig ráeszmél, hogy neki is óriási szerepe van az események alakulásában, a tét pedig nem más, mint Ádám és Éva leszármazottainak múltja és jövője. Az Éva a mindenki által jól ismert teremtéstörténet példátlanul merész újraértelmezése, különleges munka, ami vélhetőleg egész generációkat fog inspirálni. William. Paul Young Kanadában született, gyerekkorát viszont Új-Guinea bennszülött törzsei között töltötte misszionárius szüleivel. Kezdetben csupán közeli barátainak és családtagjainak írta történeteit, míg A Viskó (melynek megírásában saját, fiatalkori útkeresése inspirálta) el nem hozta számára az ismertséget.

Éva (könyv) író William Paul Young

 
3 300 Ft
Kedv. ár: 2 970 Ft
Kezdete: 2016.08.22
A készlet erejéig!
-10%
Felhőszobrász /fantasztikus novellák/   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Felhőszobrász /fantasztikus novellák/

Felhőszobrász /fantasztikus novellák/

Szepes Mária

A magas művészi nívón, szépprózában megírt, fantasztikus novellák az irodalom időtlen csemegéinek számítanak, ha csak Edgar Allen Poe vagy Oscar Wilde remekléseit említem. A Felhőszobrász bizarr s a legkülönfélébb témák dimenzióiban cserkésző, néha meghökkentő kirándulások gyűjteménye. E merész vállalkozásnak csak a jó ízlés szab határt - bár sokszor megkísérti a határtalant.

Felhőszobrász /fantasztikus novellák/ (könyv( író Szepes Mária

 
2 290 Ft
Kedv. ár: 2 060 Ft
Kezdete: 2017.12.02
A készlet erejéig!
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Fényből szőtt szavak

Fényből szőtt szavak

Megtalálod benne életed személyes kulcsait.

Solvana

 

 

Fényből szőtt szavak (könyv) költő Solvana

 
2 500 Ft
Fényigény

Fényigény

Molnár Ottilia

A könyvben hangoskönyv melléklet is található. A 40 vers a költőnő saját előadásában hallható zenei aláfestéssel. 

"Itt voltam.
S míg itt vagyok
megragadom a holnapot - 
megragadom, mert mennem kell
valamit még tennem kell - 
magamért - 
mert nem elég.
Több fény kell, hát világítsatok - 
világítsatok és tartsatok a fénybe,
hogy beleolvadhassak végre..."

Az írónő Molnár Ottilia másik verseskötete Lélek-jelenlét címmel, ebben a kategóriában megtalálható.

Fényigény (könyv) író Molnár Ottilia

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
-10%
Füves könyv

Márai Sándor

 

Olyasféle ez a könyv, mint a régi füves könyvek, amelyek egyszerű példákkal akartak felelni a kérdésekre, mit is kell tenni, ha valakinek a szíve fáj, ha elhagyta az Isten. Nem eszmékről és hősökről beszél, hanem arról, aminek köze van az emberhez. Elemi ismereteket kíván közvetíteni az emberi élet alapigazságait illetően.

 
2 690 Ft
Kedv. ár: 2 421 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Goldspirit - A Földre szánt szerelem

Goldspirit - A Földre szánt szerelem

Illés Sarolta

Sára, a fiatalos főszerkesztő és családanya elszántan kutatja a tarot és a bolygók titkait, de még ő sem számít arra az elképesztő eseményre, ami fenekestül felforgatja az életét. Bár tarot mestere szavaiból sejthetné, hogy egy különleges férfi megváltoztat körülötte mindent, a nő túlságosan is elmerül könyv - terve megvalósításában. Szerencsére három serény arkangyal figyelemmel követi a sorsát, ám a csillagokban megírt jövő beteljesüléséhez Sárának is jó döntéseket kell hozni. A jóslás és a csillagbölcselet világába is bepillantást nyújtó regény a budapesti helyszínektől az izlandi vulkánokig repíti olvasóját, hőseinek pedig sok humoros fordulattal kell megküzdeni, míg rátalálnak a szerelemre.

Goldspirit - A Földre szánt szerelem (könyv) író Illés Sarolta

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.10.18
A készlet erejéig!
Ha tükörbe nézek

Ha tükörbe nézek

A pálmalevelek titkai

Johanna Walter

Ha tükörbe nézek című könyv tartalma:

"Azt az érzést, amit ott éreztem, sohasem fogom elfelejteni. Egyszerűen csak billegtem, miközben olyan erősen álltam a lábamon, mint még életemben soha!… stabil és biztos voltam, és jó mélyen benne a mantrában… Sokáig tartott.
Aztán mindent egyenként eltüzeltünk, - A Brahman kókusztejjel locsolgatta a tüzet, egy kanállal a tűzre, -  egy mantrát hozzáénekelve… és közben szórta a virágszirmokat is… Aztán még megkóstoltunk egy kis tejberizst is, amiből kaptunk egy vödörrel, de erről „nagylelkűen” lemondtunk. Ezeket az ajándékokat: tejberizst, banánt - odaadtuk Swamynak.
Kezünkbe most valami sárga port tettek, ezzel be kellett kenni a fejünket, hogy koszosak legyünk. -Nem baj, ha a fejetek egy picit vizes lesz? - kérdezte Swamy, és egy mozdulattal vette el a táskánkat és az óráinkat…Csak kicsit volt gyanús…
Aztán hirtelen hátulról és fölülről leöntöttek minket egy - aztán még egy vödör vízzel. Ezzel kellett volna lemosni a sárga koszt a fejünkről, ami persze nem nagyon sikerült. Palaniswamy ugyan szólt, hogy kell vinnünk egy új ruhát, de hogy azért, mert csurom vizesek leszünk… hát azt nem mondta. Mikor reggel bejöttünk a templomba, mi is láttunk egy párt, akiket éppen nyakon öntöttek vízzel, de én azt hittem, hogy ez csak az ő szertartásuk, vagy esetleg az aranylakodalmukat ünneplik éppen… Nem tudtuk, hogy mi is így járunk majd, ahogyan ők."

Ha tükörbe nézek (könyv) író Johanna Walter

 

 
3 490 Ft
-10%
Hipnózis

Richard Bach

 

 

 

 Richard Bach lenyűgöző története a valóság és a szuggesztió bonyolult viszonyáról szól. Bach mély spirituális és filozófiai témákat érint könyvében. Igaz természetünket minden jel szerint nem zárják kordába sem a tér, sem pedig az idő korlátai.

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 691 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Illúziók   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Illúziók

Illúziók

antikvár példány

Egy vonakodó messiás kalandjai

Richard Bach

Volt egyszer, hogy egy kristálytiszta vizű, hatalmas folyó fenekén különös lények éltek. A folyó csendesen hömpölygött mindannyiuk - fiatalok és öregek, gazdagok és szegények, jók és gonoszok - fölött, a víz folyt, ahogyan folynia kellett, a víz csupán kristálytiszta önmagát ismerte. A lények mindegyike görcsösen kapaszkodott a folyómeder mélyén heverő ágakba meg kövekbe, mert életük volt a kapaszkodás, az, hogy ellenálljanak a sodró áramlásnak, ezt tanulták születésük pillanatától. 


Végül azonban az egyik lény így szólt: "Elegem van már ebből a kapaszkodásból. Bár a saját szememmel nem tudok meggyőződni róla, de bízom benne, hogy a folyó tudja, hová folyik. Hagyom hát, hadd sodorjon magával az áramlás, és vigyen, ahová akar. Ha továbbra is itt kapaszkodom, belehalok az unalomba." A többi lény kinevette, és azt mondták: "Te bolond! Engedd csak el magad, és az áramlás, amelyet oly nagyra tartasz, majd jól megforgat, odavág és úgy szétmorzsol a köveken, hogy abba hamarabb belehalsz, mint az unalomba!" De a lény nem hallgatott rájuk, hanem elszántan elengedte, amibe addig kapaszkodott, mire valóban rögtön forogni, bukdácsolni kezdett, és az áramlás a kövekhez vagdalta. Ám a lény ennek ellenére sem kapaszkodott meg újra, az áramlás így egy idő múlva felemelte a folyómeder fenekéről, és többé már nem ütődött, zúzódott.

Azok a lények pedig, akik a folyó alján éltek tovább, és nem ismerték a sodródót, így kiáltottak fel: "Lássatok csodát! Ugyanolyan lény, mint mi vagyunk, de ő repül! Íme a Messiás, aki eljött, hogy mindnyájunkat megváltson!" 

Illúziók (könyv) író Richard Bach

 

 

 
2 590 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
-10%
Iránytű a végtelenhez

Isteni parancsolatok a boldogságra vezető úton

 

Böjte Csaba, Karikó Éva


Böjte Csaba ferences szerzetes harmadik beszélgető könyvének középpontjában a Tízparancsolat áll. Időszerűek-e még a mózesi időben kőtáblára vésett intelmek? Mit kezdjen a ma embere a szigorú tiltásokkal?

A könyvet mélységes hit és derű hatja át: mindnyájan szebbé és boldogabbá tehetjük a világot, embertársainkat és önmagunkat, ha komolyan vesszük Isten parancsolatait, amelyek nem korlátozni akarnak, hanem eligazítani. Utat mutatni a Végtelenbe.

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 691 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Játék az élet   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Játék az élet

Játék az élet

Shirley Maclaine

A fáradt, színtelen és türelmetlen évszázadok után búvó patakként bukkant tudományhívő síkságunk cserepes felszínére a lélek barlangjába száműzött, asszonyi életerő. Csillapító, szomjat oltó, kiegyensúlyozott és értelemmel telített Új kor kezdetét jelenti ez. A világhírű színésznő, Shirley MacLaine magyarul megjelent TALÁLD MEG ÖNMAGAD s BENSŐ ÚTJAIMON című könyvei után most méltó folytatással állt elénk. JÁTÉK AZ ÉLET - sugallja művében, de felelősségteljes, komoly, felnőtt játék.Miként írja: "Amikor filmen játszottam el a saját életemet, rájöttem, hogy minden mozdulatom és döntésem választás volt - nem csupán az élet sodort ide-oda. Világossá vált számomra, hogy én teremtettem a csodát, az embereket, az eseményeket, a csapdákat és a győzelmeket. Minden ébredéskor egy újabb nap valóságát hívtam életre. Akik női testbe születünk, méltónak kell lennünk választásunkhoz... Birtokában kell lennünk saját szeretetünk bölcsességének, ha véghez akarjuk vinni azt, amiért ide születtünk, a Földre. Minthogy az istenit magunkon kívül kerestük, elkülönültünk embertársainktól és a Természettől. Most készen állunk a szemlélet befogadására, hogy az isteni erő azonos velünk. Lelkünk ugyanazokkal az isteni tulajdonságokkal rendelkezik, min Isten maga. Ugyanabból az anyagból gyúrtak bennünket."SHIRLEY MACLAINE, AZ OSCAR-DÍJAS MŰVÉSZNŐ, A KÖZÉLETI EMBER, AZ EREDETI SZELLEMISÉGŰ ASSZONY FŐSZEREPET VÁLLALT SAJÁT ÉLETÉBEN, BÁTORSÁGOT MERÍTVE MINDENBŐL ÉS MINDENNEK ELLENKEZŐJÉBŐL SZEMÉLYES, METAFIZIKUS TAPASZTALATAI ALAPJÁN.

Játék az élet (könyv) író Shirley Maclaine

 
2 490 Ft
-10%
Karácsony - Hermann Hesse

Karácsony - Hermann Hesse

Hermann Hesse

A karácsony nem csak csodálatos gyermekmeséket, karácsonyfa-ragyogást és gyermekénekeket jelent. A keresztényi gondolat, amelyet oly sokféle vallomásban oly sokféleképpen fogalmaztak meg, mindnyájunk számára mindig egy új és magasztos ösztönzés, lényeges intés értékét közvetíti. Bárhogyan képzelje is bárki a világ megváltását, mindenki számára mindenekelőtt a szeretet révén való megváltás fontos és jelentős. Erre a megváltásra nem csak a karácsonyi angyalok kórusa figyelmeztet. Erre szólítanak fel és intenek a nagy gondolkodók, költők és művészek hangjai, és mindezen hangok mélységes értéke kizárólag abban rejlik, hogy olyan valóságot, olyan utat, olyan lehetőséget hirdetnek, mely elevenen él minden ember keblében.

E kötettel nyitja meg a Helikon Kiadó a Nobel-díjas Hermann Hesse életbölcsességeit bemutató Hesse Füves könyvek-sorozatát. Elsőként a szerző 1902-1956 között keletkezett karácsonyi tárgyú költeményeiből és prózai írásaiból készült válogatást kínálunk olvasóinknak.

Hermann Hesse (1877-1962) Nobel-díjas német költő és prózaíró, a XX. század világirodalmának egyik legismertebb alakja, a Grimm-testvérek után világszerte a legolvasottabb német szerző. Műveit több mint ötven nyelvre lefordították, és mintegy százötven millió példányban adták ki. Több írását megfilmesítették, színpadi adaptációt készítettek belőlük, és halála óta a német nyelvterületen kívül, ahol már életében is híresnek számított, a világ különböző tájain és országaiban újra és újra felfedezik, és szinte kultikus tisztelet övezi.

Karácsony (könyv) író Hermann Hesse

 

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.01.04
A készlet erejéig!
Keresztutak

Keresztutak

William Paul Young

A Viskó Magyarországon is többszázezres olvasótáborából már rengetegen várják a szerző William Paul Young új könyv-ét. Ahol A Viskó kiadásra került, a Keresztutak megjelenését is óriási várakozás előzte meg. Méltán. Sok-sok olvasó szerint, ha lehet, egy még izgalmasabb történet várja a vásárlót...


Anthony Spencer önző üzletember, aki büszke arra, hogy saját erejéből jutott fel a csúcsra, bár a győzelemért fájdalmasan nagy árat kellett fizetnie. Tony egy agyvérzést követően kómában fekszik a kórház intenzív osztályán. Egy szürreális világban "ébred fel", egy "élő" tájon, amely az ő földi életének szépséges és romlott oldalait tükrözi. Úgy véli, a szereplőket, akikkel élénk beszélgetéseket folytat, pusztán saját tudatalattija vetíti ki, mégis követi utasításaikat, hátha így rátalálhat a valódi életre, vagy akár a megváltásra. Kalandja során Tony egyre mélyebb kapcsolatokba bonyolódik. "Lát" mások szemével, és átérzi, amit átélnek, mégis "vak" arra nézve, milyen következményekkel járhat az, ha elrejti saját céljait és veszteségét, melyek hadakoznak a gyógyulás és bizalom lassan kibontakozó folyamataival. Vajon az események váratlan alakulásának hatására Tony megvizsgálja-e az életét? És felismeri-e, hogy kártyavárat épített összetört szíve mérgezett talajára? Lesz-e bátorsága meghozni azt a létfontosságú döntést, amellyel helyrehozhatná az óriási igazságtalanságot, amit még kómába esése előtt indított el?

Keresztutak (könyv) író William Paul Young

 
3 450 Ft
-10%
Kiderülés

A derűs élet titka

 

Laár András

Sokszor beigazolódott már, hogy az igazán hatékony spirituális tanítói magatartás nem a fensőbbséges kinyilatkoztatás, hanem az, amikor a kipróbált, olykor megszenvedett tapasztalatokat, felismeréseket a személyesség hitelesíti.

 
2 490 Ft
Kedv. ár: 2 240 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Kik is vagyunk? /5./

Kik is vagyunk? 

Oroszország zengő cédrusai 5. könyv

Vlagyimir Megre

Kik is vagyunk? - Ez a sorozat ötödik könyve, mely Oroszország és a az egész emberiség jövőjét mutatja be. Meghökkentő és ugyanakkor rendkívül örvendetes és reménykeltő képeket pillant meg Megre, amikor szellemét Anasztázia egy finom-anyagú utazásra viszi a jövőbe. És e szép jövőhöz vezető titokzatos kapunak a kulcsa, úgy tűnik,... rendkívüli tiszta lelkű gyermekek kezében van.... és sok-sok szellemükben letisztult, gyengéd, kellemes és bájos nőies nőkké vált nők kezében, akik finoman, gyengéden de mindamellett nagyon határozottan tudnak férjeikre és általában a férfiakra hatni. Erről is szó esik abban a történetben, mely 1999-ben játszódott le Ciprus szigetén, ahová Megre a negyedik kötet megírása miatt érkezett... ahol Afrodité Istennő unokájával találkozott..

Kik is vagyunk? (könyv) író Vlagyimir Megre

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 500 Ft
Kedv. ár: 3 150 Ft
Kezdete: 2014.12.29
A készlet erejéig!
-10%
Könnycsepp

Könnycsepp

Azt hittük, kómá-ban van, de tudatánál volt. Egy túlélő vallomása.

Angéle Lieby

"Július 14-e előestéjén Angele Lieby nem szűnő migrénes fejfájással egy strasbourgi kórház sürgősségi osztályára kerül. Állapota nem javul, ezért mesterséges kómában tartják.

Eltelik néhány nap, de az orvosoknak nem sikerül felébreszteniük: minden igyekezetük ellenére Angele Lieby semmilyen életjelet nem mutat. ""Le kell kapcsolni a gépekről."" - közlik a férjével.

A házassági évfordulójuk napján azonban a lányuk felfedez egy könnycseppet anyja szeme sarkában. Angele Lieby nemcsak él, de teljesen tudatánál van. Az első perctől fogva.

Ezt a misztikus tapasztalatot meséli el ebben a könyvben, a saját testébe bezárt asszony tapasztalatát, aki mindent hallott, mindent érzett, de nem volt képes reagálni semmire.

Megrendítő próbatétel életről, szerelemről, bátorságról.

""Felkavaró tanúságtétel.""

""Angele fájdalmas története könnyeket csalt a szemembe.""

Könnycsepp (könyv) író Angele Lieby

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.01.15
A készlet erejéig!
Kőszikla

Kőszikla

Ti-Tonisza láma

Tibeti regény a lélek nagyságáról, az élet halhatatlanságáról, a tan felismeréséről Ázsia hegyei között valahol mélyen Tibetben.Egy tibeti láma visszaemlékezése a reinkarnáció útvesztőibe, hogy milyen utakat jár végig az, aki a halhatatlan lélek tökéletességére törekszik, és ezen belül hogyan épül fel az emberek viszonyrendszere rokoni fokon, családi vagy baráti kötelékben. Milyen jelentősége van az előző életek tapasztalásainak, illetve ezek a kapcsolatrendszerek hogyan szövik át az utat, mely elvezet a tökéletes halhatatlanság felismeréséhez, melynek végén az embert önmaga isteni állapotának felismerése várja. A könyv igazából nem egy vallásról szól, hanem az emberi lélek és a vallások kapcsolatáról.Idézetek a könyvből:… Amikor az utolsó avatatlan is elhagyta a termet, a katonák bezárták a kőkaput, de egy osztaguk belül maradt, és elállta a kijáratot. Főpapom kezében csillogó késével a Fáraó meztelen felsőteste felé fordult, majd Szantemire nézett, aki a kőasztal másik oldalán állt.

Kőszikla (könyv) író Ti-Tonisza láma

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
5 500 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Kristályfény-misszió   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Kristályfény-misszió

Kristályfény-misszió

Vaktor Orsolya

Amikor valaki megszületik vagy meghal, megnyílik egy kapu, a Fénykapu, amelyen keresztül a lélek átlép egyik világból a másikba. Az eredetileg egy lélek kettéhasad, hogy a lélektársak megszülethessenek. A kettéhasadás fájdalma azonban elhomályosítja küldetésük célját…

Matt és Izael, a két fénylény életről életre testet öltenek, hogy mindig egymásra találjanak, és teljesítsék küldetésüket. Feltétel nélkül szeretik, tisztelik, megértik és támogatják egymást tűzön-vízen, sok-sok életen, évszázadon és évezreden át. Az egymásra találás persze nem mindig egyszerű vagy egyértelmű: nem csupán a külső akadályokkal, a korlátoltsággal, a kapzsisággal és a hatalomvággyal kell megküzdeniük, de saját kétségeikkel is.

Sikerül-e végrehajtaniuk a végső tervet?
Sikerül-e felismerniük egymást?
Sikerül-e megvalósítaniuk a küldetést, amelyre fénylényként vállalkoztak?

Matt és Izael a Kristályfény-misszió című könyv szereplői,  nem csak a szerelmet, hanem a pokol legmélyebb bugyrait is megtapasztalják, és remélik, hogy legközelebb nem kell mindent elölről kezdeni…

Kristályfény-misszió (könyv) író Vaktor Orsolya

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 590 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
-10%
Lélek-jelenlét

Lélek-jelenlét

Molnár Ottília

Hosszú az út lélektől lélekig, mégis a költőnő Molnár Ottília sorai lerövidítik ezt az utat. Megérintik a legmélyebb tartományt és azonosulni kényszerítenek, visszaadják Istenben és emberben megingott hitedet. A szívbemarkoló vallomások megerősítenek abban, hogy soha ne légy hűtlen önmagadhoz és ahhoz, amiben hiszel, legyen az bármi. Verseit olvasva felébred a vágy a megértésre és a hosszú, meghitt beszélgetésekre. Tisztasága és őszintesége erős kapocs, megtanít megérteni gondolatait, fájdalmait... Földessy Margit

Lélek-jelenlét (könyv) író Molnár Ottília

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
1 800 Ft
Kedv. ár: 1 620 Ft
Kezdete: 2014.10.20
A készlet erejéig!
Lélekcsillámok

Lélekcsillámok

Csillagvirág  Pető Csilla

Lélekcsillámok, olyan kis lélekdarabok, melyek segítenek abban Neked, hogy újra megtaláld önmagadban a saját elveszettnek hitt lélekdarabjaid. Amikor megszülettél,a Lelked, teljes fényességében ragyogott, nyitott karokkal ölelted át az egész világot. Az évek teltek-múltak és a sok csalódás, nehézség hatására, bezártad magad és a fénye egyre halványabbá vált.

Írásaimat, használhatod útmutatóként! Kezeld úgy őket, mintha egy új szemüvegen keresztül látnád a világot, akár éppen a sajátodat is - szólít meg minket a szerző. A csillámok, olykor elgondolkodtatnak, megérintenek, vagy éppen meghökkentenek, de mindenképpen változást hoznak az életedbe. Megmutatják Neked, hogy helyezheted át a fókuszod a pozitív gondolatok és teremtések hullámhosszára, ezért csak akkor vedd kézbe a könyvet, ha nyitott vagy erre.

A szerzőről:

Az írás mellett alternatív manuális technikával foglalkozom. A módszer neve:

Bowen technika.

2011 óta segítem, támogatom az embereket az öngyógyítás útján.

Az érzés, hogy tehetek bármit azért, hogy a fájdalmak megszűnjenek, hogy mosolygósabb arcokat látok nap, mint nap, bárminél többet ér!

Missziónak tartom, hogy támogassam a gyerekeket és az idős embereket!

Az öngyógyulás útjának három fontos lépése van: megértés szellemi szinten, az elfojtott érzelmek oldása, és a test fizikai szintű támogatása.

A kliens oldaláról pedig: a gyógyulásba vetett hit és türelem!

A Bowen technika, gyengéd, egyszerű és fájdalommentes és nagyon hatékony!

Várok mindenkit szeretettel!

Pető Csilla

Diplomás Bowen alkalmazó

www.csillagbowen.com

Lélekcsillámok (könyv) Csillagvirág  Pető Csilla

 
2 000 Ft
Lélekkönyv   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Lélekkönyv

Lélekkönyv

Csitáry-Hock Tamás

Nem lehet másként szeretni már... 

Nincs szerelem, nincs szeretet, nincs semmilyen más érzés, ami így köthetne bárkihez is. Bármilyen szép, kedves, bármit ígér, bármit kínál. Mert csak Te létezel. Te vagy a vízpart nyugalma, Te vagy a templom csendje, Te vagy a vihar békessége, a naplemente varázslata, Te vagy az ölelés, a kézfogás, Te vagy a végtelen és néha fájó őszinteség… és Te vagy az „Egyszer”… Te vagy minden. Egy hihetetlen erős kötelék. Ami köt, mégis szabadságot ad. Neked és nekem egyaránt. És most már teljesen rá merem bízni magam erre a kötelékre. Hiszek benne. Velem vagy, Veled vagyok. Bárhol, bármikor. Ha nem látlak, ha nem hallom a hangod, akkor is. 

Az igaz szeretetben. 

 

Megérinted…

Talán csak éppen hogy. Talán a bőrötök nem is ér egymáshoz, csak a karokon lévő pici szőrszálak simogatják egymást. Mégis érzitek. Mégis csodálatos érzés, nyugalom, bizalom, szeret árad rajtuk keresztül egymás felé. Hihetetlen erő van benne, hihetetlen érzések szabadulnak fel ebben az aprócska érintésben.  És megnyugszol. Ebben a pillanatban megáll körülötted minden. Nem beszéltétek meg az érintést, mégis, mindketten tudjátok, hogy kell. Érzitek, nem tehettek mást. Muszáj, mert érezni kell a másikat. Így is. Mert lélekben egyek vagytok. És a test követi a lelket.

Az érintésben. 

Lélekkönyv (könyv) író Csitáry-Hock Tamás

 
2 500 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Lélektánc a Caminón

Lélektánc a Caminón

Pető Csilla

A könyv érzésekről, emberekről, kapcsolódásokról és olyan felismerésekről szól, amik talán segíthetnek neked is, ha vándorolsz. A szerző szándéka szerint az írások által megérezheted az egész hangulatát és így talán részévé válhatsz az útjának.

A szerzőről:

Az írás mellett alternatív manuális technikával foglalkozom. A módszer neve:

Bowen technika.

2011 óta segítem, támogatom az embereket az öngyógyítás útján.

Az érzés, hogy tehetek bármit azért, hogy a fájdalmak megszűnjenek, hogy mosolygósabb arcokat látok nap, mint nap, bárminél többet ér!

Missziónak tartom, hogy támogassam a gyerekeket és az idős embereket!

Az öngyógyulás útjának három fontos lépése van: megértés szellemi szinten, az elfojtott érzelmek oldása, és a test fizikai szintű támogatása.

A kliens oldaláról pedig: a gyógyulásba vetett hit és türelem!

A Bowen technika, gyengéd, egyszerű és fájdalommentes és nagyon hatékony!

Várok mindenkit szeretettel!

Pető Csilla

Diplomás Bowen alkalmazó

www.csillagbowen.com

Lélektánc a Caminón (könyv) író Pető Csilla

 
2 500 Ft
Megjártam a mennyországot

Megjártam a mennyországot

Mary C. Neal

Egy doktornő megdöbbentő beszámolója a halálról, a mennyországról és visszatéréséről az életbe

Egy dél-amerikai kalandtúrán történt kajakbaleset során egy orvosnő a mennyországba jut - ahol megtapasztalja Isten békéjét, örömét és találkozik angyalaival - majd visszatér onnan.

1999-ben, Chile déli részén a Los Rios régióban, Dr. Mary Neal, - ortopéd sebész, odaadó feleség és anya, - vízbe fulladt egy kajakbaleset során. Miközben egy vízesésen haladt lefelé, a hajója beékelődött a meder aljába és őt abban a pillanatban elnyelte az ár. Társai megfeszített mentési kísérletei ellenére Mary túl sok időt töltött víz alatt és ennek következtében meghalt.

A Megjártam a mennyországot Mary C. Neal fantasztikus története egy spirituális utazásról és arról, hogy mi történt, amikor az életből a halálba, majd az örök életbe távozott, s végül visszatért onnan. Mary C. Neal beszámol lenyűgöző élményéről, ahogy érzékletesen megosztja az olvasóval a mennyországban megélt érzéseit és az ott tapasztaltakat is. Könyv-éből az is kiderül, hogyan kommunikált az angyalokkal és, hogy milyen mélyen megrendítette, amikor azzal szembesült, hogy még nem jött el az ő ideje.

Mary C. Neal életét mindörökre megváltoztatta az újonnan jött felismerés, arról hogy mi a célja itt a Földön, mennyire tudatosan éli meg Isten jelenlétét, mennyivel közelebbi kapcsolatba került Jézussal és hogyan befolyásolta személyes spirituális utazását az, hogy első kézből tapasztalhatta meg a a halálon túli élet létezését.

A Megjártam a mennyországot segít abban, hogy újból felismerjük, milyen csodát, reményt és ígéretet hordoz a mennyország.

Megjártam a mennyországot (könyv) író Mary C. Neal

 

 

 
2 990 Ft
 


Sorrend: