Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Ezoterikus és spirituális regények

Főkategória >EZOTERIKUS KÖNYVEK >KÖNYV >EZOTERIKUS IRODALOM KÖNYVEK >Ezoterikus és spirituális regények

Az ezoterikus és spirituális regények  kategóriába azok az irodalmi  regények, könyvek, leírások, élménybeszámolók, esszék tartoznak, amelyekben spirituális, ezoterikus tanítás és mondanivaló fogalmazódik meg.


Sorrend:

-10%
150 vers életről halálról

150 vers életről halálról

Gaál Tamás Pál

Parapszichológus vagyok, s úgy emlékezem, hogy gyerekkorom óta erre készültem. Ez egy külön világ. Sokszor az érzéken túli érzékelés a maga feszített állapotában, a mások gondolatainak ismerete, és a harc a betegekkel - természetesen az érdekükben - arra ösztönöz,, hogy kiírjam magamból azokat a feszültségeket, amik különben pusztítanának. Az életből származó többi hatás szintén ösztönöz.. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ezekből egy kötet jelenhet meg. Mély tisztelettel Gaál Tamás Pál

150 vers életről halálról (könyv) író Gaál Tamás Pál

 
1 990 Ft
Kedv. ár: 1 790 Ft
Kezdete: 2017.01.30
A készlet erejéig!
A beavatás

A beavatás

A szerelem és az önismeret útjai

LíláDéví

Mari az ünnepelt színésznő sikereinek csúcsán egyik pillanatról a másikra eltűnik a világ szeme elől. Még vőlegénye, az indiai származású színházrendező sem tudja, hol lehet. Tíz évvel később egy véletlen folytán, vagy talán a sors szeszélye révén a levegőben találkoznak. Együtt utaznak egy Indiába tartó repülőgépen. Sorsuk újra összefonódik, de már minden megváltozott...

A személyes tapasztalatok alapján íródott történet elkalauzolja az olvasót egy indiai ashram mindennapjaiba, bepillantást enged egy autentikus jógamester, egy guru életébe, tanításaiba, csodatételeibe és részesei lehetünk az ősi mester-tanítvány életekre összefonódó kapcsolatának.

A lebilincselően izgalmas regény egy földrészeken átívelő, hatalmas szerelmet tár az olvasó elé. Az írónő, Szepes Mária nyomdokait követve ugyanolyan otthonosan mozog a keleti misztikában, mint a színházi élet varázslatos világában.

Mari történetét olvasva egybefonódik szellemi világ az anyagival, metafizikai a fizikaival, a komoly szellemi tanításokat is hordozó regény felejthetetlen spirituális utazásra invitál.

A beavatás (könyv) író LíláDéví

 
3 590 Ft
A fehér piramis   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A fehér piramis

A fehér piramis

Will L. Garver

A regény ifjú hőse Napóleon idejében Párizsba utazik, hogy belépjen a titkos testvériség ezoterikus iskolájába. Ott találkozik lélektársával, aki egy magasabb rend tagja. Beavatásai során egyre magasabbra tör, megismeri korábbi életeit, megtanulja testét, érzelmeit és gondolatait irányítani, de türelmetlensége miatt egy fekete testvériség prédája lesz. Mesterei a halálélményt is felhasználva további próbák által mutatják meg neki az élet misztikus oldalát, hogy beavassák a kiválasztottak ősi tudásába.

A fehér piramis (könyv) író Will L. Garver

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 990 Ft
Nincs raktáron
A gyermek

A gyermek

Czanik Csaba Árpád

Az író eddig megjelent műveinek / Köszikla, Lázadás, Falevél, Könnyek útja/ ékköve ez a könyv, mely jelentősen eltér azok stílusától. A történetben szereplő kilenc nagy értékú titkos könyv vándorlása a különböző országokban, azok sokrétű információtartalma,kalandos eseményeinek sora indokolja, hogy ott van a helye mindannyiunk könyvespolcán.

A gyermek (könyv) író Czanik Csaba Árpád

 
4 200 Ft
A hóoroszlán meséi   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A hóoroszlán meséi

A hóoroszlán meséi

Tibeti mesék

Szántai F. Andrea

A hóoroszlán meséi című könyv az ezoterikus könyvek, ezoterikus és spirituális regények kategóriában, a buddhizmus szellemében íródott. 

Tibet - varázslatos, titokzatos ország, a misztikus remeték, a bölcs szerzetesek, a különleges lények otthona, vidám, jóindulatú, okos és szerény emberek hazája. A tibeti mesékben beszélő állatok, segítő és ártó szándékú démonok, furcsa lények, mókás szellemek, és olyan emberek jelennek meg, akik őszinteségükkel, kitartásukkal, erejükkel, vagy éppen furfangosságukkal mindig legyőzik a nehézségeket, mindig elérik kitűzött céljaikat.
A buddhizmus és az ősi tibeti hitrendszer, a bön szelleme által áthatott történetek az egészen kicsik és a felnőttek számára is szórakoztató, tanulságos élményt jelentenek.

A hóoroszlán meséi  (könyv) író Szántai F. Andrea

 
2 490 Ft
Nincs raktáron
-10%
A hörcsög taója

A hörcsög taója

Heike Hoyer

Szórakoztató, izgalmas és megkapó, de egyben megértő humorral íródott regény egy hörcsög felnőtté válásának galibáiról.

Lássuk, vajon boldogul-e a hörcsögélet göröngyös útján történetünk hőse, Lali, miközben igyekszik megszívlelni hörcsög-létének aranyszabályait! A sors kiszámíthatatlan szeszélye folytán, veszedelmes kalandok közepette először egy emberlányhoz, Connyhoz kerül, akinél sokat megtanul a lélek dolgairól. Ám Lali nem éri be ennyivel. Egy szép napon elhatározza, hogy elhagyja Connyt és új barátait, Sziszifuszit, a munkamániás hangyát és Steffet, a szerelembe belebetegedett bernáthegyit, hogy útra kelvén eljusson ősei földjére, Szíriába. A hajón találkozik Kótyaggal, az iszákos patkánnyal, Melániával, a buja egérlánnyal és Bátorral, a bölcs kutyával. E találkozások megváltoztatják Lalit, így útja végén végül magára talál - de nem egészen úgy, ahogyan gondolta...

A hörcsög taója ( könyv) író Heike Hoyer

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2015.02.01
A készlet erejéig!
A kereső

A kereső

Az elégedetlen jógája

Karan Bajaj

Max az amerikai álom tökéletes megtestesítője. Görög bevándorlók gyermekeként egy lepukkant, veszélyes lakótelepen nőtt föl New Yorkban, de rengeteg munka és még több szenvedés árán immár mindent megszerzett, amiről csak álmodni lehet: pénz, siker és egy menő állás a Wall Streeten.

Max azonban elégedetlen. A szívében ugyanis olyan űr tátong, amit semmiféle vagyon, elismerés vagy kapcsolat nem tud betölteni.

Elégedetlensége őrült kalandra indítja, az interneten egy mitikus jógi nyomára bukkan, és mindent hátrahagyva elindul, hogy felkutassa... egyenesen a Himalájára. Végül keresztül-kasul bejárja Indiát a válasz nyomában: zsúfolt, illegális piacok, zajos városok, fagyos éjjeli hegymászás, egy aszály sújtotta falu... Max nem adja fel, amíg választ nem kap a kérdéseire: valóban képesek a jógik vízen járni? Tényleg élhetnek kétszáz évet öregedés nélkül? Elérheti-e egy hús-vér ember a tökéletes lelki békét?

A kereső nem csak egy lélegzetelállító kalandregény, de egyben a belső átalakulás, a jóga himnusza is, amely a mai ember szemszögéből mutatja be a halhatatlan világ keresésének örök történetét.

A szerzőről:

Karan Bajaj 1979-ben született Indiában, a Himalája lábánál, és itt is nőtt föl. Ma már New Yorkban él, de írásait és életét átitatja a keleti misztika és a jóga. Nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint jógiként élni a nagyvárosban. Könyvei mind nyugaton, mind Indiában nagy sikert értek el, A kereső Indiában Nr. 1 bestsellerré vált.

A kereső (könyv) író Karan Bajaj

 
2 995 Ft
A kilencvenkilencedik élet

A kilencvenkilencedik élet

Nagy Ferenc Gábor

Könyvünk főszereplője egy szemetes-konténerben magához térő férfi, aki nem tudja, hogyan került oda, mert addigi életéből nem emlékszik semmire. A ruhája koszos és büdös, egy jó ideje az utcán sínylődhetett már. Nem elég, hogy elvesztette memóriáját, még titokzatos módon a lábai is lebénultak. Szerencséjére egy fiatal lány, Alexis Nilson belebotlik az utcán eszméletlenül fekvő főhősbe, Rayen Cole-ba és kierőszakolja, hogy a mentősök bevigyék egy kórházba, ahol az évszázad bűnügyébe csöppenünk.
Rayen szokatlan, szinte emberfeletti képességeket észlel magában, amelyekkel részesévé válik a bűncselekménynek. Hihetetlen megérzései és álmai vannak, melyek szinte az őrületbe kergetik...
A történet megmutatja, hogy hová süllyedt az emberiség saját mocsarában: a tisztelet, a becsület, az őszinteség, az együttérzés, az erkölcs és az emberség kezd kihalni. Sajnos, a Földön élő népeket már csak a saját, önző vágyaik vezérlik.
Vajon Rayen Cole - aki elveszítette a memóriáját, ezért nincs tapasztalata a mai kegyetlen világról -, hogyan éli meg ezt a hanyatlást?
Egyáltalán, van még valaki, aki igaz tudott maradni ebben az embertelenségben?

A kilencvenkilencedik élet (könyv) író Nagy Ferenc Gábor

 
2 990 Ft
A lélek útja

A lélek útja

Robert Lawson

Miért kell újra és újra visszatérnünk ide, mi történik velünk életeink között?
Mi dönti el, hol és milyen testben fogunk élni, kik lesznek a családtagjaink? 
Tényleg mi alakítjuk a sorsunkat, vagy csak bábuk vagyunk egy sakktáblán?
Miért hagyja Isten, hogy ennyi szenvedés és gonoszság legyen a világon?
Mi a lelki társak titka, létezik-e az örökké tartó szerelem?
Miért követjük el életről-életre ugyanazokat a hibákat?
Mi a megvilágosodás titka, hogyan érhetjük el?

Te mit tennél, ha minden, amit szeretsz, ami értelmet ad az életednek eltűnne?
Egy tragikus balesetet követően David Becker nyugodt, boldog élete darabokra hullik. A szerelmét elveszítő, mély depresszióba zuhanó férfi csupán egy megoldást lát maga előtt az öngyilkosságot. Azonban egy rejtélyes látogató felbukkanása mindent megváltoztat. 

Egy angyalszerű jelenés, egy ragyogó fénylény siet David segítségére. A férfi lehetőséget kap, hogy bepillantson rég elfeledett múltja árnyai közé, hogy megértse, miért. kellett ekkora csapást elszenvednie, s a fájdalmon keresztül meglássa az Élet örökké vibráló fényét. 

Hosszú, a történelem évezredeit felölelő utazásra indulnak, az Út-ra, mely a legváltozatosabb helyszíneket, eseményeket és élethelyzeteket eleveníti fel David előtt saját egykori életei drámáit, örömeit, s kínjait. 

A lélek útja egy szerelemmel, fájdalommal és megbékéléssel teli tanító erejű történet, mely nem csupán okító jellegű, hanem hátteréül és gyógymódjául szolgál egy összetört, haraggal és szenvedéssel teli léleknek.

Az Út a legsötétebb perctől a megvilágosodás örökké tartó fényéig vezet

Jó szívvel ajánlom ezt a művet azoknak, akiket izgatnak létünk mélyebb kérdései. (Dr. Domján László

A lélek útja (könyv) író Robert Lawson

 
3 990 Ft
A lhászai mágus

A lhászai mágus

Az ősi titok, amely összeköti a tibeti szerzetesnövendék és a tudós kvantumfizikus sorsát

David Michie

Tibet, 1959 - a Kínai Hadsereg megszállja Tibetet, és felégetnek minden buddhista kolostort, ami csak az útjukba kerül. A szerzeteseket megkínozzák, a szent szövegeket és az ereklyéket megsemmisítik. A biztos halál elől menekül egy fiatal szerzetes, Tendzin Dordzse, akinek nem csak a saját életét kell mentenie, de rá hárul az a feladat is, hogy tanítójával és bátyjával a Himaláján átvágva, biztonságos helyre menekítse a féltve őrzött írásokat. Az ifjú szerzetes élete így a buddhista vallás történelme szempontjából is igazán különleges értelmet nyer...
Los Angeles 2007 - Fél évszázaddal később kísértetiesen hasonló körülmények közé kerül egy kiváló képességű kvantumfizikus, aki felfedezésével a nanotechnológiában korszakalkotó áttörést ért el. Egy amerikai multicég felismeri a felfedezésben rejlő fantasztikus lehetőségeket és mindenáron hozzá akar jutni. Matt Lester, a zseniális ifjú tudós élete az események nem is annyira véletlenszerű láncolatának köszönhetően, szinte egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltozik: felfelé ívelő karrierje hirtelen derékba törik, veszélybe kerül sokéves kutatása, és a magánélete is összeomlik, miután menyasszonyával megszakad az addig oly szenvedélyes kapcsolata. Matt Lester életének alakulása hátborzongatóan hasonlít Tendzin Dordzse kalandjaira. De hogyan köti össze a karma a két, annyira különböző körülmények között élő fiatalember életét? Mitől oly hasonló a menekülő tibeti szerzetesnövendék és a fiatal kvantumfizikus sorsa?
DAVID MICHIE, A Dalai láma macskája és a Dorombolás művészete című nagysikerű könyvek szerzőjének végre magyarul is megjelenő sikerkönyve: A LHÁSZAI MÁGUS izgalmas, letehetetlen olvasmány, akár csak egy jó krimi, vagy egy érzelmektől fűtött fordulatos kalandregény. Előző írásaihoz hasonlóan ezt a könyvét is imádják a fiatal lányok és az anyukáik, sőt férfi olvasói is.

A lhászai mágus (könyv) író David Michie

 
3 990 Ft
-10%
A második esély

A második esély

Pápai T. Simon

Az olvasók korábban a Bolygóépítők /2012./, majd A második esély /2013./ című kötetekkel találkozhattak A három részre tagolt történet a Visszatérők /2014./eseménysorával zárul. Bevallom, ezt az utolsót írtam meg először, és később - a nekem fontosak kérésére - tártam csak fel az előzményeket. A köteteket végül a regényidő sorrendjét követve adtam ki, közben tanulgatva a szerkesztés, számítógépes megjelenítés fogásait. Mindhárom könyvben a kérdések a fontosabbak, az általam kibontott történetet befolyásoló tényezők. A néhány lehetséges válasz, fejlődési lehetőség követésével, kibontásával továbbgondolást, vitát kívántam kikényszeríteni. Miféle cselekmény, milyen fontos kérdések, mely szereplők, egyéniségek képesek erre?
 
A második esély a további építkezés, a tartományok létrehozásának hosszan tartó, nehéz időszakához társítja a belső - időnként összeütközésekhez vezető - társadalmi vitákat, és a külső - segítő vagy akadályozó - idegen erők színre lépését. Változik a család fogalma, a munka is egyrészt kötelező, másrészt szabadon választható egységekből áll. A korábbi bankszervezet, bíráskodás, büntetésvégrehajtás leépül vagy egyszerűsödik. Az emberi gondolkodás, magatartás nem képes lépést tartani a technikai fejlődéssel. A vallási mezbe öltöztetett hatalmi marakodás, a fejlődés irányaival kapcsolatos vita komoly hátráltató tényező. Az elit kapcsolatba kerül külső – már rég létező, az embert szemmel tartó, gyakran befolyásoló – erőkkel, melyek már a kötet elején beavatkoznak, hogy módosítsanak a kedvezőtlen irányba fordult folyamatokon. Az emberi elit szövetséget köt, néha konfliktust vállal annak érdekében, hogy felgyorsulhasson a fejlődés, és idővel az ember lehessen gazdája a naprendszernek, melyben faja felnevelkedett. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az épülő Kisvilág lakói még nem alkalmasak arra, hogy.visszatérjenek anyabolygójukra, s a Föld minden lakójának emberhez méltó életet, reményteljes jövőt biztosítsanak.
 
Vajon felnőttek-e már nem csupán technikában, de emberként is a nagy feladathoz? Miként viszonyulnak emberi unokatestvéreikhez, a világpusztulást túléltek leszármazottaihoz? Képesek-e végül a sok háború után - a temetők rendje helyett - az élet, a béke rendjének megteremtésére az egész bolygón? Képesek- e a másságot elfogadva kapcsolatot teremteni különböző naprendszerek, eltérő vagy hasonló értékeket valló idegenek sokaságával, megvédve közben a saját értékeiket, hagyományaikat, érdekeiket? Van- e távlata a családnak? Mi lesz az egymás mellett élő generációk viszonya az életkor kitolódásával? Mennyit dolgozzon, mennyit pihenjen, tanuljon az ember naponta, és meddig dolgozzon években, ha várható életkora meghaladhatja a százhúsz évet? Miként őrizhetjük meg az egyén, család, közösség számára az eltávozók emlékét, bölcsességeit, miként tehető „élővé” megnyilatkozóvá az, aki már elhunyt?
Ezekre, és még sok egyébre kérdez rá, illetve keres lehetséges válaszokat a három kötet.

A második esély (könyv) író Pápai T. Simon

Ezokönyvek Keleverustól webáruház
 
3 000 Ft
Kedv. ár: 2 700 Ft
Kezdete: 2019.11.02
A készlet erejéig!
A megtalált kapcsolat

A megtalált kapcsolat

Kozsdi Tamás

A „Megtalált Kapcsolat” egy olvasmányos, beavató regény, ami egyszerre beszéli el a külvilágot és visz egyre mélyebbre a létezés titkaiba. 

Felemelő érzés olvasni, kapcsolódni ehhez a világlátáshoz, hihetetlenül sok tanítás árad a sorokból!

A történet egy városszéli családi házban játszódik, az özvegy Matilda asszonynál, aki szobalánya, Lujza társaságában él ott. A ház egykori urának, a vadászbalesetben elhunyt néhai Patrick Tenton angol diplomatának, volt egy rejtett élete, amely a felesége előtt is ismeretlen maradt. 

Több váratlan fordulat után felszínre kerül a rejtett örökség, amely egyben a ház titka is. Ezzel egyidőben – s talán az események kiváltójaként – érkezik a házba Péter úrfi,aki a látható, és a finomanyagi világban egyaránt rendkívül járatos. Tapasztalatai, sokirányú tájékozottsága alapos segítségére van a háziaknak – és az Olvasóknak is – hogy az eseményeket értelmezni tudják.

Akárhány karakter is érkezik a Tenton ház környezetébe (Emese főorvos asszony, a tudós Pál, a csodaszép tündér Viola), mind magával hozza a személyes múltját, de néhány csavar – és Péter úrfi beavatkozása – után egy egészen más jövőbe tartanak tovább.
*
Megtalált Kapcsolat Kozsdi Tamás első és máig egyetlen regénye, melyet 2014-től, több mint három éven át írt. A mű hét kisebb kötetét korábban több ezren olvasták már, rendkívüli visszhangra talált szokatlan világlátása és kedves karakterei révén.

Az írás képe oly összetett, hogy második-harmadik olvasásra is találunk benne új – eddig fel sem tűnt – részleteket. Kozsdi Tamás regénye sokszor olyan hatást kelt, mintha nem emberi logika írta volna. A mű erőssége, hogy gömbgondolkodáson alapul, ezért a teljesség érzetét adja, ahogy lapról lapra bomlik ki a történet.

A megtalált kapcsolat (könyv) író Kozsdi Tamás

 
7 990 Ft
A mindenségnél is hatalmasabb

A mindenségnél is hatalmasabb

Önvaló az én mögött

Mooji

Mi van akkor, ha mindaz, aminek hiszed magad - tested, elméd, érzelmeid és kondícióid - valójában pontosan az, ami nem vagy? Mi van akkor, ha ez egyszerűen egy önkép, amely hamis azonosulásokból, megszokásból és feltételezésekből ered?
A mindenségnél is hatalmasabb könyvében Mooji arra inspirál bennünket, hogy fedezzük fel igaz természetünket tiszta tudatosságként az egyszerű (ön)kutatás, az ösztönös belső megérzések, a bölcsesség-tanítások és a példabeszédek segítségével. Mooji egyenesen rámutat az Igazságra, ugyanakkor a mindennapi életben felmerülő kihívásokkal is foglalkozik, ezáltal felfedi azt a határtalan és időtlen szeretetet és szabadságot, amely legmélyebb lényünkben természetes módon illatozik.
A világszerte egyre nagyobb tömegeket vonzó találkozókon ez a népszerű mester többezer ember szemét nyitotta fel azon különleges képessége segítségével, hogy a szavakkal ki nem fejezhetőt szokatlanul tisztán, humorosan, és rendkívüli melegséggel tudja átadni.

Mooji az Advaita Vedanta mester, Sri H.W.L. Poonja, és a nagyszerű bölcs, Sri Ramana Maharshi vonalának közvetlen tanítványa. 1987-ben Mooji közvetlenül megtapasztalta a belső isteniséget, és a csendes nyugalom és megadás útját kezdte járni. A fénye vonzásának engedve egyre többen kezdték felkeresni, hogy felfedezzék az élő Igazságot. Mooji világszerte tart szatszangokat elvonulások, illetve spontán találkozók formájában.

A mindenségnél is hatalmasabb (könyv) író Mooji

 
3 300 Ft
-10%
A Nagual nyomában

A Nagual nyomában

A Castaneda klán megidézése 

Püski Irén, Püski István

Tulajdonképpen húsz éve kezdtük ezt a könyvet összeállítani, azzal, hogy a különböző workshopokon, beszélgetéseken jegyszeteket írtunk, a könyvekben bejelöltük a számunkra fontos mondatokat. Majd tíz éve fogalmazódott meg, hogy magunk számára jó volna, ha a könyvekből és jegyzetekből összeállítanánk egy fogalomtárt, ezzel segítve a magunk értelmezését. Miután elkészült, azoknak, akik a harcos ösvényen akartak járni, egy-egy fogalom tisztázására felolvastunk ebböl az összeállításból. Így jutottunk el végül arra az elhatározásra, hogy könyvvé formázzuk emlékeinket és a fogalomtárt, remélve, hogy azok számára akikben felkeltődött a kiváncsiság, ezzel egy eszközt tudunk adni ezen út értéséhez.

A Nagual nyomában (könyv) írók Püski Irén, Püski István

 
3 800 Ft
Kedv. ár: 3 420 Ft
Kezdete: 2016.10.14
A készlet erejéig!
A nap amikor megtaláltam a boldogságot

A nap amikor megtaláltam a boldogságot

Laurent Gounelle

A nap amikor megtaláltam a boldogságo San Franciscóba kalauzolja el olvasóit. Jonathan, a főhős az exével dolgozik együtt, ami frusztrálja, ráadásul van egy közös lányuk is. Cégtársa felajánlja, hogy megvásárolja tőle az egész üzletet, mely elgondolkodtatja. Ekkor találkozik egy cigányasszonnyal, aki azt jósolja neki, hogy meg fog halni. A férfit megrázzák a hallottak, ezért azonnal elmenekül a helyszínről, bejelentkezik az orvosához, de közben dühös is magára, hogy ennyire befolyásolható. Meg akarja keresni a cigányasszonyt és magyarázatot találni a történtekre, de csak a nővérét találja meg, aki ugyanazt jósolja neki és azt mondja, örüljön, hogy egyáltalán még életben van. Jonathan maga alatt van, próbál visszatérni a régi kerékvágásba, elmegy az orvoshoz, aki nem talál semmi betegségre utaló jelet. Jonathan képtelen folytatni régi életét abban a tudatban, hogy csak pár hónapja maradt hátra, ezért úgy dönt, hogy szabadságot vesz ki.
Meglátogatja Margie nénjét, aki azt mondja neki, hogy az ember élete vége felé jön rá, a bosszúságok nagy része világnézetünkből fakad. Jonathannak úgy tűnik, hogy napjai felgyorsultak, sokat túrázik a környéken. Először elszigeteltnek érzi magát, majd egyre inkább közelebb kerül saját magához és a Földhöz. Idővel már nem érdekli a jóslat, csak a jelen, a megélt pillanat. A természet visszaadja neki mindazt, amit a társadalom elvett tőle és ezzel kezdetét veszi új élete...

A nap amikor megtaláltam a boldogságot (könyv) író Laurent Gounelle

 
3 290 Ft
A pokol tüzén edzett lélek

A pokol tüzén edzett lélek

Nagy Ferenc Gábor

A regény igaz történeten alapul, amely a szerző, Nagy Ferenc Gábor életéből származik.

Legjobb barátja egy mérgezett extasy tabletta miatt halt meg, és ez a trauma késztette Nagy Ferenc Gábort, hogy érzéseit könyv formájában ossza meg az olvasókkal.

A regény egy fiatal pár szerelmét mutatja be, 

A pokol tüzén edzett lélek (könyv) író  Nagy Ferenc Gábor

 
3 000 Ft
A szeretet rád talált

A szeretet rád talált

Deepak Chopra

A főhős 28 éves író, Bostonban, a South Enden él. Életének legfontosabb eseménye, hogy elhagyta a barátnője. Aztán egy vasárnap reggel keretes hirdetésre akad az újságban, ami így szól: A szeretet rád talált. Ne szólj senkinek, csak gyere! Feldúlja a szöveg, és még izgatottabb lesz, amikor felfedezi a monogramját a telefonszám mellett. Nyomban telefonál, s aztán... Az események egyre rejtélyesebbek lesznek, ugyanakkor Jess és misztikus találkozása sok humoros jelenet forrása is. A szeretet rád talált könyv a szeretetről, a szerelemről szól, amelynek segítségével az ember megérintheti az asztrális világot és a teljességet.

A szeretet rád talált (könyv) író Deepak Chopra

 

 

 
2 990 Ft
-10%
A Varázsbolt

A Varázsbolt

Dr. James R. Doty

A szerző szegénysorban nőtt fel, egy iszákos apa és egy depressziós, stroke-ban lebénult anya gyermekeként. Jim élete egy zsákutca felé tartott, amíg 12 évesen egy bűvészkellék után kutatva, össze nem találkozott valakivel, aki csodálatos trükkjeivel megváltoztatta az életét. Nekünk azonban nem kell besétálnunk egy varázsboltba, hogy felfedezhessük, miként viselhetjük el könnyebben a szenvedést, és hogyan válthatjuk valóra leghőbb vágyainkat. Elég, ha egyszerűen saját elménkbe és szívünkbe tekintünk, mert a csoda bennünk van. A varázsbolt szerzője szerint csak rajtunk áll, hogy megtaláljuk saját varázslatunkat, és erre másokat is megtanítsunk.

"Ez a könyv egy agysebész figyelemre méltó története, aki megpróbálja megfejteni az agy és a szív közötti kapcsolat rejtélyét. Attól fogva, hogy egy gyermekkori találkozás megváltoztatja az életét, addig, amíg felnőttként megalapítja a Könyörület Központot a Stanford Egyetemen, Jim Doty élete megmutatja, hogyan tehetjük a világot egy irgalmasabb hellyé. Biztos vagyok benne, hogy ez a történet sokakat inspirál majd arra, hogy megnyissák a szívüket, és megvizsgálják, mit tehetnek ők másokért."
Őszentsége, a Dalai Láma

A Varázsbolt (könyv) író Dr. James R. Doty

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2017.05.31
A készlet erejéig!
A varázsló tanítványa

A varázsló tanítványa

Amy Wallace

Amikor Amy Wallace-t - a sikeres író, Irving Wallace lányát - tizenéves korában bemutatták a hírhedt, és titokzatos Carlos Castanedának, aligha sejtette, hogy ez a találkozás egy húsz éven át tartó barátsághoz, és végső soron az életét megváltoztató szerelmi történethez vezet majd.

Castaneda azt állította Amy-nek, hogy a lány elhunyt édesapja álmában eljött hozzá, és arra kérte, hogy védje meg a lányát valamilyen titokzatos veszélytől. Amy bár eleinte szkeptikus volt, végül beleszeretett a tanításokba és a tanítóba egyaránt. Négy év leforgása alatt Amy egyre beljebb és beljebb került Castaneda tanítványainak zárt, belső körébe. Az örök élet és isteni szerelem ígérete azonban hamar megkeseredett, ahogy Castaneda
- aki azt ígérte, hogy feleségül veszi - háreme tagjává tette, sőt újabb hölgyek felkutatását is elvárta tőle. Don Juanról - mindennél hatalmasabb tanítójáról - Castaneda hol mint "metaforáról", hol mint "valóságos személyről" beszélt Amynek.
A varázsló tanítványa erotikus epizódjaival, várakozást keltő fordulataival, sötét humorral, szívhez-szólóan és szemrebbenés nélkül világítja meg Amy Wallace életének hihetetlen magasságait és pusztító mélységeit a "boszorkányok, varázslók és tanítványok" világában. Castanedától való függésének őszinte leírása - melyet újra meg újra megerősít a szeretőjének, és tanítójának jellemében keveredő karizma és kegyetlenség - letehetetlenné teszi a könyvet.

 

A varázsló tanítványa (könyv) író Amy Wallace

 
3 400 Ft
A viskó

A viskó

Ahol a tragédia megütközik az örökkévalósággal

William Paul Young

A viskó könyv, egy lebilincselően izgalmas, és izgalmasan provokatív olvasmány, amiben a telepesek által elhagyott rozoga, rossz emlékeket idéző viskó egyszeriben döbbenetes titkok tárházává válik..., ahol izgalmas találkozások során a megbocsátás gyógyító ereje és hatalma is felragyog a sebzett szív számára. Vigyázat, regény! Nem teológiai értekezés! Valóság és fantázia. Kijelentés és keresés. Egy kétségbeesett, kételyekkel teli ember keresése. Nem Szentírás! Egy megrázóan izgalmas 'mese'! Sorsfordító erejű olvasmány...

A viskó (könyv) író William Paul Young

 

 

 

 

 

 

 

 

 
3 490 Ft
-10%
A viskó - Napról napra

A viskó - Napról napra

Üzenetek az év minden napjára

Wm. Paul Young

A Viskó című regény erőteljes története világszerte sok-sok millió olvasó szívét ejtette rabul, és lett a könyvkiadás történetének egy páratlan eseményévé.
A regény - és a történet - szerelmesei most A Viskó - napról napra révén annak lehetőségét kapják meg, hogy ne csupán egy hétvége erejéig időzzenek A VISKÓ-ban, hanem az év minden napján ellátogassanak oda, hogy újra találkozzanak Mackkel és rendkívüli barátaival - Papával, Jézussal és Sarayuval - valami egészen friss és egyedülálló módon.
A 366 üzenet A Viskó ból származó idézetekre épül, amelyek a regény szerzőjétől, Wm. Paul Young tól származó, szíveket megindító és gondolatokat serkentő imákkal, őszinte vallomásokkal egészülnek ki. Ahogy olvasod majd őket lapról lapra, inspirációt, bátorítást és reménységet fogsz meríteni napról napra...

A viskó - Napról napra (könyv) író Wm. Paul Young

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 450 Ft
Kedv. ár: 3 105 Ft
Kezdete: 2014.02.14
A készlet erejéig!
-10%
A Viskó lapról lapra

A Viskó - lapról lapra

C. Baxter Kruger

Amit A Viskóról és a szerzőjéről mindig is tudni szerettél volna!
Milliók lelki éhségét elégítette ki...
Wm. P. Young regénye, A Viskó a New York Times első számú bestsellere - egy olyan ember története, aki a kétségbeesés mélységéből emelkedett fel az életét megváltoztató találkozás során. Most pedig C. Baxter Kruger, A Viskó - lapról lapra szerzője Papa, Jézus és Sarayu jobb megismeréséhez vezeti el az olvasót, segítséget nyújtva ahhoz, hogy még közelebb kerüljön A Viskó központi üzenetéhez - az Isten szeretet.

Kruger, A Viskó régi rajongója és a szerző jó barátja, rámutat arra, hogy miért lelkesedik világszerte olyan sok ember ezért a regényért. A Viskó - lapról lapra előszavában Wm. P. Young így ír erről: "Baxter Kruger lenyűgözi az olvasót briliáns elméje és alkotó tehetsége különleges együttesével, ahogyan egyre mélyebbre vezeti A Viskó csodálatos, intim, és lehetőségekkel teli világába."

"Mindazoknak, akik rászánták az időt, hogy elolvassák és tanulmányozzák A Viskót; azoknak, akik vásároltak belőle néhány példányt, vagy egy bőröndnyit vagy még többet, és továbbadták, és e-mailt küldtek nekem a csodás történeteikkel, azoknak azt akarom mondani: "Köszönöm, és legyetek szívesek olvassátok el A Viskó - lapról lapra című könyvet is!" Ha szeretnétek jobban megérteni A Viskó keretét adó teológiát és látásmódot, akkor ez a könyv nektek szól.

Baxter magára vállalta azt a hihetetlen feladatot, hogy feltárja annak az Istennek a természetét és jellemzőit, aki az én saját rozoga viskómban találkozott velem." (Wm. Paul Young)

A Viskó - lapról lapra (könyv) író C. Baxter Kruger

 
2 950 Ft
Kedv. ár: 2 655 Ft
Kezdete: 2016.08.31
A készlet erejéig!
-10%
A Vörös Oroszlán

A Vörös Oroszlán

Szepes Mária

A Vörös Oroszlán izgalmas cselekménye négy évszázadot fog át, valójában az alkímia történetét és a keleti filozófia legmélyebb kulcsait rejti.

A Vörös Oroszlán (könyv) író Szepes Mária

 
6 490 Ft
Kedv. ár: 5 840 Ft
Kezdete: 2022.01.28
A készlet erejéig!
A Zarándok Útja

A Zarándok Útja

Avagy egy spirituális utazás története

Győri Zsolt

Egy misztikus történetet tart kezében az olvasó eme szép szál könyvtestben, mondhatni egy ezoterikus fejlődési regényt, melynek forrása, közlője a titokzatos Vándor, mely közeli rokonságban áll a zarándokkal, mire a könyv címe is utal. Fejlődési regény, mivel a cselekmény egyes szám első személyű elbeszélője a romlott világtól elvonuló, világvégeváró, szinkretikus csoportosulásban és mindentudónak vélt "Mester"-ében keresi a menedéket, de bizonyos angyali jelenések vezetése által rájön az efféle közösségekben való feltétlen bizakodás fonákságára és megismeri a számára kiszabott egyéni utat. "Mert nem azt akarom, hogy vedd ki őket a világból, hanem őrizd meg őket a gonosztól!" - mondja az egyetlen és igazi Mester, Jézus Krisztus főpapi imájában.
Batári Gábor

"Azóta sok év telt el már, de bármikor rágondolok, kitölt ez a mély bizalom, amit a sorsom iránt érzek. Ilyenkor hagyom, hogy átjárjon az érzés. Olyan ez mint egy erő, amely feltölt és átalakít. Megtart, erősít, hordoz. Megszűnik a gond és a nehézség. Mintha mindenre lenne megoldás. Egyszerre könnyűvé és örömtelivé válik az élet. Ez nem racionális érthető módon történik, hanem egy magasabb létezés szintjén. A szellemi igazság színterén."
Győri Tibor

A Zarándok Útja (könyv) író Győri Zsolt

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 700 Ft
-10%
Ablak a végtelenre

Csaba testvér gondolatai Istenről, vallásról...

 

Böjte Csaba, Karikó Éva


Csaba testvért, az erdélyi ferencest, a nehéz helyzetben élő gyermekek megmentőjét, 1500 szociális árva nevelőapját ma már senkinek nem kell bemutatni. Minden egyes szavának súlyt és hitelt ad élete, nem csupán beszél Isten országáról, hanem mindent meg is tesz, hogy ez az ország itt a földön kibontakozzon. Karikó Éva az apostoli hitvallás, az ún. Hiszekegy állításaira fűzte fel a kérdéseit. A válaszok minden egyes gondolata az életből merít, az életről szól végtelen bölcsességgel és egyszerűséggel, nemcsak a hitigazságokat mutatja be, hanem azok megvalósítását a több évtizedes lelkipásztori és nevelői munka tapasztalatából merítve. Szavaival összecsengnek nagy költőink, gondolkodóink, szentjeink sorai, amelyek alátámasztják Csaba testvér gondolatait.

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 691 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Akasha Krónika

Akasha Krónika

Ernetti páter időgépe - avagy sorsunk meghatározott?!

Peter Krassa

Az idő pereg, mint ujjaink között a homok.

Amíg számunkra, a Föld lakói számára az idő fontos dolog, addig az Akasha krónika - az úgynevezett világemlékezet - szempontjából teljesen közömbös. Az időnek nincs kezdete és nincs vége. Az idő csak illúzió. Végtelen és örök.
Az asztrális fény, a múlt, a jelen és a jövő egysége az maga időtlen ismeret és valóság. Az emberiség legrégebbi vágyai közé tartozik az idő rejtélyeinek megfejtése. Hiszen aki képes lenne ebbe betekinteni az hatalmas tudással rendelkezhetne.
Elképzelhető, hogy ez már valakinek a történelem folyamán sikerült?

A szerző Peter Krassa több híres tudóst, történelmi személyiséget - Leonardo da Vinci, Edgar Cayce, Saint Germain grófja - mutat be, akiknek valószínű, hogy sikerült behatolnia az univerzális tudás egyes tartományaiba.
Ernetti páter időgépének leírását is részletesen ismerteti, mely a világ szeme elől elrejtve létezik. A szerző e gép és a hozzáfűződő tudás leírásával filozófia és ismeretelméleti szempontokat feszeget. A szerző nemcsak a tőle megszokott érdekfeszítő, de szakmailag is megalapozott módon meséli el egy titokzatos találmány történetét. Megvilágítja az ezzel kapcsolatos filozófiai és ismeretelméleti szempontokat is.

A könyvben leírtak személyes beszélgetésen, tudományos kutatásokon, cikkek hiteles igazolásán alapszik.
Vajon sorsunk eleve elrendeltetett vagy a szabad akaratunk működik?

Élje át Ön is az időtlen utazást!

Akasha Krónika (könyv) író Peter Krassa

 
3 490 Ft
-10%
Akik sokszor élnek

Akik sokszor élnek 

Balogh Margit

Szepes Mária édesanyjának méltatlanul elfeledett, mindössze egy kiadást megélt és ma már szinte fellelhetetlen okkult-ezoterikus regényét tartja kezében a tisztelt Olvasó. 

Ez a regény évszázadokon átívelő inkarnációs úton vezet végig, ebben hasonlít a Vörös Oroszlán című okkult regényre. Itt érthetjük meg, hogy hogyan kapcsolódunk egymás életébe és mi az az ősi szál, ami mentén haladunk? Milyen spirituális fejlődési utat kell bejárnunk? Milyen új képességeket szerzünk a megismerés során? Hogyan szövi a karma törvénye az életünket? Mit és hogyan kell megtanulnunk, megvalósítanunk a sors által reánk ruházott feladatokból? 
Ezekre a kérdésekre válaszol a lebilincselően érdekes, ezoterikus-okkult tanításokkal átszőtt történet.

Akik sokszor élnek (könyv) író Balogh Margit

 

 

 

 

 
2 700 Ft
Kedv. ár: 2 430 Ft
Kezdete: 2017.08.06
A készlet erejéig!
Áldás és állhatatosság

Ken Wilber

 

Ken Wilber, korunk egyik legismertebb filozófusa csak néhány - az asszonyt emésztő rákbetegség elleni küzdelem jegyében eltelt - évet tölthetett együtt nagy szerelmével, Treyával. Közös művükben a gyógyítás különféle módszereit részletesen elemezve, kíméletlenül őszintén, gazdag filozófiai háttérbe ágyazva mesélik el a mélységeken át csodálatos magasságokig ívelő útjukat.

 
4 300 Ft
-10%
Amíg az istenek aludtak

Amíg az istenek aludtak

avagy életem Nepálban

Elizabeth Enslin

Az antropológus szerző Elizabeth Enslin  beleszeret egy nepáli férfiba, és választottja hazájába költözik, egy isten háta mögötti nepáli faluba. Egy szigorú erkölcsi és szokásrenddel rendelkező bráhman családban találja magát olyan életkörülmények között, amilyenekre sosem gondolt volna.

Amikor kiderül, hogy kisbabát vár, szembesülnie kell azzal, hogy az ifjúkori romantikus elképzelései egy pillanat alatt szertefoszlanak. Miközben próbál beilleszkedni a család és a faluközösség életébe, nemcsak a saját magával szemben támasztott elvárásainak kell megfelelnie, de a szerelem, házasság, terhesség, szülés és anyaság kihívásaival is meg kell küzdenie.
A könyv betekintést nyújt a nehéz sorsú nepáli asszonyok életébe is, abba, miként küzdenek az egyenjogúságukért, valamint egy nepáli falu hol munkával, hol vidám ünnepségekkel teli hétköznapjaiba.

Amíg az istenek aludtak (könyv) író Elizabeth Enslin

 
3 970 Ft
Kedv. ár: 3 570 Ft
Kezdete: 2017.12.30
A készlet erejéig!
Amikor Isten inkognitóban jár

Amikor Isten inkognitóban jár

Laurent Gounelle 

Párizs, nyár, Eiffel-torony. Egy mindenben csalódott fiatalember, Alain az öngyilkosság szélén áll, épp le akar ugrani a toronyból, mikor egy titokzatos idegen visszatartja elhatározásától és szerződést ajánl neki: ha az életben maradás mellett dönt és mindenben követi utasításait, problémái megszűnnek, és végre boldog lehet.
Alain élete ettől a pillanattól gyökeresen megváltozik. Elfogadja a különös feltételt – s ezzel tulajdonképpen átadja élete irányítását… De kinek is?
A varázslatos párizsi nyárban játszódó történet sok tanulsággal szolgál. Megtudhatjuk belőle, hogyan szabadulhatunk meg félelmeinktől és megérthetjük csalódásainkat, választ kapunk kudarcainkra és álmainkra. Szól arról, hogyan küzdjük le gátlásainkat és hogyan haladjunk tovább az „élet” ösvényén.
A regény egyszerre felnőttmese és pszichológiai tanácsadó, de mindenekfelett szórakoztató olvasmány.
Laurent Gounelle könyve nemcsak a francia olvasók körében aratott sikert – első kiadásának 200 000 példánya hamar elfogyott –, de meghódította Spanyolországot és Dél-Amerikát is. Kiadója szerint Coelho Alkimistája hódított meg utoljára ennyi olvasót.
A szerző Laurent Gounelle korábban megjelent kötete: Az ember, aki boldog akart lenni

Amikor Isten inkognitóban jár (könyv) író Laurent Gounelle

 
3 490 Ft
Áminollah

Áminollah

Szulejmán magyar leszármazottjának igaz története

Illés Sarolta

Különleges ember dr. Kazanlár Emil - vagy ahogyan perzsául hívják, Áminollah - nem csak azért, mert szultáni leszármazott, mert kilenc nyelven beszél, bábtörténelmet írt, jártas a művészetekben, doktorált filozófiából, hanem azért is, mert tudós létére világhírű jós és Tarot festő. A Tarot az egyik legrégibb és legismertebb jóskártya, a Svájcban kiadott Kazanlár Tarot pedig igazi kuriózum. Miközben e könyv lapjain megelevenedik Áminollah fordulatokban és izgalmakban bővelkedő élete, melynek első 23 évét Iránban töltötte, az Olvasó bepillantást nyer egy sajátos kultúra titokzatos világába, a perzsa és a török történelembe, a hatvanas-hetvenes és azt követő évek kis magyar sajátosságaiba, egyúttal megismerkedhet egy érdekes látásmóddal.

Áminollah (könyv) író Illés Sarolta

 
3 490 Ft
Amit biztosan tudok

Amit biztosan tudok

Oprah Winfrey

A filmkritikus Gene Siskel megkérdezte Oprah Winfrey-t: „Mi az, amit biztosan tud?” Ez a kérdés arra késztette Oprah-t, hogy számot vessen életével, és az O, The Oprah Magazine-ban elindította „Amit biztosan tudok” című rovatát. Az elkövetkező tizennégy évben hónapról hónapra megjelentetett egy-egy írást a fenti címen. Ezekben az években vonult vissza, és hagyott fel a The Oprah Winfrey Show-val (ami a maga nemében a legnagyobbra tartott műsor a televíziózás történetében). Ekkor alapította meg saját televíziós hálózatát, lett Amerika egyetlen fekete milliárdosa, kapott tiszteletbeli doktori fokozatot a Harvardon és Elnöki Szabadság Érdemrendet. Jöttek-mentek életében a barátok és kollégák, ekkor vesztett el házi kedvenceket és nevelt helyettük újabbakat, és ekkor ünnepelte meg ötvenedik, majd hatvanadik születésnapját. Mind ez idő alatt végig lelkesítő, bölcs tanácsokkal szolgált az élet dolgairól ebben a rovatban.
E bölcsességeket és gyöngyszemeket átdolgozott formában, egy kötetben először veheti kézbe az olvasó. Az Amit biztosan tudok egy gyönyörű könyv, tele szívet tápláló felismerésekkel.
A témakörökbe foglalt esszék – öröm, rugalmasság, kapcsolatok, hála, lehetőség, áhítat, tiszta fejjel, hatalom – ritka bepillantást nyújtanak a világ egyik legkülönösebb asszonyának világába. Őszinte, megrendítő, lelkesítő, felemelő, erőt sugárzó szavaiban az a fajta bölcsesség és igazság csillan meg, amire olyannyira szomjazik minden olvasó.

A szerzőről
Médiabefolyását felhasználva Oprah páratlan kapcsolatot alakított ki a legkülönbözőbb emberekkel szerte a világon. A felsőfokban emlegetett, díjnyertes The Oprah Winfrey Show háziasszonyaként és producereként huszonöt éven keresztül szórakoztatta és gondolkoztatta el nézők millióit. Világhírű médiajelenség és filantróp, napjaink egyik legnagyobb tiszteletben tartott és legkörülrajongottabb közéleti személyisége.

Amit biztosan tudok (könyv) író Oprah Winfrey

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 290 Ft
Angyali érintés

Angyali érintés

Lorna Byrne

Az Angyali érintésben Lorna Byrne folytatja sokmillió példányban elkelt nemzetközi sikerkönyve, az Angyalok nyelvén történetét. Beszámol a vidéki Írországban eltöltött éveiről, az angyaloktól kapott segítségről és útmutatásokról, amelyek megkönnyítették elviselni élete traumatikus eseményeit. Részletes leírást ad az angyalok külleméről, különféle típusaikról, Istennel és társaikkal való viszonyukról, érintkezésükről az emberekkel, valamint életünkben és halálunk után betöltött szerepükről. Olyan részletekkel szolgál, amelyek sehol sem jelentek még meg nyomtatásban.

Lorna legutóbbi két kötete vezette a Sunday Times bestseller-listáját, az Angyali üdvözlet pedig az első számú MBS-sikerkönyvvé lépett elő megjelenése évében.

Angyali érintés (könyv) író Lorna Byrne

 
3 990 Ft
Anubis - A piramisok ura

Anubis - A piramisok ura

Joan Grant

Joan Grant a parapszichológiai regény mesterének új könyve

Az Anubis - A piramisok ura lenyűgöző stílusban nyújt valódi parapszichológiai élményt. A világon ez az egyetlen mű, amelyben részletesen megtalálható az a misztikus beavatás tréning, amellyel az ókori Egyiptomban a gyógyító papokat, látnokokat és magukat a fáraókat is felkészítették. Az Anubis - A piramisok ura valódi témája fáraó bölcsességet és tisztaságot sugárzó karizmatikus pszichés erőtere. A könyv részletesen foglalkozik a pszichikus energiák erejével, a látnoki képességekkel, a telepátiával, az aura érzékelésével, reinkarnációval, a gyógynövényterápiákkal és álomfejtéssel.

Anubis - A piramisok ura (könyv) író Joan Grant

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
-10%
Aranyjegy a boldog élethez

Aranyjegy a boldog élethez

Történet a második lehetőségről

Brendon Burchard

Ez a könyv megváltoztatja sorsunkat, átalakítja szívünket és gondolkodásunkat.
Esélyt ad a második lehetőségre.

Olvasd, értsd, és valósítsd meg a könyv bölcs tanításait, hogy újra fölfedezhesd és újjáalakíthasd az eddigi életedet!
Mi lenne, ha átnyújtanának neked egy jegyet, amellyel varázslatos módon újrakezdhetnéd az életed?
Mindenkinek a fejében megfordult már, hogy ha most visszamehetnék az időben, akkor ezt, vagy azt másként tennék, és akkor sokkal boldogabb lehetnék. Ez a történet pontosan erről szól. A hétköznapi, fojtogató problémákkal küszködő főhős lehetőséget kap arra, hogy kijavítsa egész eddigi elrontott életét.
Utazása a halál árnyékában, egy kórház intenzív osztályán kezdődik, majd eljut egy rejtélyes, már rég bezárt vidámparkba, ahol megtanítják arra, miként nézzen szembe a problémáival, nem utolsósorban azért, hogy megmenthesse elveszni látszó szerelmét is.
A szerző személyi tanácsadóként dolgozik, szinte atyai jó barátként egyengeti főhősünk útját. Könyvében jól alkalmazza a pszichológia módszereit. Érzékletes, meggyőző és elgondolkodtató. Hitelességét saját élettörténete adja, hiszen ő már megkapta élete aranyjegyét, amikor egy súlyos autóbaleset után a halálból visszatérve gondolhatta végig és kezdhette újra életét.
Nagyhatású tanmese a szerelemről, a veszteségekről és a megváltásról. Ösztönzést és reményt ad mindenkinek, aki újrakezdésre, boldogságra vágyik.

Aranyjegy a boldog élethez (könyv) író Brendon Burchard

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2017.12.30
A készlet erejéig!
-21%
Aranypillangó

Aranypillangó

Makai Ildikó - Nagy Ágnes Hannah

"Akik ismertek Téged, azok számára visszacseng a sorok között angyali humorod, hatalmas lelkierőd, tanítói szellemed. Akiknek pedig csak úgy véletlenül került az  Aranypillangó könyv a kezébe, hiszem hogy annak számára is hamarosan ismerős Tanító leszel." (a szerző)

Aranypillangó (könyv) írók Makai Ildikó - Nagy Ágnes Hannah

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 500 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-10%
Az ajándék - Élet az El Camino után

Sándor Anikó

Két hónappal hazatértem után eladtam elegáns, nagypolgári lakásomat, és beköltöztem egy kisebbe, szerényebbe. Az autómat lecseréltem egy olcsóbb, alacsonyabb fogyasztásúra. Az addig igénybe vett szolgáltatások nagy részét lemondtam, megváltam a költséges biztosítások többségétől, a giga-csomagoktól, az ilyen-olyan előfizetésektől, és egy lényegesen egyszerűbb életvitelre rendezkedtem be. A ruháimat is kiválogattam, a felesleget elajándékoztam vagy áruba bocsátottam. Az maradt csak meg, és mindenből csak annyi, amire valóban szükségem van. Olykor gyertyával világítok, órákig bámulom, hogyan táncol a láng a sötétben. Vagy ücsörgök a teraszon, és nézem az égboltot, amelynek addig ismeretlen szépségeit az Úton fedeztem csak fel…Amíg ezt a boldogságot nem éltem át, elképzelni sem tudtam, hogy egyszer úgy fogom gondolni: ha mindenemet elveszíteném, akkor is maradna egy csomó dolog, ami boldoggá tesz. Látom a környezetemben élőket, amint fáradtan hajszolnak valamit , amit már megnevezni sem tudok, annyira távolinak tűnik, hogy magam is így éltem. Nem tehetek többet értük, mint hogy elmondom a magam történetét, amely így kezdődik: van esély! Csak a békességnek előbb helyet kell készíteni, kell egy nagytakarítás. Amíg a beidegződések, előítéletek foglalják a helyet, addig a csönd nem ver tanyát odabent. Pedig ahhoz, hogy meghalljam a saját hangomat, csöndre volt szükség.
Ilyen az életem a Camino után.

 
2 940 Ft
Kedv. ár: 2 650 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Az alkimista - Évfordulós kiadvány

Az alkimista - Évfordulós kiadvány

Paulo Coelho

Paulo Coelho napjainkban a világ egyik legnépszerűbb írója. Rio de Janeiróban született, ma is ott él. Az 1988-ban megjelent Az alkimista című regényével egy csapásra nemzetközi hírnevet szerzett. Azóta 11 millió példányt adtak el ebből a könyvéből a világ 41 nyelvén. Többi regénye, (A Piedra folyónál ültem és sírtam; A valkűrök; Az ötödik hegység; Veronika meg akar halni) is a bestseller listák élére került. Coelho számos irodalmi díj nyertese. Könyvei 120 országban jelentek meg, a világ 47 nyelvén, milliós példányszámban. Kisemberek sorsa, misztikum, érzelem, némi transzcendencia - ezek Coelho írásművészetének kulcsszavai. Coelho művei közül eddig a Veronika meg akar halni című regény jelent meg kiadónknál 2001-ben. Az alkimista Coelho fő művének számít. Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry Kis hercegéhez szokták hasonlítani. Santiago, miután kétszer látja azt az álmot, hogy valahol a piramisok lábánál elásott kincs várja, elindul megkeresni azt. Végigzarándokol Afrika északi, sivatagos részén, szokatlan élményekkel töltekezik, számos különös figurával találkozik, köztük az alkimistával, akitől megtanulja, hogy mindig hallgasson a szívére, vegye észre a sorsára utaló jeleket, és igyekezzék beteljesíteni álmait. A filozofikus mese lelki balzsamként hatott azokra a tízmilliókra, akik már eddig elolvasták Coelho alapművét.

Az alkimista - Évfordulós kiadvány (könyv) író Paulo Coelho

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2021.04.09
A készlet erejéig!
-10%
AZ EMBERSÉG NAGYKÖNYVE - TEREMTŐ GONDOLATOK   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
AZ EMBERSÉG NAGYKÖNYVE -  TEREMTŐ GONDOLATOK

AZ EMBERSÉG NAGYKÖNYVE Seneca

TEREMTŐ GONDOLATOK Marcus Aurelius


"Mi a legnagyobb az emberben? - Az emberség nél nincs hatalmasabb földön és égen - így tették roppan erejűvé az istenek az ember sokszor gyámoltalan és tanácstalan lényét: a magasból felruházták a szeretet jóságával, az élet igazi harmóniájával, a szelíd, bölcs belátással és előrelátással. Kérlek, maradj ennél az emberség nél, hiszen már tudod, nincs nála hatalmasabb erő, amely a földet megjavíthatná, és a rosszakat megszelídíthetné - mérhetetlen nagysága kitűnik abból is, hogy éppen általa küldik az istenek üzenetüket a földi embernek, tudatván ezzel, hogy a pislákoló fénynél van nagyobb erejű, barátságosabb fény: az emberség ragyogása." (Seneca)

AZ EMBERSÉG NAGYKÖNYVE Seneca - TEREMTŐ GONDOLATOK Marcus Aurelius (könyv)

 

 

 

 

 
2 490 Ft
Kedv. ár: 2 240 Ft
Kezdete: 2018.07.11
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Az igazi boldogság 10 titka

Az igazi boldogság 10 titka

Adam J. Jackson

„Lassan tíz éve, hogy Adam Jackson „The Ten Secrets of Abundant Love” c. könyvét először olvastam. Annyira megtetszett, hogy lelkesen le is fordítottam. Köszönet érte Kreutz Zsolt kiadónak, hogy „Az igaz szeretet tíz titka” 2004-ben könyv formájában is elérhetővé vált.

Akkor úgy terveztük, hogy az író hasonlóan gondolatébresztő művei, amelyek a gazdagságról, az egészségről, a sikerről és a boldogságról szólnak, azonnal követik majd a szeretetről szóló könyvet. Az elmúlt időszak, a könyv keresettsége bebizonyította, hogy a történet, a szeretettel kapcsolatos gondolatok sokakat érdekelnek.

Örömmel tölt el, hogy itt a folytatás és egy újabb művet vehetnek kezükbe, ezúttal azok, akiket foglalkoztat a boldogság kérdése, hogy mitől lehet igazán boldog, hogyan érheti el és hogyan őrizheti meg az ember az igazi boldogságot...”

Ezt a művet majd az olvasók kérése szerint követi a következő tíz titok. A döntés megkönnyítésére, vagy éppen megnehezítésére, a kötet végén egy-egy rövid részlet olvasható a könyvekből. A kiadásukon dolgozó csapat érdeklődéssel várja a visszajelzéseket. 

*
Az igazi boldogság 10 titka” című ezen kiadványt Adam J. Jackson alábbi szavaival ajánljuk:

„A bőségben áradó Igazi Boldogság nem pusztán annyit tesz, hogy megszabadulunk a feszültségektől és nyomorúságtól, sokkal inkább jelenti azt, hogy örülünk az életnek, elégedettek vagyunk az élettel. Ez az élet csodálatának érzése...

Az igazi boldogság 10 titka könyv hőseinek többségét élő személyről mintáztam, az öreg kínai kivételével, akinek alakját több olyan bölcs férfi és nő személyéből gyúrtam össze, akikkel életem során találkoztam. Közös bennük, hogy mindannyian győzedelmeskedtek a személyes kríziseik fölött, és megtalálták a saját boldogságukat.

Remélem, hogy a történetek fellelkesítik majd az Olvasót és arra sarkallják, kövesse hőseink példáját, hogy megtapasztalja az Igazi Boldogság áldását.”

Az igazi boldogság 10 titka (könyv) író Adam J. Jackson

A sorozat egyéb kötetei:

Az igazi egészség 10 titka

Az igazi gazdagság 10 titka

Az Igaz Szeretet 10 Titka

 
2 990 Ft
Az igazi egészség 10 titka

Az igazi egészség 10 titka

Adam J. Jackson

„Jegyezze meg - mondta az öreg -, mindnyájunknak hatalmunkban áll legyőzni a betegségeket és Igazi Egészséget teremteni életünkben. Ez sokkal több, mint csupán a betegség hiánya: energia, erő, életöröm, lelkesedés az életért. Csak arra ügyeljen, hogy harmóniában éljen a Természet Törvényeivel.

Az Univerzumban mindent precíz törvények irányítanak - az ön egészségét is beleértve. E törvényekben rejlenek azok a titkok, amelyek képesek legyőzni minden betegséget, és Igazi Egészséget teremteni az életünkben.”
(A Jackson)
*
A kötet TARTALMA:

BEVEZETŐ
• A beteg;
• A találkozás;
• 1. titok:( Az elme ereje;
• 2. titok: A légzés ereje;
• 3. titok: A testedzés ereje;
• 4. titok: A táplálkozás ereje;
• 5. titok: A nevetés ereje;
• 6. titok: A pihenés ereje;
• 7. titok: A testtartás ereje;
• 8. titok: A környezet ereje;
• 9. titok: A hit ereje;
• 10. titok: A szeretet ereje;

*
Az igazi egészség 10 titka című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik figyelembe véve ennek az igen hasznos kis könyvnek a tanácsait, megállapításait annak a tudatában szeretnének élni, magukévá tenni azt a szemléletet, hinni abban, hogy mi magunk vagyunk felelősek a saját magunk és gyermekeink egészségéért, és abban, hogy mindnyájan birtokában vagyunk az erőnek, amellyel egészséget - sőt igazi tartós egészséget - tudunk teremteni az életünkben.

„A jövő orvosa nem ír fel orvosságokat, hanem felébreszti a hozzá fordulók érdeklődését a betegségek okainak megismerése, a betegségek megelőzése, az emberi szervezetről való gondoskodás és a helyes táplálkozás iránt.”
(Thomas A. Edison)

Az igazi egészség 10 titka (köny) Adam J. Jackson

Sorozat további kötetei:

Az igazi gazdagság 10 titka

Az Igaz Szeretet 10 Titka

Az igazi boldogság 10 titka

 
2 800 Ft
Az igazi gazdagság 10 titka

Az igazi gazdagság 10 titka

Adam Jackson

Mire elérjük a 65 éves kort, több mint kilencven százalékunk vagy súlyosan beteg, vagy teljesen le van égve. A férfiaknak mindössze nyolc, a nőknek alig két százaléka független anyagilag, és a népesség kevesebb mint egy százaléka mondható gazdagnak. De miért? Mit tudhat ez az egy százalék, amit a többiek nem tudnak? ők vajon intelligensebbek? Vagy jobban képzettek? Keményebben dolgoznak? Esetleg egyszerûen szerencsések, vagy a sors kegyeltjei?
Ezek a kérdések éveken át nem hagytak nyugodni. Ha a gazdagság olyan valami, ami után valamennyien vágyakozunk, akkor ezt száz emberből miért kevesebb mint egy éri el? Miért küzdenek annyian, hogy kijöjjenek a fizetésükből, és miért érzik magukat állandó pénzszûkében, erőtlennek és tehetetlennek arra, hogy megvalósítsák az álmaikat? Aztán egy napon találkoztam egy rendkívüli idős emberrel, aki mesélt nekem az Igazi Gazdagság titkairól – tíz elvről, melyeket követve bárki megteremtheti magának az életében nem csupán a gazdagságot, hanem a bőséges jólétet!
Az Igazi Gazdagság nem egyszerûen a bankszámlán lévő összeg nagysága, vagy az ember által birtokolt vagyon értéke; sokkal inkább azt jelenti, hogy legyen elegendő forrásunk arra, hogy képesek legyünk a saját utunkat járni, a saját életünket élni, ahogy nekünk tetszik. Azt tapasztaltam, hogy mindegyikünk rendelkezik olyan képességgel, melynek kiaknázásával és érvényre juttatásával gazdag emberré válhat. Nem számít, milyenek a körülményeink; fiatalok vagy idősebbek vagyunk, egyedül vagy társsal élünk, fekete vagy fehér a bőrünk színe. Nem a külső tényezők, a gazdaság helyzete, az időjárás, az állam politikája irányítják életünket, hanem mi magunk.
És amikor végre saját kezünkbe vesszük életünk irányítását és felelősséget vállalunk magunkért, akkor vesszük észre a bennünk lakozó erőt, hogy képesek vagyunk változtatni és képesek vagyunk megvalósítani álmainkat.
Sok példázattól eltérően e könyv szereplőinek alapjául élő személyek szolgálnak, bár a neveket természetesen megváltoztattam. Remélem, történeteik fellelkesítik önöket, hogy kövessék példájukat és saját életükben megteremtsék az Igazi Gazdagságot.

Az igazi gazdagság 10 titka (könyv) író Adam Jackson

Sorozat további kötetei:

Az Igaz Szeretet 10 Titka

Az igazi boldogság 10 titka

Az igazi egészség 10 titka

 

 

 

 

 
2 800 Ft
Az örömök útján

Az örömök útján

Csaba testvér gondolatai a derűről, jóságról, hitről és bizakodásról

Böjte Csaba

Ebben a könyvben én a rosszal nem csatázok, csak olyan gondolatokat próbálok megfogalmazni, melyek engem a fényre vittek, örömmel, békével töltöttek el! Ezért is választottam könyvem címéül: Az Örömök Útján! Kisebb testvéri szeretettel ajánlom legkedvesebb gondolataimat, melyekről hiszem, hogy nemcsak igazak, de gyógyítva erőt, jövőt is adnak a kedves olvasóknak!
Szeretettel, Csaba testvér

Az örömök útján (könyv) író Böjte Csaba

 
1 990 Ft
Az öt bölcsesség lámája   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az öt bölcsesség lámája

Az öt bölcsesség lámája

Alexandra David-Neel - Jongden Láma

Ha valaki, úgy David-Neel asszony igazán belülről írhatta le a tibetieket, babonáikkal és varázslataikkal együtt: testestül - lelkestül benne élt ebben a világban. Megtanult tőlük egyfajta gondolkodásmódot, amely a miénktől teljesen idegen, de a maga rendszerén belül éppoly logikus - sőt - determinisztikus, mint például a középkori keresztény misztikusok világképe volt: a maga helyén és idején ésszerűen próbálta magyarázni azt, amit ésszel felfogni nem tud. (Benedek István) "Megmutatjuk az igazi Tibetet. Hamisítatlan férfiakat és asszonyokat, megtörtént eseményeket. De úgy, hogy a személyekben senki ne ismerjen magára, mégis az élő valóság legyen. Regény. Az első regény, amit tibeti láma írt a távoli Nyugat világának, hogy vele hóborította hazája fennsíkjainak tiszteletet és megbecsülést szerezzen. Így született meg ez a könyv Tibet elvarázsolt pusztaságain." (Alexandra David-Neel)

Az öt bölcsesség lámája (könyv) író Alexandra David-Neel - Jongden Láma

 

l.

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
-10%
Az öt egyezség

Az öt egyezség

Don Miguel Ruiz, Don Jose Ruiz

Képzeld el, hogy teljesen új módon élsz - egy olyan életet, ahol teljesen szabad vagy, azért, hogy az légy, aki valójában vagy. Többé nem aszerint vezeted az életed, hogy mások mit gondolhatnak rólad.
A Négy egyezség egyszerű, de annál mélyrehatóbb üzenete millióknak tanította meg, hogyan léphetünk ki tudatalattink szenvedést okozó egyezségeiből. Az öt egyezség egyfajta folytatás, amit a szerző fiával, Jose Ruizzal közösen írt.
Képesek vagyunk emlékezni arra, kik voltunk, amikor erre a világra érkeztünk? Miguel és Jose Ruiz által most bizonyítást nyer, hogy miután felszabadítjuk magunkat önként vállalt megállapodásaink súlya alól, a valóság mélyebb megismerésének lehetősége nyílik meg előttünk. Ez a könyv elvezet minket életünk transzformációjának utolsó fázisáig; a pontig, ahol rátalálhatunk eredendő önmagunkra, és visszatérhetünk ahhoz, akik születésünk pillanatában voltunk.

Tedd az öt egyezséget az életmódoddá, és hamarosan saját mennyországod álmában fogsz élni:


Legyenek tisztaszándékúak a szavaid


Semmit ne vegyél személyeskedésnek


Ne feltételezz semmit


Mindig tedd meg a tőled telhető legjobbat


Légy szkeptikus, de tanulj meg meghallgatni másokat

Miguel Ruiz megkerülhetetlen alakja az ezoterikus világirodalomnak. Művei kiemelkedő jelentőségűek, hiszen az ősi mexikói sámán kultúra tanításait és bölcsességeit közvetítik számunkra.

Az öt egyezség (könyv) írók Don Miguel Ruiz, Don Jose Ruiz

 
4 990 Ft
Kedv. ár: 4 490 Ft
Kezdete: 2019.12.31
A készlet erejéig!
-10%
Benáresz a kapu

Benáresz a kapu

Tolvaly Ferenc

 

Tolvaly Ferenc az El Camino - Az út, a Tibetben a lélek és a Boszporusz felett a híd című regényeinek életválsággal küzdő főszereplői előtt utazásaik során tárulkoznak fel az útkeresés és az újrakezdés lehetőségei. A lelki megrázkódtatásokkal teli, életre szóló nagy kalandok. A Benáresz a kapu Indiába visz el, és a hinduizmus ősi-élő sokrétű vallásából merít.

A főhőst felesége hirtelen, látszólag magyarázat nélkül hagyta el. Gyötri a kétség, "hajtja az értelmetlen múlt, a jelen kényszere és a jövő bizonytalansága". Szinte menekül Indiába, ahol fotóművészként objektíveket cserélve néz, de a képeket önmagán átszűrve lát: kitárul előtte az isteneket mindenben maguk körül érző emberek nyugalmának titka.

Egy idő után nem a kétségbeesett, megcsalt férj önsajnálata, hanem a magát is felfedező férfi ír eszméléséről. Elvezet a szent folyó, a Gangesz partjára, India elképesztő szegénységű és átmenetek nélkül pompázatos városain, falvain, sivatagain keresztül a lélek kapujához.

Mint Tolvaly Ferenc korábbi művei, így a Benáresz a kapu is olvasás közben átélhető, önismereti-tisztulási folyamatot kínáló hatalmas zarándoklat.

Benáresz a kapu(könyv) írója Tolvaly Ferenc

 

 

Benáresz a kapu

 
3 500 Ft
Kedv. ár: 3 150 Ft
Kezdete: 2014.02.27
A készlet erejéig!
-10%
Bengáli éjszaka

Bengáli éjszaka

Mircea Eliade

A szépíró Mircea Eliade legnépszerűbb regényének első kiadása.
Mircea Eliade (1907-1986), a nemzetközi hírű román vallástörténész, író és filozófus 1933-ban jelentette meg indiai élményei ihlette regényét, amelynek eredeti címe Maitreyi. Az európai ifjú és az indiai lány szerelmi története Eliade szépírói munkásságának máig legkedveltebb darabja. Több nyelvre lefordították (olasz, német, spanyol, francia, angol), Bengáli éjszakák címen meg is filmesítették (1988), Hugh Granttal a főszerepben. A regényből magyarul eddig csak részletek jelentek meg rangos irodalmi folyóiratok lapjain, vagyis a szépíró Eliade most mutatkozik be a magyar olvasók előtt.
A csodaszép keleti mese főszereplője az Indiában dolgozó, angol úriember, bizonyos Allan, aki az ország infrastruktúrájának fejlesztésén dolgozik Kalkuttában. Egy nap azonban megismerkedik pártfogója és szállásadója gyönyörű lányával, Maitreyivel, aki észrevétlenül rabul ejti a szívét
Eliade regénye olyan szerelmi történet, amelynek minden lapjáról árad az idegen kultúrával való találkozás, a keleti világ felfedezésének olykor fájdalmas, máskor elbűvölő, de mindig felkavaró élménye.

Bengáli éjszaka (könyv) író Mircea Eliade

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2017.02.12
A készlet erejéig!
Benső útjaimon   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Benső útjaimon

Benső útjaimon

Felelősségünk a világban

Shirley Maclaine

Shirley MacLaine talán mindent elért, amit hagyományos értelemben boldog és sikeres életnek tartunk. Nevét az egész világon ismerik, számtalan film - többek között az Irma, te édes! vagy a Becéző szavak - főszerepét játszotta el, mégsem érezte életét teljesnek. "Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél" - Fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot.Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot. Az Amerika különböző városaiban rendezett, önfejlesztő tréningek vezetésével szeretne hozzájárulni egy egészségesebb és boldogabb világ megteremtéséhez. Mint a történelem során annyian, ő is megfogalmazta a ma is aktuális kérdést: mi az oka a sor háborúnak, békétlenségnek, és ki a felelős mindezekért. Sajnos hajlamosak vagyunk a problémák okát mindig másokban keresni. Pedig ahhoz, hogy megoldjuk, és ne szaporítsuk a bajt, a felelősséget nekünk magunknak kell vállalnunk.SHIRLEY MACLAINE SAJÁT TAPASZTALATAIT, ÉLMÉNYEIT OSZTJA MEG VELÜNK, KÖNYVÉT AZOKNAK AJÁNLJA, AKIK ÖNMAGUK TÖKÉLETESÍTÉSÉN MUNKÁLKODNAK.

 

Benső útjaimon (könyv) író Shirley Maclaine

 
2 200 Ft
Benső útjaimon 2015

Benső útjaimon 2015

Shirley MacLaine

Shirley MacLaine talán mindent elért, amit hagyományos értelemben boldog és sikeres életnek tartunk. Nevét az egész világon ismerik, számtalan film főszerepét játszotta el, mégsem érezte teljesnek az életét.
„Nincs az a siker, ami többet érne a belső békénél” – fogalmazza meg a sok év tapasztalata alapján kikristályosodott igazságot. Így történt, hogy a világhírű színésznő elkezdte járni az országot.

Az Amerika különböző városaiban rendezett önfejlesztő tréningek vezetésével szeretne hozzájárulni egy egészségesebb és boldogabb világ megteremtéséhez. Mint a történelem során annyian, ő is megfogalmazta a ma is aktuális kérdést: mi az oka a sok háborúnak, békétlenségnek, és ki a felelős mindezekért. Sajnos hajlamosak vagyunk a problémák okát mindig másokban keresni. Pedig ahhoz, hogy megoldjuk, és ne szaporítsuk a bajt, a felelősséget nekünk magunknak kell vállalnunk.

Shirley MacLain saját tapasztalatait, élményeit osztja meg velünk a tőle megszokott kellemesen könnyed, de mégis mély, érthető stílusban. Könyvét azoknak ajánlja, akik önmaguk tökéletesítésén munkálkodnak.

Benső útjaimon 2015 (könyv) író  Shirley MacLaine

 
2 690 Ft
-10%
Biff evangéliuma

Biff evangéliuma

aki Jézus gyerekkori haverja volt

Christopher Moore

Jézus születésének történetét jól ismerjük. Csakúgy, mint bölcs tanításait, dicső cselekedeteit és isteni önfeláldozását a harmincadik születésnapját követően. De Isten Fiának gyermekkoráról és felnőtté válásának történetéről senki nem tud semmit - Biffet, a Messiás legjobb haverját kivéve, akit most az Úr parancsára feltámaszt egy Raziel nevű botcsinálta angyal, hogy írja meg a saját evangéliumát. Úgyhogy Biff egy szállodai szobába zárva nekiáll elmesélni az elveszettnek hitt évek történetét. Senkit és semmit nem kímélve végre kipakol a maga sajátos stílusában (persze, hogy nem véletlenül törölték ki őt az evangéliumokból), és megosztja velünk, hogy hogyan is történt minden valójában, a betlehemi jászoltól egészen a Golgotáig. Biff evangéliuma tele van izgalmas kalandokkal, szerelemmel, varázslattal, gyógyítással, kung-fúval, halottkeltéssel, démonokkal és dögös csajokkal. De bármi is történjen velük, egy biztos: Biffet nem olyan fából faragták, hogy csak úgy szó nélkül hagyja a legjobb barátját keresztre feszíteni. Nem. Ő harcolni fog a végsőkig.

Biff evangéliuma (könyv) író Christopher Moore

 
3 680 Ft
Kedv. ár: 3 310 Ft
Kezdete: 2018.05.27
A készlet erejéig!
 

prev
next

Sorrend:

Ezokönyvek Keleverustól 

Ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia könyvek,

természetgyógyászat könyvek, a népi gyógyászat könyvei,

továbbá asztrológia horoszkóp ezoterikus könyvek,

számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

tarot kártya  és angyal kártya, valamint az egészséges életmód,

paleolit, bach virágterápia könyvek és esszenciái,

a magyar őstörténelem műveinek webáruháza.

 

Az Ezokönyvek Keleverustól webáruházban

válogathat az ezoterikus pszichológia könyvek, 

ezoterikus könyvek, természetgyógyászat könyvek,

népi gyógyászat könyvek,

az egészséges életmód kialakítását segítő reformtáplálkozás könyvek

az asztrológia-horoszkóp, számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

multat, jelent és jövőt elemző  kiadványai közül, melyek az ezoterikus

 irodalom meghatározó ágazatai.

Továbbá az önismeret, pozitív gondolkodás, szeméyiségfejlesztés témakörét ismertető

ezoterikus könyvektarot kártya és angyal kártya,

bach virágterápia  és esszenciái,

radiesztézia eszközök és könyvek,   

fali-, matrica-,hűtőmágnes-, energetizáló mandalák

valamint a magyar őstörténelmet bemutató könyvek között.

 

Fentiek mellett lehetősége van böngészni   további  

ezoterikus könyvek, asztrológia horoszkóp könyvek,

az álomfejtés, ezoterika, kabbala, mágia és meditáció,

karma-reinkarnáció érdekfeszítő ezoterikus  nyvek választékából, 

a depresszió által okozott lelki problémák megoldását elősegítő 

 lélekgyógyászat, energiagyógyászat, ezoterikus könyvek,  

  a keleti tanításokat képviselő tao filozófia, buddhizmus ezoterikus  könyvek

a kínai orvoslás, a bioterápia, homeopátia, feng shui, ajurvéda, párkapcsolat-szerelem, családfelállítás témakörű ezoterikus könyvek között,

továbbá természetgyógyászat témakörében a

makrobiotika, paleolit étrend, méregtelenítés-böjt, táplálkozás-reformtáplálkozás,

aromaterápia, mozgásterápia, légzésterápia, fitoterápia, reflexológia, masszázs könyvek között

melyeket a kiválasztott könyv kategóriára klikkelve előhívhat, kinagyíthat,

ismerkedhet a tartalmukkal.

 

Szaktudásommal, mint a MANTRA Alternatív Természettudományi Főiskola végzett parapszichológusa és ezoterikus szakkönyvellátója,

kérésére készséggel segítem választását.

 

Tel: 06-70-933-0021

E-mail: keleverus@gmail.com

Keleverus

A legérdekfeszítőbb ezoterikus könyvek az ezoterikus irodalom könyvek kategóriában találhatók, melyek regényességükkel főleg az olvasmányosságot kedvelő érdeklődők igényeit elégítik ki. Az Anasztázia sorozat művei, az egzotikus környezetben játszódó történéseket bemutató ezoterikus könyvek iránt elkötelezett olvasóknak nyújtanak élményt jelentő időtöltést. Andrea Weaver regényei ma is tele vannak rejtélyekkel. „Olyan, mintha nem is én írtam volna, úgy látszik, az égiek fogták a kezem írás közben” mondja az írónő műveiről. Regényei az ezoterikus könyvek szerelmeseinek íródtak.                                                                      

Az aranyasszony trilógia könyveiben a kalandos dél-amerikai út során feltárul egy ember izgalmas és megrázó belső utazása önmaga végső valójához. Kinyílik egy kapu, mely az ősi bölcsességek, rejtélyes legendák és misztikus tanítások világába vezeti az olvasót. Az ezoterikus könyvek mindegyikében a történet alapja valóságos. A magyar származású Móricz János a hatvanas években egy barlangrendszerre bukkant Dél-Amerikában. Az őslakosok szerint egy kataklizma túlélői itt rejtették el ősi civilizációjuk üzenetét a mai ember számára egy kristálykorongba kódolva. Ezt a kristálykorongot keresik a főhősök. Az aranyasszony trilógia az  ezoterikus könyvek között az egyik legnépszerűbb sorozat.                                                                                           

Az ezoterikus könyvek kategóriában  a legkeresettebb művek a Coelho sorozat regényei. Paulo Coelho napjainkban a világ egyik legnépszerűbb írója. Az alkimista meghozta számára a világhírt. Ez a regény mára az egyetemesen elismert modern klasszikusok sorába emelkedett. A sokak által időtlennek tartott történet arra hivatott, hogy jövendő olvasók egész nemzetségeit elbűvölje és megihlesse.

Coelho művei az ezoterikus könyvek kategória remekei.

Dan Millman különleges, személyes útmutatásai intuitív felismerésekhez vezetik az olvasót saját életével kapcsolatban. Az ezoterikus könyvek önelemzésre, önmagunk megismerésére sarkallnak. Hozzásegítenek ahhoz, hogy önmagunkba mélyedve rátaláljunk rejtett, benső igazságainkra.

Az ezoterikus és spirituális regények a legnagyobb mértékben reprezentálják az  ezoterikus könyvek kategóriában a témakör mondanivalóját, a spirituális és ezoterikus tanítás elméleteit és gyakorlati útmutatásait.

Mennyei prófécia sorozat új értelmet adhat az emberiség létének.  A főhős részt vesz a kilenc ókori pergamentekercs, más néven a Mennyei prófécia felkutatására irányuló expedícióban.Az ezoterikus könyvek kategóriában  az egyik legnépszerűbb sorozat, melyben az új spirituális tudatosság átélése, illetve az ehhez vezető önfejlődési folyamat állomásainak bemutatása a célja Redfield "Mennyei" sorozatának.

Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ősi kínai Ji-kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet, amely válaszol a kérdéseinkre. A Ji-king keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. Fontos, hogy ez a könyv nem jövendőt mond, hanem jósol, megmondja, mi a jó. Müller Péter jóskönyve megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen. Az ezoterikus könyvek kategória keretében a műveiben a szeretet, a boldogság és az önmegvalósítás  lehetőségének tanításai, iránymutatásai fogalmazódnak meg. Felajánlja olvasóinak, hogy kézenfogva kalauzolja őket az elveszett boldogság keresésében.

Az ezoterikus könyvek legnépszerűbb szerzői, az ezotéria nagy tanítói. Műveikben az ezoterikus tanok hirdetését, a spirituális felismerések átadását, az antropozófia impulzusainak alkalmazását, az emberi tudat kibontakoztatását tartották feladatuknak, lámpást adva a mai lelki kereső kezébe.

Az ezoterikus könyvek kategóriában  Dahlke, Tepperwein munkássága, kutatási eredményei, tanításai folyamatosan formálják át gondolkodásmódunkat. A szellemtudomány nagy gondolkodói: Hamvas Béla, Rudolf Steiner helyezte át más alapokra az emberi lét fogalmát. Szepes Mária az Ezotéria Nagyasszonya haláláig folyamatosan írt és tanított, friss szellemmel és áradó szeretettel embertársai felé.  Dr. Szász Ilma összehasonlító vallás-kutató , a keresztény szemlélettel is egyező magasabb szférák ismertetésére és ezek átélését elősegítő szellemi praxis kidolgozására törekszik.

Az ezoterikus könyvek meghatározó témaköreit, az ezoterikus pszichológia könyvek kategóriában, különböző módszerek dolgozzák fel a családfelállítás, a pozitív gondolkodás, az önismeret, a személyiségfejlesztés alkalmazásával, a testi és lelki harmónia visszaállítására.

Az ezoterikus könyvek különlegességei között a keleti filozófia könyvek elkalauzolják a témakör iránt elkötelezett olvasót a buddhizmus, hinduizmus valláselméleti kérdéseinek vizsgálatához és a keleti tanítások,  hagyományos kínai orvoslás, Tao filozófia évezredes múltra visszatekintő elméletéhez.

szellemtudomány könyvek    az antropozófia és a teozófia tudományát tárják elénk neves szerzők elméleteinek bemutatásával az ezoterikus könyvek kategórián belül. Az Antropozófia a szellemtudomány, a misztérium, a magasabb világok, és a szellemvilág megismerésén keresztül vezet el a makrokozmoszból a mikrokozmoszba. 

teozófia a szellemtudomány ága, egyfajta szintézis, amely a vallások, a tudományok és a művészetek legmélyén rejtőző közös gyökereket és törvényszerűségeket tárja fel.

Az asztrológia tudománya a bolygók, zodiákus jegyek, fényszögek és a horoszkóp elemzésével, teljes képet alakít ki az ember jelleméről és nyomon követhetőek életünk eseményei a sorselemzés segítségével. Az asztrológia horoszkóp könyvek értelmezik a horoszkóp kifejtését. Az asztrológia horoszkóp könyvek kitérnek a keleti és a nyugati kultúrák eltéréseire. Nyugaton négy elemet ismernek el: föld, tűz, levegő, víz. Kínában pedig ötöt: föld, fém, fa, víz, tűz. Az asztrológia horoszkóp könyvek ismertetik az állatövi csillagképek használatát. Ezekben a csillagképekben mozog a Nap, a Hold és itt haladnak a bolygók is. Az asztrológia ezeket a csillagképeket használja a sorselemzés, a horoszkóp értelmezésénél.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek segítségével   jövőnk nagymértékben megismerhető.

Az ezoterikus könyvek kategóriában, a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megtudhatjuk, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek, így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyekből megismerhető és nagymértékben kikövetkeztethető a jövője.

Az ezoterikus könyvek kategória e témakörébe tartozó számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  - ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a mágia könyvek olyan okkult titkokat tárnak fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia, misztika, okkultizmus sejtelmes témaköre több száz éve foglalkoztatja az embereket. Válaszokat keresnek a racionális dolgok és események mögött megbúvó rejtett összefüggésekre.

mágia az igazság kutatása , az ember teljességének keresése, a testi-, lelki-, szellemi-tökéletesség megvalósításának tudománya. Olyan okkult titkokat tár fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia célja az ember ráébresztése saját spirituális és szellemi valóságára. A mágia módszert kínál az ember magasabb dimenzióinak elérésére. A módszer elsődleges részét a hermetikus hagyomány ezoterikus rendszerei képezik. Ezek olyan univerzális rendszerek, melyek felfedik az ember rejtett szellemi képességeit, és rávilágítanak a világ rejtett összefüggéseire.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a meditáció könyvek, különböző elméleti útmutatásokat és gyakorlati példákat ajánlanak, melyek segítségével a meditáció folyamán, olyan megnyugtató, ellazult, pihentető állapotot érhetünk el, melyben nemcsak fizikai testünk frissül fel, hanem közelebb kerülhetünk felsőbb énünk üzeneteinek megértéséhez is.

Az ezoterikus könyvek sorában az Energiagyógyászat  könyvek,  a tudásanyagot a régmúltban alkalmazott gyógyítási technikákból merítik és adják át a mai kor emberének

Az energiagyógyászat elfogadásában hatalmas előrelépés történt az elmúlt 20-30 évben, hiszen a prána gyógyítás, reiki kezelés, jóga, aura és csakra kezelések, radiesztéziai technikák alkalmazásával csodálatos gyógyulási eredmények születtek, amit már a tudomány is kénytelen elismerni.

Testünkön megtalálhatók azok a területek, melyek jelzik a betegség, vagy életünk diszharmonikus történéseit, figyelmeztetnek bennünket, hogy itt a változtatás ideje.

A keresésben a diagnosztika több ága közül mi magunk választhatunk.

Az ezoterikus könyvek között a diagnosztika könyvek segítenek a  számunkra legmegfelelőbb diagnosztika; az arcelemzés, kézelemzés, testdiagnosztika vagy akár az írás, a grafológia tudománya kiválasztásában.

Az ezoterikus könyvek sorában megtalálhatjuk álmaink rejtélyeire adott válaszokat, megismerhetjük jelentésüket, a könyvek segítenek az egyes álmok értelmezésében.

A kreativitás velünk született készség. Jó hír azoknak akik nem érzik magukat eléggé kreatívnak, hogy nagymértékben fejleszthető. Az ezoterikus könyvek kategóriában található, e témakörökkel foglalkozó kreativitás, tanulás könyvek tanulmányozásával   meglepő eredmények érhetők el.

A párkapcsolat, szerelem könyvek olvasása során megtudhatjuk, hogy a harmonikus párkapcsolat meghatározója a szeretet és szerelem összhangja, nem utolsó sorban a kölcsönös tisztelet. Az ezoterikus könyvek e témakörrel foglalkozó kiadványai ráhangolhatnak a boldogságkeresés eredményének eléréséhez vezető útra.

Az ezoterikus könyvek  véletlenszerű zárókategóriája a szimbólumok, mely mintegy összefoglaló zárszava e széles skálájú irodalomnak. Az ezoterikus irodalom is, mint a szimbólumok, ahogy ezt C. G. Jung megfogalmazta, nem csak a történelem és a kultúra egyszerű irányjelzői, hanem eszközök is az emberek számára, hogy minél jobban megérthessék önmagukat.