Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekÉlj céltudatosan

ANTIKVÁR KÖNYVEK
Élj céltudatosan
  • Élj céltudatosan
2 400 Ft

Élj céltudatosan

olvasatlan antikvár példány

Egyenes válaszok az élet kérdéseire

Dan Millman

"Vannak, akik maguk irányítják az életüket,
vannak, akik figyelik, és vannak, akik egyre csak ámulnak."
Szókratész

Sokan véletlenszerűen élünk: belesodródunk kapcsolatokba, kényszerpályákra kerülünk, keressük az élet értelmét, és reménykedünk, fohászkodunk, hogy szerencsénk legyen a szerelemben, jól alakuljanak a pénzügyeink, és jó egészségnek örvendjünk.
Évekig élhetünk így, találomra, de előbb-utóbb meg kell tanulnunk céltudatosan alakítani az utunkat. Miért? Mert egy merészen új szemléletmóddal olyan életben lehet részünk, amelyben a mindennapok kihívásait valóban fel tudjuk használni a spirituális növekedéshez.
Ha tervszerűen élünk és az elveinknek megfelelően cselekszünk, olyanok leszünk, mint az erős, mégis hajlékony bambusznád: meghajlunk a szembejövő erők előtt, majd visszatérünk eredeti helyünkre.
A volt világbajnok atléta, edző és tanító, Dan Millman tovább csiszolja előző könyvei tudását. Salamoni bölcsességet és józan paraszti észjárást egyesítő, derűs stílusban adja közre időtlen elveket képviselő meglátásait.
Az Élj céltudatosan könyvben ismertetett elvek és gyakorlati tanácsok az élet iskolájának tömören megfogalmazott tanításai, amelyeket Dan Millman öreg harcos-tanítómestere, Szókratész házszabályoknak nevezett.
A „ház” az életet, a Taót, a Világmindenséget, a Valóságot, a „szabályok” pedig az egyetemes törvényszerűségeket vagy alapigazságokat jelentik, és megbízható támpontot nyújtanak a céltudatos élethez. Próbáljuk ki a házszabályokat a gyakorlatban, és igazítsuk őket saját életkörülményeinkhez! Egyből látható és érezhető lesz, hogy nő a teljesítményünk, az alkotókedvünk, az örömérzetünk, még jobban elmélyül lelki életünk, miközben megálljuk helyünket az anyagi világban is.

Élj céltudatosan (könyv) író Dan Millman

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ANTIKVÁR KÖNYVEK