Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAz élet négy célja

Az élet négy célja
3 990 Ft

Az élet négy célja

Hogyan találjunk értelmet és utat egy változó világban?

Dan Millman

Hogyan találjunk értelmet és utat egy változó világban?
Minden ember örök kérdése, hogy miért is születtünk erre a világra. Vannak, akik szerint az egyetlen célunk az, hogy megtanuljunk szeretni, vagy hogy eljussunk a spirituális ébredésre. Mások azt mondják, hogy elsődleges biológiai célunk a családalapítás: az, hogy megtaláljuk életünk párját, és gyerekeket neveljünk. De ahogy az évet is négy évszakra osztjuk, és az iránytűn is négy égtáj található, négy alapvető cél szerint könnyen rendet teremthetünk az életünkben:

- Az első életcél központi gondolata, hogy a föld nem más, mint egy iskola, ahol a mindennapi élet különböző területei jelentik a tantárgyakat. A kapcsolatok, a munka, a pénzügyek és az egészség alapvető területein szerzett élettapasztalatok értékét az mutatja meg, hogy mennyit tanulunk általuk.

- A második életcél, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb karriert és hivatást, valamint hogy logikánk és intuíciónk segítségével megtanuljunk bölcs döntéseket hozni.

- A harmadik életcél arról szól, hogy megismerjük az életfeladatunkat, személyes utunkat. A szerző Dan Millman rendszerét segítségül hívva számba vesszük erősségeinket, illetve a kihívásokat, amelyekkel szembe kell néznünk utunk során.

- A negyedik életcél mintegy összefogja, kézzelfoghatóvá és könnyen kezelhetővé teszi az első hármat, hogy képesek legyünk tudatosan alkalmazni azokat a jelenben.

A Négy életcél segítségével valamennyien óriási lépést tehetünk az önismeret, az intuíció és a valódi bölcsesség terén, a könyvben olvasható életigazságok gyümölcseit pedig egész hátralévő életünkben élvezhetjük majd. Keljünk útra együtt, fedezzük fel négy alapvető életcélunkat, hogy ráleljünk életünk értelmére, és útmutatást kapjunk váltózó világunkban!

 

Az élet négy célja (könyv) író Dan Millman

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház