Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAngyalom?!

Angyalom?!
3 500 Ft

Angyalom?! 

Andrea Weaver

A szerzőnő Andrea Weaver jelen regényének főhőse, Raphaela nem hiszi, hanem tudja, hogy Isten létezik. A férjének, és annak szeretőjének szokatlan halála után megoszlanak róla a vélemények. A környezete titokzatos lénynek tartja, aki más mint a többiek. A szomszédok egy része csodálja, a másik része tart tőle. A többség számára kiismerhetetlen, az viszont tény, hogy mellette a legkezelhetetlenebb, hiperaktív indigógyerek is kiegyensúlyozott, boldog kezes báránnyá válik. Vajon élnek-e angyalok fizikai testben a Földön? És ha igen, mit keresnek itt? 

Peter Horn ennek a kérdésnek a megválaszolásával küzd élete eddigi legnehezebb négy évszakában, melyben mindent elveszíthet: családot, szerelmet, életet. De talán a küzdelemmel van a baj. Vannak kérdések, amelyekre nem kaphatunk választ, csak ha túl tudunk lépni az elme és a fizikai világ törvényeinek határain. Hosszú, nehéz út ez, de a jelek segítségével végül hazatalálhatunk rég elfeledett otthonunkba.

Az „Angyalom?!” című regény ezeket a kérdéseket és összefüggéseket vizsgálja és tárja fel rendkívül szórakoztató, ugyanakkor mélyen elgondolkodtató módon.

"Az „Angyalom” áll hozzám a legközelebb. Az a könyv még ma is tele van rejtélyekkel, akárhányszor beleolvasok. Olyan, mintha nem is én írtam volna. Úgy látszik, az égiek fogták a kezem írás közben." Andrea Weaver

Angyalom?! (könyv) író Andrea Weaver

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház