Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAz új civilizáció /8

Az új civilizáció /8
4 790 Ft

Az új civilizáció

Oroszország zengő cédrusai 8. könyv

Vlagyimir Megre

Az új civilizáció könyv első része, mint külön önálló kötet, az író egy újabb látogatását írja le Anasztáziánál és fiánál Vlagyimirnél.

Új betekintést nyújt a természettel való együttműködésbe és aprólékos részletességgel mutatja be, hogyan lehet Anasztázia életmódját felhasználnunk saját életünkben is.
Az előző könyvekben bemutatott képek leírásának folytatásával, melyek a jövőben a valós életben öltenek majd testet, csodálatosan szép és reményteli jövő-képet kapunk.
Egy olyan jövőét, mely világunkat hatalmas megtörtént változások után mutatja - Oroszországot és az annak határain túl elterülő világot a szerző egy új civilizáció megszületésének a képében varázsolja elénk.
Az új civilizáció könyv nagyon eleven képet fest Amerika sugárzó jövőjéről is, amelyben a konfliktus a hatalmasok és a tehetetlenek között, a gazdagok és a szegények között, a város és a vidék között áthidalhatóvá válik és ezért gyökeres átalakulásokhoz vezet úgy az egyén, miként a társadalom életében is, valamint annak szerkezetében egyaránt.

Az új civilizáció 8.(könyv) író Vlagyimir Megre

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház