Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekSzász Ilma: Az örökéletnek beszéde

Szász Ilma: Az örökéletnek beszéde
3 990 Ft

Szász Ilma

Az örökéletnek beszéde szimbolikus-misztikus könyv

A kritikus szellemi körképet adó "Élő Fény Árnyéka" című könyve után a szerző Szász Ilma e művében csak igazi magas szintű forrásművek gyűjteményével és magyarázatával jelentkezik. Jungot követve törekszik a második életfélre jellemző tudatos, vagy rejtett halálfélelmet eloszlatni, ami teljes mértékben csak halhatatlanságunk bizonyossága által lehetséges.

Az örökéletnek beszéde című könyv, a kereszténység - igaz hívének - a feltámadást és mennybemenetelt  közvetíti

Az "örökéletnek beszédét" közvetíti e könyv, összehangolva a legtisztább források üzeneteit. A kereszténység - igaz hívének - a feltámadást és mennybemenetelt ígéri.

E lehetőség előkészítését és elfogadását a Biblia hatalmas vonulatban tárja elénk Szász Ilma  Az örökéletnek beszéde  című könyv ben.

E vonulat szimbolikus-misztikus (az asztroszimbológiát is felölelő) értelmezése tárulhat elénk e könyv ből.

Szász Ilma  Az örökéletnek beszéde  című könyv ben. a még ma is oly titokzatosnak tartott Jelenések könyve üzenetét is egységes történetként tárja fel és az ihletett és magas művészi értékű angers-i gobelinek képi élménye révén teszi felfoghatóvá, érthetővé. Tisztázza, hogy eddig csak az "ötödik csésze" történései zajlottak le a Földön, még több korszak kell hogy lejátszódjék, mielőtt megsemmisülhetne. Az örökéletnek beszéde a betlehemi csillag és a turini lepel, a nagy Isten, valamint egységélmények titkai elől lebbenthet fel fátylat az Olvasó számára.

A szerző Dr. Szász Ilma kutatóorvosként működött, a tudományok doktora, Akadémia-díjas, főigazgató helyettes, címzetes egyetemi tanárként ment nyugdíjba, hogy második szakmájában a pszichológia és valláslélektan terén tevékenykedjen tovább. 

Szász Ilma Az örökéletnek beszéde című könyv ben, a kereszténység - igaz hívének - a feltámadást és mennybemenetelt ígéri.

Az örökéletnek beszéde (könyv) író Szász Ilma

Szász Ilma: Tükör által 

Szász Ilma: A ponttól a mandaláig

Szász Ilma: Az élő fény árnyéka

Ezokönyvek Keleverustól webárúház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház