Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Reiki könyvek


A reikinek alapvetően kétféle megközelítése létezik. Az egyik a gyógyításra, a másik a szellemi fejlődésre helyezi a hangsúlyt. A kettő nem független egymástól, hiszen az ember holisztikus felfogása szerint minden mindennel összefügg. Usui sensei szerint a reiki a betegségek esetén, mint „szellemi gyógymód” működik.
A reiki valójában életenergia, az egyetemes létezés, vagy ha úgy tetszik, a feltétel nélküli szeretet energiája. Ezt akár Istentől, akár az Univerzumtól (kvantumvákuum, pszi-mező stb.) származó erőnek nevezhetjük, saját hitrendszerünk szerint. A reiki objektív, létező energia, amely független attól, hogy mit gondolunk róla, hogy milyen elméleteket gyártunk hozzá. Intelligens, pontosan „tudja, hol a baj a beteg szervezetében. Oda áramlik, ahol szükség van rá, és azt csinálja, amire szükség van. Tehát nem a reiki gyakorlója gyógyít a reiki kezelés során, hanem mindössze a beteg ember rendelkezésére bocsátja az energiát, amit annak szervezete úgy használ fel, ahogy arra szüksége van. A reikibe beavatott személy, ha kezeit egy beteg ember testére helyezi, képes csatornázni számára az életenergiát. Méghozzá koncentrálás nélkül. Ugyanis a reiki behangolás megnyit egy energia csatornát a beavatott személyben, és ha ezután akár magára, akár másra helyezi a kezeit és az illetőnek szüksége van a reikire, a kezelőn keresztül a beteg szervezete lehívja a számára szükséges életenergia mennyiséget.

A reikinek, mint minden spirituális útnak a végső célja a misztikus felébredés, más néven a megvilágosodás állapotának elérése. Minden ember egyedi, nincs két azonos személy. A reiki nem fog senkiből Jézust vagy Buddhát faragni, de segít a saját tökéletesedésén folyamatosan dolgozni.
A reikit szellemi útként gyakorló ember nem a világot akarja megváltoztatni, hanem önmagát. És ha sikerül, megváltozik vele a világ is.

Az energiagyógyászat ezen ágához is sok kiadvány, könyv kapcsolódik.


Sorrend:

-11%
Ahogy van...200 spirituális tanfolyam tapasztalata

Ahogy van...

200 spirituális tanfolyam tapasztalata

Remélem sikerült olyan könyvet írnom, ami mindenkinek ott ad, ahol épp tart az útján. Úgy gondolom, hogy rengeteg munka és tapasztalat van benne összesűrítve. Jómagam is nagyon boldog lettem volna ha ezeket az ismereteket valaki a kezembe adja, mondjuk 10 évvel ezelőtt. 

A könyv tömör és mégis könnyen fogyasztható, a képzéseimhez hasonlóan azt szolgálja, hogy az általam feltárt összefüggéseket, megértéseket mellébeszélés nélkül átadja.
Tamás

Bővebb információ: 

www.spiritusz.org

Spiritusz Org Egyéni Spirituális Képzési Rendszer

A könyv tartalmából:

 • Az Alapok

 • A Senzibyl

 • A Reiki

 • FantomGyógyászat

 • Reinkarnációs Utaztatás

 • A SzellemGyógyászat 3 Útja

 • Az ELŐTÉR Illesztő-Keret

 • ATT – A Tanú Tudatossága

 • A Védelem 3 Tudati Módszere

 • Olaj és Gyertya – Szentelés és Áldás

 • A Bűvész és a Mentalista

 • A „Kiválasztottakról”

 • Pánik

 • Tapasztalataim

 • Könyvajánló

„Tamás, az elmúlt 10 évben a legtöbb mesterétől nem csupán tanulhatott, hanem dolgozhatott is mellettük. Pontosan tudja, hogy mi és miért történik a színpadon és a függöny mögött is.

Az Egyéni Spirituális Képzésein szókimondó, közvetlen hangulatban, adja át az általa alkalmazott technikákat”

Az elvégzett képzései közül:

Balogh Béla - Meditáció

Czonev József - Hipnózis, Hipnoterápia, Professzionális Hipnoterápia,

ShowHipnózis, HipnoCoach

Dr. Daubner Béla - Pszichopatológia, Fejlődéslélektan, Hipnózis

Dr. Domján László - Agykontroll, Agykontroll Ultra

Forgács Gyöngyi és Borbás János - Reiki

Horváth Erzsébet - Kvantumszinkronizáció

Kercselics Imre - Szellemgyógyász

Kowalski Bogdán - 3 éves Spirituális Kerekasztal

Metafizikai Intézet - Reinkarnációs Utaztatás, Kozmogenetikus 7 pont

Sütő Imre - Pránanadi Reinkarnáció Utaztatás

Szelezsán Zsuzsa és Laci Láma - Pránanadi

Tihanyi Tamás - Spiritiszta, Parapszichológia, Népi-Csontkovács, Lazító Masszázs, Lélekmasszázs

Váradi Tibor - Szellemtudomány Alap, Szellemtudomány Haladó, Csakrák a Szellemtudományban Fényében

Róla Írták:

Kertész Anita:

“Aki valóban fejlődni szeretne, és egyéniben teljes odafigyeléssel szeretné elsajátítani a tudást, annak itt a helye.

Csak javasolni tudom, mert végre megkaptam a választ minden kérdésemre egy helyen.”

 Rénes Szilvia:

“Tamás azért jó tanító mert tudja, hogy mindenkinek más könyv kell. Nem más emberré formál, hanem megtanítja, hogyan ismerd meg önmagad. Utat mutat, nem befolyásol. 

Ahogy van... 200 spirituális tanfolyam tapasztalata

(könyv)

 
4 500 Ft
Kedv. ár: 4 000 Ft
Kezdete: 2022.04.05
A készlet erejéig!
Dr. Mikao Usui eredeti reiki kézikönyve

Dr. Mikao Usui eredeti reiki kézikönyve

Az összes Usui kezelési pozíció, sokféle Reiki-technika az egészség és a jó közérzet megőrzésére sok fényképpel

Dr. Mikao Usui

Ebben az Eredeti Reiki Kézikönyvben Dr. Mikao Usuinak, a Reiki alapítójának gyógyító technikái első ízben tanulmányozhatók közvetlenül. Ugyanis a Japánban élő Reiki-mesterek, Frank Arjava Petter és felesége, Chetna kutatásaik során dr. Usui munkásságának és életének ediig felfedetlen dokumentumaira akadtak. Ezek legfontosabbika Dr. Usui Eredeti Reiki Kézikönyve, amely bő képanyaggal ilusztrálva mutatja be Dr. Usui testrészekre és különböző betegségtünetekre vonatkozó kéztartásait és gyógyító technikáit. Ebből az igen értékes gyakorlati útbaigazítóból bármelyik fokozatot elnyert Reikit gyakorló Dr. Usui nyomdokait követve gyarapíthatja, kiegészítheti tudását.

Dr. Mikao Usui eredeti reiki kézikönyve (könyv) író Dr. Mikao Usui

 
3 990 Ft
-10%
Mindennapi reiki

Mindennapi reiki

Dr. Mikao Usui természetes gyógymódja

A reikit sikeresen alkalmazza számos szakmai csoport – masszőrök, orvosok, ápolónők, szülésznők, pszichiáterek, drogambulanciákon dolgozó ápolók, kozmetikusok. Nagyon fontos, hogy soha ne állítsunk fel diagnózist és hogy ne is használjuk ezt a szót. Soha ne tanácsoljuk a páciensnek, hogy hagyja abba az orvos által felírt gyógyszerek szedését. Ne végezzünk semmiféle bőr alatti beavatkozást. Akik a reiki gyógyítása alá szeretnék vetni magukat, ezt maguknak kell kérniük, ez szellemi törvény. A kérés által megnyílnak és képesek aktívan befogadni a gyógyítás folyamatát. Ezáltal a befogadó gyógyítóvá válik. Az átadó csupán az eszköz, amelyen keresztül áthalad az energia. Ha nem tartjuk be a kérés szabályát és ennek ellenére, kérés nélkül gyógyítunk, az akaratunk, az énünk irányít bennünket és ezzel a gyógyítandót is befolyásoljuk. Ez azonban nem reiki. Ha belső ösztönzésre azt érezzük, hogy reikit kell nyújtanunk valakinek, először fel kell ajánlanunk neki a reikit és meg kell ismertetni vele az összes körülményt, és ezáltal lehetővé tenni számára, hogy reikit kérjen.

Mindennapi reiki (könyv)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2015.02.23
A készlet erejéig!
Reiki - A belső harmóniához vezető út   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Reiki - A belső harmóniához vezető út

Reiki - A belső harmóniához vezető út

Tanmaya Honervogt

A reiki - jelentése: univerzális életenergia - egyszerű és természetes módszer, eredete az ősi buddhista írások keletkezési idejére nyúlik vissza. Alkalmazása során két kezünkkel gyógyító energiát adunk át. Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik önmagunk és mások belső harmóniájának helyreállítására. A reiki éppen ennek a gyógyításnak a gyengéd egyben az életünket is gazdagabbá tévő módját kínálja. Ezt a módszert bárki elsajátíthatja, aki nyitott, és hajlandó felismerni a rajta átáramló gyógyító energiát. A könyv színes képekkel mutatja be a klasszikus Usui reiki kéztartásokat, kézpozíciókat.

Reiki - A belső harmóniához vezető út

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 200 Ft
Nincs raktáron
Reiki A-tól Z-ig

Reiki A-tól Z-ig

Útmutató a reiki elméletéhez, tanácsok a mindennapos gyakorláshoz és a folyamatos fejlődéshez

Szabó Gábor

"Mi a különbség a japánok és a nyugati emberek felfogásában, reikihez való hozzáállásában? Hogyan hat ez a reiki megközelítéseire és alkalmazására? Milyen szabályok szükségesek, és melyek hagyhatók el a kezelésnél? Mitől lesz hatékony a kezelés? Hogyan válhat valaki terapeutává vagy tanárrá? Számtalan hasonló kérdésre választ kap az érdeklődő, ha elolvassa a Reiki A-tól Z-ig című könyvet. Szabó Gábor a Jikiden Reiki Intézet oktatója rengeteg mítoszról rántja le a leplet, és teszi egyértelműen tisztába a reikit körülvevő információs pontatlanságokat. 
Az eddigi legátfogóbb magyar nyelvű reikis könyv megannyi idegen nyelvű forrásból gyűjti össze a reiki történetének fellelhető mozaikdarabkáit, és teszi helyére azokat. A kezeléssel és oktatással kapcsolatos fejezetekben pedig sok-sok év tapasztalatát gyűjti egy csokorba, hogy támaszt, segítséget és megértést nyújtson kezdő és haladó reikisek számára is. Akár csak otthon a családban, akár hivatásszinten kezel valaki a reikivel, hasznos segítséget kap a könyvben, gyakorlati, a hazai életre vonatkoztatott tapasztalati útmutatóval. 
Bónuszként a könyvben megtalálható a Mikao Usuival készült interjú, a Nyilvános Tanítás, valamint Kövesi Péter fordításában Meiji császár waka versei."

Reiki A-tól Z-ig (könyv) író Szabó Gábor

 

 
4 990 Ft
Reiki az ismeretlen őserő

Reiki az ismeretlen őserő

Kun István

Mindenki a Forráshoz igyekszik, mindenki úton van. Van akinek az útja ehhez a Forráshoz napfényes, virágokkal borított mezőn vezet és van akinek az útja hegyen-völgyön át vezet, nehéz terhekkel. Mindkettőjüknek menni kell, mert a szomjúság hajtja őket. Talán nem is tudnak egymásról, de ha tudnának, akkor sem biztos, hogy cserélnének egymással. Aztán egyszer találkoznak. Nagy az öröm, mert eljutottak a célig. Ekkor már nem fontos az út, mert az út csak eszköz a célig, a Forrásig. Te, aki vándor vagy mint én és igyekszel a Forráshoz, ne add fel, mert menni kell, keresni kell és találni kell. Először az utat kell megtalálni, annak az elejét. Minden út jó út, mely elvezet valahová, csak van olyan amelyről vissza kell fordulni. Ezért légy türelmes és kitartó, mert a jó út keskeny és a türelmetlenek előtt rejtve van. Az úton csak egy ember fér el egyszerre és csak egyedül tud végigmenni rajta. Lehetnek segítők, de ők vagy az út szélén állnak vagy a Forrásnál. Az az út nem jó amelyen többen mennek egyszerre egymás mellett, mert van aki előbb fárad el, van aki hajtani akar. Zűrzavar támad és ez elveszi az erőt, megöli a lelket. Az utak száma végtelen, mint az emberi lélek, mind mind a forráshoz igyekszik. Én ezek közül egyet szeretnék megismertetni, egy lehetséges utat, mely több, mint aminek látszik. Kíváncsivá tenni az olvasót és nem pedig meggyőzni. Aki úgy érzi, hogy ezen kell végigmenni, az érteni fog engem, akinek nem ez az útja az keressen, mert találni fog!

Reiki az ismeretlen őserő (könyv) író Kun István

 
2 000 Ft
Nincs raktáron
Reiki Gyógyító kezek II

Reiki Gyógyító kezek II

Paula Horan

A Reiki univerzális gyógyító energia és öngyógyító módszer.

A "Reiki": egy szóösszetétel - a "Rei" jelentése = univerzális, kozmikus, isteni; a "Ki"jelentése = energia, erő. A két szótag együtt: az egyetemes életerő energiája. Minden emberben van Reiki-energia, és alkalmazzuk is, amikor ösztönösen a fájós testrészünkre helyezzük a kezünket, vagy amikor az édesanya gyermeke fájós testrészére helyezi a kezét. A kézrátétes gyógyítás valamikor minden ember természetes képessége volt. A Reiki nem az orvosi kezelés helyett van, de fokozza annak hatását, rendszeres használatával, a test, a lélek és a szellem harmóniájának megteremtésével megelőzhetjük, ill. visszafordíthatjuk a betegségeket. Paula Horan, a legnagyobb Reiki-mesterek egyikének a Reiki Gyógyító kezek II. könyve magyar nyelven a legátfogóbb áttekintés a Reiki-módszerről.

Reiki Gyógyító kezek II (könyv) író Paula Horan

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 

 
3 495 Ft
Reiki II.

Reiki II.

Kun István

Nem ​a bölcs megy az emberekhez, rájuk kényszeríteni a tanítást, a bölcs egyhelyben marad és éli a maga tökéletességét. De az emberek, ha ő valóban tökéletes, köré sereglenek, hogy tanuljanak tőle. Ő egy szót sem szól, neki nincs semmije, amit terjeszthetnie, de a léte példa, mely áthatja a világot. Az üres ablakrésen kap fényt a szoba.”… Ezzel az örökérvényű mondattal fogalmazta meg, már időszámítás előtt, minden ember egyéni küldetését, az egyetlen Forrás elérésének útját Csuang Ce, Tao-filozófus. Azt az utat, melyet kényszerűen mindannyiunknak be kell járni ahhoz, hogy a közös Forrást elérjük. A Reiki, ez a japán eredetű természetes gyógymód és személyiségfejlesztő technika a Forráshoz elvezető utak egyike lehet művelőjének. De csak annak, aki túllépve a Reiki, mint természetes gyógymód megközelítésen, elfogadja filozófiáját, azonosul vele és életformájává választja. Belátván azt, hogy egyéni, személyiségi fejlődésének példájával adhatja legtöbbet embertársainak, azoknak akik tétova útkeresőként testi-lelki problémákkal bolyonganak evilági életükben. Elsősorban ezeknek az embereknek íródott ez a könyv, folytatása az előző kötetnek, Azokhoz szól, akik ráléptek a Reiki-útjára, vagy Reiki alapján, foglalkozik a Reiki rejtettebb elméleti és gyakorlati kérdéseivel, haladóbb szinten. Nagyobb hangsúlyt fektetve személyiségfejlesztői oldalára, a filozofikus megközelítésekre. Igyekszik szólni a Reiki művelőihez minden fokozatban, és természetesen azokhoz az érdeklődő olvasókhoz is, akik mélyebben szeretnék megismerni a Reikit. Szeretnék olyan kérdéseket is megválaszolni, melyekre tanítói munkám során nem volt lehetőségem, vagy a könyv írása során kerültek felszínre. Mivel minden spirituális úton, az útra lépő magában hordozza a mesteri csírát az olvasó, az úton járó soha ne adja fel és ne feledje el: Van aki tanít, és van akitől tanulni lehet, de az igazi mester mindkettő birtokosa.

Reiki II. (könyv) író Kun István

 
1 800 Ft
Reikitűz   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Reikitűz

Reikitűz

Frank Arjava Petters

A világszerte ismert és elismert, spirituális gyógyító módszerré fejlődött reiki elválaszthatatlanul kötődik alapítójához, Mikao Usuihoz, akinek élettörténetében keveredik a szájhagyomány és a mítosz. Sok kérdés a mai napig megválaszolatlan. A Japánban élő Frank Arjava Petters reikimester olyan írásos anyagra bukkant, amely saját szavaival közvetíti számunkra dr. Usui tanítását. Mindezt a tanítványai oktatásához használt anyagok egészítik ki, s a könyvben megtalálható követőinek "családfája" is. Frank Arjava Petters új megvilágításba helyezi a dolgokat, miközben nyitottan és szeretettel követi nyomon visszafelé az időben az Usui-san által megtett utat.

Reikitűz (könyv) író Frank Arjava Petters

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
A reiki ösvényén   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A reiki ösvényén

A reiki ösvényén

olvasatlan antikvár példány

A gyógyító szeretet útja

Walter Lübeck

A REIKI az egyetemes energia, lehetőség az önmegvalósításra, illetve a gyógyulás és a gyógyítás útja. Walter Lübeck A reiki ösvényén könyve alapos betekintést enged a REIKI-erők felhasználási lehetőségeibe. Legyen szó akár önmagunk, akár mások gyógyításáról, egyéni vagy csoportos meditációról, drágakövekkel végzett munkáról, aromaterápiáról vagy saját személyes fejlődésünkről, más energiasíkokon tett utazásokról vagy a karma legyőzéséről - a REIKI-vel mindez, és még sok más is lehetséges. A reiki ösvényén könyv számos gyakorlati útmutatást ad a REIKI-erővel való egyre elmélyültebb találkozáshoz, fontos háttér-információkat közöl, és rengeteg ötlettel szolgál az alkalmazáshoz.

A reiki ösvényén (könyv) író Walter Lübeck

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 290 Ft
Nincs raktáron
Élő Reiki   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Élő Reiki

 

Élő Reiki

Történetek Hawayo Takata életéből ahogyan azokat Fran Brownnak elmondta

Fran Brown

A Usui féle természetgyógyászati módszer a reiki az egyik energiaközvetítéses gyógyító eljárás, a reiki  harmadik nagymesterének életéből vett epizódok gyűjteménye ez a könyv. A történetek viccesek és komolyak, örömteliek és szomorúak; bemutatják

Takata asszony életbe vetett mély hitét. Takata harmincöt esztendeig volt egyedüli Reiki mester a világon.
Egyik mesterré avatott tanítványa és barátja, Fran Brown gyűjtötte
össze a sok színes történetet, ami hiteles képet ad Takatáról mint
emberről, mint gyógyítóról és mint Reiki mesterről

Élő Reiki (könyv) író Fran Brown

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
Köszöntsd reikivel a XXI. századot

Köszöntsd reikivel  a XXI. századot

A Reiki-energia a Föld és az ember barátja.

Az emberiség története folyamán mindig megfigyelhető volt a spirituális erők jelenlétének és munkálkodásának eredménye. Ha nem így lenne - nem így lett volna - ha mára ez elfogyott volna, akkor az élet és a fejlődés megállna, egyensúlyát vesztve tovább romlana, esetleg elpusztulna Földünk.
Könyvem legfőbb feladata a hivatástudat és a felelősség kérdésének felélesztése az emberiség és a Föld szolgálatában - a Reiki útján is.
A világ soha nincs készen! Állandó változásban, fejlődésben van. Sokan meg akarják változtatni anélkül, hogy ismernék... Önmagunk megismerésére törekedve, elfogadásunkat belülről megélve, a tiszta éber tudat kondicionáltságával az ember képes megváltani önmagát! ... És akkor a világ is meg fog változni - ettől és magától - erőszaktevés nélkül.
Mindent leírtak és elmondtak már a Teremtés misztériumáról, a Létezés feltételezett okáról - így a Reikiről is. Valóban?
Könyvem valós történetekről szóló - impulzusokat adó írás. Jelképes meghívás a személyes változásra és a változtatásra. A meghívót én írtam, az elhívás a lélek és a Reiki dolga.
Petrik Márta Magdolna Tradicionális-Reiki Mester

Köszöntsd reikivel  a XXI. századot (könyv) író Petrik Márta Magdolna

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
Mindörökké reiki   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Mindörökké reiki

Mindörökké reiki

Első az Egyenlők között

Petrik Márta Magdolna

A Reiki a Fény misztériuma, mely magasabb birodalmakba vezeti el a gyakorlót. A mindennapi praxis gyógyító és megvilágosító erővel bír. A Reiki gyökeret és szárnyakat adó navigáció. A kézrátéttel gyógyító vagy távolba ható kezeléssel reikiző élete folyamatos meditáció. Áldásos állapot. Felülmúlhatatlan. Első az egyenlők között.

 

Mellékeltem egy CD-t a könyvhöz, hogy az olvasása közben kialakult kapcsolatunkat elmélyítsem, megerősítsem, nehogy elveszítsem.
Hangtál zenés együttlétre hívlak. Csillagporos úton. Készülj és légy éber! Lazíts! Eljön a szeretet és Fény korszaka.

Mindörökké reiki (könyv) író Petrik Márta Magdolna

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 000 Ft
Nincs raktáron
Reiki

Reiki 

Harmónia és jóllét, a kezünkben rejlő univerzális energiával

Giuliana Lomazzi

A reiki egy mindenki számára hozzáférhető, a fizikai és szellemi gyógyulás felé vezető út.

Bárki elindulhat rajta saját maga és mások miatt, közben pedig nem kell vallásos vagy erkölcsi meggyőződését feladnia.

Ha egy összefoglaló definíciót kellene adni a reikiről, egyszerűen úgy fogalmazhatnánk, egyetemes szeretetről, tiszta energiáról van szó: a tágabb értelemben vett szeretetről, ami körülölel minden létezőt, és az energiáról, ami szabadon áramlik a világegyetemben, és amit oda érdemes irányítani, ahol valamilyen ok miatt épp hiány van belőle.

A gazdagon illusztrált gyakorlatokkal, kezelésekkel és érthető magyarázatokkal, a könyv ideális eszköz mindazok számára, akik közelebb szeretnének kerülni ehhez a lenyűgöző életfilozófiához.

Reiki (könyv) író Giuliana Lomazzi

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 490 Ft
Nincs raktáron
Reiki   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Reiki

Reiki

antikvár példány, 2000-es kiadás

Egyszerű gyógymódok

Mari Hall

A reiki az egyik legnépszerűbb és legősibb természetes gyógymód. Ez a könyv több mint 80 általános egészségügyi problémára nyújt könnyen érthető gyógyító segítséget, mint például a magas vérnyomás, hátfájás, stressz, érszűkület, stb. Mari Hall, aki nemcsak kiváló reikinagymester, hanem tanító is, a reiki gyakorlati gyógyításai módjait illusztrálja a kéz rátételének különböző pozícióival. Megcélozva minden egyes tünetet, tanácsot ad a beteg érzelmi szempontjából is, magyarázza a csakrákat és a nyirokmirigyeket, amelyekre koncentrálni kell, továbbá magyarázza a megfelelő kézpozíciókat és más egyéb terápiákat is javasol, amelyek a gyógyulás folyamatát szintén elősegítik.

Reiki (könyv) író Mari Hall

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 690 Ft
Nincs raktáron
Reiki

Reiki

Walter Lübeck

Walter Lübeck Reiki könyve alapos betekintést enged a reikierők felhasználási lehetőségeibe. Legyen szó akár önmagunk, akár mások gyógyításáról, egyéni vagy csoportos meditációról, vagy saját személyes fejlődésünkről – a reikivel mindez, és még sok más is lehetséges.
A Reiki könyv számos gyakorlati útmutatást ad a reikierővel való egyre elmélyültebb találkozáshoz, fontos háttér-információkat közöl, és rengeteg ötlettel szolgál az alkalmazáshoz. Akik a reikierőt gyakran használják, például azért, hogy önmagukhoz közelebb kerüljenek vagy megnyíljanak a szeretet előtt, azok már a reiki-do útját, a gyógyító szeretet ösvényét járják.
A reiki használatához szükséges képességgel minden ember rendelkezik. Aki nyitott szemmel jár a természetben és a világban, tudja, hogy érzéseit, viselkedését éppúgy számos megmagyarázhatatlan, megfoghatatlan hatás befolyásolja, mint testét, közérzetét és betegségeit. S ahhoz, hogy a reikit magunk vagy mások számára használhassuk, testünk és lelkünk bizonyos területeinek megnyitása szükséges. E megnyitás folyamatába most egy hagyományosan képzett reikimester avat be minket.

Reiki (könyv) író Walter Lübeck

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 690 Ft
Reiki   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Reiki

Reiki

A gyógyítás ősi művészete

Diane Stein

A reiki egyetemes életenergia, isteni erő, amely éltet minket. A reikivel való gyógyítás feledésbe merült művészetét Dr. Mikao Usui japán teológus tette újból ismertté. A reikit a beavatás folyamata különbözteti meg minden egyéb kézrátétes vagy érintéses gyógymódtól. 
E könyv nem pótolhatja a beavatást, ám annak megtörténte után kézikönyvként használhatja a reiki gyakorlója és tanára. A nyugati világ gyógyítói számára ez az első olyan mű, amely korszerűen, írott formában tartalmazza a teljes reiki tanítást. Régóta várt alapművet nyújtunk át az Olvasónak.

Reiki (könyv) író Diane Stein

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Reiki a mindennapokban

Reiki a mindennapokban

Mari Hall

Ez a Reiki mindennapokban könyv egy képekkel gazdagon illusztrált bevezetés az egyetemes életadó energia rendszerébe, és annak gyógyító gyakorlásába.
A Reiki a kézrátétellel közvetített energiával elért harmónia legősibb formája, amit az 1800-as évek közepén fedeztek fel újra.
Az egyetemes energia átadásának ezen formája nem csak fizikálisan, hanem érzelmileg és mentálisan is hitet ad a Reiki alkalmazójának.
A Reiki közismertebb hatásai a mély relaxáció és belső béke érzésének elérése.
A Reiki megteremti azt az ideális környezetet, melyben a test koncentrálni tudja a természetes öngyógyító folyamatokat.
A Reikit biztonsággal használhatjuk bármikor, bárhol, bármire, akár pszichés és fizikális fájdalmak csillapítására is.
A Reikihez nem kell különösebb elhivatottság, mégis kitűnő kiegészítője lehet a hagyományos gyógymódoknak is.
A Reiki a mindennapokban gyakorlati kézikönyv bemutatja és megtanítja a Reiki ősi művészetének előnyeit.
Mari Hall a Nemzetközi Reiki Szövetség alapítója, Reiki Nagymester.

Reiki a mindennapokban (könyv) író Mari Hall

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Reiki a mindennapokban /Hamikus/

Reiki a mindennapokban /Hamikus/

Hamikus Zsuzsanna

A Reiki egyszerű és szelíd módszer a hétköznapokban, amelynek segítségével gyógyíthatjuk önmagunkat és segíthetünk mások öngyógyulásában. A Reiki a mindennapokban könyv segít felfedezni a bennünk rejlő gyógyító erőt, megtanít önmagunk és mások szeretetteljes elfogadására, az Univerzum törvényeinek felismerésére és tiszteletére. A magyar nyelven eddig megjelent legteljesebb útmutató ennek a módszernek a bemutatására.

Reiki a mindennapokban /Hamikus/ (könyv) író Hamikus Zsuzsanna

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
Reiki kezdőknek

Reiki kezdőknek

David F. Vennells

A világon emberek milliói ismerkedtek már meg a reiki-módszerrel, mely utat mutathat a testi-lelki gyógyulás felé. David F. Vennells most megjelent Reiki kezdőknek című könyv elméleti és egyszersmind gyakorlati kézikönyvként bevezet az öngyógyítás és mások gyógyításának módszereibe.

Reiki kezdőknek (könyv) író David F. Vennells

 
2 495 Ft
Nincs raktáron
Reikikalauz

Reikikalauz

G. Nagy László

Milyen volt a ma már tucatszámra létező stílusirányzatok alapját képező Usui reiki, ki volt valójában a keresztény papként bemutatott Usui mester, milyen a mai japán reiki, mi jellemzi a Takata-féle „nyugati" reikit, milyen stílusirányzatai vannak, miért van belőlük olyan sok, miben különböznek egymástól, mitől tradicionális a tradicionális reiki és milyen tradíciókat követ, mi számít reiki módszernek és mi nem, hány fokozata lehet a reikinek, mit tanulhatunk a reikitanfolyamokon, mit és hogyan tanítottak Usui és Hayashi mesterek, miért titkosak a reikiszimbólumok, ha nincs rajtuk semmi titkolnivaló, mi a beavatás - ilyen és ehhez hasonló, a reiki egészét (eredetét, felosztását) érintő, és a reiki gyakorlati alkalmazásával kapcsolatos kérdésekre kívánunk választ adni könyvünkben.

Reikikalauz (könyv) író G. Nagy László

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 600 Ft
Nincs raktáron
Tradicionális reiki és rebirthing - ujjászületés

Tradicionális reiki és rebirthing - ujjászületés

Gyakorlati kézikönyve A-Z-ig

Boncz Julianna

Élni, ​gyógyítani és élvezni az életet! 
E könyv tartalmát valamint szerkezetét tekintve átfogó, hiteles képet ad a Reikiről, amelyet a Rebirthing-Újjászületés fejezet, valamint az ezt követő 40 oldalas, speciálisan összeállított tesztanyag tesz teljessé. Ennek használatával pontos képet kaphatunk önmagunkról, a gyakorlati lépések követésével teljessé tehetjük saját és környezetünk életét. 
A Reiki nem vallás, nem filozófiai rendszer és nem kötődik semmilyen irányzathoz. Életet és fejlődést támogató energia, mely a testi-lelki-szellemi problémák kezelésének hatásos eszköze. Az egészséges lelki-szellemi élet következménye a test egészsége. 
A személyiség harmonikussá varázslásával hozzájárul a stressz és a nehéz pillanatok elviseléséhez az életben, s a szellemi képességek és kreativitás fejlesztésével segít az életünkben olyan gyakran felmerülő problémák megoldásában, és a mindennapos feszültségek által kialakult negatív érzelmek levezetésében. 
A Reikit szokás az egyetemes szeretet erejével is azonosítani, mivel alapgondolata a másik ember elfogadása, a másokhoz való szeretetteljes közeledés és segítőkészség. A Reiki energiát, erőt közvetít a minden értelemben “jobbá válás” eléréséhez. 
Kezdők számára lehetőség nyílik bepillantani a Reiki művészetébe, haladók pedig gyakorlatban mélyíthetik el tudásukat. 
A Reiki és a Rebirthing tudatosságunk növelésének csodálatos eszköze, kulcs a megvilágosodás eléréséhez. 
Mindenkinek kívánom, hogy a Reikivel és a Rebirthinggel való találkozása feledhetetlen, kellemes élmény legyen. 
“Ha tanulmányozni akarod magad, ne feledd, a Te igaz tükröd a szíved!”

Boncz Julianna, Tradicionális Reiki mester

Tradicionális reiki és rebirthing - ujjászületés (könyv) író Boncz Julianna

 
4 990 Ft
Nincs raktáron
Yoga Tradició I   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Yoga Tradició I

Yoga Tradició I

Dr. Georg Feuerstein

Egyedülálló kézikönyv napjaink talán legkiválóbb jóga tudósától. Talált kincs mindazok számára, akik szeretnének India szellemiségének végtelen óceánján hajózva végre a felszín alá, a varázslatos, a megtisztító és megszépítő mélységbe is mzeti lelkület indokolttá teszi ezen ősi gondolatrendszer végre magyar nyelven történő bemutatását. A Yoga tradíció tanúságot tesz a szerző hatalmas tudományos felkészültségéről

 

betekinteni. E kötet, több mint kétszáz eredeti Ó-ind szakrális irat feldolgozása alapján, a Yoga tudományának teljességre törekvő elméleti és gyakorlati keresztmetszete, arra rendeltetett, hogy klasszikussá váljon. A magyar nyelv és őshagyomány, valamint a jellegzetesen keleties ne

Yoga Tradició I (könyv) író Dr. Georg Feuerstein

 
5 500 Ft

Sorrend:

Ezokönyvek Keleverustól 

Ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia könyvek,

természetgyógyászat könyvek, a népi gyógyászat könyvei,

továbbá asztrológia horoszkóp ezoterikus könyvek,

számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

tarot kártya  és angyal kártya, valamint az egészséges életmód,

paleolit, bach virágterápia könyvek és esszenciái,

a magyar őstörténelem műveinek webáruháza.

 

Az Ezokönyvek Keleverustól webáruházban

válogathat az ezoterikus pszichológia könyvek, 

ezoterikus könyvek, természetgyógyászat könyvek,

népi gyógyászat könyvek,

az egészséges életmód kialakítását segítő reformtáplálkozás könyvek

az asztrológia-horoszkóp, számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

multat, jelent és jövőt elemző  kiadványai közül, melyek az ezoterikus

 irodalom meghatározó ágazatai.

Továbbá az önismeret, pozitív gondolkodás, szeméyiségfejlesztés témakörét ismertető

ezoterikus könyvektarot kártya és angyal kártya,

bach virágterápia  és esszenciái,

radiesztézia eszközök és könyvek,   

fali-, matrica-,hűtőmágnes-, energetizáló mandalák

valamint a magyar őstörténelmet bemutató könyvek között.

 

Fentiek mellett lehetősége van böngészni   további  

ezoterikus könyvek, asztrológia horoszkóp könyvek,

az álomfejtés, ezoterika, kabbala, mágia és meditáció,

karma-reinkarnáció érdekfeszítő ezoterikus  nyvek választékából, 

a depresszió által okozott lelki problémák megoldását elősegítő 

 lélekgyógyászat, energiagyógyászat, ezoterikus könyvek,  

  a keleti tanításokat képviselő tao filozófia, buddhizmus ezoterikus  könyvek

a kínai orvoslás, a bioterápia, homeopátia, feng shui, ajurvéda, párkapcsolat-szerelem, családfelállítás témakörű ezoterikus könyvek között,

továbbá természetgyógyászat témakörében a

makrobiotika, paleolit étrend, méregtelenítés-böjt, táplálkozás-reformtáplálkozás,

aromaterápia, mozgásterápia, légzésterápia, fitoterápia, reflexológia, masszázs könyvek között

melyeket a kiválasztott könyv kategóriára klikkelve előhívhat, kinagyíthat,

ismerkedhet a tartalmukkal.

 

Szaktudásommal, mint a MANTRA Alternatív Természettudományi Főiskola végzett parapszichológusa és ezoterikus szakkönyvellátója,

kérésére készséggel segítem választását.

 

Tel: 06-70-933-0021

E-mail: keleverus@gmail.com

Keleverus

A legérdekfeszítőbb ezoterikus könyvek az ezoterikus irodalom könyvek kategóriában találhatók, melyek regényességükkel főleg az olvasmányosságot kedvelő érdeklődők igényeit elégítik ki. Az Anasztázia sorozat művei, az egzotikus környezetben játszódó történéseket bemutató ezoterikus könyvek iránt elkötelezett olvasóknak nyújtanak élményt jelentő időtöltést. Andrea Weaver regényei ma is tele vannak rejtélyekkel. „Olyan, mintha nem is én írtam volna, úgy látszik, az égiek fogták a kezem írás közben” mondja az írónő műveiről. Regényei az ezoterikus könyvek szerelmeseinek íródtak.                                                                      

Az aranyasszony trilógia könyveiben a kalandos dél-amerikai út során feltárul egy ember izgalmas és megrázó belső utazása önmaga végső valójához. Kinyílik egy kapu, mely az ősi bölcsességek, rejtélyes legendák és misztikus tanítások világába vezeti az olvasót. Az ezoterikus könyvek mindegyikében a történet alapja valóságos. A magyar származású Móricz János a hatvanas években egy barlangrendszerre bukkant Dél-Amerikában. Az őslakosok szerint egy kataklizma túlélői itt rejtették el ősi civilizációjuk üzenetét a mai ember számára egy kristálykorongba kódolva. Ezt a kristálykorongot keresik a főhősök. Az aranyasszony trilógia az  ezoterikus könyvek között az egyik legnépszerűbb sorozat.                                                                                           

Az ezoterikus könyvek kategóriában  a legkeresettebb művek a Coelho sorozat regényei. Paulo Coelho napjainkban a világ egyik legnépszerűbb írója. Az alkimista meghozta számára a világhírt. Ez a regény mára az egyetemesen elismert modern klasszikusok sorába emelkedett. A sokak által időtlennek tartott történet arra hivatott, hogy jövendő olvasók egész nemzetségeit elbűvölje és megihlesse.

Coelho művei az ezoterikus könyvek kategória remekei.

Dan Millman különleges, személyes útmutatásai intuitív felismerésekhez vezetik az olvasót saját életével kapcsolatban. Az ezoterikus könyvek önelemzésre, önmagunk megismerésére sarkallnak. Hozzásegítenek ahhoz, hogy önmagunkba mélyedve rátaláljunk rejtett, benső igazságainkra.

Az ezoterikus és spirituális regények a legnagyobb mértékben reprezentálják az  ezoterikus könyvek kategóriában a témakör mondanivalóját, a spirituális és ezoterikus tanítás elméleteit és gyakorlati útmutatásait.

Mennyei prófécia sorozat új értelmet adhat az emberiség létének.  A főhős részt vesz a kilenc ókori pergamentekercs, más néven a Mennyei prófécia felkutatására irányuló expedícióban.Az ezoterikus könyvek kategóriában  az egyik legnépszerűbb sorozat, melyben az új spirituális tudatosság átélése, illetve az ehhez vezető önfejlődési folyamat állomásainak bemutatása a célja Redfield "Mennyei" sorozatának.

Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ősi kínai Ji-kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet, amely válaszol a kérdéseinkre. A Ji-king keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. Fontos, hogy ez a könyv nem jövendőt mond, hanem jósol, megmondja, mi a jó. Müller Péter jóskönyve megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen. Az ezoterikus könyvek kategória keretében a műveiben a szeretet, a boldogság és az önmegvalósítás  lehetőségének tanításai, iránymutatásai fogalmazódnak meg. Felajánlja olvasóinak, hogy kézenfogva kalauzolja őket az elveszett boldogság keresésében.

Az ezoterikus könyvek legnépszerűbb szerzői, az ezotéria nagy tanítói. Műveikben az ezoterikus tanok hirdetését, a spirituális felismerések átadását, az antropozófia impulzusainak alkalmazását, az emberi tudat kibontakoztatását tartották feladatuknak, lámpást adva a mai lelki kereső kezébe.

Az ezoterikus könyvek kategóriában  Dahlke, Tepperwein munkássága, kutatási eredményei, tanításai folyamatosan formálják át gondolkodásmódunkat. A szellemtudomány nagy gondolkodói: Hamvas Béla, Rudolf Steiner helyezte át más alapokra az emberi lét fogalmát. Szepes Mária az Ezotéria Nagyasszonya haláláig folyamatosan írt és tanított, friss szellemmel és áradó szeretettel embertársai felé.  Dr. Szász Ilma összehasonlító vallás-kutató , a keresztény szemlélettel is egyező magasabb szférák ismertetésére és ezek átélését elősegítő szellemi praxis kidolgozására törekszik.

Az ezoterikus könyvek meghatározó témaköreit, az ezoterikus pszichológia könyvek kategóriában, különböző módszerek dolgozzák fel a családfelállítás, a pozitív gondolkodás, az önismeret, a személyiségfejlesztés alkalmazásával, a testi és lelki harmónia visszaállítására.

Az ezoterikus könyvek különlegességei között a keleti filozófia könyvek elkalauzolják a témakör iránt elkötelezett olvasót a buddhizmus, hinduizmus valláselméleti kérdéseinek vizsgálatához és a keleti tanítások,  hagyományos kínai orvoslás, Tao filozófia évezredes múltra visszatekintő elméletéhez.

szellemtudomány könyvek    az antropozófia és a teozófia tudományát tárják elénk neves szerzők elméleteinek bemutatásával az ezoterikus könyvek kategórián belül. Az Antropozófia a szellemtudomány, a misztérium, a magasabb világok, és a szellemvilág megismerésén keresztül vezet el a makrokozmoszból a mikrokozmoszba. 

teozófia a szellemtudomány ága, egyfajta szintézis, amely a vallások, a tudományok és a művészetek legmélyén rejtőző közös gyökereket és törvényszerűségeket tárja fel.

Az asztrológia tudománya a bolygók, zodiákus jegyek, fényszögek és a horoszkóp elemzésével, teljes képet alakít ki az ember jelleméről és nyomon követhetőek életünk eseményei a sorselemzés segítségével. Az asztrológia horoszkóp könyvek értelmezik a horoszkóp kifejtését. Az asztrológia horoszkóp könyvek kitérnek a keleti és a nyugati kultúrák eltéréseire. Nyugaton négy elemet ismernek el: föld, tűz, levegő, víz. Kínában pedig ötöt: föld, fém, fa, víz, tűz. Az asztrológia horoszkóp könyvek ismertetik az állatövi csillagképek használatát. Ezekben a csillagképekben mozog a Nap, a Hold és itt haladnak a bolygók is. Az asztrológia ezeket a csillagképeket használja a sorselemzés, a horoszkóp értelmezésénél.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek segítségével   jövőnk nagymértékben megismerhető.

Az ezoterikus könyvek kategóriában, a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megtudhatjuk, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek, így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyekből megismerhető és nagymértékben kikövetkeztethető a jövője.

Az ezoterikus könyvek kategória e témakörébe tartozó számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  - ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a mágia könyvek olyan okkult titkokat tárnak fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia, misztika, okkultizmus sejtelmes témaköre több száz éve foglalkoztatja az embereket. Válaszokat keresnek a racionális dolgok és események mögött megbúvó rejtett összefüggésekre.

mágia az igazság kutatása , az ember teljességének keresése, a testi-, lelki-, szellemi-tökéletesség megvalósításának tudománya. Olyan okkult titkokat tár fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia célja az ember ráébresztése saját spirituális és szellemi valóságára. A mágia módszert kínál az ember magasabb dimenzióinak elérésére. A módszer elsődleges részét a hermetikus hagyomány ezoterikus rendszerei képezik. Ezek olyan univerzális rendszerek, melyek felfedik az ember rejtett szellemi képességeit, és rávilágítanak a világ rejtett összefüggéseire.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a meditáció könyvek, különböző elméleti útmutatásokat és gyakorlati példákat ajánlanak, melyek segítségével a meditáció folyamán, olyan megnyugtató, ellazult, pihentető állapotot érhetünk el, melyben nemcsak fizikai testünk frissül fel, hanem közelebb kerülhetünk felsőbb énünk üzeneteinek megértéséhez is.

Az ezoterikus könyvek sorában az Energiagyógyászat  könyvek,  a tudásanyagot a régmúltban alkalmazott gyógyítási technikákból merítik és adják át a mai kor emberének

Az energiagyógyászat elfogadásában hatalmas előrelépés történt az elmúlt 20-30 évben, hiszen a prána gyógyítás, reiki kezelés, jóga, aura és csakra kezelések, radiesztéziai technikák alkalmazásával csodálatos gyógyulási eredmények születtek, amit már a tudomány is kénytelen elismerni.

Testünkön megtalálhatók azok a területek, melyek jelzik a betegség, vagy életünk diszharmonikus történéseit, figyelmeztetnek bennünket, hogy itt a változtatás ideje.

A keresésben a diagnosztika több ága közül mi magunk választhatunk.

Az ezoterikus könyvek között a diagnosztika könyvek segítenek a  számunkra legmegfelelőbb diagnosztika; az arcelemzés, kézelemzés, testdiagnosztika vagy akár az írás, a grafológia tudománya kiválasztásában.

Az ezoterikus könyvek sorában megtalálhatjuk álmaink rejtélyeire adott válaszokat, megismerhetjük jelentésüket, a könyvek segítenek az egyes álmok értelmezésében.

A kreativitás velünk született készség. Jó hír azoknak akik nem érzik magukat eléggé kreatívnak, hogy nagymértékben fejleszthető. Az ezoterikus könyvek kategóriában található, e témakörökkel foglalkozó kreativitás, tanulás könyvek tanulmányozásával   meglepő eredmények érhetők el.

A párkapcsolat, szerelem könyvek olvasása során megtudhatjuk, hogy a harmonikus párkapcsolat meghatározója a szeretet és szerelem összhangja, nem utolsó sorban a kölcsönös tisztelet. Az ezoterikus könyvek e témakörrel foglalkozó kiadványai ráhangolhatnak a boldogságkeresés eredményének eléréséhez vezető útra.

Az ezoterikus könyvek  véletlenszerű zárókategóriája a szimbólumok, mely mintegy összefoglaló zárszava e széles skálájú irodalomnak. Az ezoterikus irodalom is, mint a szimbólumok, ahogy ezt C. G. Jung megfogalmazta, nem csak a történelem és a kultúra egyszerű irányjelzői, hanem eszközök is az emberek számára, hogy minél jobban megérthessék önmagukat.