Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekPrána pszichoterápia

Prána pszichoterápia
  • Prána pszichoterápia
4 790 Ft

Prána pszichoterápia

Energetikai gyógyító rendszer, elsősorban pszichológiai alkalmazásra

Choa Kok Sui Mester

A Prána-pszichoterápia rávilágít a tudat, a fizikai és az emberi energiarendszer közötti összefüggésekre, új dimenziókat nyitva ezzel a hagyományos pszichoterápia módszerének és gyakorlati alkalmazásának. A Prána pszichoterápia könyv egyszerű, de mégis átfogó és hasznos ismeretet nyújt a pszichológiai betegségek kezelésére, például: szorongás, stressz, fóbia, rögeszmés és kényszeres viselkedés, depresszió, szexuális impotencia, erőszak, öngyilkossági hajlam, kábítószer függőség, alkoholizmus, szellemi visszamaradottság és egyéb hasonló állapotok.

Mary D. Clark, Ph.D - pszichológus, Arizona USA:
A prána pszichoterápia egy úttörő munka, amely szakmailag nagy hatást gyakorolt rám és a személyiségemet is nagyban befolyásolta. Konkrét, direkt és egyértelmű, mindennemű absztrakt tudományos szempontot nélkülöz. A magam részéről ezeket a könnyen követhető technikákat praktikusnak és nagyon hatékonynak találom, még a nagyon bonyolult pszichológiai esetek gyógyításánál is. Továbbá a könyv önsegítő módszereket is ajánl a betegeknek annak érdekében, hogy önmaguk gyógyulási esélyeit megnöveljék.

Choa Kok Sui Mester a modern Prána gyógyítás és Arhatikus Jóga alapítója volt. Világszerte tanította és eredményesen alkalmazta az általa továbbfejlesztett ősi energia módszert, a prána gyógyítást. Több mint 20 könyv szerzője, melyek világszerte ismertek. A sorozat első könyvét "Csodák a prána gyógyítással" címmel több, mint 30 nyelven adták már ki.

Prána pszichoterápia (könyv) író Choa Kok Sui Mester

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház