Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekKvantumszinkronizáció

Kvantumszinkronizáció
3 990 Ft

Kvantumszinkronizáció

Frank J. Kinslow

Kvantumszinkronizáció című könyv tartalma:

Néha érdemes a rövidebb utat választani céljaink eléréséhez, s Frank Kinslow módszere pont ebben nyújt segítséget. Gondolkodjunk el rajta, milyen mértékben változna meg az életünk, ha megtanulnánk annak örülni, ami van, és elfogadni az életünket olyannak, amilyen. Kingslow gondolkodásmódját megismerve röpke pillanatok leforgása alatt gyakorlatilag az egész életszemléletünk megváltozhat.

Frank Kinslow újabb könyve a Kvantumszinkronizáció módszerének hatáskörét terjeszti ki, a technika ismertetésén túl arra ad választ, hogyan alkalmazhatjuk életünk legkülönfélébb területein. Segítségével feloldhatjuk negatív érzelmeinket, kreativitásunk szabad szárnyalását akadályozó gátlásainkat, meggyógyíthatjuk fizikai fájdalmainkat, javíthatunk sportteljesítményünkön, de akkor is alkalmazhatjuk, ha éppen alvászavarral, étkezési problémákkal, esetleg anyagi gondokkal küszködünk, vagy csupán jól működő emberi kapcsolatok kialakítása a célunk.

Frank Kinslow lépésről lépésre végigvezet bennünket az úton, hasznos, egyszerűen elsajátítható eszközt ad a kezünkbe, amelynek alapja az előző könyv-ben már megismert technika, tudatosságunk kiterjesztése. Az eredmény: növekvő önbizalom, belső béke, életkörülményeink elfogadása, teljesebb élet. A Kvantumszinkronizációs módszer megdöbbentően egyszerű, és jóval hatékonyabb minden korábban ismert technikánál. Tulajdonképpen néhány óra alatt tökéletesen elsajátítható. Csupán egyetlen esetben nem fog működni: ha nem is használjuk...

Kvantumszinkronizáció (könyv) író Frank J. Kinslow

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház